2012 Ekim Anneleri

ya ben 6 aylık bebegii yanımdan ayıramam en az 1 yaşına kadar yanım da yatarrrrrr

Cimeka bendede haşimato tiroidi var seni en iyi anlayan benim :) ama gozumun onunde iki haşimatolu arkadasım dogurdu,onları gordukce içim rahatlıyor.başka haşimatolu varmı bilmem galıba ikimiziz :))[/QUOTE]

Ben varİm artistcim.6. Haftada cikti hemen levoya basladik.

yarınmı gidicen pendik yakınında oturuyorum cnm sen kaynarcadamıydınnn kaçta gidicen yarınnn

Yarın gitmiyorum canım ben daha erken. Haftaya gidicem kısmet olursa. Eşim de gelsin diye c.tesiye aldık randevuyu. Ben de Pendik'teyim
Normal kontrollerimi Marmara Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırıyorum da maalesef bu tür testleri dışarıda yaptırıyoruz. Devlet hastanelerinde çile çekmek işimize gelmediği için de özellere yönlendik.

Cimeka bendede haşimato tiroidi var seni en iyi anlayan benim :) ama gozumun onunde iki haşimatolu arkadasım dogurdu,onları gordukce içim rahatlıyor.başka haşimatolu varmı bilmem galıba ikimiziz :))[/QUOTE]

Ben varİm artistcim.6. Haftada cikti hemen levoya basladik.

çok tatlı cnm ben bunun örtüsüzünü gördüm hasır gibi dışı beyaz yine...
450 tl dedi 8-9 ay için bu kadar para vermem ama ya.

evt cnm benim baktıgım yerlerdede 450 ile 550 arasında değişiyorr ama ben bu beşiğii çok istiyorummmtabi hasır olanlarından alıcam yaa bi tek bu deil ya 2.de 3. de kullanırrr

Banada telsiz gelecek bi tanıdıktan çok iyi oldu:)
bende oda yapmıcam hemen 1 yaşından sonra falan ayırırım bende genç odası yaptırırım güzel ölçülü düz beyaz..

bende marmarayaa gitmeyyii düşündüm ama ordaa maşallah insanlara insan gibi davranmadıkları için uzak durdummm babası çalışsın kazansın bizde harcıyalım

seyhan bu mobilyacı bizim burdaa haaaa gel bana bakmayaa gidekkkk belis in mobilyaları varrrr

aa ordamı hiç bakmadım adresine :26: Zamanı gelince gelirim bakarız neden olmasın

canım o puset ler sanırım 6 aya kadar falan ancak kullanılıyo bence sen park yatak al daha kullışlı olur

Kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü
Fiyatı da 200 tl

aa ordamı hiç bakmadım adresine :26: Zamanı gelince gelirim bakarız neden olmasın

canım o puset ler sanırım 6 aya kadar falan ancak kullanılıyo bence sen park yatak al daha kullışlı olur

ivet ivett kocaa göbüşlerlee gezerizzzzzzzzzzzzzzzay geçecekmiii bugünler acabaaaaa

bende marmarayaa gitmeyyii düşündüm ama ordaa maşallah insanlara insan gibi davranmadıkları için uzak durdummm babası çalışsın kazansın bizde harcıyalım

Ben rutin kontroller için gidiyorum oraya zaten. Arkadaşım var kadın doğum doktoru :)) Kırklarelinde görev yapıyor. Ona soruyorum ben merak ettiklerimi. O bana sen farklısın o nedenle üniversite hastanesi doğru seçim olur senin için dedi. Ben de oraya gidiyorum bakalım. Doktorları biraz aksi dediğin gibi. Yine de Allah kısmet ederse doğumu yapmak için güzel bir tercih yeri.

o useti 6 aydan sonra kullanamıyorsun canım 6ay 1 yaş işte o sonradan düşünülecek bişey bebeğin durumuna göre değişir

yok şekerim düşündüm ben onu merak etme sen 6 aydan sonra odasındaki karyolasını yatak odasına puset beşiğidee odasına alarak yer değiştirecemmm

Of of of cok seker bu yaaa,ben kesin boyle suslu istiyoruuuuuum kizlar

bizim bi arkadaş aldı bundann (sevoyla lara bilir) bencedee çok şık park yatak almayı planlasaydım kesin bundan alırdımmmm fiyatıdaa çok uygunnnn

Valla bende böyle süslü bişey düşünüyorum kesinlikle hem beyaz olması işime gelir yatak odam siyah beyaz

ay yok ben orda dogum yapamam 2 tanıdıgım orda dogum yaptı teki arkadaşım teki yengem ikisinin bebegide enfeksiyon kaptıı bide üniversite hastanesi yaa insanları deney kobay yerine koyuyorlar ögrencileri ögretmek için heryerlerini delik deşik yapmışlardııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…