selam kızlar nasılsınız uzun yorucu ve üzüntülü bir gece geçirdim dün akşam kayınvaldemi kaybettik perişan haldeyim daha 57yaşındaydı...oraya gidememkte ayrı bişey evde daha çok üzülüyorum...
günayyydınnnn
arkadaslar bı yanlışlık var ben bugun dogurmuyorum buyuk gun derken 7 ay aradan sonra eşime kavuşuyorum bebegımede bıkaç gun sonra kavuşcam ınsallah :)
günaydın kızlar,
doğuma giden arkadaşlara Allah kolaylık versin...
tosun 86 uyan ve bize iyi haberlerini ver geceyi rahat atlattın mı Allah korusun....
haepimize güzel bir gün dilerim ....
bebişlerimize 1 gün daha yaklaştık.
Benim ikinci hamileliğim. ilkinde hiç bir şey bilmeden ve anlamadan doğuma gittim. allahıma çok şükür ki 2 saatte suni sancı ile doğumum gerçekleşti. İlk doğumda sancı çekmemiş biri olmama rağmen ikincisinde çoook tırsıyorum. Bi yaparım bi yapamam diyorum. Bende bilmiyorummmmm.
hanımlar merhaba nasılsınız yolunda mı herşey benim de yarın doktor kontrolum var alttan muayen edecek hiç de olmadım daha önce alttan muayene olan vardır eminim daha önce herhangi bir acı oluyor mu
selam kızlar nasılsınız uzun yorucu ve üzüntülü bir gece geçirdim dün akşam kayınvaldemi kaybettik perişan haldeyim daha 57yaşındaydı...oraya gidememkte ayrı bişey evde daha çok üzülüyorum...
canım bir şey soracağım suni sancı verilmesi için belli bir açılma ya da su gelmesi gerekiyor mu yoksa hiç belirti yokken doğumu başlatmak için kullanılabiliyor mu?
Benim yatışım gece 12 de yapılmıştı. kasılmam vardı açıklıkda 1 di.
Sabah 11 e kadar baktılar bende ne sancı var ne açılma ilerledi ne de suyum geliyo, o zaman suni sancı verdiler.
suni sancı verdikten sonra sancılar başladı. kendiliğinden suyum patladı. bende bu süre zarfında hep ıkındım. (Bilmiyorum hep ıkındığım için mi kolay oldu ! Devlet hastanesi idi. Öyle çok ilgilenen de , bilgi verende olmamıştı.) 2 saat sonra yani 13:15 de oğlum doğmuştu.
Yani doğum başlamayınca suni sancıyla başlattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?