ayna değilde hani tepede lamba var ya kare kare,metalik bişey,pek çok kişi oradan izliyormuş ben de duydum.. ben de bakmam valla..ya biz nasıl sırtüstü yatıcaz o geliyor benim de aklıma:44::44::44: ben duramıyorum boğuluyor gibi oluyorum sağdan sola dönerken bile
psikopat hamileler
ben izleyemem tansiyon kaç olur bilmem
bende bakamam yaa..tansıyonum yukselır,kalp atışım hızlanır..gözümü kapatıp şarkı söylerimacaba kulaklıkla muzık dınlemeye ızın verırlermi ki:26::26: heyecanım yatışsın
İşe bak yaaaa!!! Bunda da vardır bir hayır diyelim Masumcum! Ece'nin kilosu, boyu da çok güzel çıkmış maşallah! Bakarsın atlatırsın o güne kadar. Ballı,limonlu açık çay falan içsen? Bir de Ali Bey'e Prospan diye bir şurup alıp götürür müsün, telefonda sorma, çünkü yüzde 99 ihtimalle duymamıştır. Bu, 1 yaşından büyük bebeklere bile verilebilen çift etkili ve şekersiz, boyasız, alkolsüz bir şurup. Hem balgamı söküyor ve sanırım dışkıyla atılmasını sağlıyor, hem de öksürük nöbetlerini engelliyor. Duvar sarmaşığı özündenmiş, tamamen doğal falan diyor. Bizim evde Elif'in şurubudur aslında ama prospektüsünde yetişkinler için dozu da yazıyor. Eşim rahatsızlandığında onun üstünde de denedim. Bunu bana tavsiye eden eczacımız gebelikte 4. aydan sonra kullanabileceğimi söylemişti ama şükür ihtiyaç olmadı. Bence mutlaka Ali Bey'e gidip sor. Ge3çmiş olsun!
yook yook romantik ya da komedi filmi taksınlar onu izle sen
aslında olabilir özel hastaneler böyle bi uygulama yapsa ooooo iyi olur valla
Hastayı,yalnızım, kocamda aramıyor, çorba yapanım bile yok:2: annemi özledimilgi, şefkat ve şımartılamadıktan sonra böyle hamilelik mi olur çok yalnız bir hamilelik geçiriyorum turtdışındayım tamm ama herkesinde benim hamile olduğum dönem bir sorunu çıktı. Çok mu bencilim
ıyı fıkır valla ama filmın sonunu gormeden kalkmam amelıyat masasındanmerak ederim
bende bakamam yaa..tansıyonum yukselır,kalp atışım hızlanır..gözümü kapatıp şarkı söylerimacaba kulaklıkla muzık dınlemeye ızın verırlermi ki:26::26: heyecanım yatışsın
kızlar eğer ben günümden önce doğurursam bilin ki bu internet yüzünden
bıktım sürekli kopmasından
tatlım o kadar çok konuşturuyorlar ki zaten müziğe ihtiyacın olmayacakhürremden başladık muhabbete feriha ya kadar gittik zaten eşleriniz girerse sürekli onlarlada konuşuyorlar havayı dğıtmak için hiç anlamıyorsun hoopp bi ses hoşgeldinnn diyorr bi anda doktor
hattını keserim senin
asuuuu doğru söyle bak iğne yaparlarken acıdı mı
ben en çok sırtımdan yapılacak iğneden korkuyorum:18:
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır aslında uzun zamandır kadınlar klübünü takip ederim ama hiç paylaşım yapmamıştım bende ekim annesi olucam nasipse 27 ekimde inşaallah... ayağımın tozuyla size bişey sormak istiyorum biraz komik olcak ama doğum sancısında su geliyor ya o tam olarak nerden geliyo :) utanıyorum sormaya ama tuvaletimizi yaptığımız gibi mi gelicek acaba anlarmıyım onu bilmiyorum doktora da soramadım bilgilendirirsenin sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?