bence abartmadan yenılebılır kı ben surulebılır beyaz peynır cok yıyıyorum bısı olacagınıda dusunmuyorum oyle olsa annem benı dussun dıye neler yemıs neler yapmısta nafıle bırazda nasıp arkadaslar cok uzerıne dusmemek lazım bence
''kızlar hadi kalın sağlıcakla yarın görüşürüz'' diyecem kimse iplemeyecek yine
hadi ben kaçtım
ohh iyi bulabiliyorsan ne ala..afiyet olsun şeker
ben buna hiç inanmadımannem duysa şok olur peynir sütten hiç zararlı olacagını düşünmüyorum yerim valla.
onu yeme bunu yem açlıktan ölcez.
hadi grşrz kendine iyi bak..''kızlar hadi kalın sağlıcakla yarın görüşürüz'' diyecem kimse iplemeyecek yine
hadi ben kaçtım
ya kizlar facede bir arkadas Ahmet Marankinin sayfasini eklemis Maranki peynirler daha beyaz dursun diye KIREC katiliyor yszmio.ben onu okudugumdan beri peynir yerken sanki kirec yiyormus gibi rahatsiz oluyorum.
''kızlar hadi kalın sağlıcakla yarın görüşürüz'' diyecem kimse iplemeyecek yine
hadi ben kaçtım
hadi grşrz kendine iyi bak..
marankiyi hiç sevmiyorum ya.. ne bileyim oldum olası tav oluyorum adama ve dediklerine...
kızlar tabiki yoğurt süt ve peynirin zararlı olanları var..zaten heryerde az yağlı süt yoğurt peynir yenmesi gerektiği söyleniyor.. bu gebelikte değil,her zaman böyle.. ben genelde yoğurt ve sütte yarım yağlı alırım ama peynir ne denk gelirse.. yağlı peynirler çok lezzetli..bir de güvenilir markalar almak gerek..belli başlı ağzımıza sokmamamız gereken şeyler var,onlar dışında abartmadan yiyebiliriz. çiğ yumurta mayonez mesela asla yemeyin..az pişmiş et..dinlendirilmemiş peynir..içeriğine güvenmediğiniz herşey..ben her kaşar peynire pek güvenmem ki kokusundan belli oluyor.ben hamileyim iki kişilik yicem gibi de düşünmeyin.. sizin bir kişilk yedeğiniz ikinize de yeter.. etrafa pek kulak asmayın,ye ye ye sen iki canlısın falan.. bunlar çok yanlış şeyler...
Yanlız benim yüzüstü yatmakla başım belada kızlarrr ne yapsam bilmiyorum
Sabah kendimi öyle buluyorum...
çok seviyorum yüzüstü yatmayııı
kızlarrr bende ekim ay annesiyimmm
hoşgeldin aramıza,hayırlısı olsun tebrik ederim... ne kadarlık?? ve şimdiye kadar nerelerdeydin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?