2012 Ekim Anneleri

slm kızlar:))

dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için

kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep 15 gün sonra

kontrole gidicem yeniden

dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı

buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok

sevimsiz buldu(

griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın

:))) sağol arkadaşım allah razı olsun inşallah sonuna kadar hayırlı haberlerle geliriz hepimiz
senden de güzel haberler alıcaz eminim içini ferah tut :) bende çok öptüm

Kızlaaaar ben de dün doktora gittim. Herşey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra ense kalınlığı için gidicem inş. Bu da bebişimin resmi. Ayak parmaklarına kadar gördük vallaaaa

canım içerideki kanama istirahat ile geçer merak etme bende şimdi geldim sadece dinlen dedi bendede aynı sorun var ama çok mutluyum benimde 3 bebek kaybım oldu bu sefer umutluyum misss gibi dinlen sen :)))

canım maşallah allah nazarlardan saklasın çok belirgin tam bir bebek :))) sağlıkla büyüsün inş.

canım doktorum bana proluton deport iğne verdi günde 1 tane olmak üzere 4 gün için, wc haricinde yatış verdi sende kullanmışsın oğlun için nasıl bi ilaç canım yan etkileri falan var mı anne veya bebek üzerinde(((

normalde mide bulantılarından yakınıp duruyodum ama bugün ise tam tersi. sabah kalktım ve midem bulanmıyodu. kasıklarımda da böyle adet olacakmışım gibi sancım var. midemin bulantısı birden kesilince bu ve ağrılar başlıyınca korkmaya başladım (
gerçi sonrasında bikaç defa bulantım oldu gibi ama her zaman ki gibi şiddetli değil.

inşallah bebeğim iyidir :18::18:

ne tatlı şirin bişi bu yahu :) Allah nazarlardan saklasın ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşım... dilerim herşey yolunda gider :) ben de 9. haftanın içindeyim 12. haftada gidicez dr.a meraktan ölüyorum bebiş ne alemde diye :) merakım daha cok arttı

Canım merak etme aynı hikaye bende de var. Doktorun söylediği yanlış değil tabii. Benim de bebeğimin kalbi durmuştu. Genetik taramamız yapılmıştı. Ama sonraki doktorum da gerek yokmuş bence demişti. Zaten genelde birşey çıkmaz taramalarda. Zaten her kadında küçük de olsa bu ihtimal vardır demişti. Takılma sen bence buna. Hayırlısıyla atlatacaksın bu süreci bence.

bu halde niye misafir kabul ediyosun canım ya, amann gelmesin kimse :)) ben de çantamda cebimde poşet taşıyordum bikaç gündür cebimdekini çıkardım sadece çantamda kaldı :)) eee baba olmak kolay değil elbette yardım edecekler.

selam canımm,

bişey olmaz Allah ın izniyle benim de enson gittiğimde durmamıştı kanamalarım. ama doktor kafana takma dikkat edersen geçer dedi. ben bu hamilelikte sık görülen bişeymiş. gerçi bana rapor vermedi ben yine işe gelip gidiyorum.
sen kendine dikkat et, elinden geldiğince yat dinlen. geçecek Allah ın izniyle

Yok canım yan etkisi yok. Tedbiren veriliyor. Biraz can yakıyor ama dayanamayacak bir ağrı değil tabii. Zaten hamile kalınca vücudumuz progesteron üretmeye başlıyor. Bunu artırmak için ilaç ve iğne veriliyor. Progesteron bebeğin tutunmasını sağlayan hormon çünkü.

Canım 12. haftana gelmişsin. Normal koşullarda zaten kesilir bulantı artık. Kasık ağrısına takılma dedi doktorum. Rahmin genişliyor. Bebeğe yer açıyor dedi.

Canım 12. haftana gelmişsin. Normal koşullarda zaten kesilir bulantı artık. Kasık ağrısına takılma dedi doktorum. Rahmin genişliyor. Bebeğe yer açıyor dedi.

canım kesilir de ama birden mi kesilir acaba yavaş yavaş kesilmesi gerekmezmiydi ki

bilmiyorum ya kafam karışık, canım sıkkın

canım içerideki kanama istirahat ile geçer merak etme bende şimdi geldim sadece dinlen dedi bendede aynı sorun var ama çok mutluyum benimde 3 bebek kaybım oldu bu sefer umutluyum misss gibi dinlen sen :)))

canım sağol rabbim bu sefer nasip etsin inş.

inş. canım hep dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin diye

geçmiş olsun canım inş. geçer allahın izniyle alırız bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza inş. canım

cvp için tşklr canım inş. bu iğneler bizede iyi gelir

canım kesilir de ama birden mi kesilir acaba yavaş yavaş kesilmesi gerekmezmiydi ki

bilmiyorum ya kafam karışık, canım sıkkın

canım merhaba,senin bulantın birden mi kesildi 12. haftana girince.bende bu günlerde iyice azalsın diye bekliyorum.zaten bi kaç hafta öncesine göre bile azaldı gibi.benimde kafam karışık:44::44:

iyidir canım allaha emanet büyüdü artık geçecektir mide bulantıların benimde karnım ağrıyo bazen doktor rahim genişlediği için dedi takma yani

valla saolsun çok yardımcı eşim sen yeterki midem bulanıyor karnım ağrıyor deme yat ben her işi yaparım diyor
şanslıyım o konuda eee 4 sene bekleyince kıymetli oluyoruz galiba misafirde kuzenimdi saolsun evi felan topladı gelin hanım yardım etti yani öyle olmasa gelmeyin derdim iyidir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…