aradım taradım en sonunda ilk mesajımı buldum,duygulandım da hee
eskiden buralar hep dutlukmuş ne güzel de çoğalmışız..inşallah bu satten sonra hiiiç kaybımız olmaz:13::13::13:
canım 6 haftalık hcg değeri 1,080 - 56,500 bu aralıklarda oluyomuş.seninki en yüksek değere yakın.bakalım ikiz mi
bazen geç duyulabiliyomuş kalp atışları.inşallah senin de öyle olur canım.yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah...
iç karnım küçükse demek ki
ayy canım güldürdün beni heeeskiden dutlukmuş buralar heee
bu arada ben de kilo almadım hatta verdim bile ama kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı artık.hali hazırda biraz göbüşüm olduğu için ben pek anlayamıyorum göbüş mü bebiş mi
ayy canım güldürdün beni heeeskiden dutlukmuş buralar heee
bu arada ben de kilo almadım hatta verdim bile ama kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı artık.hali hazırda biraz göbüşüm olduğu için ben pek anlayamıyorum göbüş mü bebiş mi
saolasın canım guzel dıleklerın ıcın
bılmıyorum tabı oncelıkle saglıklı olsunda ıkız sanmıyorum ama hayırlısıyla kızı cok ıstıyorum yaa
valla en son hafta sonu tartıldım kilom aynıydı
canım bencede:13:
melekangel canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etin canım kaç haftalık hamilesin bende ikiz hamilelik yaşıyorum inşallah ama bende bulantı falan çok yok ben bugün 7. haftaya girdim
küçük mü nerden biliyorsun..
ayyy maşallahhhakşamları benım bundan bile büyük oluyo göbüşüm
e işte hemen göbeğin belli olursa iç karnın küçük demek oliyi.
CNM BENDE 8+1 DEYIM.aaa bılmıyorsum ben bır lara vardı ıkız bekleyen senı ılk defa duydum hayırlı olsun cnm senınde.ne guzel benmde hıc bulantım falan yok kendımı hamıs gıbı hıssetmıyorum kasıkta batmalar olmasa.o yuzden dun doktora endıselı gıttım kendını sanslı hıssetmelısın dedı sevındım..
evet içi geniş olanlarda belli olmuyormuş pek fazla..seni gidi seni
kızlar ben 4 kilo vermeme rağmen pantolonlarım sıkmaya ve rahatsız etmeye başladı....
çünkü belimiz kalınlaşıyor ve de göbeğin alt kısmı şişmeye başlıyor canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?