2012 Ekim Anneleri

kızlar önce maşallahhhhhhdiyimde nazar değmesinbenim bulantılarım sanki biraz azaldı

sütten tiksinmiştim 2 sabahtır kahvaltıda içiyorum

kızlar önce maşallahhhhhhdiyimde nazar değmesinbenim bulantılarım sanki biraz azaldı

sütten tiksinmiştim 2 sabahtır kahvaltıda içiyorum

ahh laraamm ahhh bi geçiyoo yeni gelen günle bulantılar yine geliyoooooo inşallah seninki gelmezz

ahh laraamm ahhh bi geçiyoo yeni gelen günle bulantılar yine geliyoooooo inşallah seninki gelmezz

canım ben günlerdir annemde kalıyordum ben yemek yapamıyorum kokusu mahvediyor beni ama yerken iştahla yiyorum bakalım bugün evimize dönecez artık kocam isyan bayrağını çekti artık eşim yapacak yemekleri balkonda bende yiyebilecemeğer beceremezsek bu şekilde bu seferde kayınvalidemlerdeyim haftaya giderim ama yapabilirsek evimizde kalıcaz

bendee ayaga kalksammm kötü olucam çıkarmamak için zor tutuyorum kendimiiiii geçecek bu zamanlarda inşallah

canım geçecek inşallah en kısa zamanda..
ben 13. haftama girdim hala kesilmedi bulantılarım..
zorlanmaktan karnım kasıklarım ağrıyor artıkk..
geçse de rahatlasak artıkk..

kızlar o kutu mama kutusuymuş :26::26:ama içine ne kadar mama alır bilemiyorum alan arkadaşlar büyüklüğü ne kadar :26::26:bir kase kadar varmı ?

emzik kabı sanırım o tatlım...

ne kadar sürede geldi kargo tatlım ve herhangi bir ücret verdiniz mi ? ben de siparis etmek istiyorum artık ama eşim henuz erken biraz daha sabret diyor bilemedim

canım eger bayilerden alırsan ücretsiz ben adrese talep ettim 4.75 tl kargo ödemesi oluyo içindekiler cok güzel ama 4 adet bez deneme sampuan maske ariel leke cıkarıcı dergiler ve cd fln var bide ıslak mendil kutusu ama cd cok iyi yoga var içinde hamilelikte kilo alımı sonra verimi dogum , dogum sonrası bebek bakımı lazım olabilicek herbilgi bence üye ol insan cok heyecanlanıo valla kocaman da bi kutu

ohhh ne güzellll bi anne bi kaynana gez durrrr benide annem çagırıp duruyo ben gitmiyrum 2ay yanımda kaldı sonra gitti herkezin en rahat ettiği yer evi valla

kızlar o kutu mama kutusuymuş :26::26:ama içine ne kadar mama alır bilemiyorum alan arkadaşlar büyüklüğü ne kadar :26::26:bir kase kadar varmı ?

canım ancak bir bebeğin bir öğünde yiyebileceği kadar mama alır..
bir kase gibi düşünn..çokta küçük sayılmaz yani..öğünlükk..

kase kadar var ama yarıdan acılıyo acıldıgı zaman mama dökülür gibi bide yanlardan sızar benim aklıma ıslak mendil kutusu geldi

canım onlar ıslak medil kutusu değil tupperware mama kabı..

bayilerden dediğin sanırım kargo bayilerinden bir tek onu anlamadım... bakalım tatlım 12. haftayı atlatayım ondan sonra sipariş etmeyi düsünüyorum hayırlısı olsun bakalım..

bir de milupaya uye olunca gönderiyorlar diye duymustum. uye oldum ama gelen giden birşey yok. hamilelik hakkında ayrı bir paket, doğum için ayrı diye biliyorum ama bakalım henuz gelen giden birşey yok :)

günaydın canlar nasılsınız,okuldayım bi dersim boş sizin hızınıza yetişmeye çalışıyorum...başarabildim sanırım.. ya h.sonu bomboşum yazan yok,akşamları burdayım yine yoksunuz yaaaaabebek arabası tartışılmış bı konuda bi fikrim yok henüz,3 tekerlekli düşünüyordum ama sorunluytsa neden alayım??? bakıcazzzz artık...
ben öğrendiğimden beri hiç yemedim hamilelikte sakıncalı gıdalar listesinde ilk sıralarda yer alıyor..adet söktürücü diye de girin onlar da bize yasak...
kızım kolay mı bebişimiz yer açıyor kendine,daha ne sıkıntılar olacak karınlarımızla ilgili...
merhaba kızlar

2li test sonucumu aldım çok şükür sorun yok

Kızlar aranızda şu klasik hamile aşermesi turşuyu canı çeken oluyor mu yaa? Valla bir bende mi var bu durum :26:
bende var canım,dün sabah uyandım aç karnına 4 5 tane yedim...
ne cok sevinmi$timm offf yaaa gobegimin altinda ayni yerde bir segirme var anlayamadimm yaa bulantilarimda gectii cok iyim cok sukur bellimde agrilar ba$ladii anlayamadim dondurma yirkenn bir segirme hissetim heycanladim bebek sandim
canım ilk gebelikte genelde 16 17de seğirmeleri anlıyormuşsun,hareket ise 20den sonraaaa...
supremee benimde iki gün önce gelmişti içinden çıkan şu pemde plastik kapaklı şey nedir acaba ben bi anlam veremedim de :26:?

mama saklama kabı..ama nasıl kullanıcak bilmiyorum tupperware satanlara soralımmm...

yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...

canım benide dün aradılar evde yokum dedim subede bırakın sonra bi cocugu gönderdim subeden aldırdım zaten aşagı sokakta ara subeyi ugrarken alırsın kocaman bi paket güzelde yani

kase kadar var ama yarıdan acılıyo acıldıgı zaman mama dökülür gibi bide yanlardan sızar benim aklıma ıslak mendil kutusu geldi

canım googleye tupperware mama kabı yaz bak bakalım aynısı değil mi sende ki??
hediye paketinin içeriğinde de bu ürün yazıyor zaten..

ohhh ne güzellll bi anne bi kaynana gez durrrr benide annem çagırıp duruyo ben gitmiyrum 2ay yanımda kaldı sonra gitti herkezin en rahat ettiği yer evi valla
canım ben çalıştığım için farketmiyor annemler bize odanın brini verdiler yeyip içip hoppppp yatıyoruzzzz
allah razı olsun sofrayı bile toplamıyorum valla ama tabi eşim sıkıldı bizde mecburiyetten kalıyoruz yoksa hiç bu kadar kalmamıştım annemlerde
canım ancak bir bebeğin bir öğünde yiyebileceği kadar mama alır..
bir kase gibi düşünn..çokta küçük sayılmaz yani..öğünlükk..

eeeeeeee kızlar bende mama kabı için alacaktım böyle düşünüp bende vazgeçtim işte

canım googleye tupperware mama kabı yaz bak bakalım aynısı değil mi sende ki??
hediye paketinin içeriğinde de bu ürün yazıyor zaten..

evet aynısı canım tupperware yazıo ama hiç mama kabına benzemiyo cok amaclı kullanım bişiy bu

demekki sıvı bişey değilde daha çok kurabiye bisküvi sandaviç gibi şeyler konulur ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…