canım ben 11+5 teyim bende de devam ediyor..
gözünüz aydın canımm
gözün aydın canımmseninki inatçı çıktı desene
gözün aydın canımm
canım evet erken değilmiş..benim minişte 4 gün önde çıktı 6 cm olmuş bile
hoşgeldin aramıza
gözünüz aydın canımm10. hafta cidden çok erken salladım demekle doğru söylemiş
gözünüz aydın canımmgüle güle kullan..
tşk ederim canım çok sağol..ben 12. haftanın sonunda gittim dr tam ideal zamanda gelmişsin dedi..
canım bugün aynı soruyu dr uma sordum ve dr um tamamen bizim içtiğimiz suyla alakalı olduğunu söyledi..eğer alaka olmasa günde 2 lt su için dermiyiz dedi..o zaman hamilelikte dikkat etmez normal hayata devam edin derdik dedi..su sizin için çok önemli sakın ihmal etmeyin dedi..benim bir arkadaşımın sızıntısı vardı dr o yüzden ona günde en az 3 lt su içirtiyordu bebeğin suyunu dengelesin diye..senin dr un söylediklerini ilk defa duyuyorum ben..
canım 1 saat önce siteye girdim ama eror verdi cvpları yazamadım...tekrardan yazıyorum..
gözünüz aydın canımm
gözün aydın canımm
gözün aydın canımm
geldim canım geldimm
gözün aydın canım darısı başımıza inş..
benim 12. haftam bitmek üzere ama hala devam ediyor..
heyecanla azalacağı ve geçeceği günü bekliyorum
kızlar ben geldimmm
2 li teste gittim ve tam zamanında gitmişim..sata göre 11+5 görünüyorum ama ultrasyonda 4 gün kadar büyük çıktık
ense kalınlığımız 0.9 çıktı..dr çok iyi olduğunu aslında kan vermeye bile ihtiyaç olmadığını söyledi ama ben vermek istediğimi işi sağlamak almak istediğimi söyledim ve kanımı verdim..
dr gelişimi ve ölçüleri çok iyi dedihiç bir sorun görünmüyor maşallahı var dedi
ellerini parmaklarını tek tek saydıo kadar şekerdi ki kalbim duracaktı heyecandan..
burnunu bacaklarını kafa yapısını her tarafını tek tek inceledi yaklaşık yarım saat ultrasyonda kaldık..
yüzü tam bize bakıyordu dr bak bize bakıyor görüyor musunuz dedi çok heyecanlıydı..
cinsiyet için dr çok uğraştı ama bizim ki göstermedi..dr bir dahaki geldiğinde söylicem dedi ve 3 hafta sonraya gün verdi..
burada 1 haftaki önceki kontrolümde 3.5 cm di 1 hafta sonra 6 cm olmasına çok şaşırdıkMAŞALLAH dr hep ileride gideceğe benziyor dedi
dr umla aramızda 1.5 saat var gidiş geliş 3 saat sürdü ama çok memnun kaldık..sanırım 22.ci haftaya kadar bu dr a gitmeye karar verdik..
bizden haberler bu kadar kızlar sevinçle ve mutlulukla döndük evimize
ya inanmıyorum böyle bişey varmı kime inanacagızz ikiside doktorr bana bide öyle ikna ettiki kesinlikle alakası yok dediiii o kendiliğinden oluşur dedii geldee doktor diyip inannnnn
insallah cnm bende tamamen gecse diye bakiyorumm
ayy cok sevindim cnmmumarim hep böyle gider hamileligin bize hep güzel haberler ver MASALLAH
canım internette öyle örnekleri var ki hepside annenin su içmesiyle çöüzlmüş şeyler..mesela son aylarda bazı annelerin suyu az çıkar dr bol bol su iç der..bu en yakın arkadaşımın başına geldi mesela..artık günde 4 lt su içmeye başlamıştı resmen..ben çok araştırdım bebişin suyu annenin içtiği suya bağlı..heee belki %100 değil de % 70 i 80 i annenin tükettiği sudan oluşuyordur buna da bilemem canımm..ama dr unun söylediklerine çok şaşırdımm..
ya inanki bana öyle dedii hatta ben sormadan dedi ben sadecee suyu iyi mi dedim bebeğin oda bana şuan iyi ama bu suyun senin içtiğin suylan alakası yok sen su içmezsen kabız olursun enfeksiyon kaparsın dediiii %70 ne demek cnmm bana deseki % 1 ihtimal desene bu bilee çok önemli gelir gözümeee özellikle düşük tehlikesi yaşıyan ben için ne diyeyim ALLAH a havale edeiyorum
kızlar ben geldimmm
2 li teste gittim ve tam zamanında gitmişim..sata göre 11+5 görünüyorum ama ultrasyonda 4 gün kadar büyük çıktık
ense kalınlığımız 0.9 çıktı..dr çok iyi olduğunu aslında kan vermeye bile ihtiyaç olmadığını söyledi ama ben vermek istediğimi işi sağlamak almak istediğimi söyledim ve kanımı verdim..
dr gelişimi ve ölçüleri çok iyi dedihiç bir sorun görünmüyor maşallahı var dedi
ellerini parmaklarını tek tek saydıo kadar şekerdi ki kalbim duracaktı heyecandan..
burnunu bacaklarını kafa yapısını her tarafını tek tek inceledi yaklaşık yarım saat ultrasyonda kaldık..
yüzü tam bize bakıyordu dr bak bize bakıyor görüyor musunuz dedi çok heyecanlıydı..
cinsiyet için dr çok uğraştı ama bizim ki göstermedi..dr bir dahaki geldiğinde söylicem dedi ve 3 hafta sonraya gün verdi..
burada 1 haftaki önceki kontrolümde 3.5 cm di 1 hafta sonra 6 cm olmasına çok şaşırdıkMAŞALLAH dr hep ileride gideceğe benziyor dedi
dr umla aramızda 1.5 saat var gidiş geliş 3 saat sürdü ama çok memnun kaldık..sanırım 22.ci haftaya kadar bu dr a gitmeye karar verdik..
bizden haberler bu kadar kızlar sevinçle ve mutlulukla döndük evimize
edaaa cnm çok saol ya iyiki yazdın burayaa yoksa ben suyu askıya alırdımm vedee içmezdimm kim bilir başımaa neler gelecektiii
slm kizlar nasilsiniz bn turkiyeyegeldim bugun biraz iyiyim cok sukur yemek yedim karnim doydu. annemi babami gordum moralim duzl di valla
maşallah çok güzel haberlerle geldinn darısıı başımıza inşallah
ayy bendee bu hafta sonu 11+5 oluyorum gitsemmi acabaaa yoksa 1 hafta sonra 12+5 te gidicem heycan yaptım bak şimdiiii
canım bazı dr ların kasaptan farkı yok inan..ben bundan önceki 11. haftanın sonundaki gebeliği sırf dr hatası yüzünden kaybettim..
anlatsam şaşırsın o derece yani..tecrübesini güvenmediğim dr un yanından bile geçmiyorum artık..
şuan bu ilde yaşadığım dr sıkıntısından dolayı il dışına muayneye gidiyorum düşün durumumu..
eğer içini rahatlatmak istiyorsa araştır canımm..
sağol canım inşallah
canım bana dr tam zamanında gelmişsin dedi..
sata göre 11+5 im ama ultrasyonda 4 gün önde görünüyoruz
zaten benim doktorum deil dün işte su içmediğim için korkudan bebeğe bişey olmuştur diye gittim eşimde diyoki ay bak ne iyi doktor hmn telini verdiiii o bir kasapmış haberimiz yokkkk
benim dün gittiğimdede 4 gün öndeydi 4 buçuk cnm dii en iyisi bendee gideyim hafta sonu dayanamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?