2012 Ekim Anneleri

sanırım benim iki saatte bir ya da saat bası oluyor ne kadar aralıklarla oluyor bakmadım hiç ama az değil bildiğin sertlesiyor karnım... sık olduğunda doğum baslamıs mı oluyormus ?

evet, sıklaştığında doğumu başlatıyorlarmış. o kasılmaların sebebi de, bebek aşağı inmeye çalışıyormuş bir de rahim ağzı açılıyormuş.. eğer kasılmalar geldiğinde yürürseniz daha açılmalarınız hızlanırmış.

hmm bunu öğrendiğim iyi oldu bak hoş çok oturabilen bir yapım yok sürekli bişilerle uğrasmak istiyorum ama o sertlesmeler olduğu zamanda da en azından evin içinde yürürüm ki daha kolaylaşsın doğumumuz

Merhaba kızlarcım, azradan haber varmı hayırlısıyla bebeğini kucağına almıştır inşallah.Bu gün tövbe estagfurullah hamişlikten bıktım diye diye uyandım.
Mide bulantım var sabahtan beri, hıı bide kızlarcım sanki yine ishal olacakmışım gibi karnımdan garuk guruk sesler geliyo ne yapacağımı bilemiyorum.Yoksa ben yine hastamı olacağım geceleride nasıl terliyorum,45 derece sıcaklarda bile hiç terlememiştim.Ne oluyo bana anlayamıyorum.Bide artık özel doktor teyzemizle işimiz bitti gibi görünüyor ee malum doğuma 3000 tl istiyor.muayene ücretimizde 180 liradan 200'e yükselmiş.hastaneye gidip oradaki doktorumla sıkı bir ilişki kurmam lazım şu son haftalarda.özel doktorumuz 2 hafta sonra gel dedi acaba diyorum çatı muayenesinimi yapacak problem olmazsa gitmeyi düşünmüyorum açıkcası, hastanedeki doktorum yapıversin ne yapayım.çatı muayenesi için 200 lira vermek??? hayırlısı bakalım.kafam resmen sorularla dolu.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

kız yanlış topiğimi okıyorum acaba dedım:))) hergun eylul ve ekım annelerını takıp edıyorum haftaya da kasım annelerıne gececegım:)

geçmiş olsun hayatım tabiki kafaya takmak yok bende de tansiyon yüksekmesi oldu neredeyse 4 kere 14/9 görüldü ama hafta sonu takip ettirdik 3 gün ve herşey normale döndü yoksa bende ilaca başlayacaktım hatta şimdi doktorumu arayıp değerleri bildireceğim belkide ilaç verir bilemiyorum kalp çarpıntında oluyıormu tansiyonla birlikte???

Gecmis olsun
Benimde rahmim asagida ve duvari inceydi 20. Haftadan 35. Haftaya kadar progestan kullandim cok sancili bi hamilelik gecirdim allaha sukur bugune kadar gelebildik simdide gunde en az 40 kere sancim oluyo dogmasini bekliyorum artik

aaa ama bende onu bebeğimin poposu diye seviyorum karnım iki yana yayılıyor kasılmamıymış onlar bende bilmiyorum ki:44:

Ama kasılma olsa oyle bir iki noktadamı olur tüm karın sertleşmezmiki. Ben de cunku geriliyo diye düşünüyorum poposu ve ayağıyla off yaa artık kontrol vaktimiz gelse heran merak eder oldum ben çok sabırsızııım

kasılma anında benim bütün karnım sert olmuyor. ama kasılma olan bölge ciddi sertleşiyor. zaten kasılmayı anlarsın, karnında büyüklü küçüklü tepeleşme oluyor.

kasılma anında benim bütün karnım sert olmuyor. ama kasılma olan bölge ciddi sertleşiyor. zaten kasılmayı anlarsın, karnında büyüklü küçüklü tepeleşme oluyor.

Can yakan birşeymi o kasılmalar peki,cunku ben o tepeleşmeyi direk bebeğin poposu diye düşünüyodum..ayyy kafam karıştı şimdi:))

bende bilmiyorum ki tam olarak hayatım bir arkadaş yazmış adını unuttum doktoru söylemiş bende hareket sanıyodum demek ki kasılmaymış zaten akşamları beni oturtmuyor karnım gerim gerim oluyor.aynen bende artık hayırlısıyla olsun bitsin istiyorum hergün doktora gidesim var

Can yakan birşeymi o kasılmalar peki,cunku ben o tepeleşmeyi direk bebeğin poposu diye düşünüyodum..ayyy kafam karıştı şimdi:))

Benim çok canımı yakmıyor ama nst'de kasılma anındaki sancılar 100'leri görüyor. Biz hissetmesek de sancılarımız olabilir, dikkat etmek lazım.

:))) bende oğlumun poposu kafası diye seviyodum ne ilginç ya rahimi o kadar yüksekte yani göbek deliğinin üzerinde hissetmek mümkün demekki kasılmaların sıkılaşması ve süreside mi önemli demekki kaçıncı haftalarda normal acaba benim günde 5 den fazla oluyodur herhalde içerden bir şey dışarıya doğru baskı yapıyo benden oğlum çıkıcak deriden diye gülüyodum hay allah erken doğum riski olabilir mi acaba ?

benim günde 15 kere falan olmasına rağmen doktor çok önemsemedi. kaçıncı haftandasın?

merhaba herkesee...

kızlar biz son kontrolümüzden döndük..
bebeğim çok iyi ve keyfi yerindeymiş..
1 ekime kadar bekleyebilirmiş..istersen 1 ekimde de alabiliriz dedi..
eve gidip düşün karar ver dedi..
kafam çok karıştı..
yarın sabah mı pazartesi sabah mı diye düşünmeye başladım..
çok arada kaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…