ens eplipsi ultrason cihaziyla normal anne karni ustunden bebegin bas ve boyun olcumleri alinarak yapiliyor.ben m bu ucuncu gebeligim hic alttan olcum yapilmadi bana.hep karin uzerinden bakildi cnm.
saol canım ya arıyayım doktorumu yarın da böle olursam artık..
arkadaslar bu da benim bebişim bugün kontrolümüz vardı,doktorumuz erkek olabileceğini söyledi ama daha cok erken dedi.. erkekse 12. haftada belli olabilirmiş tabi ultrason iyiyse.. 10 gün sora tekrar gidiyoruz kısmetse.. testlerimiz ve tahlillerimiz yapılacak...
arkadaslar bu da benim bebişim bugün kontrolümüz vardı,doktorumuz erkek olabileceğini söyledi ama daha cok erken dedi.. erkekse 12. haftada belli olabilirmiş tabi ultrason iyiyse.. 10 gün sora tekrar gidiyoruz kısmetse.. testlerimiz ve tahlillerimiz yapılacak...
Bu arada KK da çok az reklam varmış gibi yenileri eklenmiş!!!
Kola mı içiyorsun :=))) Ay ben içmemek için savaş veriyorum resmen... İçmek zararlı değil mi yaaa
şu yeni imzalar da cabasıHiç sorma yaa muhabbet yerimiz daraldıkça daralıyor el insaffffff
canın çok çekerse iç ama bence azıcık yani. hani düzenl bi şekilde içmeye gerek yok. sonuçta çok şekerli ve içeriği belli değil.ben gazlı içeceklerden uzak durmaya çalışıyorum,gebeliğimi öğrendiğimden beri 2 çay bardağı içtim sanırım.. uzak durmamız gereken kesin şeyler var onların da adet söktürücü rahim gevşetici özellikleri var.. kola bence özellikle kilo almayalım diye yasak.. haaaa bir de mide problemleri olabilir...böyle işte.. yaaa arkadaşlar bir de şey diyeceğim ben buradaaaayııııııııııııııııım
şu yeni imzalar da cabası
hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnnn
sanki domuzdan başka et yok anlamıyorum,herşeyin içine domuz eti koyuyorlar,ne kadar garip uzakdoğuda insanlar neler neler yiyor dimi o da var.gözünü sevdiğim ülkem,alışkanlık bu tabi ilginç geliyor...bende kilo kaybettim sonra aldım yemeye biraz başlayınca.amanın dikkat et hakkaten çok hızlı kilo alabilirsinn buraya gelince
Bende gurbetteyim.Esim ustelik yabanci.gorumcemin 3 yasinda bir kizi var ve onu annesi degil kayinvalidem buyuttu.geceleri cocuk kayinvalidemin yaninda uyuyor.onun kokusunu almadan huysuzluk cikariyor.gorumcem cok buyuk bir firmada baska ulkede calisiyor.o yuzden cocugu kayinvalidem buyuttu,simdi kayinvalidemde gorumcemin yanina tasindi ve surpriz sekilde hamile oldugumu ogrendim.kokulardan tiksindim.yemeklerden herkesten ve herseyden tiksindim.ayakta fazla duramiyorum basim donuyor.evimi pislik goturuyor.onu gectim bana yemek pisirecek kimsem yok.esim sadece kendi ulkesinin yemeklerini yapiyor ama hazir yiyeceklerden yapiyor.doktorum onlari yasakladi.kayinvalideme telefon actik ben hamileyim benimle ilgilenebilirmisin diye.benim icin olup biten yere goge sigdiramayan kadin 'kusura bakmayin kizimin cocugunu birakipta gelemem.hatta cocuk dogsa bile gelemem' dedi.annem turkiyede calisiyor.yillik izni 3 hafta o yeterli degil.moralim bozuldu.bu igrenc ulkede domuzdan baska birsey yokmus gibi herseyin icinde var,canim ne cekse domuzla karsilasiyorum.bu ulkede tuzlu birsey bulamiyorum etin icine bile seker ve bal katiyorlar.kraker alayim diyorum onlar bile sekerli.ekmekler hersey.2 gun once cok agladim.2 haftada 4 kilo kaybettim.annem ve babam kilo kaybim fazla olunca dayanamadilar ve bizi turkiyeye tasinmaya ikna ettiler.esim istifa edecek.turkiyeye dondugumuzde maalesef maddi sikintiya dusecegiz.benim sosyal guvencem olmayacak ve dogumda ne yapacagim bilmiyorum ama suan annem ve babama cok ihtiyacim var.esimde musluman oldu.ben evde pisirirken dikkat ederek aliyorduk herseyi ama hamilelikten dolayi tiksindigim icin pisiremiyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun hele yurtdisindakilere ve sahipsizlere 2 kat daha cok...Allahtan baska siginacagim dertlesecegim umut edecegim kimsem yok.bende ilk baslarda cok bulantim vardi ama duayla ve esimin ilgisiyle simdi iyiyim.geceleri bile esim sik sik kalkip beni kontrol ediyor suyumu sutumu veriyor.Allah ondan da razi olsun.Dilerim sizlerde moraliniz yuksek ve saglikli sekilde bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.
maşallah bebişinegünlerimiz aynı seninle.ben de pazartesi gitcem dr.a. benim bebişim de bu kadar olmuştur.minicikti gördüğümde.1 ay oldu,zor dayandım valla..cinsiyet tahmini de yapılmış ne güzel.bizimki de belli olur mu ki:26: dün rüyamda gördüm.dr ultrasonla bakıyodu kız büyük ihtimalle diyodu.ben de yok işte pipi var orda bu bebişim de erkek olcak işte diyorum,inanmıyorum dr.a
Korede pek garip seyler yenmiyor(ama yaslilar kopek eti,domuz kani pihtisi,domuz bagirsak dolmasi,ipek bocegi yiyor.ama cok yasli erkekler ve cinliler yiyor.koreli gencler asla oyle seyler yemiyor.en uzuldugum sey ise o kopekleri doverek olduruyorlarmis kan akmasin diye.sopalarla saatlerce.Rabbim bunlarin basinada felaket verir.Domuzu bir derece anliyorsun ama domuz kani pihtisindan corba yapiyorlar.ahtapotu canli canli bogazlarina indiriyorlar.deniz urunlerini canli canli kaynar suya atiyorlar.o hayvanlarin gunahlarini cok cekecek koreli yaslilar.)
ama genelde koreliler pilav ve kimchi denen tursuyu cok tuketiyor. bende o tursuya bayiliyorum.evde bir kac kere yaptik esimle.ama cok aci oldugu icin bugunlerde suya batirip ustundeki aci biberi aldiktan sonra yiyorum.4 ay acili yemek yememem lazimmis.korede cok acili yemekler var.hamilelik oncesi yiyordum ama simdi yiyebilecegim sebze corbalari yosun corbalari pilav salatasi normal salata ve meze cesitleri kaldi.ha birde koreliler geleneksel corbalari var biri ginsengle pisirilen tavuk corbasi digeri ise 3 gun boyunca kaynatilip kaynatilip yagi alinan.sigir kemik corbasi.birde kemikli et corbasi var.bu corbalari yerken burnuma pamuk ve maske takiyorum tiksinmemek icin.ama tadi cok guzel.etin ve kemigin yagi alindigindan yag orani dusuk.korede diger turkler 10 kilo zayifladi ama ben tosuncuk 5 kilo aldim. ^^
kızlar dr den şimdi geldim şükür kalp atışları gördüm ne kadar hızlıydı pıpıpıtpıt her şey yolunda dedi kesenin biraz yakınında kanama var dedi onun için bol dinlen dedi vajinal jel ve göbekten iğne verdi tedbir amaçlı iki hafta sonra tekrer gidicez çokk mutluyum ben yaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?