mide bulantısı hafifleyen birilerini görünce çok mutlu oluyoruminşallah tekrar olmaz...benimde 10. haftaya girerken azaldı,ama yanma oluyor,bide yediklerim sanki boğazımda,her an geri gelcekmiş gibi bu halime de çok şükürr, neydi o eski halim...
Ben ilk defa gittim , Ekim ayında düşük yapmıştım bu sefer bekledim, ama doktor kalp atışını göremedi , duymak icin erken biliyorum
ben oturup ağlıyordum resmen çok kötüydü gerçekten..mide de birşey olmayınca daha kötü oluyor..
allah bu durumdakilerin yardımcısı olsunn..
yine bulantım var ama en azından çıkarmadım bugün..
Ben ilk defa gittim , Ekim ayında düşük yapmıştım bu sefer bekledim, ama doktor kalp atışını göremedi , duymak icin erken biliyorum
benim baştan beri öyle çok belirtilerim yoktu. ama göğüslerim çok hassas. normalde dururken herhangi bir ağrı falan olmadı hiç. sadece şişti ve dokununca ağrıyor. ben de o kadar kendimizi dinlemememiz gerektiğini düşünüyorum. bol bol dua ediyorum, Allah'ım hayırlısını versin diye. hepimiz birbirimiz için dua edelim.
bende ağladım çok..depresyona da girdim..bugün ilk defa dolaştım dışarda biraz,eve kapandım resmen,ne tv ne internet....bi süre böyleydim.geçti çok şükürrr.evet mide boşken çok kötü,kısır döngü resmen,boşken daha çok bulanıyo,bulanıyo diye bişey yiyemiyosunnn,Allah herkese yardım etsinn...
sanırım doktorların aletlerine göre değişiyor kızlar. ben de doktora sordum duyamayacak mıyım diye ama daha erken falan dedi. sonuçta kalbin atışını görebiliyorsak duymak da lazım. sanırım makinasının eski olduğunu açık etmek istemedi. 12. haftamda gittiğimde sıkıştırcam biraz :)
canım zaten görüldüğünde duyuyorsun da..
benim öyle oldu..dr kalp atışını gördüğü an dinletti..
önceki gebeliğimde de bu şekilde olmuştu..
görmek içinde erken genelde 6. haftanın sonu 7. haftanın başında görülüyor..
bak yol sacını da görmüşsün demek ki herşey yolunda..
merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
dr.a gittim bugun ve cok sükür bebişin kalp atıslarını duydum. çok güzel bir duyguydu... rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin bunu...
yalnız henuz diğer sonuclar cıkmadığından usg sonucunu dr.a gösteremedim. orada bişi yazıyo ve inanlmaz kafama takıldı bakalım pzt günü ne dicek dr.um.
7 haftalık gebeyim suan. usgde de 7 hafta 2 günlük cıktı bebiş. yalnız usg ceken diğer dr kanaman mı var dedi hyr dedim yok. tm o zaman dedi. sorun olup olmadığını sorduğumda yokk dedi. bebeğin 7 hafta 2 günlük ve 11 mm dedi buraya kadar normal ama acıklama kısmında " intrauterin gebeliktir " yazıyor. anlamına baktığımda Doğmamış bebeğin çeşitli nedenlerle gebelik haftasıyla büyüme ve gelişme açısından ileri derecede uyumsuzluk göstermesi durumunda intrauterin (=rahim içi) gelişme geriliğinden (İUGG) bahsedilir. Gebelik muayenelerinde İUGG tanısı nispeten sık konmasına karşın gerçek bir İUGG tüm gebeliklerin yaklaşık %3'ünde ortaya çıkar ve ciddi bir durumdur. yazıyor. inanılmaz derecede kafam karıstı ve inanılmaz üzgünümnolur dualarınızı eksik eylemeyin. pzt günü bakam dr ne diyecek
Gelecek cumaya kadar nasıl beklerim , nasıl dayanırım bilmiyorum. Destegin yazdıkların icin cok teşekkürler kimsenin telefonunu acmıyorum kimseyle konuşmuyorum , hersey yolunda sanmedik bir sürü kisiye söyledim...
canım gözünüz aydınnn
altta yazdığını ilk defa duyuyorum..bir sorun olsa dr bahsederdi diye düşünüyorumm..
inş güzel sonuç alırsınn..dualarım seninlee..
merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
dr.a gittim bugun ve cok sükür bebişin kalp atıslarını duydum. çok güzel bir duyguydu... rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin bunu...
yalnız henuz diğer sonuclar cıkmadığından usg sonucunu dr.a gösteremedim. orada bişi yazıyo ve inanlmaz kafama takıldı bakalım pzt günü ne dicek dr.um.
7 haftalık gebeyim suan. usgde de 7 hafta 2 günlük cıktı bebiş. yalnız usg ceken diğer dr kanaman mı var dedi hyr dedim yok. tm o zaman dedi. sorun olup olmadığını sorduğumda yokk dedi. bebeğin 7 hafta 2 günlük ve 11 mm dedi buraya kadar normal ama acıklama kısmında " intrauterin gebeliktir " yazıyor. anlamına baktığımda Doğmamış bebeğin çeşitli nedenlerle gebelik haftasıyla büyüme ve gelişme açısından ileri derecede uyumsuzluk göstermesi durumunda intrauterin (=rahim içi) gelişme geriliğinden (İUGG) bahsedilir. Gebelik muayenelerinde İUGG tanısı nispeten sık konmasına karşın gerçek bir İUGG tüm gebeliklerin yaklaşık %3'ünde ortaya çıkar ve ciddi bir durumdur. yazıyor. inanılmaz derecede kafam karıstı ve inanılmaz üzgünümnolur dualarınızı eksik eylemeyin. pzt günü bakam dr ne diyecek
Gelecek cumaya kadar nasıl beklerim , nasıl dayanırım bilmiyorum. Destegin yazdıkların icin cok teşekkürler kimsenin telefonunu acmıyorum kimseyle konuşmuyorum , hersey yolunda sanmedik bir sürü kisiye söyledim...
hayırlısı bakalım. devlet hast. usg baska dr cektiği için bilmiyorum ne derece bahsederler ama sorun var mı dediğimde yok demişti işte içime kurt düstü nette okuyuncaacaba herşeyi bilmeek iyi midir diye de düşünmeye başlamadım değil...
bakalım asıl dr.uma pzt günü usg ve tahlil sonuclarını göstericez. dilerim iyi olur
bence içini ferah tut canımm..endişelenip bebeğini daha çok etkileme..
bir daha ki gittiğinde inş bebeğinin kalp atışlarını göreceksinn..
strese şimdiden başlamışsın..daha olumsuz hiç birşey yok ki ortada..
canım şimdiden kendini sıkıntıya sokup moralini bozma sakın. içini rahat tut. sadece kalp atışlarını düşün. sonuçta sık görünmesine karşın çok azı gerçek demiş açıklamasında da. sakın kendine dert edip de bebişini de üzme canım. inan daha her dönemde böyle korkular, endişeler, heyecanlar yaşayacağız. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerine.
tatlım inan bana bütün hamileliğimiz beklemeler ve korkularla geçecek. ama biz hep moralimizi yüksek tutmak zorundayız. bak bana doktor bir ay sonra gel dedi. daha 1 haftası ancak geçti. bundan sonra ikili testler, üçlü testler derken hep böyle korkularla yaşıcaz. alışmamız lazım. hepimiz duyar duymaz birçok kişiye haber verdik hamileliğimizi, sevincimizi paylaştık. seni sevenlerin duasını almak iyidir hem. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?