heycan yaptım ayyyyy bende olabilir sonçta 9. ayı tamamladı olmaaycak diye bişi yok doğumların sadece %5 beklenen tarihte gerçekleşiyor
bende diyorum hep kızım 1 ekim gelsin ondan sonra istediğin zaman sende gel diye 9. ayı tamamlamış olacak 40 haftayıda beklemek istemem yani geçmezki bitmez bana o haftalar hoş şimdide bitmiyor ya
37. haftadan itibaren beklemeye basliyoruz kizlarr:) Cok dogru yazmissin ya 37 ve 38. haftalarda genelde dogum oluyor. Acikcasi bende heycan yaptim. Tarihlerimiz nerdeyse ayniydi arkadasla
heycan yaptım ayyyyy bende olabilir sonçta 9. ayı tamamladı olmaaycak diye bişi yok doğumların sadece %5 beklenen tarihte gerçekleşiyor
kuzummmm az önce evde canım sıkıldı dolaşmaya çıktım.. arkada hastanedeki arkadaşımın yanına uğradım o sırada benim doktorla karşılaştım.. pansumana iniyormuş beni gördü; "harika görünüyorsun, sen daha doğurmazsın, bak erkenden gelecek gelecek dedik seninki baya bekletecek sanırım bizi" dedi :)) şaka gibi sanırım ben seni doğurtacağım :)) gelinimi kendi ellerimle doğurtacağım hahaha :)) bu arada randevuyu yarına aldırdım haber veririm sana öptüm :))
ben son adet tarihine bakıorum birde ultrason kağıdında yazana dr de erken gelir falan demiyo normal doğum için 40 hafta dolması gerekmiyo yani
normal doğum mu 37 38 de oluyo kızlar heyecendım bende
bende anlamadım neden erken geldi suyu acaba daha önce şikayeti varmıydı acaba çok merak ettim yaa(
hahahhahaaha valla bencede ben önce doğurcak gibiyim bakalım p.tesi günü ayhan bey nediyecek zaten inancada dedim gece gündüz duygudan önce doğurcak olursam gürkana haber ver diye:))
kesinlikle gece 1-2 sabaha karşı 5-6 bile olsa hemen arasın haber versin bize.. ben heyecan yaparım da gürkan sakindir arasın mutlaka :))
bende anlamadım neden erken geldi suyu acaba daha önce şikayeti varmıydı acaba çok merak ettim yaa(
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır aslında uzun zamandır kadınlar klübünü takip ederim ama hiç paylaşım yapmamıştım bende ekim annesi olucam nasipse 27 ekimde inşaallah... ayağımın tozuyla size bişey sormak istiyorum biraz komik olcak ama doğum sancısında su geliyor ya o tam olarak nerden geliyo :) utanıyorum sormaya ama tuvaletimizi yaptığımız gibi mi gelicek acaba anlarmıyım onu bilmiyorum doktora da soramadım bilgilendirirsenin sevinirim :)
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır aslında uzun zamandır kadınlar klübünü takip ederim ama hiç paylaşım yapmamıştım bende ekim annesi olucam nasipse 27 ekimde inşaallah... ayağımın tozuyla size bişey sormak istiyorum biraz komik olcak ama doğum sancısında su geliyor ya o tam olarak nerden geliyo :) utanıyorum sormaya ama tuvaletimizi yaptığımız gibi mi gelicek acaba anlarmıyım onu bilmiyorum doktora da soramadım bilgilendirirsenin sevinirim :)
aramıza hoşgeldinnnnnn ve biz seninle aynı gün gözüküyoruzzzzzz:))) benim bildiğim ilişkiye girdiğin yerden geliyor suyun canım
hoşgeldin...hayırlı olsun öncelikle....
bebeğin geleceği yerden gelecek su da. ve o su o kadar çokmuş ki,bardaktan falan boşanırcasına akıyormuş,şaldır diye geliyormuş,yani anlamamak mümkün değil,idrar gibi durdurulabilen bir şey değilmiş zaten.için rahat olsun.. benim ebem dedi ki,ayaktaysan eğer su geldiğinde evden çıkana hastaneye gidene kadar yan yat ki hepsi boşalmasın bir anda..
evet aynıymışız bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz eğer ordansa anlarım sanırım:) teşekkür ederimcanım bilgilendirdiğn için ilk kez anne olucam o yüzden bu konuda cahilim azcık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?