işte ilk sen diyosun bunuben çok sevdiğim halde çikolata bile yemek istemiyor canım
bende yemiyorum kilo almayım diye işime geliyor
canım burnunu kaşırsan erkek çeneni kaşırsan kız derler...tabiki de saçma... anneannem yaparken suçüstü yakaladım...çok komikti...ay $unu sorcaktim kizlar eski adeten kalma ba$a tuz atiyorlarya kizmi erkekmi bakmak icin size yaptilarmi bunu annem bana yapti sacimi elledimkiz olcakmi$ dediler öyle seyler komik oluyor
neler cekiyor mesela tatli olaraak
tatlı olan herşeyi ama çok yememeye çalışıyorum kilo almamk için :)
bende 7 sinde gidicem çokkkk heyecanlıyım şu mart bitse sanki daha çabuk geçecek günlerr
kızlar ben çok üşüyorum havalar ısındı ben hala donuyorum burd millet sokakta kısa kollu gezmeye başladı ben hala pantolonun altından yün tayt giyiniyorum beeee:26::26: bendemi bir anormallik var sizlerde üşüyormusunuz
bide şunu düşünüyorum ayaklarım üşüyor ve kendimi kasıyorum belkide karnım kasıklarım ondanda sancıyordur olabilirmi?
canım burnunu kaşırsan erkek çeneni kaşırsan kız derler...tabiki de saçma... anneannem yaparken suçüstü yakaladım...çok komikti...
tutsak neden ısrarla insanlara canınız ne çekiyor?,neler çekiyor tatlı olarak diye yiyecek ismi almaya çalıştığını çok merak ediyorum.. birileri burada söylesin bunca hamile zor durumda kalalım diye mi?? hamile olmasan bu yaptığına bi anlam vereceğim ama sen de hamilesin.çok tehlikeli sorular... LÜTFEN!!!
Gecmisi okumaktan anca gelebildim canim
İsim konusu acilmis bende oglan olursa EGE dusunuyorum cunku esim egeli hemde cok hhosuma gidiyor ama erkekte kizlara da koyuyorlar cunku
Kiz ismine karar veremiyorum bi turlu esim fikir one surmuyor sadece sectiklerimden hosuna gitmeyen varsa soyluyor
Ege ile uyumlu olsun diyorum ama Ada yi da istemedim simay dusundum daha icime sinen cikmadi
canım üşüme bende de var özellikle ayaklarım üşüyor..
ama kalın giyinmiyorum..evim zaten çok sıcak oluyor..
terleyip hasta olmak istemiyorum..ama ara ara üşüdüğümü hissediyorum..
İsim konusu acilmis bende oglan olursa EGE dusunuyorum cunku esim egeli hemde cok hhosuma gidiyor ama erkekte kizlara da koyuyorlar cunku
Kiz ismine karar veremiyorum bi turlu esim fikir one surmuyor sadece sectiklerimden hosuna gitmeyen varsa soyluyor
Ege ile uyumlu olsun diyorum ama Ada yi da istemedim simay dusundum daha icime sinen cikmadi
ooff masumiyet sen nasıl durdun 1 ay yaa şimdi en son doktora 22 martta gittim bi dahaki randevum 21 nisan nasıl dayanıcam bilmiyorummm acaba bişeyleri bahane edip gitsem miya dün bi de hapşırınca Karnım acıdı ondan korktum gidip bi görünsem mi diyorum :18:
Ege ismine uygun kız için ( erkek için de olabilir ) Deniz adını düşünmez misin ?
kızlar başı ağrıyan varmı benim hergün başım ağrıyor özellikle akşamları bide gündüzleri midesi bulanmayıp geceleri midesi bulanan varmı bende kusma olmuyor ama hep akşamşarı hem başım ağrıyor hemde midem bulanıyor benim gibi olan var mı?
iş yerinde maalesef ortam sıcak değil
klima zamanıda geçti utanıyorum açamıyorum valla klimayı ama çok üşüyorum eve gder gitmez kendimi yatağa atıyorum sıcacık
kızlar başı ağrıyan varmı benim hergün başım ağrıyor özellikle akşamları bide gündüzleri midesi bulanmayıp geceleri midesi bulanan varmı bende kusma olmuyor ama hep akşamşarı hem başım ağrıyor hemde midem bulanıyor benim gibi olan var mı?
Bende kız olursa eylül de düşündüklerim arasında ama kayınvalidem sürekli beğenmediğini belirtiyor başka isim düşünmüyomusunuz diye...
kızlar sizler isim yazın bana yarasınbiz eşimle hiç isim filan düşünemiyoruz daha ikiz olayını sindirmeye bide 3 ayı doldurmaya çalışıyoruzz
sizler yazdıkça belki benimde isim fikrim oluşur
bende size yeğenlerimim isimlerini söyleyim hepsi çok güzel belkii işinize yarar
öykü
sena idil
sahra nil
selin ay
eylül
kıvanç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?