2012 Ekim Anneleri

sana katiliyorum cnm.benm bulundugum ulkedde uzmanlar 3 yasin akadar anne -baba ile beraber ayni odada yatmasini gerektigini savunuyor.ben bu fikre katiliyorum.tabi bazi arkadslarimiza ters gelebilir.saygi duymak lazim.

herkesin cocuk yetistirmesi farklidir.saygi duymak lazim diye dusunuyorum.

gunaydınlar kızlarr nasılsınızz
ben hiç iyi değilim grip oldum sürekli hapşuruyorum..

günaydın tüm anneler ve kuzularına :119::119::119: sağlıklı bir gün olması dileğiyle

biricik geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al

Dimi doğru sölüyosun düşünemedim gaza geldim benimde canım çekiyo ama

kızlar uzun zamandır yoktum sayfalar su gibi akıp gitmiş takip etmek imkansız maşallah hep böyle devam etsin inş.

kaybı olan arkadaşlara allah sabır versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

cinsiyeti öğrenen arkadaşları tebrik ederim kuzularımız sağlıkla büyüsün inş. allah tamamına edersin inş.

ekim anneleri ve diğer annelere

nunus81 sağol canım ben özel hayat hastanesine gidiyorum ercan beye . samimi tecrübeli bi doktor aslında.ama kafam karışıyor ynede.nerde dediğin doktorun muayenesi

benim dr um alsancakta zara nın karşısında tam.iyi bir dr.banada uğurlu geldiğine inanıyorum.genel bi kontrol için ona gitmiştim.ertesi ayına hamile kaldım:))ilkimde düşüktü.hamile kalınca hemen çağırdı çok ilgilendi.oyüzden çok güvendim dr uma.hep böyle güzel gitsin inşallahhh:)))

:26::26::26: canım üzüldüm şimdi (( sen tam olarak nerde yaşıyorsun

Son düzenleme:
kızlar hülyakevin arkadaşımızın yazdıklarını dikkate alalım ve lütfen yiyecek ismi yazmayalım olurmu

herkese günaydınlar geçmişe bakamadım herkes iyidir inş.

brck geçmiş olsun kendini tutmadığın sürece hapşırmanın bir zararı yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…