Evet canim,doguma giderken 32 kere falan:))) kendini kasmadikca kotu degil..hanımlar merhaba nasılsınız yolunda mı herşey benim de yarın doktor kontrolum var alttan muayen edecek hiç de olmadım daha önce alttan muayene olan vardır eminim daha önce herhangi bir acı oluyor mu
oyyyy minnoş yaaa seni paylaşmak istemiyordur forumla , hep kucağında , güvende olmak istiyordur bence :)) 5 ten 9 a kadar uyudun ve epey uyumuşmu oldun ? ben yandım o zamançok düzenli uyuyorum , hergün 8 saat uyumazsam hiç iyi olmuyorum , napcas bilmem :26: birde ilk 3-4 hafta sürekli uyur diyorlar , öyle olmuyormu ?
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı geldiğimden beri ağlıyorum.... zaten bebeğim kilolu bir bebek değildi sürekli iğne yapıyorum pıhtılaşma nedeniyle 1 ay önce de boynuna 2 kez kordon dolandığını öğrendik.. 15 gündür ben 2 kilo aldım ama oğlum hiç kilo almamış.. doktorumuz cumartesi günü aç gelmemi ve testlerden sonra ya cumartesi ya da pazartesi günü bebeğimi sezaryenle alacağını söyledi.. normal doğum yapabilirsin diye ısrar eden bir doktordu ama şimdi sezaryene döndük.. şuan 2.170 gr. bir de bu yetmezmiş gibi bugün nst çekilirken sezaryen olacak bir aile geldi bende bebeğimin boynunda kordon olması ve pıhtılaşma olması nedeniyle beslenemiyor dedim doğum yapacak kişinin yakını bana döndü feci bir yüz ifadesiyle """hiii o yaşamaz, ölür" dedi.. o anda o nst aletlerini fırlatıp kızı boğasım geldi.. bir ağlamaya başladım şu saat oldu hala ağlıyorum.. var mı çevrenizde bu şekilde minik bebek doğuran nasıl olacak çok korkuyorum..
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı geldiğimden beri ağlıyorum.... zaten bebeğim kilolu bir bebek değildi sürekli iğne yapıyorum pıhtılaşma nedeniyle 1 ay önce de boynuna 2 kez kordon dolandığını öğrendik.. 15 gündür ben 2 kilo aldım ama oğlum hiç kilo almamış.. doktorumuz cumartesi günü aç gelmemi ve testlerden sonra ya cumartesi ya da pazartesi günü bebeğimi sezaryenle alacağını söyledi.. normal doğum yapabilirsin diye ısrar eden bir doktordu ama şimdi sezaryene döndük.. şuan 2.170 gr. bir de bu yetmezmiş gibi bugün nst çekilirken sezaryen olacak bir aile geldi bende bebeğimin boynunda kordon olması ve pıhtılaşma olması nedeniyle beslenemiyor dedim doğum yapacak kişinin yakını bana döndü feci bir yüz ifadesiyle """hiii o yaşamaz, ölür" dedi.. o anda o nst aletlerini fırlatıp kızı boğasım geldi.. bir ağlamaya başladım şu saat oldu hala ağlıyorum.. var mı çevrenizde bu şekilde minik bebek doğuran nasıl olacak çok korkuyorum..
offffffgöbeğimin üstüne çayy döküldüüüü tamda bi kaç dkka önce orda kızımın bi tarafı vardı sevdim kabartıp duruyodu , ödüm koptu , hemen ıslak havlu koydum kızarıklık var ama çok büyük değil ... inşallah ona bişi olmamıştır hala aynı yeri kabartıp duruyo , bacağımada geldi ve orası daha çok acıyo ama umrumda değil inşallah kızıma bişi olmamıştır :26::26:
offffffgöbeğimin üstüne çayy döküldüüüü tamda bi kaç dkka önce orda kızımın bi tarafı vardı sevdim kabartıp duruyodu , ödüm koptu , hemen ıslak havlu koydum kızarıklık var ama çok büyük değil ... inşallah ona bişi olmamıştır hala aynı yeri kabartıp duruyo , bacağımada geldi ve orası daha çok acıyo ama umrumda değil inşallah kızıma bişi olmamıştır :26::26:
Evet canim,doguma giderken 32 kere falan:))) kendini kasmadikca kotu degil..
Evet canim daha cok uyuyo ama 2 saatte bir gece uyanmak cok yipratiyor,ama gunduz o uyuyunca uyuyamiyosun,durup onu izliyorum:)))
Azra insallah saglicakla kucagina almistir kucagina oglusunu...
Kizlar gogusler ici n duydugunuz butun kurleri,tariflleri yapin fistiklar yemin ederim parcalaniyorrr...
başın sağolsun canım üzme kendini bebek doğunca beraber gidersiniz
selam kızlar nasılsınız uzun yorucu ve üzüntülü bir gece geçirdim dün akşam kayınvaldemi kaybettik perişan haldeyim daha 57yaşındaydı...oraya gidememkte ayrı bişey evde daha çok üzülüyorum...
evet canım cuma günü alman gerekiyor. aynı durum bendede oldu. 30 ağustostan dolayı cuma aldım raporu 2 gün kaydı o yüzden. doktor 5 ekimde izne ayrılabileceğimi söyledi.nbende dayanamadım izne ayırmayıncada rapor aldım 5 ekime kadar
tatlım dilerim kötü birşey olmaz ama yengem kadın doğum dr. ve oğlu suan 17 yasında o da anne karnında kordon dolanması olmustu ve sağlıkla kurtuldular cok sükür suanda da sağlıkla yasıyor cok sükür. dilerim sağlıkla kucağına alman nasip olur. insanların dediklerini aldırma. bu devirde herkes dr kesiliveriyor basımıza... duyma onları sen dr.unu dinle...
boşver canım hiç üzme kendini. kalbini ferah tut. tahmini doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı seninle. az önce sağlık ocağından geldim. ebe hemşire artık doğsada normal doğum olarak kabul edilir hiç canını sıkma dedi. bende gebeliğimde kanama yaşadım hep o yüsden endişeliydim bişey olursa die.
annem anlatır hep kardeşimde kordon dolanmasıyla doğmuş. yüzü mosmordu dio annem. görünce çok korkmuştuk dio. şimdi 27 yaşında aslan gibi sağlıklı delikanlı :)
canımm hiç korkma doktorun olumsuz bişey söylememiş, benim ablamın oğlu erken doğdu kedi yavrusu gibiydi çocuğumm şimdi topaç gibi maşallah, 4 yaşına geldi, insanlar bazen çok acımasız olabiliyor maalesef
üzülme bebişi de üzme olur mu?
başınız sağolsun canım, allah sabır versin, üzme kendini, bebeğin de etkilenir sonra. doğumdan sonra gidersin canım senin elinde olan birşey değil şuan gidememek.
raporunu da kadın doğum doktorundan mı aldın ? bende bu haftayı nasıl bitireceğimi düşünüyorum valla, sabahtan beri ağrı / sancı giriyor arada karnımın alt taraflarına doğru. dişimi sıkayım bu haftayı da bitireyim diyorum doğum sonrasına ekletmek için ama dayanabilecek miyim bilmiyorum. :44:
evet haklısınız insanlar hem çok acımasız hemde doktor kesilmişler.. doktorumda dedi zaten ters bişey görseydim ben hemen alırdım bekletmezdim diye ama çok duygusallaştım aylardır hep bir sorun çıktı ve ben hep dik durmaya çalıştım hep bu son dedim ama herşey sürekli üstüste geliyor.. ilk bebeğimi 13 haftalıkken pıhtılaşma bozukluğu nedeniyle kaybettim.. bu bebeğimde ilk 3 ay kanama yüzünden yattım sonra down sendromu riski çıktı amniyosentez yapıldı sonrasında 27 haftalık erken doğum riskiyle 4 gün hastanede yattık sonra tam geçti derken 30. haftada tekrar sancılar başladı durdurdular ama bu seferde kordon dolanmasını öğrendik ve şimdide gelişmediğinidediğim gibi hiç rahat bir hamilelik yaşayamadım hep bir sorun.. allahtan doktorum muhteşem bir adam başkası olsa ben kesin bu kadar sakin olamazdım.. yazdıklarınızı okuyunca biraz daha rahatladım.. şimdi internetten biraz araştırma yapayım bakalım..
E canim burda seninkinden cok daha erken zamanda daha minnak doganlar var,sinemin bebikleri var,masallah gayet iyiler.sen o aklievvel kisilerin soylediklerini takma hic,doktorun oyle olsa hmen su an alalim bebegi derdi,doktor muymus onlar,gerzekler!
peki hemen kilo alabiliyorlar mı? toparlanabiliyorlar mı? elim sürekli karnımda.. acaba hareket ediyor mu? acaba bişey var mı? sanırım artık psikolojim iyice bozuldu.. ama haklısın gerzekler.. bir de ben "sağol yaa ne güzel dedin" diye kızınca "napayım ben açık sözlüyüm" demez mi.. gerzek ötesi patavatsız..
tatlımm ne kadar hayata bağlı bir bebeğin var farkında mısın ? ne kadar sorunla karsılasmıssın ama hepsinin üstesinden gelmişsiniz ve simdi de yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. duyma insanları bırak biraz iyi tarafından düsünmeye bak derim. yasadığın sorunlar kolay seyler değil gerçekten önemli durumlar ama hepsini atlatmışsın bunu da atlatacağınıza eminim...
Canim basin sagolsun...saolun canlarım allahım mekanını cennet etsin...
evet haklısınız insanlar hem çok acımasız hemde doktor kesilmişler.. doktorumda dedi zaten ters bişey görseydim ben hemen alırdım bekletmezdim diye ama çok duygusallaştım aylardır hep bir sorun çıktı ve ben hep dik durmaya çalıştım hep bu son dedim ama herşey sürekli üstüste geliyor.. ilk bebeğimi 13 haftalıkken pıhtılaşma bozukluğu nedeniyle kaybettim.. bu bebeğimde ilk 3 ay kanama yüzünden yattım sonra down sendromu riski çıktı amniyosentez yapıldı sonrasında 27 haftalık erken doğum riskiyle 4 gün hastanede yattık sonra tam geçti derken 30. haftada tekrar sancılar başladı durdurdular ama bu seferde kordon dolanmasını öğrendik ve şimdide gelişmediğinidediğim gibi hiç rahat bir hamilelik yaşayamadım hep bir sorun.. allahtan doktorum muhteşem bir adam başkası olsa ben kesin bu kadar sakin olamazdım.. yazdıklarınızı okuyunca biraz daha rahatladım.. şimdi internetten biraz araştırma yapayım bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?