2012 Ekim Anneleri

evet canım aynen dediğin gibi rüya gibi bişey

inşallah canım az kaldı sen alacaksın kucağına iloşunu bol bol koklayacaksın...hatta bol bol emişip, kaka temzileyip, gaz çıkarıp ,uyuyup uyanacaksın sonra bir bakacaksın ki hayatında daha önce hiçbişey sana bu denli keyif vermemiş

bende 6 aylulde kızım elayı sezaryanla dunyaya getırdım.tum annelerı sımdıden tebrık edıyorum.bekleyen annelerede hayırlı dogumlar dılıyorum:)

livanın anlamı neymiş ? ilk kez duydum hoş geliyor kulağa

1. Bayrak. 2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak. 3. Tugay. 4. Tuğgeneral. 5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.

arapça bir kelime..

kızlar maşallah,yenidoğanlara güzel ömürler,annelerine de geçmiş olsun diyorum.. hani 4-5 saat ayrıldım buradan.bir ben kalmışım doğurmayan

bu arada ben de çatı muayenesi olmadım henüz. çarşamba kontrolde belki olurum...

Balim o zeytinin yanaklarini yemek lazim,nasil dayaniyosun kiiiiz,ayy isirir insan valla,pek tatli masallah
Uykusu nasil,niye yoruldun?

CAnim sagol,daha iyiyim ama gazimi cikaramiyorum haliyle cok rahatsiz edici taburcu da olamadim o yuzden,oneisi olan var mi bi soriyim dedim...

sevindim iyi olmana canım umarım çabucak toplanırsın

gaz çıkarmaya rezene çayı iyi geliyormuş içine papatya atabilirsin 1 dal..
hiç bir sakıncası da yokmuş..aksine bebişin gazınıda engelliyormuş..

bu arada hemen taburcu edilebiliyor musun??
benim bildiğim sezeryende bebekten önce 1 gece bebekten sonra 2 gece kalınıyor..

canım benden de aldı son gittiğimde hemograma bakıcam dedi..
yarın bende aç gidicem ne olur ne olmaz..
nişanım geldiği için tetikte bekliyorum ters birşey olursa alabilir hemen..

bende eşimi çok istedim yanımda ama benim dr um hijyen açısından almıyormuş

Balim o zeytinin yanaklarini yemek lazim,nasil dayaniyosun kiiiiz,ayy isirir insan valla,pek tatli masallah
Uykusu nasil,niye yoruldun?

Masallah uyku duzenimiz iyi surekli emiyoruzda ama o uyurken evin.islerini halletmeye calisiyorum sabah 8de uyaniyor 2st bir emiyor gece uykumuda alamiyorum yoruluyorum anliiycan

Canım bol bo çömel, yürü, merdiven in-çık, pilates topun varsa eğer dikkatli bir şekilde üstünde zıpla, mümkünse çok oturma oturuyorsan da bağdaş kurup otur.

Leğen kemiğinin açılması için şu hareketleri yapabilirsin mesela: Hamileliğin son aylarında ne tür pilates hareketleri yapılmalı? - UZMANTV

bende 6 aylulde kızım elayı sezaryanla dunyaya getırdım.tum annelerı sımdıden tebrık edıyorum.bekleyen annelerede hayırlı dogumlar dılıyorum:)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş

kızlar farkında mısınız bugün doğum patlaması yaşıyoruz

bugün çok kasılıyorum yaaa :18: :18: :18:
karnım çok sertleşiyor bebiş top gibi oluyor..
ayağa bile kalkamıyorum nerdeysee..
bizim ki çok huzursuz sanki bugün

Hastanen nerede kiZ iyiymis fiyatlar :S benim ki
600 normal epidural le 1200 Sezeryan da
1000 epidural le
1250 dü ikisinde de ins epidural düşünüyorum bakalım hayırlısı :)
bende epidural normal düşünüyorum canım hastaneler antakyada ...
Rabbim sağlıkla kolay sancı kolay doğum nasip etsin inşallahhh....
bugün çok kasılıyorum yaaa :18: :18: :18:
karnım çok sertleşiyor bebiş top gibi oluyor..
ayağa bile kalkamıyorum nerdeysee..
bizim ki çok huzursuz sanki bugün

bende bugün kasılıyorum sabahtan beri hiççç geçmedi karnım taş gibi artık korkmaya başladım:18: eşimde şehir dışında , hala karar veremiyorum normal bişimi bu ? sabahtan beri hiç geçmedi ... hadi senin doğuma az kaldı 37 haftan bitti benim için daha erken değilmiki? niyee geçmiyooooo:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…