2012 Ekim Anneleri

mesajları okuyup öyle slm vereyim dedim baya ilerlemişiz. Burada bebişlerin resimleri bir harika sanat eseri desem yeri rabbim ne güzellikler yaratıyor değilmi. benim biraz canım sıkkın yatıyorum evde hafta içi yoğun çalıştığım için şimdi dinlenmeye çalışıyorum kızlar ya hatırlıyormusunuz bilmem hani geçen perşembe gittiğim doktor bebişime ense kalınlığı fazla demiştiya çok üzgünüm ya durup durup ağlıyorum bu ense klınlığı normal ultrasonda belli olmaz diyor kardeşim sizcede öylemi kendi doktoruma önümüzdeki perşembe gideceğim muhtemelen ikili test diyecek teyzeleri bebişime dua edermisiniz.................:18:

Allah herşeyi ne güzel makina gibi yaratmış.herşeyin düzeni var...tam beta hcgler yükselirken mide bulantıları oluyor anneler çok iyi beslenemiyor ve o 3 ayda bebek zaten depodan yiyor,bulantıların bittiği zamanlarda da bebek annenin yediklerine ortak olmaya başlıyor,ve hiççç besinsiz kalmıyor... ne güzel...

canım ben ense kalınlığı ölçümüne ultrasonda bakılıyor diye biliyorum.ama net bi bilgim de yok...senin 2 doktorun mu var?? ense kalınlığı fazla dedikten sonra 2li test demedi mi?? içini ferah tut.. ağlamak yok... bebekler etkilenmesin...bebekler Allaha emanet... zaten yapacak bişey yok..bu ara benim bi arkadaş 2li testte yüksek risk çıktı. amniyo yaptırmadı 4lü testte de yüksek risk çıktı.. 9 ay 10 gün ağladı.. ama maşallah bebek te çokkk sağlıklı doğdu.. aslında herşey sürpriz...Allahın takdiri...

az önce deprem oldu evde yalnızım. tam banyoya gireyim diyordum. çok şiddetli değildi ama tırstım yine de.. şimdi google da son depremlere baktım.alaşehir manisa 3.3.müş.. bana öyle geldi sandıydım..eşimi bekliyim banyo için aman....

söylediklerinizden sonra biraz daha rahatladım canım sağol. işte insanın içinde değil bide zor kavuştum çabuk kaybettim istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım ben de pazartesi baktırıcam ama netten araştırdığıma göre normal ultrasonla bakılıyor. ama eğer senin ki sıkıntılıysa o zaman sana ikili test falan yaptırıp kanda da bakması lazımdı. öyle bişey söyledi mi?

bu gitttiğim doktor kendi doktorum değil sadece normal ultrason makinesiyle baktı kardeşimde 7 aylık hamile oda diyorki onun ultrason cihazı farklı daha gelişmiş bebeğin damarları bile gözüküyor diyor yani cihazlar faklı diyor ikili testi galiba doktorum önümüzdeki perşembe söyleyecek canım sen daha erken gideceksin inşallah güzel haberler veririsin moralimiz düzelir normal ultrasonla görmesi zormuş birde benim gebelik haftamıda erken çıkardı normalde 10 hafta 1 günlük olması gerekirken doktor 9 hafta 3 günlük dedi kendi doktorumdan farklı yani anlamadım niye

gözün aydın canımmm

2li testin ultrasyonu alttan mı yapılıyormuş

ikili test anneden alinan kandan bakiliyor.

onu biliyorum canımm..ense ölçümü için sormuştum ben vajinal ultrasyonla mı bakılıyor diye??

ben ikili ve üçlü testi yaptırmak istemiyorum ilk çocuğumada yaptırmadım çok şükür sağlıklı doğdu.sizce yanlış mı?yapıyorummmmmmmmm

Arkadaşlar hem kan alınıyor anneden. Hem de ultrasonografik muayene yapılıyor. Eğer çocuğun pozisyonu uygun değilse vaginal muayene yapılıyor. Benim şimdilik bildiğim bu.

Allahım nekadar güzelmiş yaaa.... Benim gittiğim hastanede de 4d ultrason var ama doktor henüz beni o cihaza almadı

İnşallah arkadaşlar... Ben bütün testlerimi yaptırıcam. Cinsiyete baktırma mevzuuna gelince hala kararsızım. Çok merak ediyorum ama baktırıp baktırmamayı bilemiyorum. 2li testte cinsiyete baktıran var mı :S

yok güzelim benide tek doktor takip ediyor çapada bu acil kanamam olduğu için gittiğim bir doktor sadece. biraz faklı söyledi haftasını falan ama ense kalınlığını ölçmek için daha gelişmiş ultrason cihazıyla bakıyorlarmış normalde görmesi zormuş ikili testi galiba perşembe yaptıracağım çünkü randevumuz o zaman inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur.Rabbim bize verdiği emanetleri korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah......

41 kere maşallahhhhh ne güzel çıkmış bebişleriniz bende gördükçe çok heyecanlanıyorum bende görecekmiyim miniklerimi böyleeeeee offffff taaaaaa 9 nisanda benim randevum gelde dayannnnn

kızlarrrr ben gribi atlatamıyorum çok fenayım lütfen bana önerilerde bulunun boğazım burnum gözlerim fena yanıyor biber acısı gibi 4 gün oldu hala çekiyorum ne yapıyım bana akıl verinnnnn

Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Doktor iyi bir pozisyon yakaladı. Yoksa kıpır kıpr dönüp duruyordu

gribi bende zor atlattım ama ıhlamur limon dörde böl at kabuk tarçın yıka koy ve bir elma kabuğuyla dörde böl at bir kaç bardak suyla kaynat çay yapıp iç günde birkaç bardak iyi geliyor birde eğer çalışmıyorsa sürekli yat ve bol sıvı cvitamini tüket bir haftada geçmesi gerek ben öğretmen olduğumdan bol bol kapıyorum çoçuklardan yani sen dikkat et çok zor geçmiş olsun tat.....

bende çalışıyorumda allahtan evdeyim pazartesi başlıcam raporum bitiyor

elma kabuğunu biliyordum bak unutmuşum hatta ayva kabuğuda koyarak bir çay yapıyım kendime

hepinize iyi günler arkadaşlarrrr sonra görüşürüzzzz

Kesinlikle katılıyorum!Aynı bilgi 1 hafta boynca kalıyor orda, hergün yenilense hadi neyse.İlk başta ben de yaptım ama yapmamla silmem bir oldu :) Arkadaşlar nooollluurrr siz de kaldırın imzalarınızı
tez zamanda bütün hepsini atlatırsın inşallah canım,çok geçmiş olsun...
yaaa maşalllahhhh görünce inanamadım hemen eşimi çağırdım yanıma birlikte baktık resme. ona hep diyordum bizim makine çok kötü diye şimdi kendi gözleriyle gördü nasıl olurmuş usg fotoğrafı.çok şanslısın gerçekten,maşallaahhh
Canım normal bu belirtiler içini ferah tut.ama rahatlayamıyorsan doktoruna görün bence
herkese gunaydin arkadslar.benm nihayet dr.kontrolum belli oldu.ilk muayenem 23 mart cuma gunu .
hadi gözün aydın
arkadaslar 12 haftada hepatıt asısı olacak olan varmı yada herkesın bagısıklıgımı var hepatıte ılk yapılan kan testlerınden sonra doktor demedımı bısey sızlere
bana da bişey demedi doktorum.
hadi bakalım okuyup okuyup geçmeyinnn... kızarım valla.. hafta içi okuldayım diye pek takip edemiyorum jet gibi ilerliyorsunuz.. hadi pc başındayım şimdi,susan susana. aaaaaaaaaaa
anca gelebildik beyaaa

Son düzenleme:
kızlarr bizde bugün sabahtan doktora gittik bebişimizi gördük büyümüş 17 mm olmuş bende kansızlık çıkmıştı doktor ilaç verdi kullanıp kullanmada kararsızım doğal yollarla kan yapıcı şeylermi yesem diyorum bizide 1 ay sonra ikili teste çağırdı doktor

maşallah ne kadar büyümüş kuzucuk, ayy ben de gidiyim de göreyim bebeğimi çarşamba günü

bulantılar geçti dedikçe bitmiyor kızlar ya, sabah bir güzel kahvaltı yaptık ,dişimi fırçalamaya girdim ,yediklerim daha mideme varamadan geri geldi uyku hali de felaket arttı bıraksalar 24 saat uyucam

maşallah haftasına göre çok iyi

canım doktor verdiyse içmen gerek.hamilelikte kullanılıyor bu ilaçlar.gıda takviyesi de al muhakkak ama ilaçlarını da ihmal etme,doktoruna güven

canım doktoruna güven ve ne verdiyse kullan kansızlık problemi olan her hamile kan ilacını almalı.. kan yapıcı şeyler de ye iç yanında. ama ilacını ihmal etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…