Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı geldiğimden beri ağlıyorum.... zaten bebeğim kilolu bir bebek değildi sürekli iğne yapıyorum pıhtılaşma nedeniyle 1 ay önce de boynuna 2 kez kordon dolandığını öğrendik.. 15 gündür ben 2 kilo aldım ama oğlum hiç kilo almamış.. doktorumuz cumartesi günü aç gelmemi ve testlerden sonra ya cumartesi ya da pazartesi günü bebeğimi sezaryenle alacağını söyledi.. normal doğum yapabilirsin diye ısrar eden bir doktordu ama şimdi sezaryene döndük.. şuan 2.170 gr. bir de bu yetmezmiş gibi bugün nst çekilirken sezaryen olacak bir aile geldi bende bebeğimin boynunda kordon olması ve pıhtılaşma olması nedeniyle beslenemiyor dedim doğum yapacak kişinin yakını bana döndü feci bir yüz ifadesiyle """hiii o yaşamaz, ölür" dedi.. o anda o nst aletlerini fırlatıp kızı boğasım geldi.. bir ağlamaya başladım şu saat oldu hala ağlıyorum.. var mı çevrenizde bu şekilde minik bebek doğuran nasıl olacak çok korkuyorum..
çok geçmiş olsun .bişey olmamıştır canım merak etme..suyunun içinde hissetmez zaten..yksa hareket etmez di..yanık acısını çok iyi bilirim. benimde sağ kasığımdan aşağı dökülmüştü. bir şişe kaynar su...acını dindirmek için ANESTOL POMAD(SANDOZ) acıı hemen geçiriyor. kabarıklık varsa onun içinde NERİSONA C KREM al eczaneden. benim 2. derece yanık olmasına rağman izleri geçirdi. hala ev kazalarında yanılar için kullanırım..çok işe yarıyor. doktor vermişti.
geçmiş olsunn canımm kuzucuğun hissetmemiştir bile onu, dünyanın en güvenli yerindeler, bende çok korkuyorum bişey dökcem diye üstüme kocaman olduk artık bi doğuruversek rahatlıcaz
Canim basin sagolsun...
Canim su cok konusanlari bosver,herkes cok biliyor,dr un sorun yoj dediyse kurcalama bebisini de uzme,ark larin dedigi gibi daha minnak bebislerimiz dogdu maasallahlari var,bi de rica edicem,ibternetten arastirma cok kafa karistiran gereksiz bilgiler var,sende en kotu senaryolari gorursun hemen
Bosuna canini sikma
Merhaba Arkadaslar
Bircan basiniz sagolsun canim
Tatlicik canim sana da gecmis olsun yaa gorunmez kaza bebisin iyidir merak etme onun yeri cok guvenli
Oglusum12 taze annecik seni gormek ne guzelresim koyucakmisin diger tarafa merak ediyorum oglusunu
Bende grip olmusum doguma sayili gunler kala bitki caylarindan medet umuyorumpazartesiye kadar duzelebilecek miyim acaba :26:
Merhaba Arkadaslar
Tatlicik canim sana da gecmis olsun yaa gorunmez kaza bebisin iyidir merak etme onun yeri cok guvenli
Oglusum12 taze annecik seni gormek ne guzelresim koyucakmisin diger tarafa merak ediyorum oglusunu
Bende grip olmusum doguma sayili gunler kala bitki caylarindan medet umuyorumpazartesiye kadar duzelebilecek miyim acaba :26:
çok teşekkürler canımm:13: sanada çok geçmiş olsun , Rabbim tez zamanda şifanı versin şu hafta sonunda iyice toparlarsın diye düşünüyorum , sağlıkla minişini kucağınıza alırsınız inşallah..
tatlım geçmiş olsunn dilerim en yakın zamanda düzelirsin... bol bol meyve yemeye calıs vitamin olur bunyen güclenir
tünaydın kızlar, nasılsınız bugün? doğum gidenlerden haber varmı geçmişi okuyamadım henüz sağ salim herkes kavuşsun yavrusuna inşallahhh
ben bugün sağlıkocağına gittim oğlumun kalp atışı 175-180 arası çıktı biraz yüksekmiş, doktorumu aradım son haftada herşeyden etkilenir sorun olmaz dedi ama size de bi sormak istedim, bu konuda bilgisi olan var mı? pazartesi çatı muayenesi olcak ve doğum için son kontrolleri yapmış olcaz, normal doğum için bekliyoruz güzel haberler alalım ve verelim inşallahhhh
canım benim bebeğim doğdu o yüzden gidemiyorum 5günlük olduk...
kızlar sanırım son haftalar diye artık ( bebişler doğduktan sonra uyuma fırstımız azalacağından sanırım) acaip uyku bastırıyor bana yahu fırsat buldukca uyumak istiyorumm
sizde de oluyor mu böyle ?
peki hemen kilo alabiliyorlar mı? toparlanabiliyorlar mı? elim sürekli karnımda.. acaba hareket ediyor mu? acaba bişey var mı? sanırım artık psikolojim iyice bozuldu.. ama haklısın gerzekler.. bir de ben "sağol yaa ne güzel dedin" diye kızınca "napayım ben açık sözlüyüm" demez mi.. gerzek ötesi patavatsız..
peki hemen kilo alabiliyorlar mı? toparlanabiliyorlar mı? elim sürekli karnımda.. acaba hareket ediyor mu? acaba bişey var mı? sanırım artık psikolojim iyice bozuldu.. ama haklısın gerzekler.. bir de ben "sağol yaa ne güzel dedin" diye kızınca "napayım ben açık sözlüyüm" demez mi.. gerzek ötesi patavatsız..
bu 17 ekimde bişey var heralde çogumuzun beklenen doğum tarihi 17 ekim.
asu esler amelıyatı gormuyor dımı..napıyorlar basucunda duruyo elını tutuyor ee baska ??:26::26:
Nasılsınız hanımlar
Dün kontroldeydim.. Bebişin poposu, ayağı diye sandığım şey meğer rahim kasılmasıymış. Ben nereden bileyim? Bu arada sizin rahim kasılmalarınız günde kaç kere oluyor. Sık mı, aralıklarla mı geliyor?
canım bebek çıktıktan sonra ayağa kalkıyor zaten bebeği temzilerken hemşireler yanına gidiyor baba ve bişey demiyorlar gezinmesine...eşim kalktı kucağına alıp foto çektirdi epey gezindi bebeğin yanında hiçbişey demiyorlar...
Merhaba Arkadaslar
Nasılsınız hanımlar
Dün kontroldeydim.. Bebişin poposu, ayağı diye sandığım şey meğer rahim kasılmasıymış. Ben nereden bileyim? Bu arada sizin rahim kasılmalarınız günde kaç kere oluyor. Sık mı, aralıklarla mı geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?