2012 Ekim Anneleri

Gozunaydin dualarım seninle ve bebisinle...

Son düzenleme:
kız sen ne geziyosun?oğlun çok uslu galiba....

maaşallah annesi oğluşuna...

şu bir türlü doğuramamışşşş ların arasında...

allah yardımcınız olsun canım

çabucak alırsın kucağına inşallahhh

kız sen ne geziyosun?oğlun çok uslu galiba....

maaşallah annesi oğluşuna...

şu bir türlü doğuramamışşşş ların arasında...

maşallahh canım maşallahh

babası gazını çıkardı şimdi yeni uyudu,,eli kulağında birazdan uyanır bende anında arazi olurum zaten

geçmiş olsun canım miğdende bulanıyormuş başka bir hastaneyede gidin nolur nolmaz.

kızlar plasenta anterior ne demek :26: Doktor bugün dedi benimde sormak hiç aklıma gelmedi???
Kötü bir durum olsa söylerdi diyorum ama içime bir kurt düştü şimdi

kız oda nerden çıktı doğuracan artık yenimi görmüş kanaman falan oldumu o plasenta previa dır başka bişey demedimi?

Kızlar iyi geceler, yatıp dinleneyim yarın rabbim bakalım nelerle karşılaştıracak:26:allaha emanet olun yarın akşam bu saatelere haber veririm inşallah kendinie iyi bakın dualarınızı esirgemeyin:13:

plasenta anterior plesentanın ön duvara yerleşik olması demekmiş yani sanırım tam göbek deliğinizin arkasında plasenta var demek oluyor. dr ne dedi peki sezaryenmi dedi

Kızlar iyi geceler, yatıp dinleneyim yarın rabbim bakalım nelerle karşılaştıracak:26:allaha emanet olun yarın akşam bu saatelere haber veririm inşallah kendinie iyi bakın dualarınızı esirgemeyin:13:

hadi iyi geceler... Allah kolaylık versin

geçmiş olsun canım miğdende bulanıyormuş başka bir hastaneyede gidin nolur nolmaz.

sağol canım. kk mesajı yazdım 1 dakika sonra kendimi lavaboda buldum. yarım saatir çıkarıyorum karnımda bişey kalmadı...hamileliğin başından beri bu kadar aralıksız kusmamıştım.. ne yapsam bilemiyorum. eşim il dışında görevde har zamanki gibi. yarın uçuşları var diye bişeyde söylemedim. allah korusun aklı bende kalır diye. tek başımayım şimdi.. püfffffffffffff ne zormuş yalnızlık..

inşallah canım yarın bu zamanlar oğluşun kucağında,sende iyileşmiş olursun...

ALLAH yar ve yardımcın olsun azracım,dualarım seninle...

bugün hep sen aklımdaydın,yarın doğumun var ve bende senle aynı heyecanı yaşadım sanki...

günlerdir çarşambayı bekleyişinden galiba..

kız oda nerden çıktı doğuracan artık yenimi görmüş kanaman falan oldumu o plasenta previa dır başka bişey demedimi?

hemşireye dedi canım bende önemsemedim ama eve gelince düşündüm acaba ne diye.hiç kanamam falan olmadı bugüne kadar canım.plesanta previa ilk gebelikte görülmezmiş genelde 2. ve 3.de olurmuş. jakobi'nin dediği gibi göbek deliğimin arkasındamış plasenta.ama doğum hakkında hala bişey söylemedi.

plasenta anterior plesentanın ön duvara yerleşik olması demekmiş yani sanırım tam göbek deliğinizin arkasında plasenta var demek oluyor. dr ne dedi peki sezaryenmi dedi

doğum hakkında hiçbir şey demedi canım şu an normali bekliyoruz.

Son düzenleme:
Aazzrraacığım... Yarın için sana kolaylık diliyorum. Allah hemencecik, kolay bir şekilde doğum yapmanı sağlasın inşallah. Kendin ve bebişinin iyi haberlerini de bize iletmeyi unutma. Takipteyim :) Kendine çok iyi bakkk...!!!

canım bu her zaman olan bişey değil bırak eşinin aklı sende kalsın beraber kaza atlattığın arkadaşını yada eşini ara tekrar acile gidin kafa darbelerinde kusma olması iyi değildir. uyumamaya çalış senin bu gece müşahede altında kalman gerekebilir hastanede

ya bu miğde bulantısı bendede var iki gündür ne yesem çıkarıyorum yemesemde öğürüyorum yarın sorucam dr bakalım ne dicek

ay arkadaşımm bende konunun göbeğinden girince bi cacık anlamadım sen niye oturuyorsun korkma inşallah bişi yokturda önlemini al hemen ilk yardıma git bi ilgilensinler ihmal etme kızım allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…