Kizlar bisey sorucam telefonla girenlere
sayfayi actim sasirdim goruntu tamamen degismis altta kac haftalik oldugunu gosteren tablo falan yok sizdede oylemi
valla bende ilk kez anne olucam.. bakalım nezaman gelecek kızmı erkekmi seninkisi
oğluşum olcak nasipse geçen hafta nst de sancım çıktı serum falan yedim yarın kontrolüm var bakalım acele etmezse zamanında bekliyoruz :) seninkinin cinsiyeti ne nasıl gidiyor kontroller
benim kızım olacak canım... şimdilik bir sıkıntı yok 15 günde 1 doktor kont var en son 15 de gittik şimdi 1 de p.tesi gene gitcez geçen p.tesi bi gittik hasdtaneye sancım vardı ama nst tede çok bişi çıkmadı geri döndük sezeryanmı normal doğummu bekliyorsun
Canim 7 saat sonra kaldirdilar,ablami 4 saat sonra kaldirmislar,ne kadar cabuk ayaklanirsan o kadar iyiymis
şuan normal bekliyoruz ama nst de sancı çıkınca açılma varmı diye baktı ilk kez doktor pubik aşağıda mı ne o tarz bişey dedi o an dikkat etmedim moralim bozuktu yarın sorucam bi değişme varmı diye ben normal istiyorum şu çatı muhabbetii varya inş çoğu doktor gibi o da dar falan demez bizim sülalelede herkes normal doğum yapmış anneminde çok kolay geçmiş hatta bakalım hayırlısı
sen normalmi bekliyorsun çatı muayenesi falan oldun mu
bende normal bekliyorum ama henüz çatı muaynesi falan olmadım p.tesi muhtemelen yapar diye düşünüyorum. Ama doktorum geçtiğimiz kont bakarak normalde bir sorun çıkmayacağını söylüyor
evet aynıymışız bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz eğer ordansa anlarım sanırım:) teşekkür ederimcanım bilgilendirdiğn için ilk kez anne olucam o yüzden bu konuda cahilim azcık:)
Canım aramıza hoşgeldinAllah sağ salim bebeğini kucağına almay nasip etsin Nickname'in ilgimi çekti. Eşinin ve senin ismin mi? Eğer öyleyse hem biz hem eşlerimiz adaş; hem de bebişlerimiz aynı ayın bebişleri
hoşbuldum:) evet eşimin ve benim ismim başka nickname aklıma gelmedi güzel bi tevafuk olmuş inş hayırlısıyla kucağına alırsın sende bebişini :) ben çok heycanlıyım ya sanki anne olmak hayal gibi bişeymiş gibi gliyor bana nasıl bi duygu olduğunu çok merak ediyorum sizde ölemi kızlar:)
şu iki günde ne kadar çok doğum oldu yaaa
Canım senin de oğlun olacakmış hem de. Ben de ilk kez anne olucam.Çok ama çok farklı bir duyguymuş bu. Hep derlerdi anne olunca anlayacaksın diye. Gerçekten öyle oldu. Daha kucağımıza almadan sevgisi kalbimize düştü Sen nerede oturuyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?