2012 Ekim Anneleri

AsudeD kaç saat sonra ilk kezayaga kaldırdılar seni canım zor oldu mu basın falan döndümü birde bacakların karıncalanır gibimi oluyor epidural etkisi geçtikçe

kızlar allah nasip ederse,yarın hayırlı haberlerle çıkalım sağsalim evimize gelelim doktoruma bir teşekkür mektubu hzırladım buranın yerel gazetesinde yayınlatıcam...tabi biraz devrik cümleler,imla hataları var ama gazeteci düzeltecek neyse bakalım beğenecekmisiniz

ÖZEL BİGA CAN HASTANESİ
KADIN HAST.DOĞUM UZMANI OPR.DR.ETHEM AKA'YA TEŞEKKÜRLER

2 YIL SÜREN BEKLEYİŞİN ARDINDAN,16 TEMMUZ 2011'DE UMUTSUZ VE ÇARESİZ BİR ŞEKİLDE
ÇALDIĞIMIZ KAPININ BİZE BU KADAR SICAK VE SEVGİ DOLU AÇILACAĞINI HİÇ HAYAL ETMEMİŞTİK…
DIŞ GEBELİK TANISIYLA AYLARCA OYALANAN BEN,DR. ETHEM AKA SAYESİNDE KURTULMUŞTUM VE TAM
KURTULDUM İYİYİM DERKEN,8 CM'LİK BİR ÇİKOLATA KİSTİYLE KARŞILAŞMIŞTI DOKTORUM.HAFTALAR
SÜREN TEDAVİNİN SONUNDA,BİR BEBEĞİMİZ DAHA OLSUN İSTİYORDUK….
VE ALLAH'IN İZNİ DR.ETHEM AKA'NIN UYGULADIĞI TEDAVİYLE HEMEN ÖĞRENMİŞTİK BİR BEBEĞİMİZ DAHA OLACAĞINI…
ÇOK MUTLUYDUK Kİ,13.HAFTAMDA PLASENTA PREVİA TEŞHİSİYLE YIKILMIŞTIK BU KEZ AMA DOKTORUMUN İLGİSİ DETAYLARA
VERDİĞİ ÖNEM SAYESİNDE 38.HAFTAMIZI TAMAMLADIK…VE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ 26 EYLÜL 2012 ÇARŞAMBA GÜNÜ
İTİBARİYLE OĞLUMUZ MUSTAFA ASAF'IMIZI KUCAĞIMIZA ALDIK…15 AY SÜREN BU MACERALI YOLDA,BİZİ YARI YOLDA BIRAKMAYAN,
MADDİ MANEVİ DESTEĞİNİ,GÜLER YÜZÜNÜ VE SAMİMİYETİNİ BİZDEN ESİRGEMEYEN DR.'UMUZ ETHEM AKA'YA ÇOK AMA ÇOK
TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ…BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEĞİYLE....
MÜJGAN ABLACIM SENİ UNUTMADIK SENİDE ÇOK SEVİYORUZ…

gerçekten bir benmiyimkızzz beni yalnız bırakmayın hergün fırtlatıyoruz yaa yarında bana eşlik edin

aman ben eşlik etmeyeyim azracım daha temizliğim bitmedi

zamanı gelen ve hazırlıklarını bitiren bi arkadaş sana eşlik etsin

canım yarın saat kaçta olcak sezeryan?

rabbim yardımcın olsun ağlıkla gelsin mustafa asaf ımız

gerçekten bir benmiyimkızzz beni yalnız bırakmayın hergün fırtlatıyoruz yaa yarında bana eşlik edin

azracım ben eşlik etsem ne iyi olur dr bizi 39 haftalık sayıyor karnımda düştü aşağı herşeyimizde hazır bi oğlumu bekliyoruz anlıyacağın yarında dr kontrolümüz var heheheee

sen zaten bi kez normal doğum yapmışsın nie çatı muayenesi yapsınlarki :26: ?

bir kez değil on kez de yapsan son haftalarda açıklığa bakılıyor,canım..

bakılmadan nasıl anlaşılır ki,doğumun ne zaman gerçekleşeceği.

doğum sancısı başladıktan sonrada sancı odasında sürekli açıklık ölçülüyor..10 cm'de doğumhaneye alınıyorsun.

selam kızlar nasılsınız bugün 4günlük olduk sarılık başladı test yapılıyo yarın tekrar yapılcak bakalım inşallah yükselmemiştir...uykusuzluk ve yorgunluk dışında iyiyim çok şükür ayaklandımda kızımda daha kötüydüm bunda iyiyim çok şükür...

iyi akşamlar sabah kontrolüm vardı..

nst çok güzel çıktı,sancım yokmuş..

çatı muanesi yapıldı,açılma yokmuş,bebeğin suyu,plesanta iyi dedi,bebeğim 3300 gr.olmuş,baş geliş...

doğumum başlamasına var henüz..7 ekim son gün artık,gününde gelsin miniğim..

ilk kızımda 18 temmuzdu aynı gün geldi...

ay cok heyecanlı ya,,,,doğuran kankişlere allahtan sağlık sıhhat diliyorum, allah kuzucuklarımızla bir ömür boyu mutlu mesut etsin bizi inşşşşşşşşşşşş

teşekkürü çok güzel düşünmüşsünüz,ama bence çok fazla detay var..yaşadığın herşeyi yazmışsın,bence çok özel şeyler bunlar..ne bileyim mesela çikolata kisti,plasenta previa,dış gebelik,şahsen ben tüm bu yaşadıklarımı yerel gazetede paylaşmayı istemezdim..tabi ki sen istiyorsan öyle olsun. ama ben kısaca uyguladığı başarılı tedaviler,ve doğum gibi klasik kısa cümleleri tercih ederim...

Azracım çıkış noktan güzel, fikir güzel amaaaaa Cimekaya katılıyorum çoook ayrıntı olmuş, yani " 26 Eylül 2012 Çarşamba günü itibarıyla oğlumuz Mustafa ASAF'ımıza kavuşmuş bulunmaktayız. Oldukça zorlu ve riskli geçen bu gebelik sürecinde karşımıza çıkan çok çeşitli tıbbi sorunların üstesinden mesleki tecrübesi, ilgisi ve detaylara verdiği önem sayesinde başarıyla gelirken desteğini, güler yüzünü ve samimiyetini bizlerden bir an olsun esirgemeyen Dr.umuz Ethem AKA'ya içten teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz." gibi bir özete ne dersin? Böylece gazete okurları da ilanını sıkılmadan okuyacaktır. Hatta belki bu sayede doktoruna yeni hastalar bile kazandırabilirsin. Şimdiden Allah kavuştursun bebişine!

canım ben yaşadıklarımı ilk öğrendiğimde ne olduğunu bilmeden bilinçsizce yıprattım kendimi başkalarıda korkmasın heyecan olmasın + zaten klasik şeyleri herkes yazıyor sadece içimden geçenleri yazdım eşim ve ailem çok beğendi fikrinizi almak istedim sağol cnm

Bu arada ek olarak belirtmek istedim. Doktorun bir hastane bünyesinde çalışıyorsa o hastane ismini de teşekkür ilanında zikretmen bence daha şık olacaktır.

azzrraaa ne guzel yarın bebegıne kavusacaksın darısı bızlere olsun..tabıı zaman gecerse zaman durdu sankı ,neyse hayırlısı demekten ve beklemekten baska care yok..Allah bır avazda kurtarsın

İşe bak yaaaa!!! Bunda da vardır bir hayır diyelim Masumcum! Ece'nin kilosu, boyu da çok güzel çıkmış maşallah! Bakarsın atlatırsın o güne kadar. Ballı,limonlu açık çay falan içsen? Bir de Ali Bey'e Prospan diye bir şurup alıp götürür müsün, telefonda sorma, çünkü yüzde 99 ihtimalle duymamıştır. Bu, 1 yaşından büyük bebeklere bile verilebilen çift etkili ve şekersiz, boyasız, alkolsüz bir şurup. Hem balgamı söküyor ve sanırım dışkıyla atılmasını sağlıyor, hem de öksürük nöbetlerini engelliyor. Duvar sarmaşığı özündenmiş, tamamen doğal falan diyor. Bizim evde Elif'in şurubudur aslında ama prospektüsünde yetişkinler için dozu da yazıyor. Eşim rahatsızlandığında onun üstünde de denedim. Bunu bana tavsiye eden eczacımız gebelikte 4. aydan sonra kullanabileceğimi söylemişti ama şükür ihtiyaç olmadı. Bence mutlaka Ali Bey'e gidip sor. Ge3çmiş olsun!

merhaba arkadaslar nasılsınız ??? gecmışi tek tek okuyamadım ama herkes ıyı anladıgım kadarıyla amaan maşallah dıyelım bugun benımde tahlıl ıslemlerım vardı onlarla ugrastım,sıra beklerken yanımdakı gebe kadınların konusmasına kulak mısafırı oldum..2.çocuklarına gebelermıs 2007 yılında epıdural sezeryan olmuslar o zaman sgk falan karsılamıyormus epıdurali :26:devlet hastanesı bile 1000 tl.fark almıs bunlardan,neyse amelıyat olurken tam yukarıda ayna varmıs,canlı canlı izlemişler operasyonu ben bakamam heralde ınternetten bıle ızlemem öyle şeyleri iyikide dinlemişim gözlerimi kaparım eger ayna varsa tavanda

ayna değilde hani tepede lamba var ya kare kare,metalik bişey,pek çok kişi oradan izliyormuş ben de duydum.. ben de bakmam valla..ya biz nasıl sırtüstü yatıcaz o geliyor benim de aklıma:44::44::44: ben duramıyorum boğuluyor gibi oluyorum sağdan sola dönerken bile

ben de günlerdir onu düşünüyorum hadi ameliyat masasından seni normal yatağa götürdüler ya sonraben sıkılırım sağıma yatayım derim yasakmış

kalkerken neden zor olduğunu şimdi daha ii anlıyorm

psikopat hamileler
ben izleyemem tansiyon kaç olur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…