2012 Ekim Anneleri

Merhabalar kızlar günaydın..

ülkeryıldız maşallah bebişine ne kadar belli oluyor:)

bende kullanıyorum prolutun depot kızlar haftada bir...çok can yakıyo yaa

Merhabalar kızlar günaydın..

ülkeryıldız maşallah bebişine ne kadar belli oluyor:)

bende kullanıyorum prolutun depot kızlar haftada bir...çok can yakıyo yaa

hg canım geçmiş olsun nerden yapılıyo canım bu iğne bide nasıl can yakıyo neren ağrıyo ?? günde 1 tane olmak üzere 4 gün üst üstte yaptırıcam :26::26::26:

neyseki gençler daha normal besleniyormuş.belki herşeyin bilgisine kolayca ulaşıldığı için daha bilinçli hale gelmişlerdir.gerçekten çok canice ve iğrenç...ben de izlediğim belgesellerde görüyorum neler yediklerini ama dediğin gibi çin bu konuda felaket... hmm ginsengle çorba,ginsengin çok faydalı olduğunu biliyorum.bol bol iç oradayken.yok yahu buraların yemekleri hiçbiryerde yokk ayrıntı vermim canın çeker

hg canım geçmiş olsun nerden yapılıyo canım bu iğne bide nasıl can yakıyo neren ağrıyo ?? günde 1 tane olmak üzere 4 gün üst üstte yaptırıcam :26::26::26:

cnm totomdan vuruyolar haftada 1 benim..
can takıyo derken yağlı bir iğneymiş vücutta zor yayılıyo yani vurulurken falan.hafif ağrı yapabiliyo ama artık alıştım başlardan daha zordu..bigün sol totona bigün sağ totona vurul cnm.

korkma senin önceden adet olduğun gündür belki bir yerde okumuştum hamile kaldıktan sonraki bir kaç ay adet dönemlerine denk gelen günlerde böyle adt sancıları olmuştu bendede oldu geçen .....

arkadaslar 12 haftada hepatıt asısı olacak olan varmı yada herkesın bagısıklıgımı var hepatıte ılk yapılan kan testlerınden sonra doktor demedımı bısey sızlere

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz ben bugün geç uyandım anca gelebildimm...hafta sonu rahat oluyooo kızımla sıcacık evimizde oturuyoruzzzz......

arkadaslar 12 haftada hepatıt asısı olacak olan varmı yada herkesın bagısıklıgımı var hepatıte ılk yapılan kan testlerınden sonra doktor demedımı bısey sızlere

yok benim doktorum öyle bişey demedi ben sadece 5 ve 6 aylarda tetonoz aşısı olduğunu biliyorum...onu sağlık ocağında yapıyorlar

yok benim doktorum öyle bişey demedi ben sadece 5 ve 6 aylarda tetonoz aşısı olduğunu biliyorum...onu sağlık ocağında yapıyorlar

hepatıt asısı olmadıysanız onceden yada hastalıgı gecırmedıysenız bagısıklılık testlerınde yanı ılk kan testlerınde bakıyor doktorlar toksopilazma hepatit kızamıkcık vb bulaıcı hastalıkları ben yazın hepatıt aasısı olmamama ragmen tutmamıs doktorda bızden hemsırelerden hastaneden heryerden kapabılırsın 12 haftada hepatıt yapıcaz dedı ayrıca toksopılazma ıcınde kedıden uzak dur cıg ete dokunma az pısmıs yeme dedı artık etler kocamın elıne degıyor ıyı oldu aslında

hep çok mutlu ol inşallah... çok güzel bir duygu değil mi? benim de hala o kalp atışı sesi kulaklarımda. ya ben bebeğimi çok özledim,çok merak ediyorum 2 haftayı geçti.. 30unda falan gideceğim 2li test için. bu arada benim doktorum 2li yapıyor bir de 4lü test yapıyor.
ya vallla maşallah subhanallah.. ben böyle net bebek resmi görmedim.tü tü tü tübu 10+0 mı yani?? o zaman benim bebikim de bu kadar oldu mu yaaa..

canım canını sıkma hiç. baksana 12. haftadasın hatta 13.hafta. heryerde o aralar kesilir deniyor..mide bulantısının bıçak gibi kesilmesi iyiye işaret değil ama erken haftalarda.için rahat olsun..sen bulantıları atlatmışsın ne güzel..darısı diğerlerinin başına...

kızlar ben steteskopla acaba duyulurmu kalp atışı diye merak etmekteyim... eğer duyulabilirse-şimdi olmasa da ileriki haftalarda duyulabilecekse-ben almayı düşünürüm valla...hatta şu eski model tansiyon aletlerinden var annemde,onda steteskop oluyor...onu bi deniyim bari:)

hepatit asisi her vatandasin yapilmasi gereken bir asi.gebelikten once yada gebeligin balangicinda eger asin varsa asinn koruma duzeyne bakilir.koruman normalse yapilmazeger asinn koruma duzeyi dusukse yapilir.

steteskopta duyulmuyormus ben deneyenlerın yazılarını okudum ama su bebek kalp atıslarını dınlenen cıhaz varya uygun fıyata satanlar var daha once kullanılmıs ama gercı ne kadar kullanılabılır kı zaten ben ılerleyen aylarda almak ıstıyorum ıstenırse pc ye kaydedılebılıyormus sımdıden heyecanlanıyorum yarın kontrolum var gercı duyacam mınıgımın kalp atıslarını cd de ıstıyecem bu sefer doktordan

hepatit asisi her vatandasin yapilmasi gereken bir asi.gebelikten once yada gebeligin balangicinda eger asin varsa asinn koruma duzeyne bakilir.koruman normalse yapilmazeger asinn koruma duzeyi dusukse yapilir.

bende oyle bılıyorum ama kımse yaptırmamıs gebelıkte yaptıranda duymadım acaba bı benmıyım dıye yazdım herkesın bıldıgı tek ası tetanoz nedense

canım merhaba,senin bulantın birden mi kesildi 12. haftana girince.bende bu günlerde iyice azalsın diye bekliyorum.zaten bi kaç hafta öncesine göre bile azaldı gibi.benimde kafam karışık:44::44:

evet canım ya dün akşam vardı. hatta eve öğürerek girdim söylemesi ayıp. normalde sabahları çok kötü olmama rağmen bu sabah hiç bulanmadı desem yeri var. bilmiyorum ki canım benim de kafam karışık

iyidir canım allaha emanet büyüdü artık geçecektir mide bulantıların benimde karnım ağrıyo bazen doktor rahim genişlediği için dedi takma yani

inşallah canım, mide bulantılarım geçsin de ufaklık inşallah iyidir.

o zaman iyi canım öyle misafir gelsin tabi :) hatta bizim eve de lazım bitane

korkma senin önceden adet olduğun gündür belki bir yerde okumuştum hamile kaldıktan sonraki bir kaç ay adet dönemlerine denk gelen günlerde böyle adt sancıları olmuştu bendede oldu geçen .....

canım sen öyle diyince tarihe baktım da normalde olsa benim adet olma zamanım gelmiş belkide dediğin gibi ağrıların sebebi odur.

sağol canım Allah razı olsun. ayy evet ya duyuluyosa hepimiz alsak eve :) şimdi onun kalp atışlarını duysam içim nasıl rahatlardı.

iyi ki burayı keşfetmişim :) inan ki yazdıklarınızla içimi rahatlattınız :)

hepinize çook teşekkür ediyorum. inşallah hepimiz sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız.

gecem sen ikiliye girmedinmi?
ben salı günü gireceğimm???
maşallah 3 ayınızı bitirmişsinizz 13.hafta içindesinizz

gecem sen ikiliye girmedinmi?
ben salı günü gireceğimm???
maşallah 3 ayınızı bitirmişsinizz 13.hafta içindesinizz

canım ben ikili test yaptırmıycam. pazartesi inşallah ense kalınlığı ölçümü yapılacak o kadar. onun için de biraz heyecanlıyım :)
evet şükür 3 ayı geride bıraktık :)

hadi bakalım okuyup okuyup geçmeyinnn... kızarım valla.. hafta içi okuldayım diye pek takip edemiyorum jet gibi ilerliyorsunuz.. hadi pc başındayım şimdi,susan susana. aaaaaaaaaaa

anladım canım...demek 12 haftadan sonra kesiliyo gerçekten.eğer bulantı sebebi gerçekten hcg hormonu ise,12. haftadan sonra minimum seviyeye iniyor zaten. yani kendiliğinden hormon değeri düşüyor bebeğe bişey olduğu için düşme durumu değil hiç kafana takma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…