2012 Ekim Anneleri

kız hemşo sana sürekli mercimek diyesim geliyo

nerden buldun bu nicki

mercimek hemşom benim

ALLAH canını almasın emi senin

kız aslında mercimek olsun istedim linkim yeni hamileydim o zamanlar bebişime mercimek diyorduk...

ama kullanılan bir link diye olmadı bende MERCİM yaptımmmm

37. hafta erken değilmiiiiiiiii ? demekki benimde her an başıma gelebilir iyi haberlerini bekliyoruz , dualarımız seninle ...!

bizim bdtlerimiz aynı benim bebeğimin daha başı bile kanala girmemiş...seninki biraz erken davranmış. sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına :)

Canim hayirli dogumlar diliyorum Iyi haberlerini bekliyoruz

fuchsie

allah yardımcınız olsun ikinizede

fuchise daha önce rahim ağzıyla ilgili problemler yaşamıştı yanlış hatırlamıyosam.sağlıkla kucağına alır inşallah bebişini...

kızlar doğum yaptım, hepinize teşekkür ederim

kandırmuyon de mi acırsa sorarım ben sana
peki iğne yapılırken ya irkilirsem ben kalçadan lurken bile bazen hafif sallanıyorum napcam hadi buna da cevap ver

ALLAH canını almasın emi senin

kız aslında mercimek olsun istedim linkim yeni hamileydim o zamanlar bebişime mercimek diyorduk...

ama kullanılan bir link diye olmadı bende MERCİM yaptımmmm

valla aklıma geldi biz de mercimek diyoduk sonra zeytin çekirdeğim,eriği,çileğim diye sevdik sonra portakal oldu
en son babası hamsiyem dedi
doğunca nası sevicez bilmiom

Benim de sadece spinal olucak oyle konusmustuk doktorla bakalim degisiklik olucak mi? Agri pompasini da sordum o da agrin olursa ben zaten hemsireye soyluyorum igneni yapiyor hemsire dedi hem dozaji daha fazla oluyor bu sekilde dedi merak etme diyor sondayi da sordum genel anestezide takilmiyormus ama spinalde takilir dedi tabi ilacin etkisi basladiktan sonra oncesinde degil yaygarayi basarim zaten once taktirmam

merhaba annişler...
bugün başımıza kötü bir olay geldi...öğlen çok kötü bir kazadan döndük...arkadaşla alışveriş merkezinden çıktık ana yola girdik 100 metre kadar gittik ara yoldan kadının biri arabayla aniden bir çıktı.. önden dalıyorduk nerdeyse. arkadaş o şokla direksiyonu kırdı arabaya çarpmamak için. bende ark tarafta oturuyordum. arkdaşın kızı vardı 2 yaşında allahtan oto koltuğunda emniyet kemeri takılydı.ama benim takılı olmayınca kafamı sağa sola fena çarptım..zikzaklar çizdik çarpmamak için. sonra ben eve geldim. biraz dinendim. hastaneye gitmedim..2 saat sonra baş ağrısı başladı şiddetli.bebişimde önce hareeket etmedi 4 saate yakın sonnradan kıpırdamaya başladı. baş ağrım artınca acile gittim. nst çektiler. kadın doğum doktoru yok.acil doktoru ben nstden anlamam diyor. en son kadın doğumcu olmayınca hemşirelerinden biri baktı sonuca bebeğin hareketleri iyi dedi. baş ağrısı için yapacak bişey yokmuş. çarpmanın etkisi ile olmuştur dediler. özel hastane birde..başım okdar çk ağrıyorki mkaç saat oldu geçmedi..neyapıcağımı bilemiyorum. midemde bulanıyor..

eşimde güççük villo diyor...bebişime severken..

kandırmuyon de mi acırsa sorarım ben sana
peki iğne yapılırken ya irkilirsem ben kalçadan lurken bile bazen hafif sallanıyorum napcam hadi buna da cevap ver

canım hareket etme diye uyarıyor zaten doktor sonrasında baş ağrın olma ihtimalin yüeksek oluyormuş..

çok geçmiş olsun canım,bir sadaka çıkar,ALLAH korumuş.

kızlar plasenta anterior ne demek :26: doktor bugün dedi benimde sormak hiç aklıma gelmedi???
kötü bir durum olsa söylerdi diyorum ama içime bir kurt düştü şimdi

Plasentanın rahmin (ve bebeğin) önünde olmasıdır. Tam teşekküllü bir hastanede sezaryen yapılması gerekebilir. Kesin teşhis ve daha detaylı bilgiyi muayenenizi yapan doktorunuzdan almalısınız.böyle yazıyor canım nette

geçmiş olsun ccanım önemli bişey değildir umarım
psikolojik olabilir mi acaba kazayla ilgili:26:

eşimde güççük villo diyor...bebişime severken..
villo ne kız
canım hareket etme diye uyarıyor zaten doktor sonrasında baş ağrın olma ihtimalin yüeksek oluyormuş..

inşallah kıpırdamam tutsunlar beni
oturarak mı yaptı iğneni yoksa yan yatarken mi:26:

ağrı pompası bana da gerek kalmadı canım kombine olunca,, hemşire gelip omuzumdaki kataterin diğer ucundan çıtçıtı açıp ağrı kesici verdi...ilk kalkarken bile acı olmaması için yarım saat öncesinden epidural yerinden kataterden ağrı kesici verdiler toplamda sabaha kadar 2 kez almış oldum...sonraki gün zaten kendim kalktığım için çıkardılar katateri...sondayı takarken hiç duymadım ama rahat ettim...doğumu yaptığım ilk gece çıkardılar çok dayanılmaz bi acısı yok zaten

Kızlar sezaryen oldum. Sabah suyum gelmeye başladı. Saat 16:00 da sezaryene alındım. Bebek biraz erken geldiği için nefes almakta zorlandı, yoğun bakıma alındı. Detaylı doğum hikayemi sonra yazarım. Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim...

Masum cum cok gecmis olsun canim,her iste vqrdir bir hayir,bende sezeryandan yeni cikmis biri olarak kesinlikle gecmeden olma derim,daha 5 gun var bence camlari kapat,yorganin altinda gogsune sicak su torbasi koy ve sicak ihlamur ic,terle bence atlatirsin.ece kizimiza da maasallah

Azracim hadi bakalim sonunda bekledigin gune kavustun:))

Cinarefenin annesi gozunaydin,yarin esine kavusuyorsun:))

kendisi uydurmuş eşim küçük kızı ya ondan galiba...

canım geçmiş olsun...bebeğinde hayırlı uğurlu olsun Rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin,,dualarımız sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…