2012 Ekim Anneleri

ay inşallah bende güzel haberlerlee gelirimmmmmm gelmez şimdi bu hafta sonuuuu

yok canım bende hiç olmadı allaha şükür

ama olsa da hemen dinlenirdim yatardım devamlı o kanama kanalları dinlenmeye bağlı..
kendini yormazsan sorun olmuyor..

aman olmasın cnmmm

benimde vardı hemde çok fazla büyük ihtimal düşük yaparsın dediler ama miniğim sıkı sıkı tutundu annesine şimdide geçtii şükürler olsun progestanı kestimi doktorun diye soracaktım

canım ben hamileliğimi adete 4-5 gün kala öğrendim o gün bugündür progestan kullanıyorum..
günde 2 tane alıyorum..önceden 11 haftalık düşüğüm olduğu için ve benim bebişler ilk başta ikiz olduğu için tedbir amaçlı verdi..
hatta ikiz olarak devam etseydi 20. haftaya kadar haftada 1 iğnede vurulacaktım..
dr a sordum bugün ne kadar kaldı dedi progestanın bende 4-5 gün kadar var dedim..
dr da bitinceye kadar devam et daha sonra alma dedi..

edammm, asudeD, ebrumelek12, laplace, sevdamcee, cimeka, nergis67, Coyote, leyli2212, felisimfelis

ilk gebeliğin niye düştü cnmm büyükmüşte beyaa benimkide hafta sonu keser sanırsam dün gittiğim doktor bu haftalardan sonra fayda etmez içme dedi ben kendi doktoruma sormadan bırakmadım
konusu bile çok güzel ne heyecan vericidir kim bilir

evtt yaaa zaman çabucak geçer inşallah ta kucagımıza alırızz bebişlerimiziiii

:d ay canım 9 ay nasıl dolduracagım dıye beklerken bıde 10.eklenmesın :d saka bı yana ellerı ayakları saglıklı olsunda ne zaman dogmak ısterse buyursun gelsın beklıyo annesı onu

canım hem nasip değilmiş hemde dr hatası yüzünden kaybettim..dr 12 haftadan önce bırakamıyoruz lekelenme yapar dedi..
ben ilk gebeliğimde de mide bulantım çoktu 3-4 gün ilacımı alamamıştım alsam da anında lavaboda çıkıyordu..kestim diye lekelenme yaptı bende..dr söyledim çok normal progestanı düzenli kullanmak gerek dedi..o yüzden bu gebeliğimde çok dikkat ettim..

aminnnn canım aminnn

RABBİM buna saglık ve uzun ömür versin cnmmm hayırlısı ile dogsun inşallah

selam kızlar bende az once geldım doktordan cok sukur cook ıyı bebısımız 7cm i gecmıs bıle kocaman olmus nasıl hareket edıyordu anlatamam ellerını sallıyordu yutkunuyordu agzını acıp kapıyor yanı ayaklarınıda gorduk vıp vıplıyordu yavrum benım babmızda gordu sevıncden ıkımızde agladık baya bır kayıpdan sonra (benım dort tane dusugum oldu bundan once ) bu gorduklerımız cok ıyı geldı bıze ıkılı testımızıde verdık sonunda 4 nısanda sonuc alacagız ense kalınlıgını olcmek ıcın doktor 5 dakıka ugrastı ense kalınlıgı 0,155cm cok hareketlı bır bebk olacak dedı allahım sana cok sukurler olsun rabbım ısteyen herkese bu duyguları tattırmayı nasıp etsın

güzel anneler benimde göbeğim çok azda olsa çıktı 2-3 gün oluyor! gaz değil çünkü önceden akşam şişiyordu sabah iniyordu dümdüz ben birde baya zayıfım ama şu birkaç gündür çok hafif belli oluyor artık :) cuma günü de biz gidiyoruz ikili teste allahım naip ederse inşallah güzel, hayırlı haberlerle geliriz..
İkili teste gidecek olan arkadaşlara da inşallah hayırlı haberlerle döneriz hep beraber, güzel haberi alanlara da tebrikler allah mutluluğumuzu daim etsin...

aminn... darısı tüm isteyenlerin başına.. bizimki de zıp zıp zıplıyordu kesin kız bu dedik:) ama iki hfta sonra belli olacak cinsiyeti inşallah.. senin doktorun cinsiyet tahmininde bulundu mu,yavas yavas cinsiyetlerimizde belli oluyor ne güzel.. öncelikle sağlıklı akıllı huzurlu bebeklerimiz olur inş

anaaaaaam kızlar ne döktürmüşsünüz beeeeee..hafta sonu pcnin başından kalkmadım neredeyse. 3-5 sayfa anca yazıldı.. h.içi başladı maşallah 50 sayfa gitmiş.yuh size ya...aaaaaaa
kızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyormu benim arada sncılarım oluyor tedirgin oluyorum artık geçmesi gerekmezmi?
benim ara ara hala giriyor...
doğru cevaplar gelmiş gerçi ama ben de bişey eklemek istedim içtiğimiz su hem bebeğin suyunu oluşturuyor hem de bebiş bu sudan içiyor ve bu şekilde böbrekleri de çalışıyor ve artı o da idrarını yapıyor,ve bunu tekrar içiyor ama şimdi bu idrar ona zararlı değil ..
maşallah
ooooo bu ne hızzz. ama iyi olmuş almamışsın,zaten sonra kararın da değişebilir..şöyle bi 6.7.aylar gelsin alırız büyük eşyaları...
eee geldin mi güzelim,göremedim daha....
hem de nasıl zorlaşmak...ahhhhh ahhhhh....çok şükür...Allahım bugünlerimizi aratmasın...
canım ben gittim,kilom ve tansiyonuma bakıldı.kart oluşturuldu.1 ay sonra tekrar gel dedi..bilgilendirme broşürleri verdi.. zaten aile hekiminle değil izlem odasındaki ebeyle görüşüyorsun..aşıların tarihleri var o takip edecek..doğumdan sonra bebelere de o bakacak...ben devlet hastanesinde yaptırmıştım beta hcgyi.ama sağlık ocağında da yapılabiliyormuş,sonradan öğrendim...
bende hep yüzüstü yatıyorum istesemde sırt üstü yatamıyorum bide yüzüstü yatınca bebege baskı oluyomusur acaba ama baska türlüde yatamam ki
yüzüstü yatamayacağımız zamanlar çok yakın...hep sola yatacağız...amaniiiiiiiiiiinnn
çok güzel haberler batmana gittin dimi??? kime gittin??batmanda çarşıda ara sokaklarda bir yer var şensesler diye resmen bedavaya çocuk eşyaları var..hem de kötü değiller...yani badiler var mesela ben 1-2 tl.hastane çıkışları atlet çorap çamaşır herşeyyyyy.... ben hediyelik verirrim diye çok şey almıştım hala bi kısmı duruyor...
tekmelerinii hissetsek biraz daha rahat olacaz az kaldı 1 ay sonra hissetmeye başlarız herhaldee

arkadaşım 19.haftada tekme değilde böyle ordan oraya vıyyyyyk diye kayıyor diyor..çokkkk keyifli....tekmeler için daha çoooook var....

kızlar bu cuma kontrolüm var artık günler geçmiyor... çok merak ediyorum ya.. sizin fotoları gördükçe gelişmeleri okudukça merakım daha da artıyor... endişelerim de ar.. ama aklıma kötü düşünceler getirmek istemiyorum...umarım herşey güzeldir... bu arada eşim de en de bi gece arayla kız bebek gördük rüyalarımızda..hatta benimki çok komikti.doğurdum ve yanımda kimse yok.ufacık bebek altını falan alıyorum daha eve yeni geliyorum evde birileri var ve ben illa gezdirmeye götüreceğim bebeği diyorum.. mamasını veriyorum ev gezmesine gidiyoruz orada bir teyze emmeye alıştı mı diye soruyor ben de anaaaaaaaaaaaa ben onu unuttum mama veriyom ya ya diyorum.sonra teyze yardım ediyor bebek bi emiyor ki yüzü gözü süt içinde kalıyor çeşme gibi akıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…