ilk 6 ay bebişlerin yanımızda olması gerekiyor bence 6 aydan sonra odaları ayırıp ses cihazı(adı aklıma gelmedi) koyarız diye düşünüyorum
ben park beşik düşünüyorum çümkü sonradan park şekline getiriliyor içinde bebişler oynar
[yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...
yarınmı gidicen pendik yakınında oturuyorum cnm sen kaynarcadamıydınnn kaçta gidicen yarınnn
[yarın kontrolüm var,dua edin benim için...çok meraktayım.aklıma olumsuz şeyler de geliyor.. çünkü hashimoto tiroid+ polikistik overim var. düşük riskini artıran durumlar.. Allahtan hayırlısını istiyorum ..Allaha emanet...
çok tatlı cnm ben bunun örtüsüzünü gördüm hasır gibi dışı beyaz yine...
450 tl dedi 8-9 ay için bu kadar para vermem ama ya.
Yarın gitmiyorum canım ben daha erken. Haftaya gidicem kısmet olursa. Eşim de gelsin diye c.tesiye aldık randevuyu. Ben de Pendik'teyim
Normal kontrollerimi Marmara Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırıyorum da maalesef bu tür testleri dışarıda yaptırıyoruz. Devlet hastanelerinde çile çekmek işimize gelmediği için de özellere yönlendik.
seyhan bu mobilyacı bizim burdaa haaaa gel bana bakmayaa gidekkkk belis in mobilyaları varrrr
kızlar bu doğtaş mobilyanınki güzelmiş de fiyatıyla ilgili bir bilginiz var mı? Ben tam oda yapamayacam ne yazık ki sadece karyola koyucak yerim var onu da yatak odasına almayı düşünüyorum gece emzirirken yatak yanımda olsun diye ama çok büyük bişey de koyamam yatak odasına bakalım nasıl bişey alıcam. Bir arkadaşımın paylaştığı puset beşikte aklımdaki türden tekerlekli her yere çekiliyor o da güzel
aa ordamı hiç bakmadım adresine :26: Zamanı gelince gelirim bakarız neden olmasın
canım o puset ler sanırım 6 aya kadar falan ancak kullanılıyo bence sen park yatak al daha kullışlı olur
ya ben 6 aylık bebegii yanımdan ayıramam en az 1 yaşına kadar yanım da yatarrrrrr
Eki Görüntüle 379018
Kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü
Fiyatı da 200 tl
Eki Görüntüle 379018
Kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü
Fiyatı da 200 tl
bende marmarayaa gitmeyyii düşündüm ama ordaa maşallah insanlara insan gibi davranmadıkları için uzak durdummm babası çalışsın kazansın bizde harcıyalım
Eki Görüntüle 379018
kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü
Fiyatı da 200 tl
ivet ivett kocaa göbüşlerlee gezerizzzzzzzzzzzzzzzay geçecekmiii bugünler acabaaaaa
Eki Görüntüle 379018
Fiyatı da 200 tl
o useti 6 aydan sonra kullanamıyorsun canım6ay 1 yaş işte o sonradan düşünülecek bişey bebeğin durumuna göre değişir
Of of of cok seker bu yaaa,ben kesin boyle suslu istiyoruuuuuum kizlar
bizim bi arkadaş aldı bundann (sevoyla lara bilir) bencedee çok şık park yatak almayı planlasaydım kesin bundan alırdımmmmfiyatıdaa çok uygunnnn
Ben rutin kontroller için gidiyorum oraya zaten. Arkadaşım var kadın doğum doktoru :)) Kırklarelinde görev yapıyor. Ona soruyorum ben merak ettiklerimi. O bana sen farklısın o nedenle üniversite hastanesi doğru seçim olur senin için dedi. Ben de oraya gidiyorum bakalım. Doktorları biraz aksi dediğin gibi. Yine de Allah kısmet ederse doğumu yapmak için güzel bir tercih yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?