ebru melek mobilyalar çok güzell
ben markalı mobilyaların takımları çok pahalı olduğundan bir mobilyacı buldum bu sitede de bir bayan tavsiye etmiş ordan almış onun sayesinde buldum o siteyi ve gayet uygun sanırım ordan yaptırırım yada eşimin amca oğulları mobilyacı beğendiğimi söylerim onlar yapar
inşallahhhhhh cnm inşallah hepimizinkiii
kızlarr bakın bendee bu puset beşiği yatak odası için düşünüyorum nasıllEki Görüntüle 379001
cnm neyi aklımıxa takarsakkkk rüyamıza giriyoo iştee saglıcaklaa gelecekk yavrumm dünyaya inşallahhhhhhhhhhhh
bende yatak odasına istiyorum bu tarz bişey ilk aylarda yanımızda olacak çünkü
öyle canım aynen bilinç altıma yerleştiriyorum sonra kabus oluyor bana
inşallahhh canım bi kavuşalım sağlıkla bebişlerimizeeee
ya kızlar benimde göbegim cıktı ama gaz gibi geliyo yani umuyorum öyledir daha erken göbişim cıkmasın eger şimdi cıkarsa yaza yusyuvarlak olurum tartıya baktıgımda aynı herhangi bi kilo artışı yok ama göbiş cıktı hafiften
Canım bilemiyorum ama karnım çıktı ayrıca hiç kilo da almadım. Bilemiyorum ben yine gazdır diyorum ama annem ısrarla artık hamilelikten ötürü göbeğin çıkmaya başlamıştır diyor. Belki benim iç karnım küçüktür o yüzden çıkıyordur erkenden diye düşünüyorum :26:oww akşamları işte bende böyle oluyorumm.. erkekse cinsiyet daha çabuk çıkarmış ya belki seninde öyledir masumiyetcim
kızlar göbüşlerinizi gördüm bööle oldum
masallah gercekten yanı bu haftalarda bu kadar olması cok ılgınc gazada benzemıyor gercekten yanı
ben hafta olarak sızden baya küçüğüm ama göbeğim uzun süre cıkmasını ıstemıyorumişyerındekı tepkılerden cekınıyorum ılk hamılelıgımde 6 aylıkken ıse gırdım ve bazı kısıelr anlamıyodu bıle yanı benım 5 aydan sonra cıktı net olarak ıns bu da boyle olur cok utanıyorum cunku
Canım bilemiyorum ama karnım çıktı ayrıca hiç kilo da almadım. Bilemiyorum ben yine gazdır diyorum ama annem ısrarla artık hamilelikten ötürü göbeğin çıkmaya başlamıştır diyor. Belki benim iç karnım küçüktür o yüzden çıkıyordur erkenden diye düşünüyorum :26:
Sizlerin karnı ne durumda bende şimdi onu merak etmeye başladım. sizlerde bir ara çekip koyun bakalım hem ay ay göbeğimizin gelişimini görürüz iyi olurdu
günaydın canım hamişlerrrrgöbişler çıkmış ne güzel bende hergün bakıyorum çıkacakmı diye :) benim göbiş yerine midem çıkıyor yaaa
kızlar bide bugün sabah 6 da bi uyandım kabusla bebeğimi kaybediyordum yine kalbi durmuş diyor dr nası kötü oluyorum bi uyandım kalbim nasıl atıyordu ağzımdan çıkacak gibi :18::18:Allahım bebeğimizi sağlıkla kucaklarımza alsaknasıl etkilendim sonrada uyumadım korkudan
aaaa neresiymişş orasıı bende bakamm de hele bii bide seyhanım modoko mabilyacılar çarşısındaa çok seçenek vee güzell mobilyalar varr orayadaa bak öle kaarar verr
inşallahh cnmm yarın olsadaa biii nenehatuna gidecem şekerim erdeysee 100 lira fark varrr bi cd ye verememmaradıı aramazmııı şükürler olsun RABBİM eeeeee
GÜNAYDIN
BÖLE RÜYALAR GÖRÜCEZ ARADA BİR CANIM KORKU ENDİŞEMİZ VAR ÇÜNKÜ AMA KAFANA TAKMA BEBEĞİN SAĞLIKLI VE SENİNLE
erol mobilya bak istersen sitedenben büyüyebilen takım istiyorum ama çok fazla parçası olan değil şifonyeri dolbı bide karyola anca sığar odaya
dediğim gibi büyük ihtimal amca oğullarına yaptırırız ama netten mobilya çeşitlerine bakıp sipariş vericem. evet modokoda da çok çeşit vargerçi benim istediğim şey belli sade ve beyaz
Ben de Nenehatuna gidicem test için. Neredeydin sen :26:
Ebru canım mobilyaların güzelmiş sahidenbebiş sağlıcakla büyüsün onlarla
Bizim de ev küçük olduğu için bir beşikle idare etmeyi düşünüyoruz ilk zamanlar. Ehh artık gerisini de zaman geçtikçe düşünürüz
Benimde göbeğim çıktı daha cok erken diyorlar ama öyle kilo da almadım anlam veremıyorum.. bugun doktora gidecegiz dua edin bize teyzeleri :)
kızlarr bakın bendee bu puset beşiği yatak odası için düşünüyorum nasıllEki Görüntüle 379001
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?