2012 Ekim Anneleri

aynennn hatta öğlen uzanmıştım uyuyup kalmışım az önce uyandım daha ve doğuran kızları gördükçede erken doğurmamaya kadar verdim :)) 40 dolsun hatta 41 filan olsun , ben anca uykumu almış olurum gecede uyuyorum ben 1 kez wc kalkıyorum sadece keşke uyku depolanabilen bişey olsaydı :44:

üfff gerçekten çok şey atlatmışsınız bebişinle , inşallah dünyaya geldikten sonra yüzünüz güler ve hiç sorun yaşamazsınız bir daha

merak etme canım. bu kasılmaların bu haftalarda olması çok normal. benim de 36. haftamda başladı kasılmalarım.

benim senden daha erken başladı sanırım 33.haftadan beri böleyim :))

geçen hafta sonu nst ye bağlandım bişi çıkmadı haftaya çatı muaynesi yapılacak hayırlısı bakalım

pek anlamadım ama bendede oluyor o , resmen dönüyor karnımda sonra biyerleri çıkıntı oluşturuyor , biraz geçince yine dönüyor başka biyerde çıkıntı oluyor , bu rahim kasılmasımıymışki :26: ben hiç öyle hissetmiyorum ama

benim 32. Haftam 27 Ağustos'ta idi ama doktorum raporu 31.inde verdi normalde sürem 1 ekimde doluyorken şimdi 5Ekimde doluyor olacak, o kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum. Pazartesi kontrolümde söyleyeceğim doktoruma, gerekirse hemen ayrılmak istiyorum izne diye, o yol göstersin kendisi yüzünden fazla çalışmış olacağım yoksa... pooff sinir oldum şimdi

hakkında hayırlısı olsun canım ama bi sorun yoksa bence 1 gün bile kalsa kardır die düşünüyorum

canım sen o cahillerin dedıgıne bakma doktordan cok doktorculuk oynuyorlar..o kordon dolanması her bebekte oluyor dedı doktor bendede var.dolanır acılır haberınız olmaz dedı..o ığnede cok cok faydalı merak etme ayrıca omega 3 ıcıyormusun ,bebeğe kılo aldırıyor ve onunda kan inceltme özelliği var bebeği besler...

ben cok ıstıyorum babasının gırmesını ama benım koca korkuyor gırmesem olmaz mı dıyor dayanamam ben dıyor,benı kırmamak ıcın tamam dıyor :26: bencıllık mı yapıyorum acaba doktorumda zorlama adamı ıstersen dıyor..ne bilim özel bir an kararsız kaldım :26::26:

Dün ve Bugün hareketlerimiz cok azaldı yemek yedim 20 dk yattım bir defa oynadı Dr gitsemmi yaa?

ya galıba bu haftalarda böyle mı oluyor ne yerı daraldı ya... bende gecen panık oldum hastaneme gıttım nst bagladılar normal deyıp gonderdıler...gunde 10-15 hareket say az sa gel dedıler..ama bence bır nst cektır ıcın rahatlasın..

Canimben senin yerinde olsaydim bir kac gun daha beklerdim madem hersey yolunda bebek iyi cunku karninda kaldigi her gun onun icin kilo demek karnimizda daha guzel buyuyorlar hem haftanda onde senin yine sen bilirsin tabi annesi sensin

Kizlar dogum da fotografci tutacak misiniz? O da pek ucuz degil ben cok kararsiz kaliyorum :44:

o bebeğin poposu ya da ayağı değilmiş. rahim kasılma anında toplanıyor ve tepeler oluşturuyormuş. ben de hiç sancı hissetmiyordum ama o anda yani kasılma anında sancı çıkıyor.

canım onlar kasılmaysa bende bir haftadır tavan yapmış durumda. baazen başlayınca 1 saat aralıksız sürüyor..bende bebeğim diye seviyordum..çok şaşırdım şimdi. ama benim genelde akşamları belli saatlerde oluyor. hergün oluyor yani. bende bebiş siye düşünüyorum.

Benim de geceleri oluyor genelde.. nst'ye bağlandığımda benim bebişin poposu sandığım kasılma sonucu sancılar çıkınca anladım. doktor da böyle izah etti.

benim rapor aldığım doktor pek yardımcı olmadı canım. inşallah seninki yarım eder. kendi doktorum özel muayenede. ben mecburen hastaneden rapor almak zorundayım. adam ne derse razı oldum mecburen.. kendi doktorun sa gideceğin halletmeli.kendi elinde sonuçta. erken doğum tehdidi var , yada enfeksiyon var deyip erken izne ayırabilir..yani her türlü istese çözüm bulur

Canim ya cook duygulandim,o haftalarda ki korkularim geldi aklima,simdi kucagimda oglum,senin ki gibi birsey yasamadim yardimci olamayacagim ama bebisinle sana saglik mutluluk dilemek icin yazdim...sadece tek birsey soyleyebilirim,Allah rizkini yazdiysa her sekilde yaninda olacaktir,korkma...

Hayir,senle hicbir alakasi yok sadece 4 kilo alip hicbirsey yiyemeyip bebisi 4 kilo olanlar var,bu tamamen bebisin beslennesi ile ilgiqli,o ne kadar istiyorsa o kadar aliyor.bunlari dusunup stres yaparsan bebisini uzmus olursun,onun icin dr nu dinle ve duani eksik etme...

Yaa ne guzel benim de tam tersi hic uyuyamiyorum hergun gozlerim kipkirmizi geziyorum gece ztn 4saat uyuduktan snra bi uyaniyorum bir daha tik yok cildircam nasil uyuyosunuz nolur bana da bi yol gosteriiin((

o bebeğin poposu ya da ayağı değilmiş. rahim kasılma anında toplanıyor ve tepeler oluşturuyormuş. ben de hiç sancı hissetmiyordum ama o anda yani kasılma anında sancı çıkıyor.

Bebeğin hareketlerinde sancı makinesinde hareketlilik oluyor bu doğru, 70,100 çıkıyor bende ama o grafik farklı oluyor. Tepeler ince oluyor. Sancı tepeleri dağ gibi yükseliyor. Anlatabildim mi bilmiyorum. Yani poposu ve ayağını diktiğinde grafik çok farklı oluyor. Sancı anında çok farklı oluyor. Bunu 10 günde sayamayacağım kadar çok nst ye girmiş biri olarak söylüyorum.
Poposu ve ayağını diktiğinde rahim kasılması diye doktara gidecek olsak yandık, hastane bahçesinde kalmamız gerekiyor.

Canim Allah yardimcin olsun,bisey soracagim,yiruyemiyorum demissin ya,tam olarak agri mi sancimi nerede oluyor,bi anlatabilir misin?

Amın ınşallah Allah hepımızın yardımcısı olsun agrı acı hepsı bıarada sankı o kadar karışık bişeykı ılk bebegım tecrubesızlıkte var altıma doğru ani acılar gırıyo kıpırdayamıorum kalıorum öyle karnımda sureklı sertlesıo bayadır bunlar oluodu uyuyamıodum ama normaldır bebek buyuo dıe dusunuodum ama kasılmalar oluyormuş meger bılmemek kötu işte ya çok korkuyorum bakalım neler olucak cuma gunu ınşallah sagsalım kurtulurum oğlumla bır hemen sıze yazarım olanları çok moralım bozuk sevınemıyorum bıle

hakkında hayırlısı olsun canım ama bi sorun yoksa bence 1 gün bile kalsa kardır die düşünüyorum

Canimben senin yerinde olsaydim bir kac gun daha beklerdim madem hersey yolunda bebek iyi cunku karninda kaldigi her gun onun icin kilo demek karnimizda daha guzel buyuyorlar hem haftanda onde senin yine sen bilirsin tabi annesi sensin

kızlar haklısınız eşimde sizin gibi düşünüyor..
öyle bir kafama taktım ki başıma ağrı saplandı resmen..
kendimi çok sıktım heralde baş dönmem başladı..
uzandım iyi geldi şimdi..
ne kadar zormuş meğer..sezeryene girerken ne yapıcam bilmiyorum..

cuma günü eşimin ailesi il dışından gelicek..
ne kadar rahat edebilir uzanabilir yatabilirim bilmiyorum..
bunu da kafama takıyorum..o yüzden beklemim diyorum ama ben hazır değilim galiba :18:

kendimi hala hazırlayamamışım doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…