2012 Ekim Anneleri

o sancı odasına ipodumu götürmeyi düşünüyorum kendi sesimden korkarım bellimi olur , en iyisi takim ipodu kendim dahil kimsenin sesini duymiyim dimi

37+1 olduğun gün çalışamaz raporunu alırsın canım. o günden itibaren izinli sayılırsın.

günaydın annişler, doğan ve doğmayı bekleyen güzel bebişler...
azzrra ve cinarefeninannesi hayırlısıyla kavuşun bebişlerinize dualarımız sizinle :)
Kedersiz canım hastaneye git bir an önce.

Gunaydinnn bir sabah normal doğuracam diyorumm bir sabah sezeryana karar veriyorum... Of normal doğumda ya ağrım cok olur Dr un direktiflerine uyamazsam diye korkuyorum sezeryanin sonraki ağrı ve ayağa kalkma kısmından korkuyorum benim gıbi kararsız olan var mı? Yoksa tek mıyim böyle gelgit yaşayan(

günaydın herkese tosun86 çok geçmiş olsun canım. doğum yapacak arkadaşlar dualarım sizinle. annem gelemiyormuş doğuma üzülüyo kadın bende o yüzden bi an önce doğurmak istiyorum artık. doğunca görecek anneannesi torununu ne yapalım

Bende aynı senin gibiyim. Ama ben doktoruma bıraktım kendimi...Sezeryan derse itiraz etmeyeceğim...Normalde de ısrar etmiyorum. Rabbim hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah...

Herkese hayirli dogumlar dilerim
Ne guzel son haftalardasiniz bizim daha yolumuz var :)
ins hepbirlikte agrisiz sancisiz kolayca kavusuruz bebislere
son haftalar daha zor geciyordur herhalde kavusma heyecani sarmistir:)

günaydın kızlar,
doğuma giden arkadaşlara Allah kolaylık versin...
tosun 86 uyan ve bize iyi haberlerini ver geceyi rahat atlattın mı Allah korusun....
haepimize güzel bir gün dilerim ....
bebişlerimize 1 gün daha yaklaştık.

Bende aynı senin gibiyim. Ama ben doktoruma bıraktım kendimi...Sezeryan derse itiraz etmeyeceğim...Normalde de ısrar etmiyorum. Rabbim hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah...

BeNim Dr cati muayenesi yaptı uygun cati dedi yalnızca bacaklarımı cok kastım biraz rahat bırak dedi cmt tekrar yapcak. Beni tanıyor baskası olsa suan uğraşmazdimm isteğe bağlı sez yazardim dedi ama bana biraz daha müddet verdi bu cmt benim kararım artı onun gorusuyle bi karar alicam. 35. Haftaya kadar sez karsı normal dogumcu biriydim ne oluyor bana anlamıyorum...ben hemsireyim ve saglık ocağında çalışıyorum orda tüm gebeleri normal doguma teşvik ederdiM
Beni bı duysalar of of...insan basa gelmeden anlamiyormuss

slm gunaydın kızlar bu mesajı yazdıktan sonra dıger gun kontrolum vardı kasılmalarım çokmuş oğlunun çok acelesı var dedı doktorum yuruyemıyorum bıle o kadar kötuyumkı cuma gel tekrar nstye bakıcam esyalarınla gel acıl yatışını yapıp sezeryana alabılırım dedı korkudan hala kendıme gelemıyorum apar topar aılecek ev temızlıgı son eksıklerı ayarladık ama cumaya kadar suyum gelır sancım baslar dıyede çok korkuyorum off ya aylardır bugune bekleyıp konuşuoduk ama işte o gun gelıp çatınca ınsan korkuyormuş panık atak hastasıydım tam atlatmıştımkı doktor öyle dedıgı andan berı belırlı aralıklarla aklıma geldıkçe atak gecırıyorum allahım nasıl olucak bu sezeryan ya korkudan ölmeden evıme gelmek ıstıyorum o hiç sevmedgım hastane köşelerınden ne olur dua edın

Ay canım bende aynı senin gibiyim.normal doğumdan korkuyorum nasıl olacak diye.hele çatı muayenesinde baya korktum normal dopum yapanlar tecrübelerini paylaşsınlar.İnş kolay doğumlar geçiririz...

Ay canım bende aynı senin gibiyim.normal doğumdan korkuyorum nasıl olacak diye.hele çatı muayenesinde baya korktum normal dopum yapanlar tecrübelerini paylaşsınlar.İnş kolay doğumlar geçiririz...

ben çevremde hep gözlemliyorum , neredeyse hiç sancı çekmeden kolay doğurdum diyende var , sancılara dayanamadım epiduralden sonra çok rahatladım diyende var , bu durumda epidural die bir uyuşturma sistemi olması kurtarıcı gibi bişey , doktorum diyorki, her kadının içinde o doğurma ve annelik içgüdüsü vardır , kendi bedenide ve bana güven diyo ayrıca rahim ağzınada iğneler yapılıyor dayanamazsan yani bir değil birçok yöntemle sancıyı acıyı en aza indirebiliyorlar , bunları sende konuş doktorunla , için rahatlasın en azından

Cati muayenesi aslında anlık ama iste insan yine korkuyor.benim korkum normal yaparken acıdan Dr un ıkın yada nefes al demesini dinleyemezsem diyye korkuyorum cocuğun bası kanala sıkışır falan diye kurup duruyorum. Sez sonradan ayağa kalkmak zor olur diye iste bunlar sürekli
Kafamda dönüp duruyorr...

Canim Allah yardimcin olsun,bisey soracagim,yiruyemiyorum demissin ya,tam olarak agri mi sancimi nerede oluyor,bi anlatabilir misin?

Canim sen ebe degil miydin? Ben mi yanlis hatirliyorum:26:

Benim ikinci hamileliğim. ilkinde hiç bir şey bilmeden ve anlamadan doğuma gittim. allahıma çok şükür ki 2 saatte suni sancı ile doğumum gerçekleşti. İlk doğumda sancı çekmemiş biri olmama rağmen ikincisinde çoook tırsıyorum. Bi yaparım bi yapamam diyorum. Bende bilmiyorummmmm.

doktorum normal bekliyoruz dedi ama hiç konuşmadı.aslında ilk gittim doktor tam 7 aya kadar geldikten sonra hastaneden ayrıldı.şimdi 1 buçuk aydır başka doktora gidiyorum ama oda doğumla ilgili çok bişi konuşmadı.rahatlatmaddı beni belkide korkularım ondan mıdır nedir.bide ilk gebeliğim...hem heyecan hem korku anlayacan arkadaşım...37 haftaya girmeme 3 gün kaldı.dooktorum 1 cm açılma olduğunu her an gelebileceğini söyledi bekliyoruz bakalım...yeniden herkese hayırlı doğumlar.

Bende baştan beri normal doğum istiyordum. Sezeryanı hiç düşünmemiştim. Plesanta yaşlanmasından dolayı sezeryan yaparız demişti doktor. Bende normal olmaz mı diye itiraz etmedim açıkçası. İçimi korku alıyo son günlere geldikçe. Ama en son kontrolde de bebek kilo alıyo normalde olabilir dedi doktor. Daha çatı muayenesi bile olmadım. Bilmiyorum akıbetim ne olacak. Ama kendi isteğimle sezeryan olmak benimde pek içime sinmiyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…