cnm ya istiyosan netten sipariş ettt üzüldüm bak şimdiiiBence de yaaa, karpuzu okudum içim gitti, küçücük bi kasabada yaşıyorum, elmayı bile bulduğuma şükrediyorum, aklıma karpuz düştü çok fena...
Ben şimdi ağlarım ama bak bana niye demediki doktor senle aynıyızz
canım sende d,bakır gibi biryerde yaşasaydın seninde vaktin geçmezdi gezme alanları yok
ya kızlarr bana böyleee iğnelerr batıyoo resmen göbegimin alt kısımlarına bide kasıklarımaaaa sizdede oluyomuuu
Ayy valla özür dilerim dilim tutulsaydı keşke söylemeseydim
hosbulduk canim saolasin, canim hic birsey istemiyor bu siralar icime kapandim cok mutsuzum
dimi doğru sölüyosun düşünemedim gaza geldim benimde canım çekiyo ama
bence de yaaa, karpuzu okudum içim gitti, küçücük bi kasabada yaşıyorum, elmayı bile bulduğuma şükrediyorum, aklıma karpuz düştü çok fena...
cok normal bu dönemde olur böyle seyler ama kendini dinleme hatta yalnız kalmamaya calıs git gez annene git arkadasına git hava güzel hava almaya cık kendini üzme bebek hisseder sonra
cnm ya istiyosan netten sipariş ettt üzüldüm bak şimdiii
Hiii doğru diyorsun ama gelene kadar sağlam kalır mı ki
Yok canım, kötü niyetle söylemediğinin farkındayım. Ama soğuk soğuk nasıl güzel giderdi...
işte bu yüzden yazmayın diyorum bak arkadaş bizim gibi büyük şehirde yaşamıyo onun vebaline girememBak şimdi aklına düşmüş çok üzüldümm
kalırr cnm kalırrrrr onlar düşünmüşlerdiiirr biçaresiniiii
Canım net cok pahallı benim bi ara canım cekti meyve alyım dedim 100 gr 35 tl birden aklımdan uctu canım falan cekmedi
öyle yapiyorum cnm bügün evdeyim hava yagmurlu o yuzden
ayy valla özür dilerim dilim tutulsaydı keşke söylemeseydim
sadece senlik bir durum değil bu canım senden öncede defalarca bu şekilde yazıldı yoksa hiçkimsenin kasti yazdığını düşünmeyiz zatenAma bu konuda herkes daha hassas olmalı ki kimsenin vebalini almayalım
hangi ildesin sen yagmurlu havadada yapılacak cok güzel seyler var battaniyenin altına gir kendine film ac sıcak bişeylerde koy yanına ohhhhh keske evde olsamda ben yapsam zaten cok uykum var
Eki Görüntüle 381726 Eki Görüntüle 381727 Eki Görüntüle 381728 Eki Görüntüle 381729 Kızlar bende dun gıttım.buda benım mınık oglum..
yaaaa gerçektenmi,acaba düşürecekmiyim ondanmı çıktı o çizgi acaba dr a gitsemmiki.Zaten benim herşeyimde var bi anormallik cinsiyetide çok erken belli oldu.Başka göbeğinde çizgi çıkan yokmu yaaaaaa?????
kızlar 2 gün önce düşük yaptım moralim alt üst oldu zaten 2 haftadır kalp atışını duyamıyoduk kese boş yalancı gebelik dediler rabbim sizin bebeklerinizi korusun kucağınıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?