çok tatlı cnm yaa maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
mesajları okuyup öyle slm vereyim dedim baya ilerlemişiz. Burada bebişlerin resimleri bir harika sanat eseri desem yeri rabbim ne güzellikler yaratıyor değilmi. benim biraz canım sıkkın yatıyorum evde hafta içi yoğun çalıştığım için şimdi dinlenmeye çalışıyorum kızlar ya hatırlıyormusunuz bilmem hani geçen perşembe gittiğim doktor bebişime ense kalınlığı fazla demiştiya çok üzgünüm ya durup durup ağlıyorum bu ense klınlığı normal ultrasonda belli olmaz diyor kardeşim sizcede öylemi kendi doktoruma önümüzdeki perşembe gideceğim muhtemelen ikili test diyecek teyzeleri bebişime dua edermisiniz.................:18:
anladım canım...demek 12 haftadan sonra kesiliyo gerçekten.eğer bulantı sebebi gerçekten hcg hormonu ise,12. haftadan sonra minimum seviyeye iniyor zaten. yani kendiliğinden hormon değeri düşüyor bebeğe bişey olduğu için düşme durumu değil hiç kafana takma bence...
mesajları okuyup öyle slm vereyim dedim baya ilerlemişiz. Burada bebişlerin resimleri bir harika sanat eseri desem yeri rabbim ne güzellikler yaratıyor değilmi. benim biraz canım sıkkın yatıyorum evde hafta içi yoğun çalıştığım için şimdi dinlenmeye çalışıyorum kızlar ya hatırlıyormusunuz bilmem hani geçen perşembe gittiğim doktor bebişime ense kalınlığı fazla demiştiya çok üzgünüm ya durup durup ağlıyorum bu ense klınlığı normal ultrasonda belli olmaz diyor kardeşim sizcede öylemi kendi doktoruma önümüzdeki perşembe gideceğim muhtemelen ikili test diyecek teyzeleri bebişime dua edermisiniz.................:18:
söylediklerinizden sonra biraz daha rahatladım canım sağol. işte insanın içinde değil bide zor kavuştum çabuk kaybettim istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım ben de pazartesi baktırıcam ama netten araştırdığıma göre normal ultrasonla bakılıyor. ama eğer senin ki sıkıntılıysa o zaman sana ikili test falan yaptırıp kanda da bakması lazımdı. öyle bişey söyledi mi?
canım kesilir de ama birden mi kesilir acaba yavaş yavaş kesilmesi gerekmezmiydi ki
bilmiyorum ya kafam karışık, canım sıkkın
gözün aydın canımmm
2li testin ultrasyonu alttan mı yapılıyormuş
ikili test anneden alinan kandan bakiliyor.
onu biliyorum canımm..ense ölçümü için sormuştum ben vajinal ultrasyonla mı bakılıyor diye??
ben ikili ve üçlü testi yaptırmak istemiyorum ilk çocuğumada yaptırmadım çok şükür sağlıklı doğdu.sizce yanlış mı?yapıyorummmmmmmmm
Eki Görüntüle 369752
Kızlaaaar ben de dün doktora gittim. Herşey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra ense kalınlığı için gidicem inş. Bu da bebişimin resmi. Ayak parmaklarına kadar gördük vallaaaa
inşallah canım sağol, ben de iki haftadır gün sayıyordum ki şükür az kaldı. ben gittiğimde sorucam cinsiyetini ama büyük ihtimalle belli olmaz gibime geliyo
canım ben her gittiğimde alttan muayne ediyo. pazartesi ense kalınlığı için gittğimde yine alttan bakacak. ben alıştım doktor da bi sakıncası yok dediğinden nerden bakılacağını umursamıyorum.
ben de yaptırmıycam canım, doktora da söyledim hatta sen bilirsin zorunda değilsin dedi. zaten biliyosun kesin sonuç verir diye bişey de yok. hem verse bile aldırmak gibi bi düşüncen yoksa baktırıp kafanı karıştırmanın da bi manası yok.
canım 3 hafta normal ben de öyle gidiyorum. beni de tartmadılar ya ben de ona sinir oldum. gittiğimde tartılıcam ama
maşallah canım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallahhh
canım ben ense kalınlığı ölçümüne ultrasonda bakılıyor diye biliyorum.ama net bi bilgim de yok...senin 2 doktorun mu var?? ense kalınlığı fazla dedikten sonra 2li test demedi mi?? içini ferah tut.. ağlamak yok... bebekler etkilenmesin...bebekler Allaha emanet... zaten yapacak bişey yok..bu ara benim bi arkadaş 2li testte yüksek risk çıktı. amniyo yaptırmadı 4lü testte de yüksek risk çıktı.. 9 ay 10 gün ağladı.. ama maşallah bebek te çokkk sağlıklı doğdu.. aslında herşey sürpriz...Allahın takdiri...
41 kere maşallahhhhh ne güzel çıkmış bebişleriniz bende gördükçe çok heyecanlanıyorum bende görecekmiyim miniklerimi böyleeeeee offffff taaaaaa 9 nisanda benim randevum gelde dayannnnn
kızlarrrr ben gribi atlatamıyorum çok fenayım lütfen bana önerilerde bulununboğazım burnum gözlerim fena yanıyor biber acısı gibi 4 gün oldu hala çekiyorum ne yapıyım bana akıl verinnnnn
gribi bende zor atlattım ama ıhlamur limon dörde böl at kabuk tarçın yıka koy ve bir elma kabuğuyla dörde böl at bir kaç bardak suyla kaynat çay yapıp iç günde birkaç bardak iyi geliyor birde eğer çalışmıyorsa sürekli yat ve bol sıvı cvitamini tüket bir haftada geçmesi gerek ben öğretmen olduğumdan bol bol kapıyorum çoçuklardan yani sen dikkat et çok zor geçmiş olsun tat.....
Kesinlikle katılıyorum!Aynı bilgi 1 hafta boynca kalıyor orda, hergün yenilense hadi neyse.İlk başta ben de yaptım ama yapmamla silmem bir oldu :) Arkadaşlar nooollluurrr siz de kaldırın imzalarınızıhoşbulduk canım bikaç gündür öyle hızlı ilerliyor ki sayfalar yazdıklarım kaynıyor.. ben de nefret ettim valla yeni imzalardan,hem her sayfada 3 -4 mesaj oluyor,hem arkadaşların tam haftasını göremiyoruz,hem de çok kalabalık bi bilgi. o bilgilere zaten gebelik org veya diğer sitelerden detaylıca ulaşılabiliyor ki...valla darılmayın alınmayın ama kişisel fikrim bu...çok karışık ve tekrarlayan bilgi..
tez zamanda bütün hepsini atlatırsın inşallah canım,çok geçmiş olsun...slm kızlar:))
dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için
kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep15 gün sonra
kontrole gidicem yeniden
dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı
buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok
sevimsiz buldu(
griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın
yaaa maşalllahhhh görünce inanamadımEki Görüntüle 369752
Kızlaaaar ben de dün doktora gittim. Herşey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra ense kalınlığı için gidicem inş. Bu da bebişimin resmi. Ayak parmaklarına kadar gördük vallaaaa
Canım normal bu belirtiler içini ferah tut.ama rahatlayamıyorsan doktoruna görün bencenormalde mide bulantılarından yakınıp duruyodum ama bugün ise tam tersi. sabah kalktım ve midem bulanmıyodu. kasıklarımda da böyle adet olacakmışım gibi sancım var. midemin bulantısı birden kesilince bu ve ağrılar başlıyınca korkmaya başladım(
gerçi sonrasında bikaç defa bulantım oldu gibi ama her zaman ki gibi şiddetli değil.
inşallah bebeğim iyidir :18::18:
hadi gözün aydınherkese gunaydin arkadslar.benm nihayet dr.kontrolum belli oldu.ilk muayenem 23 mart cuma gunu .
bana da bişey demedi doktorum.arkadaslar 12 haftada hepatıt asısı olacak olan varmı yada herkesın bagısıklıgımı var hepatıte ılk yapılan kan testlerınden sonra doktor demedımı bısey sızlere
anca gelebildik beyaaahadi bakalım okuyup okuyup geçmeyinnn... kızarım valla.. hafta içi okuldayım diye pek takip edemiyorum jet gibi ilerliyorsunuz.. hadi pc başındayım şimdi,susan susana. aaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 369752
kızlarr bizde bugün sabahtan doktora gittik bebişimizi gördük büyümüş 17 mm olmuş bende kansızlık çıkmıştı doktor ilaç verdi kullanıp kullanmada kararsızım doğal yollarla kan yapıcı şeylermi yesem diyorum bizide 1 ay sonra ikili teste çağırdı doktor
kızlarr bizde bugün sabahtan doktora gittik bebişimizi gördük büyümüş 17 mm olmuş bende kansızlık çıkmıştı doktor ilaç verdi kullanıp kullanmada kararsızım doğal yollarla kan yapıcı şeylermi yesem diyorum bizide 1 ay sonra ikili teste çağırdı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?