kız hemşo sana sürekli mercimek diyesim geliyo
nerden buldun bu nicki
mercimek hemşom benim
37. hafta erken değilmiiiiiiiii ? demekki benimde her an başıma gelebiliriyi haberlerini bekliyoruz , dualarımız seninle ...!
bizim bdtlerimiz aynı benim bebeğimin daha başı bile kanala girmemiş...seninki biraz erken davranmış. sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına :)
Canim hayirli dogumlar diliyorumIyi haberlerini bekliyoruz
fuchsie inşallah güzel haberlerle gelirsin..
şu sezeryan ve normali artık tartışmasak nasıl olur!!!! bence oluruna bırakın gitsin..ağrı sancı hepsinde de olacak,kolay değil ikisinde de can geliyor dünyaya..ikisinin de riskleri olacaktır,küçük te büyük te olsa operasyondur en nihayetinde..birinde öncesinde sancı sıkıntı çekeceğiz,birisinde sonrasında. hakkımızda hayırlısı olsun.. ama bazı arkadaşlarımızın normal doğum çok övünülecek birşey,sezeryanın basit,hatta doğumdan bile saymadığı bişey olarak görüp konuşması çok saçma!!!sonuçta birileri keyfi sezeryan istiyorsa onu kınayamayız,isterse ister yani!! benim doğum şeklim henüz belli değil.. ama eğer 10 dikişim olacağını bilsem kıçımda değil karnımda olmasını tercih ederdim.. bir arkadaşımın vajinasını kaslarını yanlış dikmişler,resmen kapatmışlar,kızcağız senelerce ilişkiye giremedi,vajinusmus falan olduğunu sandı.9-10 ay ara verince ilişkiye. sonradan anlaşıldı durum da ameliyat oldu.. yani anlayacağınız anlatmaya kalksak sezeryanda da normalde de bir sürü felaket senaryosu vardır..allaha emanetiz hepimiz ve yavrularımız..
fuchsie
allah yardımcınız olsun ikinizede
fuchise daha önce rahim ağzıyla ilgili problemler yaşamıştı yanlış hatırlamıyosam.sağlıkla kucağına alır inşallah bebişini...
kızlar doğum yaptım, hepinize teşekkür ederim
çok hafif bir ısırık gibi aynı canım...zaten yastık veriyorlar ona sarıl kamburunu çıkar diyorlar..sonra doktor derin nefes al kendini sıkma diyor ve hiç hareket etme diye uyarıyor..sonrası malum işteönce epidurali yaptılar iğneyi yapıp katateri takıyor sonra bi kaç saniye içinde sırtının içine bişey girdiğini hissediyorsun katateri omurgana iyice itiyor ve içine sıcaklık hissediyorsun ilacı veriyorlar,,daha sonra spinali yapıyor hemen uyuşuyor spinal yapıldıktan sonra zaten sıcaklık yayılıyor bacaklarını duymuyorsun...ohh hayat bana güzel diyorsun ağrı acı yok
ALLAH canını almasın emi senin
kız aslında mercimek olsun istedim linkim yeni hamileydim o zamanlar bebişime mercimek diyorduk...
ama kullanılan bir link diye olmadı bende MERCİM yaptımmmm
çok hafif bir ısırık gibi aynı canım...zaten yastık veriyorlar ona sarıl kamburunu çıkar diyorlar..sonra doktor derin nefes al kendini sıkma diyor ve hiç hareket etme diye uyarıyor..sonrası malum işteönce epidurali yaptılar iğneyi yapıp katateri takıyor sonra bi kaç saniye içinde sırtının içine bişey girdiğini hissediyorsun katateri omurgana iyice itiyor ve içine sıcaklık hissediyorsun ilacı veriyorlar,,daha sonra spinali yapıyor hemen uyuşuyor spinal yapıldıktan sonra zaten sıcaklık yayılıyor bacaklarını duymuyorsun...ohh hayat bana güzel diyorsun ağrı acı yok
kandırmuyon de miacırsa sorarım ben sana
peki iğne yapılırken ya irkilirsem ben kalçadan lurken bile bazen hafif sallanıyorum napcam hadi buna da cevap ver
valla aklıma geldibiz de mercimek diyoduk sonra zeytin çekirdeğim,eriği,çileğim diye sevdik sonra portakal oldu
en son babası hamsiyem dedi
doğunca nası sevicez bilmiom
kandırmuyon de miacırsa sorarım ben sana
peki iğne yapılırken ya irkilirsem ben kalçadan lurken bile bazen hafif sallanıyorum napcam hadi buna da cevap ver
kızlar plasenta anterior ne demek :26: doktor bugün dedi benimde sormak hiç aklıma gelmedi???
kötü bir durum olsa söylerdi diyorum ama içime bir kurt düştü şimdi
merhaba annişler...
bugün başımıza kötü bir olay geldi...öğlen çok kötü bir kazadan döndük...arkadaşla alışveriş merkezinden çıktık ana yola girdik 100 metre kadar gittik ara yoldan kadının biri arabayla aniden bir çıktı.. önden dalıyorduk nerdeyse. arkadaş o şokla direksiyonu kırdı arabaya çarpmamak için. bende ark tarafta oturuyordum. arkdaşın kızı vardı 2 yaşında allahtan oto koltuğunda emniyet kemeri takılydı.ama benim takılı olmayınca kafamı sağa sola fena çarptım..zikzaklar çizdik çarpmamak için. sonra ben eve geldim. biraz dinendim. hastaneye gitmedim..2 saat sonra baş ağrısı başladı şiddetli.bebişimde önce hareeket etmedi 4 saate yakın sonnradan kıpırdamaya başladı. baş ağrım artınca acile gittim. nst çektiler. kadın doğum doktoru yok.acil doktoru ben nstden anlamam diyor. en son kadın doğumcu olmayınca hemşirelerinden biri baktı sonuca bebeğin hareketleri iyi dedi. baş ağrısı için yapacak bişey yokmuş. çarpmanın etkisi ile olmuştur dediler. özel hastane birde..başım okdar çk ağrıyorki mkaç saat oldu geçmedi..neyapıcağımı bilemiyorum. midemde bulanıyor..
kızlar plasenta anterior ne demek :26: doktor bugün dedi benimde sormak hiç aklıma gelmedi???
kötü bir durum olsa söylerdi diyorum ama içime bir kurt düştü şimdi
merhaba annişler...
bugün başımıza kötü bir olay geldi...öğlen çok kötü bir kazadan döndük...arkadaşla alışveriş merkezinden çıktık ana yola girdik 100 metre kadar gittik ara yoldan kadının biri arabayla aniden bir çıktı.. önden dalıyorduk nerdeyse. arkadaş o şokla direksiyonu kırdı arabaya çarpmamak için. bende ark tarafta oturuyordum. arkdaşın kızı vardı 2 yaşında allahtan oto koltuğunda emniyet kemeri takılydı.ama benim takılı olmayınca kafamı sağa sola fena çarptım..zikzaklar çizdik çarpmamak için. sonra ben eve geldim. biraz dinendim. hastaneye gitmedim..2 saat sonra baş ağrısı başladı şiddetli.bebişimde önce hareeket etmedi 4 saate yakın sonnradan kıpırdamaya başladı. baş ağrım artınca acile gittim. nst çektiler. kadın doğum doktoru yok.acil doktoru ben nstden anlamam diyor. en son kadın doğumcu olmayınca hemşirelerinden biri baktı sonuca bebeğin hareketleri iyi dedi. baş ağrısı için yapacak bişey yokmuş. çarpmanın etkisi ile olmuştur dediler. özel hastane birde..başım okdar çk ağrıyorki mkaç saat oldu geçmedi..neyapıcağımı bilemiyorum. midemde bulanıyor..
villo ne kızeşimde güççük villo diyor...bebişime severken..
canım hareket etme diye uyarıyor zaten doktor sonrasında baş ağrın olma ihtimalin yüeksek oluyormuş..
Benim de sadece spinal olucak oyle konusmustuk doktorla bakalim degisiklik olucak mi? Agri pompasini da sordum o da agrin olursa ben zaten hemsireye soyluyorum igneni yapiyor hemsire dedi hem dozaji daha fazla oluyor bu sekilde dedi merak etme diyor sondayi da sordum genel anestezide takilmiyormus ama spinalde takilir dedi tabi ilacin etkisi basladiktan sonra oncesinde degil yaygarayi basarim zaten once taktirmam
inşallah kıpırdamam tutsunlar beni
oturarak mı yaptı iğneni yoksa yan yatarken mi:26:
geçmiş olsun ccanım önemli bişey değildir umarım
psikolojik olabilir mi acaba kazayla ilgili:26:
villo ne kız
inşallah kıpırdamam tutsunlar beni
oturarak mı yaptı iğneni yoksa yan yatarken mi:26:
Kızlar sezaryen oldum. Sabah suyum gelmeye başladı. Saat 16:00 da sezaryene alındım. Bebek biraz erken geldiği için nefes almakta zorlandı, yoğun bakıma alındı. Detaylı doğum hikayemi sonra yazarım. Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?