2012 Ekim Anneleri

ya inanmıyorum böyle bişey varmı kime inanacagızz ikiside doktorr bana bide öyle ikna ettiki kesinlikle alakası yok dediiii o kendiliğinden oluşur dedii geldee doktor diyip inannnnn

ayy cok sevindim cnmm umarim hep böyle gider hamileligin bize hep güzel haberler ver MASALLAH

ya inanmıyorum böyle bişey varmı kime inanacagızz ikiside doktorr bana bide öyle ikna ettiki kesinlikle alakası yok dediiii o kendiliğinden oluşur dedii geldee doktor diyip inannnnn

canım internette öyle örnekleri var ki hepside annenin su içmesiyle çöüzlmüş şeyler..mesela son aylarda bazı annelerin suyu az çıkar dr bol bol su iç der..bu en yakın arkadaşımın başına geldi mesela..artık günde 4 lt su içmeye başlamıştı resmen..ben çok araştırdım bebişin suyu annenin içtiği suya bağlı..heee belki %100 değil de % 70 i 80 i annenin tükettiği sudan oluşuyordur buna da bilemem canımm..ama dr unun söylediklerine çok şaşırdımm..

ya inanki bana öyle dedii hatta ben sormadan dedi ben sadecee suyu iyi mi dedim bebeğin oda bana şuan iyi ama bu suyun senin içtiğin suylan alakası yok sen su içmezsen kabız olursun enfeksiyon kaparsın dediiii %70 ne demek cnmm bana deseki % 1 ihtimal desene bu bilee çok önemli gelir gözümeee özellikle düşük tehlikesi yaşıyan ben için ne diyeyim ALLAH a havale edeiyorum

edaaa cnm çok saol ya iyiki yazdın burayaa yoksa ben suyu askıya alırdımm vedee içmezdimm kim bilir başımaa neler gelecektiii

slm kizlar nasilsiniz bn turkiyeyegeldim bugun biraz iyiyim cok sukur yemek yedim karnim doydu. annemi babami gordum moralim duzl di valla

canım bazı dr ların kasaptan farkı yok inan..ben bundan önceki 11. haftanın sonundaki gebeliği sırf dr hatası yüzünden kaybettim..
anlatsam şaşırsın o derece yani..tecrübesini güvenmediğim dr un yanından bile geçmiyorum artık..
şuan bu ilde yaşadığım dr sıkıntısından dolayı il dışına muayneye gidiyorum düşün durumumu..
eğer içini rahatlatmak istiyorsa araştır canımm..

maşallah çok güzel haberlerle geldinn darısıı başımıza inşallah

ayy bendee bu hafta sonu 11+5 oluyorum gitsemmi acabaaa yoksa 1 hafta sonra 12+5 te gidicem heycan yaptım bak şimdiiii

...........................................................................

Son düzenleme:
edaaa cnm çok saol ya iyiki yazdın burayaa yoksa ben suyu askıya alırdımm vedee içmezdimm kim bilir başımaa neler gelecektiii

rica ederim canımm paylaşa paylaşa dikkat edicez hepimiz..
suyunu sakın ihmal etme canımm..dr um bulantı olduğu durumlarda içemiyorsan ayran yada taze meyve suyuda içebilirsin dedi..
aklında bulunsun canımm..

maşallah çok güzel haberlerle geldinn darısıı başımıza inşallah

ayy bendee bu hafta sonu 11+5 oluyorum gitsemmi acabaaa yoksa 1 hafta sonra 12+5 te gidicem heycan yaptım bak şimdiiii

sağol canım inşallah

canım bana dr tam zamanında gelmişsin dedi..
sata göre 11+5 im ama ultrasyonda 4 gün önde görünüyoruz

zaten benim doktorum deil dün işte su içmediğim için korkudan bebeğe bişey olmuştur diye gittim eşimde diyoki ay bak ne iyi doktor hmn telini verdiiii o bir kasapmış haberimiz yokkkk

benim dün gittiğimdede 4 gün öndeydi 4 buçuk cnm dii en iyisi bendee gideyim hafta sonu dayanamammm

4.5 cm den sonra ölçüm yapılıyormuş dün bir arkadaş söylemişti sağolsun..
bizim ki 6 cm olmuş 1 hafta önce 3.5 cm di bugün 6 cm olmuş şok olduk görünce
şimdi 3 hafta sonra gidince bir şok daha yaşıcaz
sende gidince şaşıracaksın bebişler bu haftalarda çok hızlı büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…