merhaba kızlar,bende hamişim sat 10 ocak,ekime kadar tutabilirsem ekim annesi olcam inşallah...
Canim bence artik kendini yavas yavas yan yatmaya alistir cunku ilerleyen donemlerde yuzustu yatmak iyi degilmis diye duymustum,sola yatmak iyiymis sanirim,alistirmaya calis kendini bebikin icin.bende hep yüzüstü yatıyorum istesemde sırt üstü yatamıyorum bide yüzüstü yatınca bebege baskı oluyomusur acaba ama baska türlüde yatamam ki
kızlar başım ağrıyor ben çıkıyorum görüşürüz sonraaaa
şu ikiz gebelikte 2'li taraamaya takmış durumdayım:26::26::26:
Soyle bir konu acmislar,yan yatmaya alisamadiklarina iliskin,bu yuzden yavas yavas kendinizi alistirin dedim sonradan hop diye bir anda aliskanlik kazanilamiyor ne yazikki,gene de sizlerin bilecegi birsey arkadaslar.http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/163706-gebelikte-yatis-pozizyonu.html
Soyle bir konu acmislar,yan yatmaya alisamadiklarina iliskin,bu yuzden yavas yavas kendinizi alistirin dedim sonradan hop diye bir anda aliskanlik kazanilamiyor ne yazikki,gene de sizlerin bilecegi birsey arkadaslar.http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...orunlar/163706-gebelikte-yatis-pozizyonu.html
selam arkadaşlar ikili test 12. haftada mı yapılıyor
Çok tşk ederim arkadaşlar sağolun
Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyorBi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568
Doktorum sakıncası olmaz dedi ama konuyu okudum ayrıntısıyla, fazlasıyla sıkıntı çekmişler, korktum. Sağ olasın, kendimi sola yatmaya alıştırmaya başlayacağım bu geceden itibaren.
merhaba kizlar... karnimin ici agriyor ya nedendir bilemedim. ara ara sanciyor. 10+5 im acaba zaman ilerledikce öylemi oluyor ki, yasayan varmi?
2li testten geldim, yolundaymış herşey maşallah. Birkaç güne alıyoruz sonuçları. Oğlumuz olacağı kesin, şu anda. Bir kızım var zaten, erkek de yeni bir macera olacak bakalım. Sizlerde cinsiyetler belli olmaya başladı mı?
kızlar şimdi hastaneden geldim ikili testi yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı 2.1 kan tahlil sonuçlarınıda cuma günü öğleden sonra alacam. derim kalın olduğu için ve bebişim hareketli olduğu için normal ultrasonla görünmedi bebeğim 4 boyutlu renkli ultrasona girdim ama malesefki inatla bacağını kapattı ne yaptıysak açmadı annesini merakta bırakmaktan hoşlandı sanırımama dr kesin olmamakla birlikte sanki pipi var ama kordonda olabilir net bişey söylüyemedi bu durumda bakalım hayırlısı artık
biz de ikili testimizi yaptırdık geldik..13+1 çıktık yine 1 hafta ilerdeyizense kalınlığımız 1,9 çıktı.herşey normal Allaha şükür.kan da verdik..yüzünü,bacaklarını,elini,kolunu falan gördük.bu seferki cihaz daha iyiydi ama dr uğraştı uğraştı tek kolunu net göremedi. o yüzden haftaya hatırlat diğer koluna tekrar bakalım dedi.haftaya yine görcem bebişimi yani elini bacaklarını falan oynatıyodu,hatta bacak bacak üstüne atmıştı,çok güzledi cinsiyet tahmini yapamadı.çok net değildi çünkü pek belli olmuyodu.bazı insanların derisi geçirgen olmuyo çok net göremeyebiliyoruz dedi dr.bakalım haftaya gidince belli olacak mı merak ediyorum çok...
güzel haberlerle gel inşallah canım.. 11+5 erken değil.ben de oğlumda 11+4 de gitmiştim ikili teste.12+0 çıkmıştı o da gerçi.benim bebişler önden gidiyo hep6 cm ye yakın çıkmıştı sanırım o zaman oğluşum.şimdi bu bebişim de 7 cm
meraba kızlar nasılsınız ıyısınızdır ınsallah ben ekım1 veya 2 de dogum yapacagım eylule daha yakınım dıye eylul annelerının ıcındeydım ama onlarlada aramada baya fark oldugu ıcın sızın topıngınızde dolasmaya basladım aranızda cınsıyet ogenenlerınız varmı ben yarın gıdecegım doktora ınsallah ogrenırız
merhaba kızlar muayeneden geldim cok şükür bebeğimiz gayet iyi durumda 2 li testi yaptırdık sonuc cıkınca arayacaklar ama doktor iyi cıkar diyerek su serpti yüreğime...
bu arada 10 haftalıkken çıkıntı gördüm diyen doktor bu kez tamamen sallamışım dedi henüz belli değil 2 hafta sonra söylicem dedi bizde sanırım kız diye düşündük eşim kaptırmış kendini erkeğe,biraz bozulur gibi oldu ama tabiki sağlıklı olsun da hiç önemli değil diyor
Allahım sağlıklı sıhhatli akıllı cocuklar nasip etsin hepimizee...
merhaba arkadaşlar nasılsınız benmde bugün 2li test sonucum çıktı süpermiş öbürlerine gerek bile yok dedi... bugün lcw den hamile bluzu aldım çok rahat valla ilk hamilelğimde 2pantolonum vardı belki 1tane daha alırım bluzumde 4oldu yeter şimdilik bakalım...sizler nasılsınız dr a giden arkadaşları tebrike derim:)
dilerim sonuçlar iyi çıkar tatlım dualarım bundan yana. bakalım biz de nisanın ikinci haftası gidicez. bebiş biraz büyüsün daha net belli olsun diye 11. haftaya girdiğim gibi gitmeyi düsünmüyorum. bakalım hayırlısı olsun inşaAllah hepimizin adına
günaydın kıslarr nasılsınızz
ben bi yalnış anlamayı düzeltmeye geldim bizin içtiğimiz suyun bebeğin suyuyla hiç bir alakası yokmuş dün doktora gittim bişey varmı bebekte diye meraktan oda öyle dedi sen su içmezsen kabız olursun idrar yolu enfeksiyonu olursun dedi buda gebeliği riske sokar ama bebeğin suyuyla alakalı deil dedi
EDAMMM buralardamısın doktor kontrolün vardı diye hatırlıyorum bugün gidip geldin mi iyi haberlerini ve bebişin resimlerini bekliyoruz
Kızzzlar ben geldimmmm dr umuz ense kalınlığınımızı ölçtü parmaklarımızı saydı buynumuza baktı maşallah bi sorun yok dedi
kan almadı gerek görmüyorum dedi bende dr uma çok güvendiğim için neden diye sormadım allahım sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlarımında
yardımcısı olsun inanamadım hareketlerine
Merhaba güzel anneler ben bebişimi uzun bir aradan sonra cumartesi günü gördüm doktorum bayağı ölçüm yaptı 45 mm olmuş; burun kemiğini görüyorum dedi burun kemiğinden dowmn sendromu riskine bakıyolar ense kalınlığını falan ölçtü çok heyecan vericiydi ölçümler yapıldıktan sonra 2 li test için kan verdim sonuçlarda yarın çıkacak herşey yolunda gider sonuna kadar inşallah
kızçeler çalıştığım için ikili testin kan sonuçlarını annem almış herşey gayet normal demiş doktorum. Bi sorun yokmuş allaha şükür.. herkesin iyi haberler alması dileğiyle..
EDAMMM ordamısın nasıl geçti doktor
kizlar sizlere güzel haberim var benim mide bulantilarim azaldi sadece bu sabah kustum 1hafta arayla, oda kendimi cok yordum sanirim insallah sizlerinde bulantilariniz azalmi$tir
Cok alinganim psikolojim cok bozuk. Kimseyle konusmak istemiyorum annem ve esimde dahil. Hormonlarmi boyle yapiyo icimde hoc sevgi kalmamis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?