2012 Ekim Anneleri

oğluşum olcak nasipse geçen hafta nst de sancım çıktı serum falan yedim yarın kontrolüm var bakalım acele etmezse zamanında bekliyoruz :) seninkinin cinsiyeti ne nasıl gidiyor kontroller

benim kızım olacak canım... şimdilik bir sıkıntı yok 15 günde 1 doktor kont var en son 15 de gittik şimdi 1 de p.tesi gene gitcez geçen p.tesi bi gittik hasdtaneye sancım vardı ama nst tede çok bişi çıkmadı geri döndük sezeryanmı normal doğummu bekliyorsun

şuan normal bekliyoruz ama nst de sancı çıkınca açılma varmı diye baktı ilk kez doktor pubik aşağıda mı ne o tarz bişey dedi o an dikkat etmedim moralim bozuktu yarın sorucam bi değişme varmı diye ben normal istiyorum şu çatı muhabbetii varya inş çoğu doktor gibi o da dar falan demez bizim sülalelede herkes normal doğum yapmış anneminde çok kolay geçmiş hatta bakalım hayırlısı
sen normalmi bekliyorsun çatı muayenesi falan oldun mu

Canim 7 saat sonra kaldirdilar,ablami 4 saat sonra kaldirmislar,ne kadar cabuk ayaklanirsan o kadar iyiymis

güzel, bende ağustos annelerinde birisinin 2 saatte ayağa kalktığını okumuştum. senin gece rahat uyusun diye seslenmemişlerdir ondan kaldırmamışlardır. inşallah bende erkenden ayaklanırım şimdiye kadarki bayıltıldığım operasyonlarda hep erken kalktım bakalım bunda nasıl olcak. epidural istiyorum zaten ama ondada ayaklar ne zaman açılır bilmem. karın ameliyatları sonrası bol bol yürümek gerekiyor yapışıklık falan olmasın diye.

bende normal bekliyorum ama henüz çatı muaynesi falan olmadım p.tesi muhtemelen yapar diye düşünüyorum. Ama doktorum geçtiğimiz kont bakarak normalde bir sorun çıkmayacağını söylüyor

Doğuma giden, gidecek olan arkadaşlara (fushice, azra) Allah kolaylık versin.
İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Bende dün nst'ye girdiğim hastanenin doktoru sayesinde akşama kadar doğuracağım sandım. Kendi doktorumda aldım soluğu ama Allah'a şükür iyiyiz. Bu akşam son ilacımı içeceğim. Sonra sancı bekleyeceğim:) Erken doğum dönemini atlattık Allah'a şükürler olsun.

Herkes iyidir inşallah.

bende normal bekliyorum ama henüz çatı muaynesi falan olmadım p.tesi muhtemelen yapar diye düşünüyorum. Ama doktorum geçtiğimiz kont bakarak normalde bir sorun çıkmayacağını söylüyor

inşaallah hakkımızda hayırlısı hangisiyse öyle olsun yeterki kuzularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da gerisi hikaye vallaa...

evet aynıymışız bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz eğer ordansa anlarım sanırım:) teşekkür ederimcanım bilgilendirdiğn için ilk kez anne olucam o yüzden bu konuda cahilim azcık:)

Canım aramıza hoşgeldin Allah sağ salim bebeğini kucağına almay nasip etsin Nickname'in ilgimi çekti. Eşinin ve senin ismin mi? Eğer öyleyse hem biz hem eşlerimiz adaş; hem de bebişlerimiz aynı ayın bebişleri

üffffff kadar yoruldum ki şu temizlik bitmedi gitti

odaları değiştirmek zorunda kaldım

eşyalar ordaaaannn orayaaaaaaaaa

şu iki günde ne kadar çok doğum oldu yaaa

hergün bikaç kişi doğuruyo noluyo ekim annişlerine

inşallah kızım 1 ekime kadar bekler şimdi sırası değil ev darmadağın

hoşbuldum:) evet eşimin ve benim ismim başka nickname aklıma gelmedi güzel bi tevafuk olmuş inş hayırlısıyla kucağına alırsın sende bebişini :) ben çok heycanlıyım ya sanki anne olmak hayal gibi bişeymiş gibi gliyor bana nasıl bi duygu olduğunu çok merak ediyorum sizde ölemi kızlar:)

asu gördüm seni

nerelerdesin taze annee

dün doktorum ve anestezi uzmanı spinal yapacaz dedi onu tavsiye ettiler ısrarla ben de ok dedim

dua et bana 1 ekim sabah 8 de inş:18::18:

Canım senin de oğlun olacakmış hem de. Ben de ilk kez anne olucam. Çok ama çok farklı bir duyguymuş bu. Hep derlerdi anne olunca anlayacaksın diye. Gerçekten öyle oldu. Daha kucağımıza almadan sevgisi kalbimize düştü Sen nerede oturuyorsun canım?

Hastayı,yalnızım, kocamda aramıyor, çorba yapanım bile yok:2: annemi özledim ilgi, şefkat ve şımartılamadıktan sonra böyle hamilelik mi olur çok yalnız bir hamilelik geçiriyorum turtdışındayım tamm ama herkesinde benim hamile olduğum dönem bir sorunu çıktı. Çok mu bencilim

şu iki günde ne kadar çok doğum oldu yaaa

Camoka, kim doğurdu ya?
Listede son iki gün için doğum gözükmüyor, bende kendi derdimden sürekli takip edemedim burayı.
Şu an arıyorum ama bulamıyorum doğum yapanları

Bu arada doğum tablosuna normal doğum bekleyenler için " her an gelebilir." yazmışsın. Çok hoşuma gitti:)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Bebegimiz iyi cok sukur suyu falan herseyi yerinde kilosu 3580 gr olmus boyu da 51 cm bakalim bu degerlere yakin mi cikacak dogumda.
Canimi sikan konuysa grip tarzi bir hastaligim var esimden bana gecti burnum tikali bogazlarim agriyor butun hamileligim boyunca kapmadigim mikrobu doguma bir kac gun kala kaptim
Doktorum hal boyle devam ederse dogum tarihini erteleyecegini soyledi bende gunleri sayiyorum dedim valla oksuruk olursa dikislerinden oksuremezsin dedi bu da zatureye cevirirmis ben ameliyatimi yaparim ama seninacindan iyi olmaz dedi simdi pazar gunu konusucaz tekrar doktorumla duzelmediysem ameliyat gunu hic gelme bile buraya dedi insaallah duzelirim yaaa artik dogsun istiyorum kizim cok bunaldim
Tabi hersey Allahtan kismetse 1 Ekimde dogurucam ya da erteleyecez

pendik sultanbeyli de oturuyorum ben evet farklı valla onunla konuşurken bile ağlıyorum arada sanki ne varsa zırlıcak ama değişik bişey kimbilir görünce ne hale gelicem meraktan çıldırıyorum birde eşimin tepkisini merak ediyorum :) hamile olduğumu öğrendiğinde hay maşallah diyip durdu dili tutuldu sanki
sen nerde oturuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…