2012 Ekim Anneleri

canım arkadaşların tüm dediklerine bende katılıyorum oda sende çoook güçlüsünüz , o patavatsız insanada Allahtan akıl fikir diliyorum ,sinirlerimi hoplattı...

bak sinem vardı burda benimle aynı haftalardaydı ve ikizlerini 26. haftada dünyaya getirdi , 800 gr olarak , şimdi maşallahh kilo aldılar annelerini emmeye bile başladılar..

bide burda çınarefeninannesi var ya onun ilk çocuğuda 1700 gr doğmuşş maşallah şimdi koca delikanlı kardeşini bekliyo ....
bana geçen hafta doktorum dediki bebeğin şimdi doğsa sorunsuz bi şekilde yaşar artık ... bende kansulandırıcı kullanıyorum hergün , 2 kez bebeğimi kaybettim ,
inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alıcaz canım...

geçmiş olsunn canımm kuzucuğun hissetmemiştir bile onu, dünyanın en güvenli yerindeler, bende çok korkuyorum bişey dökcem diye üstüme kocaman olduk artık bi doğuruversek rahatlıcaz

teşekkürler arkadaşlar allahtan kabarmadı sacede kızardı , bacağım hafif yanıyo ama göbişimde acı kalmadı Allahtan... en çok korktuğum şeydi , besmelesiz aldım elime heralde bi anda dükülü verdi ...

Merhaba Arkadaslar
Bircan basiniz sagolsun canim
Tatlicik canim sana da gecmis olsun yaa gorunmez kaza bebisin iyidir merak etme onun yeri cok guvenli

Oglusum12 taze annecik seni gormek ne guzel resim koyucakmisin diger tarafa merak ediyorum oglusunu

Bende grip olmusum doguma sayili gunler kala bitki caylarindan medet umuyorum pazartesiye kadar duzelebilecek miyim acaba :26:

Son düzenleme:

Evet bi kaç şey okudum ve hemen kapattım biraz yürüyüşe çıkayım bari iyi gelir belki.. sadece onu besleyememek sanki benim suçummuş gibi kendime çok yükleniyorum oysaki ben 17 kilo aldım ama bebişim almıyor

çok teşekkürler canımm:13: sanada çok geçmiş olsun , Rabbim tez zamanda şifanı versin şu hafta sonunda iyice toparlarsın diye düşünüyorum , sağlıkla minişini kucağınıza alırsınız inşallah..

tatlım geçmiş olsunn dilerim en yakın zamanda düzelirsin... bol bol meyve yemeye calıs vitamin olur bunyen güclenir

İnsaallah canim iyilesemezsem sezaryen tarihim ertelenecek zaten 6 ekimde gunumde doluyor uffff canim sikiliyor kizima bir an once kavusmak istiyorum

hanımlar merhaba tecrübenizden yararlanarak birşey sormak istiyorum.. ben 18 haftalık hamileyim 2 gün önce gittiğim kontrolüm de doktorum bebeğin rahim ağzına yakın oldugunu erken dogum rıskımın oldugunu söyledi bu gibi durumlar yaşayanınız var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Canım benim nst de 2 kere üst üste bebeğimin kalp atışları yüksek çıkmıştı.. Hatta bizim oğlanın kalb 200 e dayanıyordu. Dr. çok taşikardik görünüyor dedi. Ertesi gün tekrar çağırdı. Ben ertesi gün olana kadar nasıl sıkıldım anlatamam ama sonra nst ye bir girdim hiçbirşey çıkmadı :) Gayet normaldi herşey. Dr. a sordum peki ne oldu diye... Dün heyecanlandı demekki birşeyden dolayı ama bugün sakin dedi... Önemli olan sürekli kalp atışının o şekilde devam etmemesi dedi... Sen de takma kafana... Kontrole gittiğinde nasılsa iyi haberlerini alacaksın bebeğinin. Ben artık hep böyle dşünüyorum :=)

canım benim bebeğim doğdu o yüzden gidemiyorum 5günlük olduk...

daha çok minik canım tabi gidememişsinir. Allah mekanını cennet etsin

benimde sürekli uyku halim var meger b12 vitaminim eksikmiş halbuki süt içiyorum neredeyse hergün yumurta yiyorum hergün olmasada et yiyorum ama yetmemiş işte hayvansal ürünlerden alınıyormuş bu vitamin

çok patavatsız kaz beyinli insanlar var ya hayret ediyorum birde öyle çoğaldılarki tam tersine nesilleri artıyor böylelerinin. benim bebişiminde kordon 2 kez dolanmış dr 2 haftadır kilosunu bile söylemedi bizlerde bebeklerimizde Allah a emanetiz üzme kendini iyi olacak de iyi olsun şimdi aglamanın ne sana nede bebege faydası var.

Canım benim ne biçim bir insana denk gelmişsin öyle ? Ne terbiyesiz ne düşüncesizmiş...Aman sen aldırma onu. Ciddi bir durum olsa kaçıncı haftandasın artık dr. seni yatırır bebeği kurtarmaya çalışırdı. Demekki öyle bir durum yok. Benim kardeşim de zayıf ve kordon dolanmış şekilde doğdu. Ne oldu yani birşey mi oldu kardeşime... Sen kendini bozmyarak iyi yapmışsın. Anlayacak insan olsa anlardı hiç üzülme boşveeerrrrr.... :)

Nasılsınız hanımlar
Dün kontroldeydim.. Bebişin poposu, ayağı diye sandığım şey meğer rahim kasılmasıymış. Ben nereden bileyim? Bu arada sizin rahim kasılmalarınız günde kaç kere oluyor. Sık mı, aralıklarla mı geliyor?

merhabalar yeni anneler ve benim gibi gün sayan hamile arkadaşlarım.bazı arkadaşların başına üzücü olaylar gelmiş biliyorum ki hepimizde üzüldük bende de gestasyonel şeker var inüsilin kullanıyorum bu arada da on gündür tansiyon yüksekliğinden ilaç kullanmaya başladım.şimdi de soğuk algınlığı yüzünden şekeri kontrol edemiyoruz. ama yinede kızımın hareketlrini hissettikçe çok mutlu oluyorum...tansiyondan dolayı geceleri uyuyamıyorum kızımda benimle beraber uyumuyo :) elimi karnıma koydukça kendimi daha güçlü hissediyorum moralimi hiç bozmuyorum umarım bazı sorunlar yaşayan arkadaşlarımda böyle düşünüyolardır...kendinizi fazla üzmeyin içinizdeki meleği de üzmeyin hepinizi çok öpüyorum... inşallah ALLAH izin verirse bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alıcaz(amin)

asu esler amelıyatı gormuyor dımı..napıyorlar basucunda duruyo elını tutuyor ee baska ??:26::26:

canım bebek çıktıktan sonra ayağa kalkıyor zaten bebeği temzilerken hemşireler yanına gidiyor baba ve bişey demiyorlar gezinmesine...eşim kalktı kucağına alıp foto çektirdi epey gezindi bebeğin yanında hiçbişey demiyorlar...

sanırım benim iki saatte bir ya da saat bası oluyor ne kadar aralıklarla oluyor bakmadım hiç ama az değil bildiğin sertlesiyor karnım... sık olduğunda doğum baslamıs mı oluyormus ?

tatlım hoşgeldin nasılsın iyi misin ? oğlusun nasıl alışabildiniz mi birbirinize ?

Masumcum Rabbim şifa verecek inşallah...pazartesiye var daha inşallah toparlayacaksın canım

aaa ama bende onu bebeğimin poposu diye seviyorum karnım iki yana yayılıyor kasılmamıymış onlar bende bilmiyorum ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…