2012 Ekim Anneleri

pendik sultanbeyli de oturuyorum ben evet farklı valla onunla konuşurken bile ağlıyorum arada sanki ne varsa zırlıcak ama değişik bişey kimbilir görünce ne hale gelicem meraktan çıldırıyorum birde eşimin tepkisini merak ediyorum :) hamile olduğumu öğrendiğinde hay maşallah diyip durdu dili tutuldu sanki
sen nerde oturuyosun

Hanımlar maşallah yine önlenemeyen bir doğum patlaması yaşıyoruz

Doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar,,kontrolü olan arkadaşlarımızda inş. hayırlı haberlerle dönerler

will canım sezaryen konusunda sana tavsiyem kombine,,yani hem epidural hem de spinal aynı anda, gerçekten çok memnun kalırsın

Bizimde bugün kontrolümüz vardı önce oğlumuzu doktoruna götürdük, 5 günlük olduğunda 2. topuk kanı vardı onu verdik,, sonra 2. işitme testi vardı onu da yaptırdık çok şükür iyiyiz sonra da benim kontrolüm vardı flasterim çıktı hamdolsun bende iyiyim

Bizden haberler bu kadar,,şaka maka kızlar özlüyorum sizleri fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama hepinizi çok öpüyoruz oğlumla

pendik sultanbeyli de oturuyorum ben evet farklı valla onunla konuşurken bile ağlıyorum arada sanki ne varsa zırlıcak ama değişik bişey kimbilir görünce ne hale gelicem meraktan çıldırıyorum birde eşimin tepkisini merak ediyorum :) hamile olduğumu öğrendiğinde hay maşallah diyip durdu dili tutuldu sanki
sen nerde oturuyosun

ooo canım nete bi geldim sandım ki bi ben doğurmadım
gördüklrim : sevcanyk,oğluşum12,nergis67,redhasow,fushe, leyli
bunlar doğurdu

evet canım normal doğum bu her an gelebilir

Canımmm çok geçmiş olsun. Bazen öyle üstüste gelebiliyor. Can sıkıcı bir durum ama şöyle düşün az kaldı. Bebişini kucağına alınca yanlızlığın bitecek

Gecmis olsun canim uzulme yalniz olduguna herseyin hayirlisi
bej gecen hafta annemlere gittim evde yalniz kalmiyim diye babamla anlasamadim annem benimle ilgileniyo diye kiskandi resmen bende bugun geri dondum evime simdi kafam rahat sigara dumani yok dogumum cok yakin ama olsun insanin kendi evi gibi yok

çok geçmiş olsun canım
benim de iki gündür göğsümde bi hırıltı vardı dün anestezi uzmanı dinledi önemli bişey değil dedi
bakalım hayırlısı inşallah çabuk iyileşirsin

Ece kızımıza maşallaahhh

Canım benim hakkında hayırlısı olsun...Bunda da bir hayır vardır,,sen iyi ol yeter ki balım,,bakarsın toparlarsın inş. Allahın izniyle...

Ankara yazacaksın diye bekledim Ben Ankara'da oturuyorum canım. Eşler daha anlamıyorlar bence; kucaklarına alınca anlayacaklar ne olduğunu. 9 ay boyunca bizimleydiler; hareketlerini hissetmeye başladığımızdan beri her an varlıklarını hatırlattılar bize. eşlerimiz sadece ellerini karnımıza koyunca hissettiler onları. Beni doğum hüzünlendiriyor aslında; ayrılık gibi geliyor çünkü. uyurken bile hareketlerini hissediyoruz şimdi; doğunca öyle olmayacak. Gözümüzle göreceğiz bu sefer

camoka bende senii gördüm bebeğemmm hamsiyemm nasıll sen nasılsın

canım çok şükür iyiyiz sadece akşamları yatış pozisyonu aldığımda hareket edince aşağıda baya ağrı hissediyorum

temizlikle uğraşıyorum annem de geldi

son hazırlıklar işte zaman çabucak geçsin istiyorum

sen nasılsın recebimiz nasıl üzmüyo de mi annesini yerim ben onun tosuncuk yanaklarını

yarın sadece azraa mı doğuruyo

tabi sürpriz olmazsa

hayırlısı bi bebişimiz daha oluyo artık bu sayfalarda hamişten çok anniş görücezzz

Maşallah Ece kıza
Pis eşler Ben de eşimden grip kaptım. İnşaallah öksürük olmaz. Beni geçen akşam çok zorladı öksürük.
Bol bol nane limon iç. Bir de öksürük olmadan balın içine zencefil karıştırıp ye tatlım

ohh gözün aydı tatlım anneciğine kavuştun

iyiyiz canım Allahıma çok şükür Recep Paşamızda bol bol pırt atıyor bize

uzakmışız baya :) evet anca ellerini koysunlar göbüşlerimizi öpsünler zaten ne kadar cefasını biz çeksek de sefasını da biz çekiyoruz valla ben hüzünleniyorum desem yalan onu canlı canlı koklamak varken izlemek varken hamilelik bana pek cazip gelmiyor çünkü çok sıkıldım ya eski enerjimi fiziğimi geri istiyorum :) valla hele bi doğsun oğluşumla gezip durucam babasına gıcık oldukça ona dert yanıcam zaten şimdiden onunla konuşuyorum şikayet ediyorum bile :))

geçmiş olsun inş iyileşirsin en kısa zamanda benimde astımım var iki gündür ciğerlerimfırlıyor gibi öksürüp duruyorum demek dikişlerdesorun oluyo şimdi bende tedirgin oldum ya senin gene grip er geç geçer benim öksürük kış boyu kendini tekrar ediyo ben ne yapacam ya((

ooo canım nete bi geldim sandım ki bi ben doğurmadım
gördüklrim : sevcanyk,oğluşum12,nergis67,redhasow,fushe, leyli
bunlar doğurdu

evet canım normal doğum bu her an gelebilir
Şoklardayım şu anda.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

ohh gözün aydı tatlım anneciğine kavuştun

iyiyiz canım Allahıma çok şükür Recep Paşamızda bol bol pırt atıyor bize
Asude, iyi olmanıza sevindim arkadaşım.

Ya dışarıdaki veletler bebek odama toprak topları atmışlar.
Şok geçirdim gidince, offf.
Hangisi yaptığını bilsemde gidip kulağını çeksem. Annecim daha bir saat önce süpürmüştü. Allah'tan yeni gelen mobilyalara denk gelmemiş.

slmm kızlar ben bıkaç gundur sunu farkettım sankı az az suyum gelmeye basladı ıslaklık hıssedıp duruyorum su gıbı persembe gelsın hemen

bu arada yarın buyukk bun eşime kavuşuyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…