kızlarr hepinize tek tek teşekkür ediyorum. inşallah hep birlikte sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi
ben ikili test yaptırmadım. sadece ultrasonla ense kalınlığı ölçümü yapıldı. bildiğin göbekten ultaronla bakımı ama biraz daha uzun süreli, o kadar. bildiğim kadarıyla ikili test de normal kan tahlili başka bişeyi yok.
inşallah gidecek arkadaşlarının da buradan hayırlı haberlerini alırız. benim heycanım biraz yatıştı. ee bide cinsiyetde az çok belli olunca bi rahatlık geldi ne yalan söyliyim
bizim ki bacaklarını çok ayırdı, çok hareketliydi. ultrasona girmeden şeker yemiştim doktor onun etkisinin olduğunu söyledi. sizde şeker yiyin o zaman göstermediği bir yeri kalmıyo
aa bu arada benim ki ultrasonda sol tarafdaydı yani erkek ama çin takviminde kız çıkıyordu.
çin takvimi galip geldii
Canım tebrik ederim güzel haberini almışsın Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahHepimize de böyle güzel haberler nasip etsin inşallah Benimde haftaya salı bakalım ne çıkacak bende çok merak ediyorum :18::18::18:
çok çok geçmiş olsunn canım ya Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin ,maalesef aynı kabızlık sorunu bendede var ve doktorum kabız olmamaya çalış demiştiMerhaba kızlar. Dün çok kötü bir gece geçirdim. Akşam tuvalete girdim. Malesef kabız olmuşum az birşey zorladım ve malesef kanamam oldu. Çok korktum. Hemwn dr u aradım. Yurtdışındaymış. Hatanenin acilini aradım. Nöbetçi dr da yat dinlen yarına gelirsin dedi. Sabah 6da kalktım kanam devam ediyor. Üstelik de kahverengi falan da değil. Bildiğin kırmızı kan. Nası kötü oldum anlatamam. Neyse çok şükür dr a gittik. Hemşireye dedim ben dayanamam dr gelene kadar bir bakalım. Oğlumun doğumu da orda olduğu için herkesle arkadaş gibiyiz zaten. Bir baktık bebecik kıpır kıpır çok şükür. Sonra dr geldi. Kese etrafında kanaman yok ama tam yerleşmemeiş ondan olmuştur dedi. Bir de oğlum beni çok yoruyor. 5 dk yatmama tahammülü yok. 10 gün rapor verdi dr. Şimdi yatıcam bakalım. Allahtan kayınvalidemler gelmişti memeleketten 1 gün önce. Artık ne kadar dinlenebilirsem bakalım. Bu arada kanama azaldı ve kahverengiye döndü çok şükür. İnşallah geçecek zamanla bakalım......
Umarım sizlerde herşey yolundadır... Çok sık giremem arada uğrarım artık.......
dün ense kalınlığı için doktora gittim. çok şükür herşey yolundaymış. ense kalınlığı 1.4 bu normal demek oluyormuş çok şükür.
sonra doktor bakarken cinsiyetini sordum. ama varya bebek nasıl hareketliydi gülmeyi bıraktım kahkalar attım
bacaklarını iyice ayırınca doktor baktı ve kesin olmamakla birlikte kızzzzzzzzzz dedi
Allah ım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinn.
Arkadaşlar birkaç gündür bulantı bakımından iyiydim ama bugün kaç kez istifra ettim.... Offf ne yesem şaşırdım. Tuzlu tuzlu yiye yie canım sıkıldı artık. OFfff:26:
çok çok geçmiş olsunn canım ya Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin ,maalesef aynı kabızlık sorunu bendede var ve doktorum kabız olmamaya çalış demişti( kaysı yemektende midem bulanıyo (
maşallahh ya çok süper bi haberr sağlıkla doğsun inşallahh prenses
canım benim ya çok zor Allah yardımcın olsun, ben 3 gündür çıkarmadım kendime hayret etmekle birlikte bu seferde korkuyorum niye kesildi diye olsa bi türlü dursa bitürlü(
canım bebek kanla yasıyor sendekı kan yetersızse bebegın gelısımını etkılıyor kanımız yeterlı bıle olsa bellı bı donemden sonra butun doktoralr kan ılacı verıyor kan bızım yasamımız normalde de yanı hamıle olmasakta kansızlık cok onemlı bı rahatsızlık ama ıhtımallle bısey dıyemez tabı onc etahlıl yaptırıp bakması lazım
Aynı durumdayım. Bulantım olmayınca da dr.u mu arasam acaba diyorum :) Ama bu hale gelince de diyorum kıymetini bilemedim bulantım olmadığı anlarınKeşke şunu da yeseydim, bunu da yeseydim Şimdi ise hiçbirşey yiyemiyorum.... Geçecek inşallah.. En azından sıklığı azaldı....
slm nasılsınız ben çok uykusuz kaldım gece uyuyamadım sureklı esımle göruştum uykusuzluktan bas donmem çok fazlaydı ama şimdi ıyıyım.
cınsıyetını ogrenen arkadaslar olmuş ama ınanınkı çok yanıltıcı olabılıyor.ogluma hamıleyken kız dedı drum 1 ay sonra gıttıgımde erkek dedı yanılma payı oluyor çunkı
evet ya işte hepimiz aynıyız galiba , çok bilmekte iyi olmuyo aslında herşeyden şüphelenir hale geliyoz.....
sana dr zofran bulantı için dil altı verdimi? ben 2 gün önce ondan içmiştim acaba diyorum 2 -3 gün tesir ediyo olabilir mi? belki o sebeble biraz düzelmişimdir?
slm nasılsınız ben çok uykusuz kaldım gece uyuyamadım sureklı esımle göruştum uykusuzluktan bas donmem çok fazlaydı ama şimdi ıyıyım.
cınsıyetını ogrenen arkadaslar olmuş ama ınanınkı çok yanıltıcı olabılıyor.ogluma hamıleyken kız dedı drum 1 ay sonra gıttıgımde erkek dedı yanılma payı oluyor çunkı
Canım tebrik ederim güzel haberini almışsın Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahHepimize de böyle güzel haberler nasip etsin inşallah Benimde haftaya salı bakalım ne çıkacak bende çok merak ediyorum :18::18::18:
aminnn canımm, Allah razı olsun. inşallah sen de güzel haberlerle geleceksin canım
Bana dil altı değil de normal hap verdi canım. 2 3 gün tesir etmez herhalde :=) Muhtemelen bulantılar bize veda ediyor artık... Benim de eskisi kadar olmuyor çünkü. Sadece bugün abartı seviyeye geldi
cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen
cnm gözün aydınnnn bende akşam gidicemmm tam kaç hafta oldu ultrasona göre?
çok sevindim inşalah bizde görebilirizzzzzzzz
akşam gidiyorum bende
hmm anladım canım banada önce normal hap vermişti ama onu bile içer içmez çıkardığım için bu dil altını vermişti... inşallah dediğin gibi azalıyodurda rahat rahat yemek yerizz ...
yarın iğnem bittiği için yeniden rapor çıkartmaya gidicez belki bidaha muayene olurum , gitmişken de bu kez fotoğraf alabilirim inşallah:))
İnşallah canım benim. Alırsan fotoğrafını bebişin yükle de bizde sevelim kuzumuzu... Bazı arkadaşlar 3-4d ultrasona bile girmişler. Nasıl gzel görünüyor bebişler. Benim dr.um 20. haftada gireceksin dedi 4d'ye. Gidince soracağım ben niye şimdi girmiyorum diye
sağolasın bitanemm artık darısı başınızaa inşallahhh
normalde 12+3 fakat ultrasona göre 13 haftalık.
inşallah ufaklık nazlanmazda sizede gösterir :)
kızlarr dün beni primadan aradılar hediye için
bilmem kaç nisan dan sonra bayrampaşa forum istanbalda bulunan e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler.
Allah kısmet ederse nisan sonu gibi gidip alırım.
banaad 30 marttan sonra gelecek dedıelr ama bı arkadas erken gelmıs bız genelde evde olmuyoz artık subeye doner ordan alırız buyuk ıhtımalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?