slm kizlar birsey sormak istiyorum krem peynir gebelikte zararliya peki kaymakta zararli midir acaba hazir krem tarzi kaymaklar varya.ben cok seviyorum da:)
krempeynir zararlımıııı:18::18::18::18::18::18::18:
slm kizlar birsey sormak istiyorum krem peynir gebelikte zararliya peki kaymakta zararli midir acaba hazir krem tarzi kaymaklar varya.ben cok seviyorum da:)
nasıl yani ya peynir zararlı olurmu hiç onu kim çıkardı yahusütten yapılan peynirdemi alalal.ben karper yiyorum.
ya ben şirkette yiyorum sabahları kolay oluyo diye,yoksa evde beyaz peynir yiyorum tabisiyağlı peynrılerden uzak durmak lazımmış ben kaşar karper fln zaten yemıyordum yağlı diye
yarım yağlı beyaz peynri alıp sandviç yapıyorum sabahları
krem peynır de yağlı oldugu ıcın tavsıye edılmıyormus baska bizararı yokmus
bakın ;
KREM PEYNİR: Krem peynirlerin içinde fazla yağ vardır ve bu kalp sağlığımızı kötü etkiliyor.
Krem peynir değil normal peynir tüketin. Çocuğunuz mutlaka krem peynir istiyorsa ara sıra verin.
kaynak: Zararlı yiyecekler ve zararları | Anne Bebek Dünyası hamilelik, doğum, bebek, bakımı, gelişimi, beslenmesi
ya ben şirkette yiyorum sabahları kolay oluyo diye,yoksa evde beyaz peynir yiyorum tabisi
canım bende çalışıyorum evde domates ve peynrı ile çavdarlı sandviç ekmeğine
sandviç yapıyorum bazen zeytınde doğruyorum :) iş yerıdne yıyorum haftaad ıkı kere de ekmegın ıcıne
yumurta koyuyorum yumurtada yememız lazım :)
ben buna hiç inanmadımyağlı peynrılerden uzak durmak lazımmış ben kaşar karper fln zaten yemıyordum yağlı diye
yarım yağlı beyaz peynri alıp sandviç yapıyorum sabahları
krem peynır de yağlı oldugu ıcın tavsıye edılmıyormus baska bizararı yokmus
bakın ;
KREM PEYNİR: Krem peynirlerin içinde fazla yağ vardır ve bu kalp sağlığımızı kötü etkiliyor.
Krem peynir değil normal peynir tüketin. Çocuğunuz mutlaka krem peynir istiyorsa ara sıra verin.
kaynak: Zararlı yiyecekler ve zararları | Anne Bebek Dünyası hamilelik, doğum, bebek, bakımı, gelişimi, beslenmesi
yalnzı sunuda sölim bu sıtede pek çok şeye zararlı denmsı mesela ton balıgı da bunun ıcınde
ama eksık bılgılewrde var hafatada 2 porsıyondan fazla ton balıgı zararlıdır 80 gr lık ıkı porsiyon alınabılır
1 haftada bilgi vermısler ama eksık vermısler
Eritme/Krem Peynir
Mavi peynir, feta, brie, camembert, cottage, ricotta, bazı yumuşak beyaz peynirler pastörize edilmemiş süt ve pastörize edilmemiş sütten üretilen yiyecekler Listeria bakterisi içerebileceğinden hamilelik sırasında tüketilmemelidir. Bu bakteriler doğmamış bebeğiniz için çok zararlıdır ve bunlardan kaçınılmalıdır. Listeria’lı yetişkinlerde genelde herhangi bir semptom görülmezken, Listeria fetusta veya yeni doğan bebekte yaşamı tehdit eden komplikasyonlar oluşturabilir. Listeriosis’in düşüğe, prematüre doğuma ve kan zehirlenmesine neden olduğu bilinmektedir. Hamilelikte bu tür yiyeceklerden kaçınılması ve yalnızca hamilelikten sonra yenilmesi en doğru hareket olacaktır.
Eritme/Krem Peynir
Mavi peynir, feta, brie, camembert, cottage, ricotta, bazı yumuşak beyaz peynirler pastörize edilmemiş süt ve pastörize edilmemiş sütten üretilen yiyecekler Listeria bakterisi içerebileceğinden hamilelik sırasında tüketilmemelidir. Bu bakteriler doğmamış bebeğiniz için çok zararlıdır ve bunlardan kaçınılmalıdır. Listerialı yetişkinlerde genelde herhangi bir semptom görülmezken, Listeria fetusta veya yeni doğan bebekte yaşamı tehdit eden komplikasyonlar oluşturabilir. Listeriosisin düşüğe, prematüre doğuma ve kan zehirlenmesine neden olduğu bilinmektedir. Hamilelikte bu tür yiyeceklerden kaçınılması ve yalnızca hamilelikten sonra yenilmesi en doğru hareket olacaktır.
yavrum sen ingiltere de olduğun için için bunlar devamlı gözünün önünde.bizim buralarda bildiğin koyun, ezine, keçi felan
canim emin ol ben sadece turk peyniri tuletiyorum kasari bile turk kasari aliyorum esim ingiliz kasarlarini daha cok seviyor ben tam tersi.ustelik bu yaziyi turk sayfasindan bulup ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?