2012 Ekim Anneleri

Neden bu kadar geç gittin nasıl dayandın ay ben boş keseye kaç kez baktırdım benmi sabırsızım acaba ayrıca doktor folık asit veriyor ilk zamanlarda sen başladınmı

Evet ya çok geç değil mi mayıs ayında gitmek. Ben bir ay nasıl sabrettim hala inanamıyorum ama senin şu an 11. haftaysa mayısa kadar bir ay daha nasıl sabredeceksin

Evet ya çok geç değil mi mayıs ayında gitmek. Ben bir ay nasıl sabrettim hala inanamıyorum ama senin şu an 11. haftaysa mayısa kadar bir ay daha nasıl sabredeceksin

Bir tek ben değilmiş demek sabırsız olan ayrıca ikili test zamanıda geçmiş olcak bebeğini ihmal etme bu kadar bence bizim gibide sürekli ultrasyona gir demiyorumda çok ya sönündeki süre

Neden bu kadar geç gittin nasıl dayandın ay ben boş keseye kaç kez baktırdım benmi sabırsızım acaba ayrıca doktor folık asit veriyor ilk zamanlarda sen başladınmı

ben yurtdisindayim burda belli bi zamanda bakiyorlar. ben dedim doktorlara ama turkiyede kadinlar istedigi zaman bakiyor diye, doktor guldu, burda prenseste ayni senin gectigin yollardan gecti ve saglikla bebisini aldi dedi sanirim biz turkler cok sabirsizis ben vitamin ve demir hapi aliyorum canim.

Bir tek ben değilmiş demek sabırsız olan ayrıca ikili test zamanıda geçmiş olcak bebeğini ihmal etme bu kadar bence bizim gibide sürekli ultrasyona gir demiyorumda çok ya sönündeki süre

burada o testleri istege göre ve 35 yasin ustundekilere yapiyorlar. ben istemedim. Allaha emanet tabi. ihmal etmiyorum. yasadigim ulke anne cocuk sagligina cok önem veren ve dogumlarda hic problem ve sIkInti yasanmayan yerlerin en basinda geliyo. bende cok isterdim sizler gibi her zaman gideyim göreyim ama napalim saglikli olsunda, 4. aydan sonra sIklasiyor kontroller.

Anladım canım türkiyede olsan dayanamzdın zaten

bulantım iki gün ara vermişti ne güzel şimdi yine hızlı bi dönüş yaptı heryere kustum işyerinde =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…