tatlım hoşgeldin nasılsın iyi misin ? oğlusun nasıl alışabildiniz mi birbirinize ?
sanırım benim iki saatte bir ya da saat bası oluyor ne kadar aralıklarla oluyor bakmadım hiç ama az değil bildiğin sertlesiyor karnım... sık olduğunda doğum baslamıs mı oluyormus ?
aaa ama bende onu bebeğimin poposu diye seviyorum karnım iki yana yayılıyor kasılmamıymış onlar bende bilmiyorum ki:44:
evet, sıklaştığında doğumu başlatıyorlarmış. o kasılmaların sebebi de, bebek aşağı inmeye çalışıyormuş bir de rahim ağzı açılıyormuş.. eğer kasılmalar geldiğinde yürürseniz daha açılmalarınız hızlanırmış.
kız yanlış topiğimi okıyorum acaba dedım:))) hergun eylul ve ekım annelerını takıp edıyorum haftaya da kasım annelerıne gececegım:)hanımlar merhaba tecrübenizden yararlanarak birşey sormak istiyorum.. ben 18 haftalık hamileyim 2 gün önce gittiğim kontrolüm de doktorum bebeğin rahim ağzına yakın oldugunu erken dogum rıskımın oldugunu söyledi bu gibi durumlar yaşayanınız var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim..
merhabalar yeni anneler ve benim gibi gün sayan hamile arkadaşlarım.bazı arkadaşların başına üzücü olaylar gelmiş biliyorum ki hepimizde üzüldükbende de gestasyonel şeker var inüsilin kullanıyorum bu arada da on gündür tansiyon yüksekliğinden ilaç kullanmaya başladım.şimdi de soğuk algınlığı yüzünden şekeri kontrol edemiyoruz. ama yinede kızımın hareketlrini hissettikçe çok mutlu oluyorum...tansiyondan dolayı geceleri uyuyamıyorum kızımda benimle beraber uyumuyo :) elimi karnıma koydukça kendimi daha güçlü hissediyorum moralimi hiç bozmuyorum umarım bazı sorunlar yaşayan arkadaşlarımda böyle düşünüyolardır...kendinizi fazla üzmeyin içinizdeki meleği de üzmeyin hepinizi çok öpüyorum... inşallah ALLAH izin verirse bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alıcaz(amin)
hanımlar merhaba tecrübenizden yararlanarak birşey sormak istiyorum.. ben 18 haftalık hamileyim 2 gün önce gittiğim kontrolüm de doktorum bebeğin rahim ağzına yakın oldugunu erken dogum rıskımın oldugunu söyledi bu gibi durumlar yaşayanınız var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim..
aaa ama bende onu bebeğimin poposu diye seviyorum karnım iki yana yayılıyor kasılmamıymış onlar bende bilmiyorum ki:44:
çook sancımm var kızlaar( normal mi?
Ama kasılma olsa oyle bir iki noktadamı olur tüm karın sertleşmezmiki. Ben de cunku geriliyo diye düşünüyorum poposu ve ayağıylaoff yaa artık kontrol vaktimiz gelse heran merak eder oldum ben çok sabırsızııım
kasılma anında benim bütün karnım sert olmuyor. ama kasılma olan bölge ciddi sertleşiyor. zaten kasılmayı anlarsın, karnında büyüklü küçüklü tepeleşme oluyor.
Ama kasılma olsa oyle bir iki noktadamı olur tüm karın sertleşmezmiki. Ben de cunku geriliyo diye düşünüyorum poposu ve ayağıylaoff yaa artık kontrol vaktimiz gelse heran merak eder oldum ben çok sabırsızııım
Can yakan birşeymi o kasılmalar peki,cunku ben o tepeleşmeyi direk bebeğin poposu diye düşünüyodum..ayyy kafam karıştı şimdi:))
:))) bende oğlumun poposu kafası diye seviyodum ne ilginç ya rahimi o kadar yüksekte yani göbek deliğinin üzerinde hissetmek mümkün demekki kasılmaların sıkılaşması ve süreside mi önemli demekki kaçıncı haftalarda normal acaba benim günde 5 den fazla oluyodur herhalde içerden bir şey dışarıya doğru baskı yapıyo benden oğlum çıkıcak deriden diye gülüyodum hay allah erken doğum riski olabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?