gerçekten bir benmiyimkızzz beni yalnız bırakmayın hergün fırtlatıyoruz yaa yarında bana eşlik edin
9 dk lık çok hoş bir belgesel izledim normal doğum isteyenler özellikle izlesin paylaşayım dedim :)
Anne Karnında_National Geographic Belgesel_9 - YouTube
gerçekten bir benmiyimkızzz beni yalnız bırakmayın hergün fırtlatıyoruz yaa yarında bana eşlik edin
sen zaten bi kez normal doğum yapmışsın nie çatı muayenesi yapsınlarki :26: ?
kızlar allah nasip ederse,yarın hayırlı haberlerle çıkalım sağsalim evimize gelelim doktoruma bir teşekkür mektubu hzırladım buranın yerel gazetesinde yayınlatıcam...tabi biraz devrik cümleler,imla hataları var ama gazeteci düzeltecek neyse bakalım beğenecekmisiniz
ÖZEL BİGA CAN HASTANESİ
KADIN HAST.DOĞUM UZMANI OPR.DR.ETHEM AKA'YA TEŞEKKÜRLER
2 YIL SÜREN BEKLEYİŞİN ARDINDAN,16 TEMMUZ 2011'DE UMUTSUZ VE ÇARESİZ BİR ŞEKİLDE
ÇALDIĞIMIZ KAPININ BİZE BU KADAR SICAK VE SEVGİ DOLU AÇILACAĞINI HİÇ HAYAL ETMEMİŞTİK
DIŞ GEBELİK TANISIYLA AYLARCA OYALANAN BEN,DR. ETHEM AKA SAYESİNDE KURTULMUŞTUM VE TAM
KURTULDUM İYİYİM DERKEN,8 CM'LİK BİR ÇİKOLATA KİSTİYLE KARŞILAŞMIŞTI DOKTORUM.HAFTALAR
SÜREN TEDAVİNİN SONUNDA,BİR BEBEĞİMİZ DAHA OLSUN İSTİYORDUK .
VE ALLAH'IN İZNİ DR.ETHEM AKA'NIN UYGULADIĞI TEDAVİYLE HEMEN ÖĞRENMİŞTİK BİR BEBEĞİMİZ DAHA OLACAĞINI
ÇOK MUTLUYDUK Kİ,13.HAFTAMDA PLASENTA PREVİA TEŞHİSİYLE YIKILMIŞTIK BU KEZ AMA DOKTORUMUN İLGİSİ DETAYLARA
VERDİĞİ ÖNEM SAYESİNDE 38.HAFTAMIZI TAMAMLADIK VE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ 26 EYLÜL 2012 ÇARŞAMBA GÜNÜ
İTİBARİYLE OĞLUMUZ MUSTAFA ASAF'IMIZI KUCAĞIMIZA ALDIK 15 AY SÜREN BU MACERALI YOLDA,BİZİ YARI YOLDA BIRAKMAYAN,
MADDİ MANEVİ DESTEĞİNİ,GÜLER YÜZÜNÜ VE SAMİMİYETİNİ BİZDEN ESİRGEMEYEN DR.'UMUZ ETHEM AKA'YA ÇOK AMA ÇOK
TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEĞİYLE....
MÜJGAN ABLACIM SENİ UNUTMADIK SENİDE ÇOK SEVİYORUZ
kızlar allah nasip ederse,yarın hayırlı haberlerle çıkalım sağsalim evimize gelelim doktoruma bir teşekkür mektubu hzırladım buranın yerel gazetesinde yayınlatıcam...tabi biraz devrik cümleler,imla hataları var ama gazeteci düzeltecek neyse bakalım beğenecekmisiniz
ÖZEL BİGA CAN HASTANESİ
KADIN HAST.DOĞUM UZMANI OPR.DR.ETHEM AKA'YA TEŞEKKÜRLER
2 YIL SÜREN BEKLEYİŞİN ARDINDAN,16 TEMMUZ 2011'DE UMUTSUZ VE ÇARESİZ BİR ŞEKİLDE
ÇALDIĞIMIZ KAPININ BİZE BU KADAR SICAK VE SEVGİ DOLU AÇILACAĞINI HİÇ HAYAL ETMEMİŞTİK…
DIŞ GEBELİK TANISIYLA AYLARCA OYALANAN BEN,DR. ETHEM AKA SAYESİNDE KURTULMUŞTUM VE TAM
KURTULDUM İYİYİM DERKEN,8 CM'LİK BİR ÇİKOLATA KİSTİYLE KARŞILAŞMIŞTI DOKTORUM.HAFTALAR
SÜREN TEDAVİNİN SONUNDA,BİR BEBEĞİMİZ DAHA OLSUN İSTİYORDUK….
VE ALLAH'IN İZNİ DR.ETHEM AKA'NIN UYGULADIĞI TEDAVİYLE HEMEN ÖĞRENMİŞTİK BİR BEBEĞİMİZ DAHA OLACAĞINI…
ÇOK MUTLUYDUK Kİ,13.HAFTAMDA PLASENTA PREVİA TEŞHİSİYLE YIKILMIŞTIK BU KEZ AMA DOKTORUMUN İLGİSİ DETAYLARA
VERDİĞİ ÖNEM SAYESİNDE 38.HAFTAMIZI TAMAMLADIK…VE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ 26 EYLÜL 2012 ÇARŞAMBA GÜNÜ
İTİBARİYLE OĞLUMUZ MUSTAFA ASAF'IMIZI KUCAĞIMIZA ALDIK…15 AY SÜREN BU MACERALI YOLDA,BİZİ YARI YOLDA BIRAKMAYAN,
MADDİ MANEVİ DESTEĞİNİ,GÜLER YÜZÜNÜ VE SAMİMİYETİNİ BİZDEN ESİRGEMEYEN DR.'UMUZ ETHEM AKA'YA ÇOK AMA ÇOK
TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ…BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEĞİYLE....
MÜJGAN ABLACIM SENİ UNUTMADIK SENİDE ÇOK SEVİYORUZ…
kızlar herkese günaydın
yarın sabah kahvaltı yapamayacağımdan kendime güzel bir çay demledim,bugün hafif bişeyler yesem iyi olacak çünkü yarın lağman yaparlar midem şişmesin rahat olsun ama aksine şimdi kahvaltı ettim açlıktan geberiyorum :44:nasıl şeyse artık sanırım stres mideme vuruyor ama bugünü süt yoğurt meyveyle geçirmem şart kızım doğduğunda çok ağlamış annemde çantada 2numara emzik vardı yanlış almışız paketinden çıkarıp vermiş ağzına susmuş,dün diyoki kesin açlıktan ağlıyordu,yarın oğlumda yırtarsa ortalığı diye emziği evde sakladım inşallah iy olur narkozdan hemen uyanırda emziririm bebeğimi
bu arada yarın benide merak edin dua edin olurmu
Merhaba Arkadaslar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Bebegimiz iyi cok sukur suyu falan herseyi yerindekilosu 3580 gr olmus boyu da 51 cm bakalim bu degerlere yakin mi cikacak dogumda.
Canimi sikan konuysa grip tarzi bir hastaligim var esimden bana gectiburnum tikali bogazlarim agriyor butun hamileligim boyunca kapmadigim mikrobu doguma bir kac gun kala kaptim
Doktorum hal boyle devam ederse dogum tarihini erteleyecegini soyledi bende gunleri sayiyorum dedim valla oksuruk olursa dikislerinden oksuremezsin dedi bu da zatureye cevirirmis ben ameliyatimi yaparim ama seninacindan iyi olmaz dedisimdi pazar gunu konusucaz tekrar doktorumla duzelmediysem ameliyat gunu hic gelme bile buraya dedi insaallah duzelirim yaaa artik dogsun istiyorum kizim cok bunaldim
Tabi hersey Allahtan kismetse 1 Ekimde dogurucam ya da erteleyecez
merhaba arkadaslar nasılsınız ??? gecmışi tek tek okuyamadım ama herkes ıyı anladıgım kadarıyla amaan maşallah dıyelımbugun benımde tahlıl ıslemlerım vardı onlarla ugrastım,sıra beklerken yanımdakı gebe kadınların konusmasına kulak mısafırı oldum..2.çocuklarına gebelermıs 2007 yılında epıdural sezeryan olmuslar o zaman sgk falan karsılamıyormus epıdurali :26:devlet hastanesı bile 1000 tl.fark almıs bunlardan,neyse amelıyat olurken tam yukarıda ayna varmıs,canlı canlı izlemişler operasyonu ben bakamam heralde ınternetten bıle ızlemem öyle şeyleri iyikide dinlemişim gözlerimi kaparım eger ayna varsa tavanda
ayna değilde hani tepede lamba var ya kare kare,metalik bişey,pek çok kişi oradan izliyormuş ben de duydum.. ben de bakmam valla..ya biz nasıl sırtüstü yatıcaz o geliyor benim de aklıma:44::44::44: ben duramıyorum boğuluyor gibi oluyorum sağdan sola dönerken bile
merhaba arkadaslar nasılsınız ??? gecmışi tek tek okuyamadım ama herkes ıyı anladıgım kadarıyla amaan maşallah dıyelımbugun benımde tahlıl ıslemlerım vardı onlarla ugrastım,sıra beklerken yanımdakı gebe kadınların konusmasına kulak mısafırı oldum..2.çocuklarına gebelermıs 2007 yılında epıdural sezeryan olmuslar o zaman sgk falan karsılamıyormus epıdurali :26:devlet hastanesı bile 1000 tl.fark almıs bunlardan,neyse amelıyat olurken tam yukarıda ayna varmıs,canlı canlı izlemişler operasyonu ben bakamam heralde ınternetten bıle ızlemem öyle şeyleri iyikide dinlemişim gözlerimi kaparım eger ayna varsa tavanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?