Canım senin de oğlun olacakmış hem de. Ben de ilk kez anne olucam.Çok ama çok farklı bir duyguymuş bu. Hep derlerdi anne olunca anlayacaksın diye. Gerçekten öyle oldu. Daha kucağımıza almadan sevgisi kalbimize düştü Sen nerede oturuyorsun canım?
Canım senin de oğlun olacakmış hem de. Ben de ilk kez anne olucam.Çok ama çok farklı bir duyguymuş bu. Hep derlerdi anne olunca anlayacaksın diye. Gerçekten öyle oldu. Daha kucağımıza almadan sevgisi kalbimize düştü Sen nerede oturuyorsun canım?
Camoka, kim doğurdu ya?
Listede son iki gün için doğum gözükmüyor, bende kendi derdimden sürekli takip edemedim burayı.
Şu an arıyorum ama bulamıyorum doğum yapanları
Bu arada doğum tablosuna normal doğum bekleyenler için " her an gelebilir." yazmışsın. Çok hoşuma gitti:)
Hastayı,yalnızım, kocamda aramıyor, çorba yapanım bile yok:2: annemi özledimilgi, şefkat ve şımartılamadıktan sonra böyle hamilelik mi olur çok yalnız bir hamilelik geçiriyorum turtdışındayım tamm ama herkesinde benim hamile olduğum dönem bir sorunu çıktı. Çok mu bencilim
Hastayı,yalnızım, kocamda aramıyor, çorba yapanım bile yok:2: annemi özledimilgi, şefkat ve şımartılamadıktan sonra böyle hamilelik mi olur çok yalnız bir hamilelik geçiriyorum turtdışındayım tamm ama herkesinde benim hamile olduğum dönem bir sorunu çıktı. Çok mu bencilim
Merhaba Arkadaslar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Bebegimiz iyi cok sukur suyu falan herseyi yerindekilosu 3580 gr olmus boyu da 51 cm bakalim bu degerlere yakin mi cikacak dogumda.
Canimi sikan konuysa grip tarzi bir hastaligim var esimden bana gectiburnum tikali bogazlarim agriyor butun hamileligim boyunca kapmadigim mikrobu doguma bir kac gun kala kaptim
Doktorum hal boyle devam ederse dogum tarihini erteleyecegini soyledi bende gunleri sayiyorum dedim valla oksuruk olursa dikislerinden oksuremezsin dedi bu da zatureye cevirirmis ben ameliyatimi yaparim ama seninacindan iyi olmaz dedisimdi pazar gunu konusucaz tekrar doktorumla duzelmediysem ameliyat gunu hic gelme bile buraya dedi insaallah duzelirim yaaa artik dogsun istiyorum kizim cok bunaldim
Tabi hersey Allahtan kismetse 1 Ekimde dogurucam ya da erteleyecez
Merhaba Arkadaslar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Bebegimiz iyi cok sukur suyu falan herseyi yerindekilosu 3580 gr olmus boyu da 51 cm bakalim bu degerlere yakin mi cikacak dogumda.
Canimi sikan konuysa grip tarzi bir hastaligim var esimden bana gectiburnum tikali bogazlarim agriyor butun hamileligim boyunca kapmadigim mikrobu doguma bir kac gun kala kaptim
Doktorum hal boyle devam ederse dogum tarihini erteleyecegini soyledi bende gunleri sayiyorum dedim valla oksuruk olursa dikislerinden oksuremezsin dedi bu da zatureye cevirirmis ben ameliyatimi yaparim ama seninacindan iyi olmaz dedisimdi pazar gunu konusucaz tekrar doktorumla duzelmediysem ameliyat gunu hic gelme bile buraya dedi insaallah duzelirim yaaa artik dogsun istiyorum kizim cok bunaldim
pendik sultanbeyli de oturuyorum ben evet farklı valla onunla konuşurken bile ağlıyorum arada sanki ne varsa zırlıcak ama değişik bişey kimbilir görünce ne hale gelicem meraktan çıldırıyorum birde eşimin tepkisini merak ediyorum :) hamile olduğumu öğrendiğinde hay maşallah diyip durdu dili tutuldu sanki
sen nerde oturuyosun
camoka bende senii gördüm bebeğemmmhamsiyemm nasıll sen nasılsın
Merhaba Arkadaslar
canım çok şükür iyiyiz sadece akşamları yatış pozisyonu aldığımda hareket edince aşağıda baya ağrı hissediyorum
temizlikle uğraşıyorum annem de geldi
son hazırlıklar işte zaman çabucak geçsin istiyorum
sen nasılsın recebimiz nasıl üzmüyo de mi annesini yerim ben onun tosuncuk yanaklarını
Ankara yazacaksın diye bekledimBen Ankara'da oturuyorum canım. Eşler daha anlamıyorlar bence; kucaklarına alınca anlayacaklar ne olduğunu. 9 ay boyunca bizimleydiler; hareketlerini hissetmeye başladığımızdan beri her an varlıklarını hatırlattılar bize. eşlerimiz sadece ellerini karnımıza koyunca hissettiler onları. Beni doğum hüzünlendiriyor aslında; ayrılık gibi geliyor çünkü. uyurken bile hareketlerini hissediyoruz şimdi; doğunca öyle olmayacak. Gözümüzle göreceğiz bu sefer
Merhaba Arkadaslar
Şoklardayım şu anda.ooo canım nete bi geldim sandım ki bi ben doğurmadım
gördüklrim : sevcanyk,oğluşum12,nergis67,redhasow,fushe, leyli
bunlar doğurdu
evet canım normal doğum bu her an gelebilir
Asude, iyi olmanıza sevindim arkadaşım.ohh gözün aydı tatlım anneciğine kavuştun
iyiyiz canım Allahıma çok şükürRecep Paşamızda bol bol pırt atıyor bize
yarın sadece azraa mı doğuruyo
tabi sürpriz olmazsa
hayırlısı bi bebişimiz daha oluyo artık bu sayfalarda hamişten çok anniş görücezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?