canım su cok onemlıymıs bende normal suyu seven bırıydım ama fazla ıcemıyorum ozellıkle bulantım fazlayken ama doktor ıdrarın rengı seffaf beyaz gıbı olacak dedı ıcemıyorum deyınce ılla su deıl meyve suyu ayranla da takvıye edebılrıısn dedı susuzluga baglı kasık agrın olursa acıl gel serum taksınalr dedı o kadar onemlı yanı bı sekılde ıcmelıyız :26:
ben 2 bardak içtim malum 2 bebiş içinde içmem lazım
bu arada ben gece başucuma şu şişesi koyuyorum saatte bir uyanıp su içiyorum nedense boğazıma kadar ağzım kuruyor geceleri zaten gıcıkla uyanıyorum su içiyorum sonrada tuvalete taşınıyorum sabaha kadar
canım onu bende yapıyorum baş ucumda hep su oluyor ben sadece yudum yudum içebiliyorum o da boğazım kuruyor diye..
bulantılarım geçtiği zaman bol bol içicez inş..geçmezsen yandım çünkü günde 1 litre bile içemiyorum ben...
haklısın canım vakit çabucak geçiyor daha dün gibi acaba hamilemiyim diye dolanıyodum ortalardabi 15 güne kadar iyice hafifler inşallah...
bu arada ben doktordan geldimm....bebeğim 7 cm olmuş.çok şükür normal çıktıense kalınlığı,burun kemiği filan birsürü şey ölçtü.biraz zor oldu kıpırdamadı pek,halbuki çikolata da yemiştim neyse bu arada kızzz dedi doktor farketmez tabiki ama benim içimden kız geçiyodu.çok şükür atlattık hayırlısıyla,bir hafta sonra da ikili test sonucu çıkacak.vitaminleri değiştirdi elevit verdi bi de demir hapı,bulantılarda 12 haftada geçer dedi ama bazı annelerin daha uzun sürebilir dedi.darısı hepinizin başına,yarın gidecek arkadaşlarda çok güzel haberlerle gelir inşallahhh
benımde gecelrı cok agzım kuruyor bende koydum basıma suama kalkmaya üşeniyorum uykudan bıde gün içinde de hararet oluyor
canım onu bende yapıyorum baş ucumda hep su oluyor ben sadece yudum yudum içebiliyorum o da boğazım kuruyor diye..
bulantılarım geçtiği zaman bol bol içicez inş..geçmezsen yandım çünkü günde 1 litre bile içemiyorum ben...
haklısın canım vakit çabucak geçiyor daha dün gibi acaba hamilemiyim diye dolanıyodum ortalardabi 15 güne kadar iyice hafifler inşallah...
bu arada ben doktordan geldimm....bebeğim 7 cm olmuş.çok şükür normal çıktıense kalınlığı,burun kemiği filan birsürü şey ölçtü.biraz zor oldu kıpırdamadı pek,halbuki çikolata da yemiştim neyse bu arada kızzz dedi doktor farketmez tabiki ama benim içimden kız geçiyodu.çok şükür atlattık hayırlısıyla,bir hafta sonra da ikili test sonucu çıkacak.vitaminleri değiştirdi elevit verdi bi de demir hapı,bulantılarda 12 haftada geçer dedi ama bazı annelerin daha uzun sürebilir dedi.darısı hepinizin başına,yarın gidecek arkadaşlarda çok güzel haberlerle gelir inşallahhh
geçer canım inşallahhhh
benimde 1 saatir bastırdı gene bulantıbazen hiç bişey yok nasıl seviniyorum geçti diye birdenn hooooppp geliveriyor dayanacaz artık napalım hamileyizde bulanıyoruz bunada şükür
ben 2 litreyi geçiriyorumdur kesin çok zorluyorum ama kendimi
demekki yudumları arttırmamız gerekiyo :))
aksine çok önemli..
kk da biri konu açmıştı 1 ay önce..
14 haftalık hamileydi..
dr suyu az diye gebeliğini sonlandıracaktı..
ne kadar üzülmüştüm..
hatta eşime söyledim o gün bugündür su için zorluyor beni..
canım tam tersı ya gece hanı ac oluyoruz ya su ıcınce eger hemen uyuyamazsam agzıma gelıyor ıctıgım su mıdem bulanıyorkız üşenme uyan iç bak hemde gece hemen uykuya geçtiğin için bulantın olmaz susuzda kalmamış olursun
canım tam tersı ya gece hanı ac oluyoruz ya su ıcınce eger hemen uyuyamazsam agzıma gelıyor ıctıgım su mıdem bulanıyor
gözünaydın canım masallah bebegıne
Eşimde marketten 1-1.5 lt lik pet şişede sular var onlardan alıyor. İkimizde alıyoruz içiyoruz en azından günde kaç litre su içiyoruz onu hesaplamış oluyoruz valla bugün 1 lt lik pet şişeyi bitirdim ama onun haricinde de 1-2 su bardağı içmişimdir şimdiden 1.5 lt yi buldum işte yatana kadar daha içerim. Valla su içmeyede zorlayın kendinizi çünkü bebeğin amnio sıvısını bizim içtiğimiz sularla sağlayacak ayrıca o su da değişiyormuş biz su içtikçe o da yenilenicek bebek susuz kalmasın açlık bir derece tehlikeli ama susuzluk daha daha fena ben ishal olunca ilk o aklıma geldi bebeğim su kaybedecek dedim panikle gece acile gittim bi şişe serum yedim aman susuz kalmayın kızlar
Eşimde marketten 1-1.5 lt lik pet şişede sular var onlardan alıyor. İkimizde alıyoruz içiyoruz en azından günde kaç litre su içiyoruz onu hesaplamış oluyoruz valla bugün 1 lt lik pet şişeyi bitirdim ama onun haricinde de 1-2 su bardağı içmişimdir şimdiden 1.5 lt yi buldum işte yatana kadar daha içerim. Valla su içmeyede zorlayın kendinizi çünkü bebeğin amnio sıvısını bizim içtiğimiz sularla sağlayacak ayrıca o su da değişiyormuş biz su içtikçe o da yenilenicek bebek susuz kalmasın açlık bir derece tehlikeli ama susuzluk daha daha fena ben ishal olunca ilk o aklıma geldi bebeğim su kaybedecek dedim panikle gece acile gittim bi şişe serum yedim aman susuz kalmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?