2012 Ekim Anneleri

Bu ürün mavili beyazlı yaa pembeli beyazlı seçeneğide varmış hatta yeşil beyaz kırmızı beyazı da ayy valla çok beğendim sanırım böyle bişey alıcam ben yatak odama koymak içinde uygun olucaktır bakalım daha çok zaman var gerçi

Park beşikler güzel ama ben yan tarafı açılıp yatağa birleştirebileceğim bir beşik tarzı bakıcam sanırım :) Gece ağladığı zaman hemen yanıbaşımda olucak böylece. :)))

Yaa gunler gecmiyor,dakikalar bile agir agiiirr..calisanlar en azindan sizin gunler biseylerle ugrastiginiz icin gecip gidiyordur.benim icin sanki zaman durdu,ay su gunleri hayirlisiyla bir atlataydik,en azindan 4. Ayi bitireydik de bulantilarimiz gecseydi...bir de cok ilginc bisey var ki ben hergun banyo yapardim ve cok severdim bunu,artik banyoya giresim gelmiyor.sacimi nasil kurutucam iki saat falan diye useniyorum.ya deseler inanmazdim boyle biseyi.neden acaba kizlar?

Park beşikler güzel ama ben yan tarafı açılıp yatağa birleştirebileceğim bir beşik tarzı bakıcam sanırım :) Gece ağladığı zaman hemen yanıbaşımda olucak böylece. :)))

tabi tabi öyle alıştır ondan sonra bebeğin alışsın senle yatmaya:)
eşinle karı koca hayatında bitsin:)sakın cnm sakınn

arkadaslar birsey söylemek istiyorum sakin yanlis anlamayin beni....
bende gecen yil herseyini hazirlamistim kizimin en ince detayina kadar aldim herseyini. öyle bir yatak almistimki ona bakmaya kiyamiyordum. biran önce kizim dogsa diyordum. odasini tam hazirlamistim. kac cesit ayakkabi bile almistim..ilk bebegim degildi. iki oglum var bu ücüncü idi ve kizdi. düsünün mutlulugumu... sonra doguma 2 hafta kala bebegimi kaybettim.. bütün o hazirladiklarim..... kime.... nerde.... doktora giderken odasina baktim iki hafta kaldi diye seviniyordum... o cikistan sonra karnim bos kollarim bombos eve geldim... annemler herseyi kaldirmistilar hicbirsey birakmamistilar. bu aciyi anlatmaya inanin kelime bulamiyorum.. o aldiklarim beni daha kötü etti. demek istedigim bebeklerimiz saglicakla gelsinde sonrasi inanin bos.bir günde alinir hepsi... sizi korkutmak degil niyetim cünkü bende tekrar hamileyim ve tek istedigim saglikli kucagima almak....
rabbim hepinizin bebegini hayirli saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin....

tabi tabi öyle alıştır ondan sonra bebeğin alışsın senle yatmaya:)
eşinle karı koca hayatında bitsin:)sakın cnm sakınn

Alışmaz alışmaz:) Bütün gün zaten ayrı oluruz. Ben işe başladıktan sonra o alışır uzak durmaya. Bir de bizden önce uyur o uyuduktan sonra birleştiririm :)

güunaydin güzel anneler ben geldimm

izlar masallah gobi$ler cikmi$$ bende koyayim dimi

Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorum ense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..

canım benim inşallah bu sefer sağlıklı alacaksın kucağına

ama ister istemez bende böyle düşünüyorumo yüzden hiç bir şeye bakamıyorum şu anda 30 haftasını geçtikten sonra inşallahh yavaş yavaş bakar beğenir alırım diye düşünüyorum inşallahhhhh

Son düzenleme:

Allahim cok uzuldum bu yazdiklarina,insallah Hicbirimiz boyle bisey yasamayiz,Allah sanada bu bebisini saglikla kucagina almak nasip etsin.Seni uzmek olmazsa kordon mu dolanmisti?

Hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza bakalım artık :) Haftaya da biz gidicez bebişimizi görmeye :)

unuttum birde günde 8-10 bardak su/sıvı dedi, haftada 2 defa balık,tavuk ve et.. peynir, süt, yoğurt hergün dedi, her sabah yumurta yemeye çalış hergün yiyemezsen mutlaka 2 ünde 1 yemeye çalış bunlar çok önemli dedi az az ve sık sık ye dedi birde.. tabi benim için bütün bunlar baya zor zaten çok az yemek yiyorum doktor sadece 2 kilo almışsın dedi bundan sonra dikkat et biraz daha al dedi :S

Merhaba hanımlar
Benim bulantılarım geçti şükür. Bir haftadır öğürmüyordum bile. Bu sabah bulaşık yıkarken midem bulandı, öğürdüm. Onun dışında 10. haftadan itibaren bulantılarım geçti. Hanımlar dikkat edin, hiçbir şekilde aç bırakmayın kendinizi. Meyve, çerez dahi olsa acıkınca hafif hafif atıştırın. Aç kalındığında öyle çok bulanıyor ki mide.
Haftaya doktora gideceğim inşallah. Yalnız troid testi ne zaman yapılıyor.. Bana şu ana kadar hiçbir test yapılmadı.

GÖZÜN AYDIN NERGİS MAŞALLAHH BAYA ÖNDEN GİDİYO

Allahim cok uzuldum bu yazdiklarina,insallah Hicbirimiz boyle bisey yasamayiz,Allah sanada bu bebisini saglikla kucagina almak nasip etsin.Seni uzmek olmazsa kordon mu dolanmisti?

evet canim hem kordon dolanmisti boynuna birde kordonunda dügüm vardi.
amin canim rabbim kimseye yasatmasin...

Oooo masallah bitti mi,nazar degmesin..cok sevindim senin adina,darisi basima..
Bende 10. Haftadayim belki bu haftadan sonra gecer.yalniz troit testi benim 6. Hafta yapildi ve ilaca baslandi,onemliynis cunku,bir an once yaptirmalisin canim.

kızlar yazdıklarınızı okuycam diye valla gözlerim sulandı. maşallah ne hızlı ilerliyo topiğimiz :))

göbişlerinize bayıldım o kadar olmasada artık benim de belli oluyo göbişim tabi gazın da etkisiyle iyice şiş duruyo

mide bulantısı çeken arkadaşlar ve tabi bende içlerindeyim en kısa zamanda atlatırız inşallah (

bizim de doktor randevumuz 9 nisan ( o zamana kadar nasıl dayanıycam bilmiyorum. doktor her hafta gel dese gidicem yani o durumdayım

bebeğini kaybeden arkadaşa da çok üzüldüm gerçekten Rabbim bize göstermesin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…