2012 Ekim Anneleri

sağol canım. ilk işim yarın onu halletmek. gerçekten allah korudu. aniden sola direksiyon kırdı arkadaş o esnada soldan arabanın gelmiyor olması mucize resmen. yoksa hiç birimiz sağ kurtulamazdık..

Allahım korumuş geçmiş olsun canım.. verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsın.. ama eğer kendini kötü hissedersen yakında bir hastane varsa bir daha baktır.. bebişin iyidir ona bişey olmaz.. yazılarda karnınızın üstüne düşseniz bile bebeğiniz kendini koruyacaktır diyor.. sen kendine dikkat et.. çok su kaybedersin istifra ederken bol su iç tuzlu bişeylerle de bastır mideni.. tekrar geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun bencede ıhmal etme acilinde 24 saat kadın doğumcu olan hastaneler var onlara gıt

acildeki doktor baktı bişey demedi.bilemedim ki şimdi..arkadaşın eşide eşimle beraber aynı görev için işl dışında. canım eşimin durumu biraz farlı olduğu için öyle dedim. eşim f-16 pilotu, 2 hafta boyunca bi görevden dolayı uçusu var..aklının bende olması demek onun da hayati tehlikeye girme ihtimali demek...böyle bir şeyi göze alamam..onların akıllarının hiç birşeye takılmaması lazım.havada tehlike yoksa..

kusmalarımdan sonra rahatladım ama biraz.. baş ağrım falan geçti..biraz daha bekliyeceğim böyle olursa sorun yok gibi sanki...

delüüüü

kız artizzz ne zaman doğuruyon hala 3 ekim mi?

valla hala 3 ekım canım..benden baskada kımse yok 3 ekıme ha herkes 1 ekıme toplandı hıh

asu esler amelıyatı gormuyor dımı..napıyorlar basucunda duruyo elını tutuyor ee baska ??:26::26:

ay arkadaşımm bende konunun göbeğinden girince bi cacık anlamadım sen niye oturuyorsun korkma inşallah bişi yokturda önlemini al hemen ilk yardıma git bi ilgilensinler ihmal etme kızım allah korusun

canım gittimde pek ilgilenen olmadı..bişey yok dediler. nstde cektiler .hemşire nst snucunu yorumladı:))) iyi bişey yok dedi. bebişim kıpır kıpır maşşallah. o öyle olunca rahatım biraz daha..

teşekkür ederim.. bebişim maşallah 1 satir karnıma yırtacak kadar hareketli.. biraz daha uyumadan bekleyeyim diyorum. tekrar mide bulantım başlarsa gideceğim artık..

hamile olmasan bile kafa travmalarında bulantı kusma varsa hastaneye gitmek gerekiyor.

Son düzenleme:
kızlar emin değilim ama sızıntı şeklinte bir sıvı geliyor .şefaf bildiğin su gibi. akıntıya benzemiyor.demin tekrar geldi baktım bu seferde sarı renginde ..karnımın alt trafaında ve belimde adet sancısı gibi sancılar var doğuruyormum ne.eşim ve annem uyuyor uyandırmak istemiyorum devam ederse sabah acile gidecem ilk iş

Canim zaten takvimde hemen altta yazuyor sizinti olursa doktora basvurun diye...plesanta suyu azalmadan doguma alabilirler hakkinda hayirlisi olsun canim

Suyum geliyor kizlar,dua edin. İstikamet Avcilar Hospital

Hadi gözün Aydın cnm mAsallah dualarımız seninle ..
Kızlar iyi geceler, yatıp dinleneyim yarın rabbim bakalım nelerle karşılaştıracak:26:allaha emanet olun yarın akşam bu saatelere haber veririm inşallah kendinie iyi bakın dualarınızı esirgemeyin:13:

Rabbim sag salim kurtarsın ins aklımız sende olacak :)

İki saattir gecmisi okuyorum off ancak biti heyecanlı bı guN olmuş bugün evimde büyük temizliğim vardı Temizlikci ,kardesim ve kuzenim yaptık canımız çıktı ama el değmedik yer kalmadı şükür yorgunluktan bittim bu geç dogurmazsam iyi :) otur kalk otur kalk bı hal oldum şimdi de islerim bitti ya sevinçten herhalde uykum kaçtı halbuki heryerim ağrıyor :S

Kızlar iyi geceler, yatıp dinleneyim yarın rabbim bakalım nelerle karşılaştıracak:26:allaha emanet olun yarın akşam bu saatelere haber veririm inşallah kendinie iyi bakın dualarınızı esirgemeyin:13:

Hayırlı haberlerini beklilyoruz şu mübarek uykusuz geceler hürmetine inş herşey kolay olur senin içinnnn

zatern istesende normal doğurtmuyorlar tüp bebekleri , sen bunu bilmiyormusun ?
benim tüp bebek ve normal doğum bekliyorum..tabi son ana kadar ne olur bilinmez

Canim zaten takvimde hemen altta yazuyor sizinti olursa doktora basvurun diye...plesanta suyu azalmadan doguma alabilirler hakkinda hayirlisi olsun canim

aaa evet sen söyledikten sonra farkettim yane bu gelen sızıntı su

Son düzenleme:
Selam kizlar Ekim Anneleri dogum yapmaya baslamis
Tum dogum yapanlara yapicaklara hayirlisiyla saglikla yavrularimiza kavusmayi diliyorum...

Dogum yapan tum arkadaslarimi tebrik ederim,Allah anali babali buyutsun.
Bugun azra bir de cinarefeninannesi mi var?onlara da hayirli saglikli dogumlar diliyorum,tatli tatli kavussunlar insallah bebiklerine...

Alt tarafı bır aksam girmedim buraya amann sayfalar dolmuş geçmişten soğuttunuz beni
Tosun86 umarım şimdi iyisindir dogum yapmış arkadaşlar hayırlı olsun
Azrraa ve cınarefenınannesi sizlere hayırlı doğumlar diliyorum güzel haberlerinizi bekliyorum

canım benimde oluyor,o sıvı çamaşırımda sarı renkte,dün doktora söyledim çatı muanesinde akıntın çok fazla dedi ve açıklık henüz yok dedi,sende bir doktoruna görün çatı muanesi yapsın.hımm o adet sancısına benzer ağrılar benimde oluyor,vücudumuz yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor ondan yani.

günaydın kızlar....

bugün doğumu olan annelerimize kolaylıklar diliyorum...

7'de uyandım kızımı okula gönderdim..kahvaltım hazır eşimi bekliyorum henüz uyanmadı...çok acıktık minnakımla çokkk:125:

bu gece rahat uyumuşum ben hayret ettim,deliksiz bir uykuydu,galiba minnakımda deliksiz bir uyku çekmiş..

Günaydın Kızlar
güzel annişlerimiz doğurmaya başlamışlar bile, rabbim hepimize rahat bir doğum yavrularımızı sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin inşallah.

ben bu hafta daha çalışacağım, sıkıntılarım gün geçtikçe artıyor, özellikle ayaklarımın şişliği artık geçmek bilmiyor ağrı bile yapıyor
benim hesabıma göre 37 haftam gelecek Pazartesi ama raporumu doktorum (32. haftada aldığım rapor) 31.08' Cuma günü vermişti, buna göre gelecek Cuma'ya kadar mı çalışmam gerekir çalışır raporuna göre?
Pazartesi 1 Ekim'de kontrolümüz var, doktorumla konuşacağım bunu. bir de bu hafta bitmeden iş yerimle doğum iznim sırasında maaşımın ödenip ödenmeyeceği konusunu konuşmalıyım. benden önce en son genel müdürün eşi doğum yaptı ona ödendi, onun öncesinde de asistanı doğum yaptı ona da ödenmişti, bakalım bana ne diyecekler çok merak ediyorum.

neyse kızlar benden şimdilik bu kadar, birazdan mesai başlıyor, buralarda olup takip etmeye çalışacağım güzel sohbetlerinizi.
hepiniz kocamaaan öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…