kızlar önce maşallahhhhhhdiyimde nazar değmesin benim bulantılarım sanki biraz azaldı
sütten tiksinmiştim 2 sabahtır kahvaltıda içiyorum
supremee benimde iki gün önce gelmişti içinden çıkan şu pemde plastik kapaklı şey nedir acaba ben bi anlam veremedim de :26:?
ahh laraamm ahhh bi geçiyoo yeni gelen günle bulantılar yine geliyoooooo inşallah seninki gelmezz
bendee ayaga kalksammm kötü olucam çıkarmamak için zor tutuyorum kendimiiiii geçecek bu zamanlarda inşallah
kızlar önce maşallahhhhhhdiyimde nazar değmesin benim bulantılarım sanki biraz azaldı
sütten tiksinmiştim 2 sabahtır kahvaltıda içiyorum
emzik kabı sanırım o tatlım...
ne kadar sürede geldi kargo tatlım ve herhangi bir ücret verdiniz mi ? ben de siparis etmek istiyorum artık ama eşim henuz erken biraz daha sabret diyor bilemedim
canım ben günlerdir annemde kalıyordum ben yemek yapamıyorum kokusu mahvediyor beni ama yerken iştahla yiyorumbakalım bugün evimize dönecez artık kocam isyan bayrağını çekti artık eşim yapacak yemekleri balkonda bende yiyebilecem eğer beceremezsek bu şekilde bu seferde kayınvalidemlerdeyim haftaya giderim ama yapabilirsek evimizde kalıcaz
kızlar o kutu mama kutusuymuş :26::26:ama içine ne kadar mama alır bilemiyorum alan arkadaşlar büyüklüğü ne kadar :26::26:bir kase kadar varmı ?
kızlar o kutu mama kutusuymuş :26::26:ama içine ne kadar mama alır bilemiyorum alan arkadaşlar büyüklüğü ne kadar :26::26:bir kase kadar varmı ?
canım eger bayilerden alırsan ücretsiz ben adrese talep ettim 4.75 tl kargo ödemesi oluyo içindekiler cok güzel ama 4 adet bez deneme sampuan maske ariel leke cıkarıcı dergiler ve cd fln var bide ıslak mendil kutusu ama cd cok iyi yoga var içinde hamilelikte kilo alımı sonra verimi dogum , dogum sonrası bebek bakımı lazım olabilicek herbilgi bence üye ol insan cok heyecanlanıo valla kocaman da bi kutu
canım geçecek inşallah en kısa zamanda..
ben 13. haftama girdim hala kesilmedi bulantılarım..
zorlanmaktan karnım kasıklarım ağrıyor artıkk..
geçse de rahatlasak artıkk..
canım eger bayilerden alırsan ücretsiz ben adrese talep ettim 4.75 tl kargo ödemesi oluyo içindekiler cok güzel ama 4 adet bez deneme sampuan maske ariel leke cıkarıcı dergiler ve cd fln var bide ıslak mendil kutusu ama cd cok iyi yoga var içinde hamilelikte kilo alımı sonra verimi dogum , dogum sonrası bebek bakımı lazım olabilicek herbilgi bence üye ol insan cok heyecanlanıo valla kocaman da bi kutu
ben öğrendiğimden beri hiç yemedim hamilelikte sakıncalı gıdalar listesinde ilk sıralarda yer alıyor..adet söktürücü diye de girin onlar da bize yasak...Midesi bulanan arkadaşlar maydanoz yemeyi denediniz mi? benim bulantım pek olmadı ama sabah erken saatlerde ve akşamları oluyor. bir kaç dal maydanoz yiyorum oldukça rahatlatıyor. Denemediyseniz bi deneyin derim bakarsınız işe yarar. Bu arada taramalardan kontrollerden gelen güzel haberlere çok seviniyorum :) umarım güzel haberler devam eder ...
kızım kolay mı bebişimiz yer açıyor kendine,daha ne sıkıntılar olacak karınlarımızla ilgili...kızlar biliyorsunuzki 13+4 teyim.. benım adet olcakmıs gıbı kasık ve karın agrım oluyor 20-30 sn surup gecıyor.. dun ve bugun var.. sizce normal mi ??
ultrasonada cabuk cabuk gırmek ıstemıyorum.. yarın bı saglık ocagına gidip kalp atıslarını dınlemelerını ıstesem bebegımın sorun etmezler insallah.. agrım devam ederse kı edıyor yarın gıdıcem ınsallah...
merhaba kızlar
2li test sonucumu aldım çok şükür sorun yok
bende var canım,dün sabah uyandım aç karnına 4 5 tane yedim...Kızlar aranızda şu klasik hamile aşermesi turşuyu canı çeken oluyor mu yaa? Valla bir bende mi var bu durum :26:
canım ilk gebelikte genelde 16 17de seğirmeleri anlıyormuşsun,hareket ise 20den sonraaaa...ne cok sevinmi$timm offf yaaa gobegimin altinda ayni yerde bir segirme var anlayamadimm yaa bulantilarimda gectii cok iyim cok sukur bellimde agrilar ba$ladii anlayamadim dondurma yirkenn bir segirme hissetim heycanladim bebek sandim
supremee benimde iki gün önce gelmişti içinden çıkan şu pemde plastik kapaklı şey nedir acaba ben bi anlam veremedim de :26:?
canım o mama saklama kabı dıye gecıyor prımanın sıtesınde ama coguı arkadas benzetememısbana da geldı ama evde olmadıgımız ıcın gerı dondu bızde gıdıp alamadık kısmet deılmıs napım
kase kadar var ama yarıdan acılıyo acıldıgı zaman mama dökülür gibi bide yanlardan sızar benim aklıma ıslak mendil kutusu geldi
canım ben çalıştığım için farketmiyor annemler bize odanın brini verdiler yeyip içip hoppppp yatıyoruzzzzohhh ne güzellll bi anne bi kaynana gez durrrr benide annem çagırıp duruyo ben gitmiyrum 2ay yanımda kaldı sonra gitti herkezin en rahat ettiği yer evi valla
canım ancak bir bebeğin bir öğünde yiyebileceği kadar mama alır..
bir kase gibi düşünn..çokta küçük sayılmaz yani..öğünlükk..
kase kadar var ama yarıdan acılıyo acıldıgı zaman mama dökülür gibi bide yanlardan sızar benim aklıma ıslak mendil kutusu geldi
canım googleye tupperware mama kabı yaz bak bakalım aynısı değil mi sende ki??
hediye paketinin içeriğinde de bu ürün yazıyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?