2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar ya iki gündür griptim hapşırık ve öksürük vardı haliyle dün gece uyurken bi hapşırdım karnıma acı girdi eşimi uyandırdım. Kötü bişey olsa belli eder herhalde kendini off geçsin artık şu grip

bebek arabası olarak eşimle çift yönlü düsünüyoruz. serin ya da rüzgarlı havalarda bebişi kendimize doğru çevirerek esintiyi engellemiş oluruz diye. hatta bir tane belirledik gibi birşey fotosunu ekleyeyim

Eki Görüntüle 378201

arkadaşlar ya iki gündür griptim hapşırık ve öksürük vardı haliyle dün gece uyurken bi hapşırdım karnıma acı girdi eşimi uyandırdım. Kötü bişey olsa belli eder herhalde kendini off geçsin artık şu grip

Kizlar tv den duyduguma gore Beren saat kenan doguludan 2 aylik hamileymisssss...yani iddia dogruysa belki de bizim gibi ekim annesi olacak bu fatmagul
Ne diyosunuz aramiza alsak mi acep

canım zaten çift yönlü olması şart...
ama ben aynı zaman da oto koltuğu ve pusete uygun olsun istiyorum..
onlarında fiyatları 1.500 den aşağı değil..
baya bir araştırmamız lazım heralde..
bunun markası ne canımm?

canım çok geçmiş olsun bende hamileyken 2 kere grip geçirdim o sancılar beni mahvetmişti..
ayrıca daha 6 haftalık falandım dr düşüğü tetikler demişti ödüm kopmuştu..
allahtan o dönemleri atlattıkta şimdi içimiz biraz daha rahat..
dikkat et kendine..bebişlerimiz bize sımsıkı tutunuyorlar birşeycik olmaz allahın izniyle..

Kizlar tv den duyduguma gore Beren saat kenan doguludan 2 aylik hamileymisssss...yani iddia dogruysa belki de bizim gibi ekim annesi olacak bu fatmagul

iyi de daha 15 gündür birliktelermiş bebiş ne zaman 2 aylık olmuş
ağızdan duymadıkça inanmamak gerek iştee..
aramıza katılmak isterse buyursun gelsin

canım benim ki bundan değilll...
aaaaa seninki nasıl bişeyyyy?? çok merak ettim...

eee bi gelsin başvursun düşünür taşınır karar veririrz....ahu yağtu mu cem yılmazın eşi, babası demiş ki kızım martini bardağında zeytine batırılmış kürdan gibi. hani çok zayıf ve hamile ya,karnı şişince benzetme yapmış.. facete de biri buna karşlılık vayyy be ne babalar var... biz hamile kalsak evlilik dışı,bizim babamız o martini bardağını kafamızda kırar,zeytini ve kürdanı da bi tarafımıza sokar demiş.. çok güldüm...

baby 2 go tatlım, ürün kodu 8842 - 251,00 tl diyor... puset olarak yine baby 2 godan 90,00 tl'ye bunu düşünüyorum. hem ana kucağı hem puset olarak kullanılabiliyor. bunun ürün kodu da 8923 ana kucağı olarak geçiyor. renk olarak kırmızı vermişler bilmiyorum ama ben sarı siyah düşünüyorum arabamıza da uygun olsun diye :) arabamız sarı iç döşemesi sarı siyah spor model bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun

canım erkek olursa DORUK

kız olursa ADA düşünüyoruz..

yanlız ADA'nın yanına bir isim daha düşünücez..

adıyla büyüsün inşaAllah tatlım...

bizim de erkek olursa Mehmet Kayra

kız olursa Aleyna / Alara Asiye olcak nasipse

Tünaydınlar :) Ben de üyeyim buraya hep okuyordum ama bugün size günaydın demek istedim :) Biraz geç kalsam da hepinize hoş paylaşımlar diliyorum:)

iyi de daha 15 gündür birliktelermiş bebiş ne zaman 2 aylık olmuş
ağızdan duymadıkça inanmamak gerek iştee..
aramıza katılmak isterse buyursun gelsin

Valla ikinci sayfa programinda gulsenle muge var magazinci kizlar,onlar iki aydir birlikte dedi.Amaaan ben dogru olmasini isterim bebis haberleri beni mutlu ediyor cunku
Ne tatli olurdu dogru olsaydi valla yakisir bihterime

canım benim ki bunların aynısı 2 adet..

ayyy bende çok güldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…