2012 Ekim Anneleri

uyandım canım iyiym. teşekkür ederim merak ettiğiğn için. geç yattım biraz gecede uyandım bir kaç kez baktım bi anormallik yok yattım sonra tekrar..iyiyim şimdi.bulantı kusma ve baş ağrım geçti çok şükür. minnakımda iyi..

hanımlar merhaba nasılsınız yolunda mı herşey benim de yarın doktor kontrolum var alttan muayen edecek hiç de olmadım daha önce alttan muayene olan vardır eminim daha önce herhangi bir acı oluyor mu

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

28.09.2012 büyük gün arkadaşlarımmcuma günü doğumum var listenize bizide ekleyebilirsiniz

canım bir şey soracağım suni sancı verilmesi için belli bir açılma ya da su gelmesi gerekiyor mu yoksa hiç belirti yokken doğumu başlatmak için kullanılabiliyor mu?

hanımlar merhaba nasılsınız yolunda mı herşey benim de yarın doktor kontrolum var alttan muayen edecek hiç de olmadım daha önce alttan muayene olan vardır eminim daha önce herhangi bir acı oluyor mu

Psikolojik olarak cok hoş değil ama ole asiri bir ağrı yok sonradan yanma hissi oluyor hafif...

günaydın herkese....

bugün ilk izin günüm..evde olmak süpermiş:))) dünkü sıkıntılarımda gitti çok şükür....oğlşumşa bi güzel kahvaltımızı yaptık...dün cicilerimizi yıkamıştk. bugün üşenmezsem onları ütüleyeceğim..daha kendimin bir sür eksiği var. şu terlik işini bi türlü halledemedim...netten alan varmı kızlar..bana linkini yollayabilirmisiniz aldıysanız. birde tek kullanımlık çamaşır bulamadım.. netten bakıcam onada..

BİCAN başın sağolsun bende 20 gün önce kayınpederi kaybettim biliyorum evde olmak zor ama sağlık bu hemde kendimizden de önemli bebişlerimizin ...kalbini frah tut o artık hiç birimizin gidip getirebileceği bir yerde değil...

offffff göbeğimin üstüne çayy döküldüüüü tamda bi kaç dkka önce orda kızımın bi tarafı vardı sevdim kabartıp duruyodu , ödüm koptu , hemen ıslak havlu koydum kızarıklık var ama çok büyük değil ... inşallah ona bişi olmamıştır hala aynı yeri kabartıp duruyo , bacağımada geldi ve orası daha çok acıyo ama umrumda değil inşallah kızıma bişi olmamıştır :26::26:

başınız saolsun tatlım...

rabbim yerde değil nur içinde yatırsın, mekanı cennet dualarınız kabul olsun...

bican başınız sağolsun Allah sabır versin , hasta olduğunu hatırlıyorum ramazanda bakıyodunuz .. Rabbim çektiği sıkıntıları günahlarına kefaret etsin inşallah ,mekanı cennet olsun....

cınarefeninannesi çoook sevindim eşine kavuşucaksın Allaha başka ayrıık vermesinn , bakalım oğluşun napıcakk öp kuzuyu benim için....

faktorb benim arkadaşım araba koltuğunun içine battaniyeyi 4 kat edip koyuyo , ben alt açma minderini koymayı planlıyorum ilk aylar onun içinde hafif eyafmı desem süngermi bikaç santim kalın sanırım işe yarar...

selam kızlar... benimde bugün doktor kontrolüm var. sabah tahlillerimi yaptırdım. öğlenden sonra doktora gösterip doğum şeklimize karar vereceğiz. ama ben hala kararsızımmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız ?

umarım hersey yolundadır bugun

azzrra ve cinarefeninannesi dilerim bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olur dualarım hep sizinle

kızlar ayağa kalktığımda alt tarafta bir acı oluyor sanki ama düzenli sancım yok arada bebişim sertlesiyor ama o da normal kasılmalar deniliyo korktum valla

canım bir şey soracağım suni sancı verilmesi için belli bir açılma ya da su gelmesi gerekiyor mu yoksa hiç belirti yokken doğumu başlatmak için kullanılabiliyor mu?

Benim yatışım gece 12 de yapılmıştı. kasılmam vardı açıklıkda 1 di.

Sabah 11 e kadar baktılar bende ne sancı var ne açılma ilerledi ne de suyum geliyo, o zaman suni sancı verdiler.

suni sancı verdikten sonra sancılar başladı. kendiliğinden suyum patladı. bende bu süre zarfında hep ıkındım. (Bilmiyorum hep ıkındığım için mi kolay oldu ! Devlet hastanesi idi. Öyle çok ilgilenen de , bilgi verende olmamıştı.) 2 saat sonra yani 13:15 de oğlum doğmuştu.

Yani doğum başlamayınca suni sancıyla başlattılar.

slm kızlar..herkesler iyidir umarım.maşallah doğuran doğurana.bugün sanırım azra girecekti doğuma hayırlı haberler gelir inşallah.ben de çok yoğunum son günlerde evdeki işleri yetiştirmeye çalışıyoruz.dun akşam duvar kağıdımızı döşedik bugün temizliğimiz var bakalım.kızımla hep konuşuyorum bak kızım biz seni sabırsızlıkla bekliyoruz senin için hazırlanıyoruz.işlerimiz bitsin cicilerimiz tamamlansın öyle gel diyorum..yarına pek iş kalmıyor artık oturup kızımı bekliycem.bu normal doğumu beklemek gerçekten çok heyecanlıymış.. :)

rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin tatlım ne güzel atlatmıssın doğumunu cok sıkıntı yasamadan. rabbim bizlere de nasip etsin biran önce doğumlarımızı...

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı geldiğimden beri ağlıyorum.... zaten bebeğim kilolu bir bebek değildi sürekli iğne yapıyorum pıhtılaşma nedeniyle 1 ay önce de boynuna 2 kez kordon dolandığını öğrendik.. 15 gündür ben 2 kilo aldım ama oğlum hiç kilo almamış.. doktorumuz cumartesi günü aç gelmemi ve testlerden sonra ya cumartesi ya da pazartesi günü bebeğimi sezaryenle alacağını söyledi.. normal doğum yapabilirsin diye ısrar eden bir doktordu ama şimdi sezaryene döndük.. şuan 2.170 gr. bir de bu yetmezmiş gibi bugün nst çekilirken sezaryen olacak bir aile geldi bende bebeğimin boynunda kordon olması ve pıhtılaşma olması nedeniyle beslenemiyor dedim doğum yapacak kişinin yakını bana döndü feci bir yüz ifadesiyle """hiii o yaşamaz, ölür" dedi.. o anda o nst aletlerini fırlatıp kızı boğasım geldi.. bir ağlamaya başladım şu saat oldu hala ağlıyorum.. var mı çevrenizde bu şekilde minik bebek doğuran nasıl olacak çok korkuyorum..

tünaydın kızlar, nasılsınız bugün? doğum gidenlerden haber varmı geçmişi okuyamadım henüz sağ salim herkes kavuşsun yavrusuna inşallahhh
ben bugün sağlıkocağına gittim oğlumun kalp atışı 175-180 arası çıktı biraz yüksekmiş, doktorumu aradım son haftada herşeyden etkilenir sorun olmaz dedi ama size de bi sormak istedim, bu konuda bilgisi olan var mı? pazartesi çatı muayenesi olcak ve doğum için son kontrolleri yapmış olcaz, normal doğum için bekliyoruz güzel haberler alalım ve verelim inşallahhhh

tünaydın kızlar, nasılsınız bugün? doğum gidenlerden haber varmı geçmişi okuyamadım henüz sağ salim herkes kavuşsun yavrusuna inşallahhh
ben bugün sağlıkocağına gittim oğlumun kalp atışı 175-180 arası çıktı biraz yüksekmiş, doktorumu aradım son haftada herşeyden etkilenir sorun olmaz dedi ama size de bi sormak istedim, bu konuda bilgisi olan var mı? pazartesi çatı muayenesi olcak ve doğum için son kontrolleri yapmış olcaz, normal doğum için bekliyoruz güzel haberler alalım ve verelim inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…