teşekkür ederim canım nasılsın bu arada iğnelerle aran nasıl ben sabah akşam kullanıyorum sen günde bir mi
iyiki sordun iğnemi vurmayı unutmuştummmmm:)) evet canım günde 1 tane akşam 22: 00 gibi vuruyorum hergün... iyice alıştım artık bazen morarıyo bazen morarmıyo anlam veremedim bu işee:)
ay gercekten netten bakıyorum şimdi bende 8 haftalık bebişe.beyin hızla büyür diyor.
bu arada bende faceye giremiyorum.
iki aylıkken görülüyor vay bene hızlı büyümüş.zaten iki ay sonra cinsiyet ögrencez normaldir:))
ay gördüm el çenesinde duruyormuş gibi geldi banapoz vermiş gibi.hatta bana benziyor dedim eşime yok ya diyor
gözleri büyükmi olabilir kız benim gözlerimde büyük..çok değil ama küçük bir göz değil.
merabalar ben de kısmet olursa ekim ayında 2.bebeğimi kucağıma alıcam 6haftalık gebeyim ve 20 aylık da bi kızım var dilerim herşey yolunda gider,RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
kızlarrr bende ekim ay annesiyimmm
merhaba burada sohbet süpermiş.bende ekim annesi olmak istiyorum.13 martta belli olacak.şuan tahminen 6 haftalık gibi ama kesinleşmedi.eşimde bende ekim doğumluyuz.eğer bebişim ekimli olcaksa bu güzel topiğe bende hep gelicem.
merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah
slm nasılsınız hayırlı olsun
slm canim.ya kizlar benim 2gun once bulantim baslamisti ogun cikardim biraz daha dogerusu su disinda birsey cikaramadim midem bos oldugu icin.ertesi gunde mide rahatsizligim devam etti ama gecti bulanti falan yok daha 1 kez oldu sadece sanki hep midem agriyor ustunde tas varmis gibi.bir problem yoktu ins yani bulanti baslayinca hep devam etmek zorunda mi?
DÜN AKŞAMANNEMLERDE KALMIŞTIM BENDE EŞİM ŞEHİRDIŞINDAYDI MİSAFİR GELDİ ACELEYLE DÜZGÜN VURAMADIM HERALDE BACAĞIM KÖMÜRGİBİ MOSMOR OLDU YEN GİTTİĞİM DOKTOR 3. AY BIRAKACAKSIN DEDİ AMA DEVLET HASTANESİNDE PAZARTESİ ÖZELE GİDECEM ALLAH İZİN VERİRSE DOĞUMUDA ZATEN ÖZELDE DÜŞÜMNÜYORUM İŞ YERİNDEN ARKADAŞIM DAHA ÖNCE YENİ GİDECEĞİMİN YANINDA ÇALIŞIYORMUŞ ODA BIRAK DİYECEK DEDİ NE YAPACAM BİLMİYORUM ESKİ DOKTORUM DA GİTTİ ARADIM KESİNLİKLE BIRAKMA DİYOR AMA OKUDUKLARIMA GÖRE KALITSAL Bİ HASTALIĞIN OLMADIKTAN SONRA KULLANMAYA GEREK YOKMUŞ ESKİ DOKTORDA BEBEK KENDİNİ ÖLÜME HZIRLAR DİYOR
ANLICAN BİRİNİN DEDİĞİ ÖBÜRÜNÜ TUTMUYOR AMA DEVLET HASTANESİNDEKİ BIRAK DEDİ BUDA BIRAK DERSE IRAKACAM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN KARARSIZLIK ÇOK KÖTÜ BİDE DÜŞÜK YAŞAYINCA KORKUYORUM
kzılar birşey sorcam ben arzum markalı dıjıtal tartı kullanıyorum hamılelkte zararlımı acaba alalı 4 sene oluyor sankı oyle bırsey hatırlyorum bılgısı olan varmıı
canım nereden de buldun o yazımı? :) nerdeyse 1 ay gecmıs ustunden :) haftaya kısmetse doktora gıdıcem 11. Haftamda oluyorum belkı ıkılı testımı de yaparlar bebegımı gormeyelı cok oldu 3 hafta kadar haftaya 1 ay beklemıs olucam herhalde epey buyumustur allahın ıznıyle
Kızlar günaydınlar bende boğazlarını şişirenler grubuna dahil oldum boğazlarım ve kulaklarım feci halde sabahtan beri limondu c vıtamınydı başka ne yapmalıyım kızlar
günaydınnn annelerin en güzellerii 8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun, ileriki zmanlarda bebişlerimiz kutlar inş. :)
hepinizi öpüyorumm
'Dünyada Herşey kadının Eseridir'
M.Kemal Atatürk.
günaydınnn annelerin en güzellerii 8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun, ileriki zmanlarda bebişlerimiz kutlar inş. :)
hepinizi öpüyorumm
'Dünyada Herşey kadının Eseridir'
M.Kemal Atatürk.
günaydın kızlar,
bu sabah doktora gittim.doktor bebeğin gelişmedigini ve kalbinin atmadığını söyledi.kanaman varmı dedi yok dedim.,,
3 gün aralıkla gel ultrasonda bakalım.dediler.kan gelirse alırız kürtajla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?