canım benim günaydınn bu habere o kadar sevindim ki anlatamam. dilerim herşey bugün olduğu gibi hamilelik sürecinde de güzel ve sorunsuz geçer. inan bugünün bana göre en güzel haberi. o kadar içim rahatladı ki :) gittiğim hastanede ultrasona bakan dr. bana kanaman var mı diye sordu yok dedim yoksa sorun mu var. yok dedi kanaman var gibi görünüyo bol bol dinlen birşey olmaz dedi. hayırlısı bakalım. önümüzdeki randevum 11 nisanda bakalım inşaAllah orda herşey yine sorunsuz cıkar cok öpt
slm kızlar:))
dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için
kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep15 gün sonra
kontrole gidicem yeniden
dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı
buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok
sevimsiz buldu(
griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın
Eki Görüntüle 369752
Kızlaaaar ben de dün doktora gittim. Herşey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra ense kalınlığı için gidicem inş. Bu da bebişimin resmi. Ayak parmaklarına kadar gördük vallaaaa
canım dualarım seninleee :nazar: inş herşey yolundadır.. benim de 10 gün sonra falan yaptırmam gerekecek galiba..şimdiden onun heyecanı var içimde.. 2li teste cinsiyeti tahmin eden çok dr varmış..inş bize de bir tahminde bulunur :nazar:[/QUOTE .!.:inşallah canım sağol, ben de iki haftadır gün sayıyordum ki şükür az kaldı. ben gittiğimde sorucam cinsiyetini ama büyük ihtimalle belli olmaz gibime geliyo
Arkadaşlar merhaba.... Günlerdir yazamadım, sayfaları biraz okuyım dedim tabi oda mümkün değilBen bugün kontrole gittim bebişimin gelişimi iyiymiş. Hala kilo almadım. E tabi bulantılar sayesinde.... Doktorum böyle devam şimdilik dedi. Cevize balığa da devam dedi. Onun dışında 2li test için 2 hafta sonrasına gün verdi. Acaba cinsiyetine baktırsam mı diyorum ama bir arkadaşım 2li teste gittiğinde alttan bakılacağı için zarar verebilir bebeğe demişler. Doğru mu ki :S Sorucam gidince.... Onun dışında benim kuzum nasıl da hareket ediyordu anlatamam. Sanki beni görmüş de sevinmiş gibi.. Allah'ım sen bebeklerimizi koru yarabbim...
canım ben her gittiğimde alttan muayne ediyo. pazartesi ense kalınlığı için gittğimde yine alttan bakacak. ben alıştım doktor da bi sakıncası yok dediğinden nerden bakılacağını umursamıyorum.
ben ikili ve üçlü testi yaptırmak istemiyorum ilk çocuğumada yaptırmadım çok şükür sağlıklı doğdu.sizce yanlış mı?yapıyorummmmmmmmm
ben de yaptırmıycam canım, doktora da söyledim hatta sen bilirsin zorunda değilsin dedi. zaten biliyosun kesin sonuç verir diye bişey de yok. hem verse bile aldırmak gibi bi düşüncen yoksa baktırıp kafanı karıştırmanın da bi manası yok.
Bende 8 hafalık hamişim bana da yardım edin hiç bir şey bilmyorum haftaya kontrele gidicem 3 haftada br gelmemi istedi dr sizce doğrumu 3 haftada gitmem...bu arada ben van da yıım doğumumu ailemin yanında ankarada yapıcam çünkü burda dogru dürüst dr yok hepsi baştan savma yapıyor..kızlar siz hamişkn kilonuzu ölçtümü dr tansiyonunuzu öltümü beni hiç ölçmediler yardım edin :2:
canım 3 hafta normal ben de öyle gidiyorum. beni de tartmadılar ya ben de ona sinir oldum. gittiğimde tartılıcam ama
kızlar dr den şimdi geldim şükür kalp atışları gördüm ne kadar hızlıydı pıpıpıtpıt her şey yolunda dedi kesenin biraz yakınında kanama var dedi onun için bol dinlen dedi vajinal jel ve göbekten iğne verdi tedbir amaçlı iki hafta sonra tekrer gidicez çokk mutluyum ben yaa :)))
maşallah canım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallahhh
Eki Görüntüle 369752
Kızlaaaar ben de dün doktora gittim. Herşey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra ense kalınlığı için gidicem inş. Bu da bebişimin resmi. Ayak parmaklarına kadar gördük vallaaaa
Eki Görüntüle 369752
Eki Görüntüle 369752
dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için
kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep15 gün sonra
kontrole gidicem yeniden
dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı
buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok
sevimsiz buldu(
griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın
günaydın anneler yoğun çalışınca fazla sizle olamıyorum nasılsınız ben bulantılarla başetmeye çalışıyorum dünbaşım ağrıyor diye işten biraz erken çıktım eve gittim misafir geldi
yemek yedik ilaçlarımı alayım diye mutfağa geçtim suyu içer içmez allah ne verdiyse çıkardım her yer mahfoldu eşim saolsun sen içeri geç görme dedi heryeri temizledi
bu günler nasıl geçecek bilmiyorum korkum bunları iş yerinde yaşamak yanımda duran bi poşet var kusarsam diye acil durum poşeti
kontrole gidicem yeniden
sevimsiz buldu(
canım maşallahallah nazarlardan saklasın çok belirgin tam bir bebek :))) sağlıkla büyüsün inş.
canım doktorum bana proluton deport iğne verdi günde 1 tane olmak üzere 4 gün için, wc haricinde yatış verdi sende kullanmışsın oğlun için nasıl bi ilaç canım yan etkileri falan var mı anne veya bebek üzerinde(((
normalde mide bulantılarından yakınıp duruyodum ama bugün ise tam tersi. sabah kalktım ve midem bulanmıyodu. kasıklarımda da böyle adet olacakmışım gibi sancım var. midemin bulantısı birden kesilince bu ve ağrılar başlıyınca korkmaya başladım(
gerçi sonrasında bikaç defa bulantım oldu gibi ama her zaman ki gibi şiddetli değil.
inşallah bebeğim iyidir :18::18:
Canım 12. haftana gelmişsin. Normal koşullarda zaten kesilir bulantı artık. Kasık ağrısına takılma dedi doktorum. Rahmin genişliyor. Bebeğe yer açıyor dedi.
canım içerideki kanama istirahat ile geçer merak etme bende şimdi geldim sadece dinlen dedi bendede aynı sorun var ama çok mutluyum benimde 3 bebek kaybım oldu bu sefer umutluyum misss gibi dinlen sen :)))
Canım merak etme aynı hikaye bende de var. Doktorun söylediği yanlış değil tabii. Benim de bebeğimin kalbi durmuştu. Genetik taramamız yapılmıştı. Ama sonraki doktorum da gerek yokmuş bence demişti. Zaten genelde birşey çıkmaz taramalarda. Zaten her kadında küçük de olsa bu ihtimal vardır demişti. Takılma sen bence buna. Hayırlısıyla atlatacaksın bu süreci bence.
bu halde niye misafir kabul ediyosun canım ya, amann gelmesin kimse :)) ben de çantamda cebimde poşet taşıyordum bikaç gündür cebimdekini çıkardım sadece çantamda kaldı :)) eee baba olmak kolay değil elbette yardım edecekler.
selam canımm,
bişey olmaz Allah ın izniyle benim de enson gittiğimde durmamıştı kanamalarım. ama doktor kafana takma dikkat edersen geçer dedi. ben bu hamilelikte sık görülen bişeymiş. gerçi bana rapor vermedi ben yine işe gelip gidiyorum.
sen kendine dikkat et, elinden geldiğince yat dinlen. geçecek Allah ın izniyle
Yok canım yan etkisi yok. Tedbiren veriliyor. Biraz can yakıyor ama dayanamayacak bir ağrı değil tabii. Zaten hamile kalınca vücudumuz progesteron üretmeye başlıyor. Bunu artırmak için ilaç ve iğne veriliyor. Progesteron bebeğin tutunmasını sağlayan hormon çünkü.
canım kesilir de ama birden mi kesilir acaba yavaş yavaş kesilmesi gerekmezmiydi ki
bilmiyorum ya kafam karışık, canım sıkkın
iyidir canım allaha emanet büyüdü artık geçecektir mide bulantıların benimde karnım ağrıyo bazen doktor rahim genişlediği için dedi takma yaninormalde mide bulantılarından yakınıp duruyodum ama bugün ise tam tersi. sabah kalktım ve midem bulanmıyodu. kasıklarımda da böyle adet olacakmışım gibi sancım var. midemin bulantısı birden kesilince bu ve ağrılar başlıyınca korkmaya başladım(
gerçi sonrasında bikaç defa bulantım oldu gibi ama her zaman ki gibi şiddetli değil.
inşallah bebeğim iyidir :18::18:
bu halde niye misafir kabul ediyosun canım ya, amann gelmesin kimse :)) ben de çantamda cebimde poşet taşıyordum bikaç gündür cebimdekini çıkardım sadece çantamda kaldı :)) eee baba olmak kolay değil elbette yardım edecekler.
selam canımm,
bişey olmaz Allah ın izniyle benim de enson gittiğimde durmamıştı kanamalarım. ama doktor kafana takma dikkat edersen geçer dedi. ben bu hamilelikte sık görülen bişeymiş. gerçi bana rapor vermedi ben yine işe gelip gidiyorum.
sen kendine dikkat et, elinden geldiğince yat dinlen. geçecek Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?