2012 Ekim Anneleri

bende sırtustu yattıgımda bogulacak gıbı oluyorum,bak şimdi merak ettim hiç düşünmemiştim:26::26:

psikopat hamileler
ben izleyemem tansiyon kaç olur bilmem

bende bakamam yaa..tansıyonum yukselır,kalp atışım hızlanır..gözümü kapatıp şarkı söylerim acaba kulaklıkla muzık dınlemeye ızın verırlermi ki:26::26: heyecanım yatışsın

Son düzenleme:
bende bakamam yaa..tansıyonum yukselır,kalp atışım hızlanır..gözümü kapatıp şarkı söylerim acaba kulaklıkla muzık dınlemeye ızın verırlermi ki:26::26: heyecanım yatışsın

yook yook romantik ya da komedi filmi taksınlar onu izle sen

aslında olabilir özel hastaneler böyle bi uygulama yapsa ooooo iyi olur valla

Artik sans mi nedir anlamadim hastalik da zamanini buldu diyorum acaba bu aralar normal yoldan mi dogurucam benim kizi nedir bir suru sey geliyor aklima kismet diyelim insaallah cabuk atlatirim bu fasli
Simdilik burnum tikali iltihap daha goguslere inmedi oksuruk durumlari ozaman baslayacaktir. Dedigin surupta aklimda olsun Ali beye sorarim mutlaka lazim gelirse. Sana diger taraftan da yazdim canim okursun bir ara
Ali Pasa da cuma gidiyor pazar donecekmis insaallah o ara sancimiz suyumuz gelmez :18:

kıyamamm işte gurbetin gurbet olduğu dönemdir bu dönemler, heleki sen hem hasta hem de hamilesin.ankaradan istanbula gelin gittim öle bir hasta oldum ki hatta kuş gribi dönemiydi ölüm geldi demekki dedim aklımda tek anacığım var ne yalan söyleyeyim eşimde evlenir diye düşünüyorum nasıl olsa eşyalarımız yeni diyorum ayy hem ağladım hem yattım kendi başıma eşimde gece nöbetinde 1-2 saatte gelip ateşimi ölçüyor sağ mıyım diye bakıp gidiyor bunlarda geçer hayatım ama aklında hep kalır Rabbim acil şifa versin inşallah

tatlım o kadar çok konuşturuyorlar ki zaten müziğe ihtiyacın olmayacak hürremden başladık muhabbete feriha ya kadar gittik zaten eşleriniz girerse sürekli onlarlada konuşuyorlar havayı dğıtmak için hiç anlamıyorsun hoopp bi ses hoşgeldinnn diyorr bi anda doktor

asuuuu doğru söyle bak iğne yaparlarken acıdı mı

ben en çok sırtımdan yapılacak iğneden korkuyorum:18:

ben iğneden değilde yataktan kalkarken kesi yerinde ağrı olacak bu yüzden geç ayaklanmaktan korkuyorum.

kızlar hiç halim kalmadı benim artık penguenlere dönmüş vaziyetteyim,evin içinde gezinirken eşim alttan alttan bakıp gülüyor halime gıcık

habire wc ye koşuşturuyorum.:88:bugün ikindi vakti komşuya gittim çay içmeye oturamadım bile!yerimde duramıyorum adeta..son günler çok zorluyor artık
biz normal doğumu bekleyenler daha bir şişeceğiz galiba beklemekten

birde iştah patlaması oldu bende karnım hep aç sanki sürekli tıkınıyorum:125::125::125:

dün gece kalktım nasıl açım nasıl... 3 dilim kepek ekmeğine vişne reçeli sürüp sürüp yedim,üstünede 2 bardak buz gibi su içtim yattım...

sonra wc ye taşınıp durdummm

ne olacak bu halimmmm

asuuuu doğru söyle bak iğne yaparlarken acıdı mı

ben en çok sırtımdan yapılacak iğneden korkuyorum:18:

çok hafif bir ısırık gibi aynı canım...zaten yastık veriyorlar ona sarıl kamburunu çıkar diyorlar..sonra doktor derin nefes al kendini sıkma diyor ve hiç hareket etme diye uyarıyor..sonrası malum işte önce epidurali yaptılar iğneyi yapıp katateri takıyor sonra bi kaç saniye içinde sırtının içine bişey girdiğini hissediyorsun katateri omurgana iyice itiyor ve içine sıcaklık hissediyorsun ilacı veriyorlar,,daha sonra spinali yapıyor hemen uyuşuyor spinal yapıldıktan sonra zaten sıcaklık yayılıyor bacaklarını duymuyorsun...ohh hayat bana güzel diyorsun ağrı acı yok

kızlar plasenta anterior ne demek :26: doktor bugün dedi benimde sormak hiç aklıma gelmedi???
kötü bir durum olsa söylerdi diyorum ama içime bir kurt düştü şimdi

hoşgeldin canım bende 26 ekim nasipse.canım inan onu bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…