sağol canım. ilk işim yarın onu halletmek. gerçekten allah korudu. aniden sola direksiyon kırdı arkadaş o esnada soldan arabanın gelmiyor olması mucize resmen. yoksa hiç birimiz sağ kurtulamazdık..
merhaba annişler...
bugün başımıza kötü bir olay geldi...öğlen çok kötü bir kazadan döndük...arkadaşla alışveriş merkezinden çıktık ana yola girdik 100 metre kadar gittik ara yoldan kadının biri arabayla aniden bir çıktı.. önden dalıyorduk nerdeyse. arkadaş o şokla direksiyonu kırdı arabaya çarpmamak için. bende ark tarafta oturuyordum. arkdaşın kızı vardı 2 yaşında allahtan oto koltuğunda emniyet kemeri takılydı.ama benim takılı olmayınca kafamı sağa sola fena çarptım..zikzaklar çizdik çarpmamak için. sonra ben eve geldim. biraz dinendim. hastaneye gitmedim..2 saat sonra baş ağrısı başladı şiddetli.bebişimde önce hareeket etmedi 4 saate yakın sonnradan kıpırdamaya başladı. baş ağrım artınca acile gittim. nst çektiler. kadın doğum doktoru yok.acil doktoru ben nstden anlamam diyor. en son kadın doğumcu olmayınca hemşirelerinden biri baktı sonuca bebeğin hareketleri iyi dedi. baş ağrısı için yapacak bişey yokmuş. çarpmanın etkisi ile olmuştur dediler. özel hastane birde..başım okdar çk ağrıyorki mkaç saat oldu geçmedi..neyapıcağımı bilemiyorum. midemde bulanıyor..
canım bu her zaman olan bişey değil bırak eşinin aklı sende kalsın beraber kaza atlattığın arkadaşını yada eşini ara tekrar acile gidin kafa darbelerinde kusma olması iyi değildir. uyumamaya çalış senin bu gece müşahede altında kalman gerekebilir hastanede
delüüüü
kız artizzz ne zaman doğuruyon hala 3 ekim mi?
tatlım o kadar çok konuşturuyorlar ki zaten müziğe ihtiyacın olmayacakhürremden başladık muhabbete feriha ya kadar gittik zaten eşleriniz girerse sürekli onlarlada konuşuyorlar havayı dğıtmak için hiç anlamıyorsun hoopp bi ses hoşgeldinnn diyorr bi anda doktor
çok geçmiş olsun bencede ıhmal etme acilinde 24 saat kadın doğumcu olan hastaneler var onlara gıt
ay arkadaşımm bende konunun göbeğinden girince bi cacık anlamadım sen niye oturuyorsun korkma inşallah bişi yokturda önlemini al hemen ilk yardıma git bi ilgilensinler ihmal etme kızım allah korusun
teşekkür ederim.. bebişim maşallah 1 satir karnıma yırtacak kadar hareketli.. biraz daha uyumadan bekleyeyim diyorum. tekrar mide bulantım başlarsa gideceğim artık..
Suyum geliyor kizlar,dua edin. İstikamet Avcilar Hospital
Hadi gözün Aydın cnm mAsallah dualarımız seninle ..Kızlar sezaryen oldum. Sabah suyum gelmeye başladı. Saat 16:00 da sezaryene alındım. Bebek biraz erken geldiği için nefes almakta zorlandı, yoğun bakıma alındı. Detaylı doğum hikayemi sonra yazarım. Benim ve bebeğim için dua ederseniz sevinirim...
Kızlar iyi geceler, yatıp dinleneyim yarın rabbim bakalım nelerle karşılaştıracak:26:allaha emanet olun yarın akşam bu saatelere haber veririm inşallah kendinie iyi bakın dualarınızı esirgemeyin:13:
Kızlar iyi geceler, yatıp dinleneyim yarın rabbim bakalım nelerle karşılaştıracak:26:allaha emanet olun yarın akşam bu saatelere haber veririm inşallah kendinie iyi bakın dualarınızı esirgemeyin:13:
benim tüp bebek ve normal doğum bekliyorum..tabi son ana kadar ne olur bilinmezzatern istesende normal doğurtmuyorlar tüp bebekleri , sen bunu bilmiyormusun ?
Canim zaten takvimde hemen altta yazuyor sizinti olursa doktora basvurun diye...plesanta suyu azalmadan doguma alabilirler hakkinda hayirlisi olsun canim
kızlar emin değilim ama sızıntı şeklinte bir sıvı geliyor .şefaf bildiğin su gibi. akıntıya benzemiyor.demin tekrar geldi baktım bu seferde sarı renginde ..karnımın alt trafaında ve belimde adet sancısı gibi sancılar var doğuruyormum ne.eşim ve annem uyuyor uyandırmak istemiyorum devam ederse sabah acile gidecem ilk iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?