2012 Ekim Anneleri

bende ayran maden suyu ama gunde bir tane içiyorum fazlası zarar olur die meyvelerden sıvı alıyoruz boll boll yeşil elma yiyorum eşim dediki bu sabah elmanı aldın mı yanına :)) shrek gibi doğcak çocuk yeşil :))) ayy sabah sabah ne güldüm hala aklıma gelince guluyorum

benımde gecelrı cok agzım kuruyor bende koydum basıma su ama kalkmaya üşeniyorum uykudanbıde gün içinde de hararet oluyor

geçer canım inşallahhhh
benimde 1 saatir bastırdı gene bulantı bazen hiç bişey yok nasıl seviniyorum geçti diye birdenn hooooppp geliveriyordayanacaz artık napalım hamileyizde bulanıyoruz bunada şükür
ben 2 litreyi geçiriyorumdur kesin çok zorluyorum ama kendimi

ayyy Maşallah bebişine
herşeyin normal çıkmasına çok sevindim..
prensesin geliyor desene..inş yarın bende tahmini olarak öğrenebilirim..
darısı başımıza artık sağol canımm..

demekki yudumları arttırmamız gerekiyo :))

maşallah maşall allah bağışlasın

bu arada benim iconlarım yok nazar boncuğu vs neden acaba ?

canım ben 1 saat kadar evle uğraştım şuan mide bulantısından duramıyorum..
uzandım hiç kıpırdamadan yatıyorum..yine tavan yaptı bulantım..

biraz azalsa bende su için zorlucam kendimi ama şuan elimden hiç birşey gelmiyor :26:

maşallah canım allahım kucağınıza almayıda nasip etsin hepimizin inşallahhhh

kızlar gerçekten şunu farkettimki evde olanlar belirtileri daha çok yaşıyorlarevde yapacak bişey yok çünkü hep kendilerini dinliyorlar bende 20 gün rapor kullandımya gerçekten daha çok bulanıyordum
gerçi şu anda annemlerde kalıyorum benim yemek kokulrına tahammulum yok yoksa yemede sorun yaşamıyorum

hep evde durmayın bence parka filan çıkın yorulmayacağınız bi şekilde

Eşimde marketten 1-1.5 lt lik pet şişede sular var onlardan alıyor. İkimizde alıyoruz içiyoruz en azından günde kaç litre su içiyoruz onu hesaplamış oluyoruz valla bugün 1 lt lik pet şişeyi bitirdim ama onun haricinde de 1-2 su bardağı içmişimdir şimdiden 1.5 lt yi buldum işte yatana kadar daha içerim. Valla su içmeyede zorlayın kendinizi çünkü bebeğin amnio sıvısını bizim içtiğimiz sularla sağlayacak ayrıca o su da değişiyormuş biz su içtikçe o da yenilenicek bebek susuz kalmasın açlık bir derece tehlikeli ama susuzluk daha daha fena ben ishal olunca ilk o aklıma geldi bebeğim su kaybedecek dedim panikle gece acile gittim bi şişe serum yedim aman susuz kalmayın kızlar

hepinize iyi akşamlar kızlar benim çıkış saatim gelmişşşyarın görüşürüzzzz bebişlere ve kendinize iyi bakınnn

kız üşenme uyan iç bak hemde gece hemen uykuya geçtiğin için bulantın olmaz susuzda kalmamış olursun
canım tam tersı ya gece hanı ac oluyoruz ya su ıcınce eger hemen uyuyamazsam agzıma gelıyor ıctıgım su mıdem bulanıyor

gözünaydın canım masallah bebegıne

canım tam tersı ya gece hanı ac oluyoruz ya su ıcınce eger hemen uyuyamazsam agzıma gelıyor ıctıgım su mıdem bulanıyor

gözünaydın canım masallah bebegıne

demekki her bünyede farklı oluyor neyse olduğu kadar artık bebekler biraz büyüsün o zaman daha çok önemli

canım bende 1.5 litrelik olarak alıyorum suyumu..ölçebilmek için ama gün içinde bitiremiyorum o şişeyi..
her içtiğimde de lavabodayım inş az da olsa kalıyordur..
gece de yanımda bir şişe var arada kalkıp yudumluyorum..
eşime kalsa her odaya şişe yerleştircek o denli üstüme düşüyor..
ama midemde kalmıyor o başka

Heyyy güzel anneler yarın sabah dr randevumuz var inş öğleden sonra hayırlı haberlerle gelirim hepinize iyi akşamlar dualrınızda olmak dileğiyle

canım bende 1.5 litrelik olarak alıyorum suyumu..ölçebilmek için ama gün içinde bitiremiyorum o şişeyi..

merhaba kizlar... karnimin ici agriyor ya nedendir bilemedim. ara ara sanciyor. 10+5 im acaba zaman ilerledikce öylemi oluyor ki, yasayan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…