2012 Ekim Anneleri

korkularımız aynı bende aynı şeyleri düşünüyorum ya açılma olmazsa, çocuk sıkışırsa,ağrılar çok olursa falan filan işte.Allah yardımcımız olsun inş.

Ben 27.08.2012 de ilk raporumu aldım.
İş göremezlik (37.hafta) raporunu 01.10.2012 de alabileceğimi söyledi doktor.

Yani ilk raporun veriliş tarihine göre diğer rapor düzenleniyormuş.

günayyydınnnn

arkadaslar bı yanlışlık var ben bugun dogurmuyorum buyuk gun derken 7 ay aradan sonra eşime kavuşuyorum bebegımede bıkaç gun sonra kavuşcam ınsallah :)

doktorla iletişim ve güven çok önemli , bence bir an önce konuş , ben her gidişimde kafasını ütülüyorum adamcağızın :)) sezaryen veya normal doğum farketmez , ikisindede psikolojik olarak hazır olmak gerekiyor buda doktorun desteğiyle oluyor

bendede sızıntı var sordunmu dr una canım ne dedi banada söyler misin?

canım gittimde pek ilgilenen olmadı..bişey yok dediler. nstde cektiler .hemşire nst snucunu yorumladı:))) iyi bişey yok dedi. bebişim kıpır kıpır maşşallah. o öyle olunca rahatım biraz daha..

itisindir inşallah canım hadi meraklandırma bizi

mıllet sastı artık dogranları takıp edemıyoruz..kızım ben ne zaman pc elıme alsam mızmızlanıyor neden acaba...sabah 5 de yatıp 9 da kalktım epey uyumusum.kansızlıktan yuzum beyaz.gozlerım mor zombıye dondum ama caktırmayın aldıgım kılolarımın hepsını verdım...

canım benim bebişin için biraz sakin olmaya çalış.o an herşey kendiliğinden gelişir zaten o anları düşünme sen sadece bebeğini kucağına alacağın anı düşün.

oyyyy minnoş yaaa seni paylaşmak istemiyordur forumla , hep kucağında , güvende olmak istiyordur bence :)) 5 ten 9 a kadar uyudun ve epey uyumuşmu oldun ? ben yandım o zaman çok düzenli uyuyorum , hergün 8 saat uyumazsam hiç iyi olmuyorum , napcas bilmem :26: birde ilk 3-4 hafta sürekli uyur diyorlar , öyle olmuyormu ?

selam kızlar nasılsınız uzun yorucu ve üzüntülü bir gece geçirdim dün akşam kayınvaldemi kaybettik perişan haldeyim daha 57yaşındaydı...oraya gidememkte ayrı bişey evde daha çok üzülüyorum...

canım benım ılk 10 gun cok rahattı hatta ben bu mu zor dedım ama 10 gun den sonra ne uyku var ne huzur aksam ayakta uyuyordum emzırırken valla.korkutmak ıstemem ama anam agladı resmen 18 gundur.bırde rahat etmek ıstıyosanız muhakak oda nemlendırıcı alın.cunku bebeklerın burnu cok tıkanıyor kuru havadan o zaman hıc uyuyamıyosunuz.uyanıyor kızım uykusundan.bende alıcam bugun yoksa uyuyamıycam valla.

kızlar gunaydın tam bı zombi oldum ben nolcak bu uyuyamama boyle bir de karnım aşagı indi sizce normalmi yoksa erkenmi, bebeğimin hareketleri de azaldı yavaşladı, korkuyorum birseymi oldu diye, yoksa benim yorgunlugumdan o da mı etkileniyormudur

başınız sağolsun canım allah sabır versin .gidince daha çok üzülürsün aslında biraz daha sakinleyince gidersin olmadı

başın sağolsun canım üzme kendini bebek doğunca beraber gidersiniz

kızlar taşıma koltuğumuz hediye geldi dün , üzerinde 0-11 yazıyo ama bana ortası çukur gibi geldi yani oturamıyorlarki nasıl koyucaz onun içine ? üzerinde 0-11 yazdığına göre doğumdan itibaren kullanılıyor demekki ama nasıl ? altına destek kosak bu sefer kemeri bağlanmicak gibi :26: off karışık , tecrübesi olan varsa bu konuda yardım lütfen

iyiyim canım sağol...geçti allaha şükür..

evet canım cuma günü alman gerekiyor. aynı durum bendede oldu. 30 ağustostan dolayı cuma aldım raporu 2 gün kaydı o yüzden. doktor 5 ekimde izne ayrılabileceğimi söyledi.nbende dayanamadım izne ayırmayıncada rapor aldım 5 ekime kadar

Canım aynı şekilde ben de kaygılandım. Doğar doğmaz nasıl koyucam bunun içine diye:26::26:. Araştırdım nette. Genelde bu şekilde kullanıyorlar ama içine yastık diken anneler de var. Biz de annemle içine yastık yapmayı düşündük en azından o çukur yeri kapatacak ve düz yatmasını sağlayacak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…