2012 Ekim Anneleri

heycan yaptım ayyyyy bende olabilir sonçta 9. ayı tamamladı olmaaycak diye bişi yok doğumların sadece %5 beklenen tarihte gerçekleşiyor

37. haftadan itibaren beklemeye basliyoruz kizlarr:) Cok dogru yazmissin ya 37 ve 38. haftalarda genelde dogum oluyor. Acikcasi bende heycan yaptim. Tarihlerimiz nerdeyse ayniydi arkadasla

bende diyorum hep kızım 1 ekim gelsin ondan sonra istediğin zaman sende gel diye 9. ayı tamamlamış olacak 40 haftayıda beklemek istemem yani geçmezki bitmez bana o haftalar hoş şimdide bitmiyor ya

ben son adet tarihine bakıorum birde ultrason kağıdında yazana dr de erken gelir falan demiyo normal doğum için 40 hafta dolması gerekmiyo yani

37. haftadan itibaren beklemeye basliyoruz kizlarr:) Cok dogru yazmissin ya 37 ve 38. haftalarda genelde dogum oluyor. Acikcasi bende heycan yaptim. Tarihlerimiz nerdeyse ayniydi arkadasla

normal doğum mu 37 38 de oluyo kızlar heyecendım bende

heycan yaptım ayyyyy bende olabilir sonçta 9. ayı tamamladı olmaaycak diye bişi yok doğumların sadece %5 beklenen tarihte gerçekleşiyor

kuzummmm az önce evde canım sıkıldı dolaşmaya çıktım.. arkada hastanedeki arkadaşımın yanına uğradım o sırada benim doktorla karşılaştım.. pansumana iniyormuş beni gördü; "harika görünüyorsun, sen daha doğurmazsın, bak erkenden gelecek gelecek dedik seninki baya bekletecek sanırım bizi" dedi :)) şaka gibi sanırım ben seni doğurtacağım :)) gelinimi kendi ellerimle doğurtacağım hahaha :)) bu arada randevuyu yarına aldırdım haber veririm sana öptüm :))

hahahhahaaha valla bencede ben önce doğurcak gibiyim bakalım p.tesi günü ayhan bey nediyecek zaten inancada dedim gece gündüz duygudan önce doğurcak olursam gürkana haber ver diye:))

ben son adet tarihine bakıorum birde ultrason kağıdında yazana dr de erken gelir falan demiyo normal doğum için 40 hafta dolması gerekmiyo yani

normal doğum mu 37 38 de oluyo kızlar heyecendım bende

37. haftadan itibaren dogum basliyor 40 hatta 41. haftaya kadar bekleniyor. Yani illa 40. haftanin dolmasina gerek yok. Ben buna ragmen 39.5 haftalik hamileyken doguracagim. Planli sezaryanim plansiz olucak diye endiseleniyorum dr acil bir durumda hemen beni sezaryana alicak ama bu konusmalarin hepsi yapildi yani beklemedeyim ben

edammm, luna82, Duygu981, yeniyeni, yirtilir, cimeka+, felisimfelis, ege2011, Coyote+, ksel, gadis, gLssHh

kızlar merhaba,
bugün ilk defa NST ye girdim.artık her hafta hastane yolcusuyuz.bebeğim bu hafta biraz fazla kilo almış onun için şeker yükleme yapılcak tekrar 50 gr yapıldığında normal çıktı.bakalım nasıl çıkacak ???
artık heyecan ve korku başladı.durduk yere ağlıyorum bi anda.

fuchsie ve leyli2212 hadi sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize..

azraaacım yarın da dualarımız seninle olacak.güzel haberlerini bekliyoruz.perşembe günü de dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu

hahahhahaaha valla bencede ben önce doğurcak gibiyim bakalım p.tesi günü ayhan bey nediyecek zaten inancada dedim gece gündüz duygudan önce doğurcak olursam gürkana haber ver diye:))

kesinlikle gece 1-2 sabaha karşı 5-6 bile olsa hemen arasın haber versin bize.. ben heyecan yaparım da gürkan sakindir arasın mutlaka :))

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır aslında uzun zamandır kadınlar klübünü takip ederim ama hiç paylaşım yapmamıştım bende ekim annesi olucam nasipse 27 ekimde inşaallah... ayağımın tozuyla size bişey sormak istiyorum biraz komik olcak ama doğum sancısında su geliyor ya o tam olarak nerden geliyo :) utanıyorum sormaya ama tuvaletimizi yaptığımız gibi mi gelicek acaba anlarmıyım onu bilmiyorum doktora da soramadım bilgilendirirsenin sevinirim :)

aramıza hoşgeldinnnnnn ve biz seninle aynı gün gözüküyoruzzzzzz:))) benim bildiğim ilişkiye girdiğin yerden geliyor suyun canım

hoşgeldin...hayırlı olsun öncelikle....

bebeğin geleceği yerden gelecek su da. ve o su o kadar çokmuş ki,bardaktan falan boşanırcasına akıyormuş,şaldır diye geliyormuş,yani anlamamak mümkün değil,idrar gibi durdurulabilen bir şey değilmiş zaten.için rahat olsun.. benim ebem dedi ki,ayaktaysan eğer su geldiğinde evden çıkana hastaneye gidene kadar yan yat ki hepsi boşalmasın bir anda..

Son düzenleme:
Kizlar bisey sorucam telefonla girenlere
sayfayi actim sasirdim goruntu tamamen degismis altta kac haftalik oldugunu gosteren tablo falan yok sizdede oylemi

aramıza hoşgeldinnnnnn ve biz seninle aynı gün gözüküyoruzzzzzz:))) benim bildiğim ilişkiye girdiğin yerden geliyor suyun canım

evet aynıymışız bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz eğer ordansa anlarım sanırım:) teşekkür ederimcanım bilgilendirdiğn için ilk kez anne olucam o yüzden bu konuda cahilim azcık:)

hoşb:)ulduk :) burda bu heycanı paylaşmak çok hoş hep okuyordumaylardır çok keyifli oluyor ama yazışmak daha güzelmiş:) saol canım bilgilendirdiğin için :)

evet aynıymışız bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz eğer ordansa anlarım sanırım:) teşekkür ederimcanım bilgilendirdiğn için ilk kez anne olucam o yüzden bu konuda cahilim azcık:)

valla bende ilk kez anne olucam.. bakalım nezaman gelecek kızmı erkekmi seninkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…