Cati muayenesi aslında anlık ama iste insan yine korkuyor.benim korkum normal yaparken acıdan Dr un ıkın yada nefes al demesini dinleyemezsem diyye korkuyorum cocuğun bası kanala sıkışır falan diye kurup duruyorum. Sez sonradan ayağa kalkmak zor olur diye iste bunlar sürekli
Kafamda dönüp duruyorr...
Günaydın Kızlar
güzel annişlerimiz doğurmaya başlamışlar bile, rabbim hepimize rahat bir doğum yavrularımızı sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ben bu hafta daha çalışacağım, sıkıntılarım gün geçtikçe artıyor, özellikle ayaklarımın şişliği artık geçmek bilmiyor ağrı bile yapıyor
benim hesabıma göre 37 haftam gelecek Pazartesi ama raporumu doktorum (32. haftada aldığım rapor) 31.08' Cuma günü vermişti, buna göre gelecek Cuma'ya kadar mı çalışmam gerekir çalışır raporuna göre?
Pazartesi 1 Ekim'de kontrolümüz var, doktorumla konuşacağım bunu. bir de bu hafta bitmeden iş yerimle doğum iznim sırasında maaşımın ödenip ödenmeyeceği konusunu konuşmalıyım. benden önce en son genel müdürün eşi doğum yaptı ona ödendi, onun öncesinde de asistanı doğum yaptı ona da ödenmişti, bakalım bana ne diyecekler çok merak ediyorum.
neyse kızlar benden şimdilik bu kadar, birazdan mesai başlıyor, buralarda olup takip etmeye çalışacağım güzel sohbetlerinizi.
hepiniz kocamaaan öpüldünüz
doktorum normal bekliyoruz dedi ama hiç konuşmadı.aslında ilk gittim doktor tam 7 aya kadar geldikten sonra hastaneden ayrıldı.şimdi 1 buçuk aydır başka doktora gidiyorum ama oda doğumla ilgili çok bişi konuşmadı.rahatlatmaddı beni belkide korkularım ondan mıdır nedir.bide ilk gebeliğim...hem heyecan hem korku anlayacan arkadaşım...37 haftaya girmeme 3 gün kaldı.dooktorum 1 cm açılma olduğunu her an gelebileceğini söyledi bekliyoruz bakalım...yeniden herkese hayırlı doğumlar.
kızlar emin değilim ama sızıntı şeklinte bir sıvı geliyor .şefaf bildiğin su gibi. akıntıya benzemiyor.demin tekrar geldi baktım bu seferde sarı renginde ..karnımın alt trafaında ve belimde adet sancısı gibi sancılar var doğuruyormum ne.eşim ve annem uyuyor uyandırmak istemiyorum devam ederse sabah acile gidecem ilk iş
canım gittimde pek ilgilenen olmadı..bişey yok dediler. nstde cektiler .hemşire nst snucunu yorumladı:))) iyi bişey yok dedi. bebişim kıpır kıpır maşşallah. o öyle olunca rahatım biraz daha..
Eski adıyla saglık ocağı yeni adıylaCanim sen ebe degil miydin? Ben mi yanlis hatirliyorum:26:
slm gunaydın kızlar bu mesajı yazdıktan sonra dıger gun kontrolum vardı kasılmalarım çokmuş oğlunun çok acelesı var dedı doktorum yuruyemıyorum bıle o kadar kötuyumkı cuma gel tekrar nstye bakıcam esyalarınla gel acıl yatışını yapıp sezeryana alabılırım dedı korkudan hala kendıme gelemıyorum apar topar aılecek ev temızlıgı son eksıklerı ayarladık ama cumaya kadar suyum gelır sancım baslar dıyede çok korkuyorum off ya aylardır bugune bekleyıp konuşuoduk ama işte o gun gelıp çatınca ınsan korkuyormuş panık atak hastasıydım tam atlatmıştımkı doktor öyle dedıgı andan berı belırlı aralıklarla aklıma geldıkçe atak gecırıyorumallahım nasıl olucak bu sezeryan ya korkudan ölmeden evıme gelmek ıstıyorum o hiç sevmedgım hastane köşelerınden ne olur dua edın
mıllet sastı artık dogranları takıp edemıyoruz..kızım ben ne zaman pc elıme alsam mızmızlanıyor neden acaba...sabah 5 de yatıp 9 da kalktım epey uyumusum.kansızlıktan yuzum beyaz.gozlerım mor zombıye dondum ama caktırmayın aldıgım kılolarımın hepsını verdım...
oyyyy minnoş yaaa seni paylaşmak istemiyordur forumla , hep kucağında , güvende olmak istiyordur bence :)) 5 ten 9 a kadar uyudun ve epey uyumuşmu oldun ? ben yandım o zamançok düzenli uyuyorum , hergün 8 saat uyumazsam hiç iyi olmuyorum , napcas bilmem :26: birde ilk 3-4 hafta sürekli uyur diyorlar , öyle olmuyormu ?
selam kızlar nasılsınız uzun yorucu ve üzüntülü bir gece geçirdim dün akşam kayınvaldemi kaybettik perişan haldeyim daha 57yaşındaydı...oraya gidememkte ayrı bişey evde daha çok üzülüyorum...
selam kızlar nasılsınız uzun yorucu ve üzüntülü bir gece geçirdim dün akşam kayınvaldemi kaybettik perişan haldeyim daha 57yaşındaydı...oraya gidememkte ayrı bişey evde daha çok üzülüyorum...
Alt tarafı bır aksam girmedim buraya amann sayfalar dolmuşgeçmişten soğuttunuz beni
Tosun86 umarım şimdi iyisindirdogum yapmış arkadaşlar hayırlı olsun
Azrraa ve cınarefenınannesi sizlere hayırlı doğumlar diliyorumgüzel haberlerinizi bekliyorum
Günaydın Kızlar
güzel annişlerimiz doğurmaya başlamışlar bile, rabbim hepimize rahat bir doğum yavrularımızı sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ben bu hafta daha çalışacağım, sıkıntılarım gün geçtikçe artıyor, özellikle ayaklarımın şişliği artık geçmek bilmiyor ağrı bile yapıyor
benim hesabıma göre 37 haftam gelecek Pazartesi ama raporumu doktorum (32. haftada aldığım rapor) 31.08' Cuma günü vermişti, buna göre gelecek Cuma'ya kadar mı çalışmam gerekir çalışır raporuna göre?
Pazartesi 1 Ekim'de kontrolümüz var, doktorumla konuşacağım bunu. bir de bu hafta bitmeden iş yerimle doğum iznim sırasında maaşımın ödenip ödenmeyeceği konusunu konuşmalıyım. benden önce en son genel müdürün eşi doğum yaptı ona ödendi, onun öncesinde de asistanı doğum yaptı ona da ödenmişti, bakalım bana ne diyecekler çok merak ediyorum.
neyse kızlar benden şimdilik bu kadar, birazdan mesai başlıyor, buralarda olup takip etmeye çalışacağım güzel sohbetlerinizi.
hepiniz kocamaaan öpüldünüz
kızlar taşıma koltuğumuz hediye geldi dün , üzerinde 0-11 yazıyo ama bana ortası çukur gibi geldi yani oturamıyorlarki nasıl koyucaz onun içine ? üzerinde 0-11 yazdığına göre doğumdan itibaren kullanılıyor demekki ama nasıl ? altına destek kosak bu sefer kemeri bağlanmicak gibi :26: off karışık , tecrübesi olan varsa bu konuda yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?