Evet bugun bebisler bol
Bizim yerimize de kokla bal oglunu.ilos da napsin daha annesinin karninda zipliyoİyi olmaniza sevindim canim,daha bir kac gun once karnindaydi ruya gibi di mi,simdi misil misil uyuyo yaninizda insallah ben de yasamak istiyorum o guzelligi artik da biraz erken tabii bizim icin,azicik daha var Gecmiyooo asu gecmiyoooo
Cokk yorgunummmmmmmm kizlarrr
bende 6 aylulde kızım elayı sezaryanla dunyaya getırdım.tum annelerı sımdıden tebrık edıyorum.bekleyen annelerede hayırlı dogumlar dılıyorum:)
annesi zeytinin mi yoruyor seni üzülme o senin ballı yorgunluğun balın....düzelir annesi düzelir ah bizde alsak kucağımıza...
livanın anlamı neymiş ? ilk kez duydum hoş geliyor kulağa
CAnim sagol,daha iyiyim ama gazimi cikaramiyorum haliyle cok rahatsiz edici taburcu da olamadim o yuzden,oneisi olan var mi bi soriyim dedim...
inşallah canım hafta aç karnına gitckmişim kan testi yapacakmış ne için diye sormamışım neden acaba
bide şey dedi aç karnına gel dedi haftaya bişey görürsem alırım o gün dedi :18::18:
en çok ta eşimin yanımda olacağına sevindim zaten
Balim o zeytinin yanaklarini yemek lazim,nasil dayaniyosun kiiiiz,ayy isirir insan valla,pek tatli masallah
Uykusu nasil,niye yoruldun?
evet hissediyorum ama ağrı eşiğim yüksek benim bana öyle 99luk gelmiyor..
nst ekranına baktım her ağrıda gerçekten ibre oynadı alet doğru dedim yani:)
çatı muayenesini tekrarlamadı.
bende seviniyorum perşembeye kadar vaktim var diye...iş kızıma kaldı ama dr. kafa geniş olduğu için inemiyor olabilir iyice sıkışması lazım kafasının kanala yerleşmesi lazım dedi...
gerçektende dün akşam sanki aşağılarda hep uğraştı durdu bebişim ama belki de koca kafalılığından yapamıyo teyzesi ne yapalım o zaman zavallı ben paşa paşa sezaryene....
bende 6 aylulde kızım elayı sezaryanla dunyaya getırdım.tum annelerı sımdıden tebrık edıyorum.bekleyen annelerede hayırlı dogumlar dılıyorum:)
Slm kızlar pazar sabahı saat 5:20 de oğlum doğdu...
bende epidural normal düşünüyorum canım hastaneler antakyada ...Hastanen nerede kiZ iyiymis fiyatlar :S benim ki
600 normal epidural le 1200 Sezeryan da
1000 epidural le
1250 dü ikisinde de ins epidural düşünüyorum bakalım hayırlısı :)
bugün çok kasılıyorum yaaa :18: :18: :18:
karnım çok sertleşiyor bebiş top gibi oluyor..
ayağa bile kalkamıyorum nerdeysee..
bizim ki çok huzursuz sanki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?