2012 Ekim Anneleri

gunaydınlar kızlarr

az önce bacak bacak üstüneydim o an hapşurdum sağ kasığımdan bişi koptu sanki bi çığlık attım burda varya :18:

şimdi gene hapşlurdum gene aynı neden böye oluyo bebiş iyimidirki

canım sana en yakın olan e-bebek mağazalarından alabiliyorsun..
ben eve istemiştim..5 tl kargo ücreti ödedim en rahatı bu..

ayrıca milupa paketlerini hemen yollamıyor...
bana baya bir uzun bir süreden sonra gelmişti ama belli aralıklarla bir kaç kere geliyor..

yok kargo bayii degil kargo bayiinden de alıyosun ama 4.75 tl ye primanın belirledigi bayi var ama bikaç yerde tam hatırlayamıyorum prima.com dan bakabilirsin milupa gönderiyo ama bebek dogumca gönderiyo mama şeklinde bozulmasın diye . bak evy baby ye üye ol ordan iki kere geldi bana hemde kargosuda ücretsiz

hayırlısı bakalım tatlım :)

kızlar bu arada bebişlere olası isimler düsündünüz mü ?

canm bu durum bende de sık sık oluyrdu ben ustelik agır bi grip enfeksiyonu geciriyrdm doktorukma basvurdgmda hapsurma sonuca karın kaslarının gevseyp acıldıgını bundan kaynaklı oldugunu ve korkulacak birşey olmadıgını söyledi bilgine :)

ona da bakarım şimdi uye ola ola canımız cıktı zaten

günaydın canım iyiyim sen nasılsın?? ben akşamları uğruyorum ama yazan olmayınca çıkıyorum..
3 tekerlekli bana da daha cazip geliyordu ama denge sorunu kafamı karıştırıyor..

yarın için dualarım seninle canımm..güzel haberlerini bekliyorum
için ferah tutt..yarın için minişinde seni bekliyordur annesi

sağol cnm benim burda ben çok hapşuruyorum işyerinde

hayırlısı bakalım tatlım :)

kızlar bu arada bebişlere olası isimler düsündünüz mü ?

aklımızda bikaç tane isim varda kız mı erkek mi belli olsaydı belki yağız kız olursada nil idil olabilir ama ben doguma kadar daha cook fikir degiştiririm

edammm, supremee, Brck, cimeka, semiha0102, sekerlik16, sevdamcee, seherozcan, gLssHh, medusase, BenElse, zeynepazra, leyli2212

kızlar o kutu mama kutusuymuş :26::26:ama içine ne kadar mama alır bilemiyorum alan arkadaşlar büyüklüğü ne kadar :26::26:bir kase kadar varmı ?
küçük bir kase kadar var ama yarıdan açıldığı için sıvı olarak koyabileceğin çok bi alan kalmıyor..emzik kabı olarak ta kullanılabilir...
çok güldüm ya o şeyi hepimiz ayrı birşeye benzetmişiz ben okumuştum mama kabı olduğunu ama yine de pek benzetemedim...

evy baby siteye üye olduktan sonra birşey daha yapıyormuyuz hediye için,primadaki gibi??

canım bende de oluyor o şekilde kopma gibi..
sanırım bir sorun yaratmıyordur...çoğu kişiden duydum çünkü..

bebek arabası olarak eşimle çift yönlü düsünüyoruz. serin ya da rüzgarlı havalarda bebişi kendimize doğru çevirerek esintiyi engellemiş oluruz diye. hatta bir tane belirledik gibi birşey fotosunu ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…