selam kizlar nasilsiniz, cinsiyetleri ögrenen arkadaslar tebrik ederim, darisi insallah bizlerin basinabebislerini gören resimlerini koyan ve guzel haberlerini alan anne adaylari ve bebislerine masllah
darisi bebisini görmeyi bekleyenlerin basina. hele ben ben napiyimkuzumu daha hiiiiic görmedim mayisin 7 sinde ilk kalp atislarini duycam ve 27 mayista ilk defa karsilasicaz melegimle insallah o da sizinkiler gibi iyidir hic bir belirtim olmadigi icin bebisimi görmeden kendimi hamis gibi hissedemicem.:26: gunler gecsin bir an önce o guzel dualarinizdan banada edin kizlar
Evet ya çok geç değil mi mayıs ayında gitmek. Ben bir ay nasıl sabrettim hala inanamıyorum ama senin şu an 11. haftaysa mayısa kadar bir ay daha nasıl sabredeceksin
Canım net cok pahallı benim bi ara canım cekti meyve alyım dedim 100 gr 35 tl birden aklımdan uctu canım falan cekmedi
Sanki bende de uçar gibi oldu, pahalıymış . :) Eşimi aradım baktı ama daha buralara gelmez demişler, çok istiyorum ama
Sanki bende de uçar gibi oldu, pahalıymış . :) Eşimi aradım baktı ama daha buralara gelmez demişler, çok istiyorum ama
Canım nerdesin sen eşin merkezden bulamazmı kim dia marketi yokmu oralarda
Canım nerdesin sen eşin merkezden bulamazmı kim dia marketi yokmu oralarda
Şanlıurfa'dayım, öyle küçük bir ilçesindeyim, köy gibi, bırak karpuzu elmayı bile arayarak buluyoruz, 8 aydır burdayım nefret ediyorum, eşim gelsin merkeze gideceğiz, 1,5- 2 saat uzaklıkta, biraz ağlayınca dayanamadı, bu çok kötü bi durum, daha önce bir kere daha oldu, canım öyle çekiyor ki bulamayınca oturup ağlıyorum, inşallah buluruz merkezde.
SİVEREK MERKEZ GUNEY MH. ATATURK BULV. NO:80/G 80/L 80/F SIVEREK/SANLIURFA
canım adres bu yakınsa eşin baksın
Şanlıurfa'dayım, öyle küçük bir ilçesindeyim, köy gibi, bırak karpuzu elmayı bile arayarak buluyoruz, 8 aydır burdayım nefret ediyorum, eşim gelsin merkeze gideceğiz, 1,5- 2 saat uzaklıkta, biraz ağlayınca dayanamadı, bu çok kötü bi durum, daha önce bir kere daha oldu, canım öyle çekiyor ki bulamayınca oturup ağlıyorum, inşallah buluruz merkezde.
Kendimi çok suçlu hissettim şimdi biliyomusun dia markete bak burdakinde var ordada vardır inşallah. Şanlıurfada olması lazım aslında ordan geliyolar çünkü inşallah bulursun
Neden bu kadar geç gittin nasıl dayandın ay ben boş keseye kaç kez baktırdım benmi sabırsızım acabaayrıca doktor folık asit veriyor ilk zamanlarda sen başladınmı
Kendimi çok suçlu hissettim şimdi biliyomusun dia markete bak burdakinde var ordada vardır inşallah. Şanlıurfada olması lazım aslında ordan geliyolar çünkü inşallah bulursun
Suçlu hissetme canım, bulacağız inşallah, merkezde ararsak buluruz. Burada karpuz yetişmiyor maalesef, Adana- Osmaniye civarından geliyormuş buraya. Ebrumelek'tan bi adres aldım ilk oraya gideceğim, bulamazsam da büyük marketlere bakarız merkezdeki, gerçekten sıkma canını.
Bir tek ben değilmiş demek sabırsız olan ayrıca ikili test zamanıda geçmiş olcak bebeğini ihmal etme bu kadar bence bizim gibide sürekli ultrasyona gir demiyorumda çok ya sönündeki süre
Canm telefon numarasını bulamadım acıp sorcaktım ama iki tane dia mağazas varmış onu iöğrendim inşallah ikisinden birinde bulursun
burada o testleri istege göre ve 35 yasin ustundekilere yapiyorlar. ben istemedim. Allaha emanet tabi. ihmal etmiyorum. yasadigim ulke anne cocuk sagligina cok önem veren ve dogumlarda hic problem ve sIkInti yasanmayan yerlerin en basinda geliyo. bende cok isterdim sizler gibi her zaman gideyim göreyimama napalim saglikli olsunda, 4. aydan sonra sIklasiyor kontroller.
Canm telefon numarasını bulamadım acıp sorcaktım ama iki tane dia mağazas varmış onu iöğrendim inşallah ikisinden birinde bulursun
Çok sağol canım ya, seferber oldun benim için. saatin 5 olmasını bekliyorum, hazırlandım sabırsızlıkla bekliyorum, bir alayım hepsini hepsini yiyeceğim, inşallah.
Çok sağol canım ya, seferber oldun benim için. saatin 5 olmasını bekliyorum, hazırlandım sabırsızlıkla bekliyorum, bir alayım hepsini hepsini yiyeceğim, inşallah.
Haber ver olurmu özel mesaj at bana haberim olsun inşallah bulursun canım
Anladım canım türkiyede olsan dayanamzdın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?