Canım seni bilmiyorum ama ben çalışmıyorum.. Onlar bizden artı olarak birde çalışıp eve aç geliyorlar. Çok üzülüyorum bende eşim için. Çok yoruluyor geliyor yemek yok. Yada kahvaltı var. Bu yaz valla kendim yapamasam da ki yaparım çünkü günden gnde iyi oluyorum... Herşeyi yapıp dondurucuma atacağım. Kışın işim kolaylaşsın. Hem bebişlerimiz olacak zor olur yemek yapmak. En azından dondurucudan hazır çıkarıp yaparız. İşimiz kolaylaşır.
yok ya keşke evde olsam canım çalışıyorum gücüm yeterse son aylara kadar da calısmak istiyorum bide benim huyum asla haftasonuna iş bırakmam dinlenirim gezerim herseyi haftaiçi aksam yapıyorum saat 8den sonra camasır ütü temizlik calısan için ev işleri cok zor bide hamilelik daha zorlastırdı valla
kızlar merhaba bebişlerimi görmeme son 4saat kaldı kalbim durcak sanki heycadan çok korkuyorum onlara bişey olcak die riskim çok çünkü benim 2düşüğüm var kan pıhtılaşması var bide ikiz olunca riskler dahada artıyor inşallah akşama size güzel haberi verebilirim bütün gece düşük yaptığımı gördüm rüyamda saatler geçmek bilmiyor bugün dualarınız esirgemeyin lütfen
Valla işte seni gerçekten tebrik ediyorum.. Çok zor hem çalışıp hem ççocuk... Çok aradım iş ama bulamadım bir türlü. Hep çocuk yaparsın giddersin dediler. Şimdi yaptım çocuk. Bakalım belki artık bulurum iş. Sen peki çocuğu kime emanet edeceksin??
canım cocuk olana kadar calısıcam bebiş dogunca cıkıcam kendim bakmak istiyorum en azından anaokuluna gidene kadar yada 3-4 yasına gelene kadar sonra ikincisi olmazsa yine calısmak isterim =)) (aslında ben yeni evliyim 6 aylık planlarımız arasında hiç cocuk yoktu ama kaza kursunu işteyinede sevdim bu davetsiz misafiri)
slm kızlar.b en bişey soracağım size. sizler gebelik haftası olarak önde olduğunuz için danışmak istedim...
ben yarın ilk kez sağlık ocağına gideceğim. kayıt yapılması gerekiyormuş.orda hamileyim demek yeterlimi ne gibi işlemler yapılıyor. kan testi hcg yapıyorlarmı, sonuç ne zman alınıyor birde telefonla öğrenebiliyormuyuz.ayrıca gebelik takip odası varmış, orada neler yapılıyor.ultrason yok sanırım.ne gibi takipler yapılıyor.
bide aşı olcakmışız galiba
bilen yardım ederse sevinirim....
merhaba anneler nasilsiniz... ya zaman hic gecmek bilmiyor ben biran önce bebisimi almak istiyorum kucagimabu arada ben hafiften göbislendim yada kilomu acaba ama gaz deil biliyorum cunku masallah kabizlik problemim yok. ben cok zayiftim hatta ciliz olanlardan simdi kemiklerim kaybolmaya basliyor bu arada ben geceleri hic uyuyamiyorum en az 4 kere wc ye kalkiyorum. sizin uykular nasil?
merhaba anneler nasilsiniz... ya zaman hic gecmek bilmiyor ben biran önce bebisimi almak istiyorum kucagimabu arada ben hafiften göbislendim yada kilomu acaba ama gaz deil biliyorum cunku masallah kabizlik problemim yok. ben cok zayiftim hatta ciliz olanlardan simdi kemiklerim kaybolmaya basliyor bu arada ben geceleri hic uyuyamiyorum en az 4 kere wc ye kalkiyorum. sizin uykular nasil?
merhaba tatlım... grip oldum ve mide bulantımız dısında iyiyiz bakalım günü geçirmeye calısıyoruz öyle... gece uyanmalarım cok olmaya basladı benim, dediğin gibi 4 5 kere falan kalkıyorum ondan uyku düzenim de kalmadı ama normal sanırım bunlar değil mi ?
valla iyi sevindim bakohooo en çok tuvalete çıkan ben diye biliyodum sende benim gibiymişsinbeımde çıktı göbiş
Oh ne güzel çıktı göbüşler demek
Al bendende o kadar. Bende geceleri uyuyamayanardanım senin gibi. Bazen bi kalkıyorum karnım kaskatı olmuş idrarımı tutmaktan:18: Bende anneme diyorum çok çıkıyorum napcam die. Annemde daha bu ne kızım son aylarda napıcaksın diyo:18:
ben su içemediğim için pek kalkmıyorum geceleri :)) geceler uykulu geçiyo :))
normal canim ben bi arkadasima sordum 3. aydan sonra falan azaliyormus ilerleyince tekrar basliyormusolsun böyle uykusuzluk hic bisey valla asil uykusuzluk kuzularimiz gelince baslicak bu arada gecmis olsun canim benim.
valla iyi sevindim bakheheh ayni sekilde bende kendimi cok fazla tuvalete gidiyormus gibi hissediyordum. kac kilosun canim?
Ben hala sabah kalktığımda yüzüstü buluyorum kendimi...
sırtüstü sanki artık yatamıyorum rahatsız oluyorum ama
Bugün gene amma göbeğim varr baya belli:)
kızçeler çalıştığım için ikili testin kan sonuçlarını annem almış herşey gayet normal demiş doktorum. Bi sorun yokmuş allaha şükür.. herkesin iyi haberler alması dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?