Gozunaydin dualarım seninle ve bebisinle...Kızlar sezaryen oldum. Sabah suyum gelmeye başladı. Saat 16:00 da sezaryene alındım. Bebek biraz erken geldiği için nefes almakta zorlandı, yoğun bakıma alındı. Detaylı doğum hikayemi sonra yazarım. Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim...
Kızlar sezaryen oldum. Sabah suyum gelmeye başladı. Saat 16:00 da sezaryene alındım. Bebek biraz erken geldiği için nefes almakta zorlandı, yoğun bakıma alındı. Detaylı doğum hikayemi sonra yazarım. Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim...
kız sen ne geziyosun?oğlun çok uslu galiba....
maaşallah annesi oğluşuna...
şu bir türlü doğuramamışşşş ların arasında...
maşallahh canım maşallahh
babası gazını çıkardı şimdi yeni uyudu,,eli kulağında birazdan uyanır bende anında arazi olurum zaten
merhaba annişler...
bugün başımıza kötü bir olay geldi...öğlen çok kötü bir kazadan döndük...arkadaşla alışveriş merkezinden çıktık ana yola girdik 100 metre kadar gittik ara yoldan kadının biri arabayla aniden bir çıktı.. önden dalıyorduk nerdeyse. arkadaş o şokla direksiyonu kırdı arabaya çarpmamak için. bende ark tarafta oturuyordum. arkdaşın kızı vardı 2 yaşında allahtan oto koltuğunda emniyet kemeri takılydı.ama benim takılı olmayınca kafamı sağa sola fena çarptım..zikzaklar çizdik çarpmamak için. sonra ben eve geldim. biraz dinendim. hastaneye gitmedim..2 saat sonra baş ağrısı başladı şiddetli.bebişimde önce hareeket etmedi 4 saate yakın sonnradan kıpırdamaya başladı. baş ağrım artınca acile gittim. nst çektiler. kadın doğum doktoru yok.acil doktoru ben nstden anlamam diyor. en son kadın doğumcu olmayınca hemşirelerinden biri baktı sonuca bebeğin hareketleri iyi dedi. baş ağrısı için yapacak bişey yokmuş. çarpmanın etkisi ile olmuştur dediler. özel hastane birde..başım okdar çk ağrıyorki mkaç saat oldu geçmedi..neyapıcağımı bilemiyorum. midemde bulanıyor..
kızlar plasenta anterior ne demek :26: Doktor bugün dedi benimde sormak hiç aklıma gelmedi???
Kötü bir durum olsa söylerdi diyorum ama içime bir kurt düştü şimdi
Kızlar iyi geceler, yatıp dinleneyim yarın rabbim bakalım nelerle karşılaştıracak:26:allaha emanet olun yarın akşam bu saatelere haber veririm inşallah kendinie iyi bakın dualarınızı esirgemeyin:13:
Kızlar iyi geceler, yatıp dinleneyim yarın rabbim bakalım nelerle karşılaştıracak:26:allaha emanet olun yarın akşam bu saatelere haber veririm inşallah kendinie iyi bakın dualarınızı esirgemeyin:13:
geçmiş olsun canım miğdende bulanıyormuş başka bir hastaneyede gidin nolur nolmaz.
geçmiş olsun ccanım önemli bişey değildir umarım
psikolojik olabilir mi acaba kazayla ilgili:26:
psikolojik olduğunu sanmıyorum canım şimdi gelim lavabodan yarım saattir çıkarıyorum nerdeyse. karnımdanda acayip sesler geliyor valla...iyi tarafından düşünmeye çalışıyorum yediğim bişey dokunmuştur diye..inşallah geçer.
çok geçmiş olsun canım,bir sadaka çıkar,ALLAH korumuş.
kız oda nerden çıktı doğuracan artık yenimi görmüş kanaman falan oldumu o plasenta previa dır başka bişey demedimi?
plasenta anterior plesentanın ön duvara yerleşik olması demekmiş yani sanırım tam göbek deliğinizin arkasında plasenta var demek oluyor. dr ne dedi peki sezaryenmi dedi
sağol canım. kk mesajı yazdım 1 dakika sonra kendimi lavaboda buldum. yarım saatir çıkarıyorum karnımda bişey kalmadı...hamileliğin başından beri bu kadar aralıksız kusmamıştım.. ne yapsam bilemiyorum. eşim il dışında görevde har zamanki gibi. yarın uçuşları var diye bişeyde söylemedim. allah korusun aklı bende kalır diye. tek başımayım şimdi.. püfffffffffffff ne zormuş yalnızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?