kızlar ben şimdilik bebe yağı kullanıyrum idare ediyor bence gayet güzel nemlendiriyordaha fazla şişince karışım yağlardan bende denerim bide azıcık havalar ısınsın sık duş alabilecek duruma gelelim vıcık vıcık yağla 2-3 gün gezemem ben bide bu yağlar giysilere bulaşmazmı ona nsıl çare bulucaz?
kızlar göbüş topiğine fotoğrafımı ekledim.
Ufaktan ufaktan büyüyoruz sanırım
[/QUOTE]canım üzüldüm isteyerek mi çıktın kaç haftalık]selam annişler bugün pek iyi degilim saatlerdir burdayım yazasımda gelmedi ev hanımları kervanına bende katılıyorum işyerim kapanıyo mayıs sonu işten cıkıyorum. kızlar bu dogum parası hakkında bilgisi olan varmı burdan cıkınca baska bi işyerinden sigortamı yatırtsam dogum parasını alabilirmiyim acaba
benimde yok gibi aksamlari cok $i$iyor gazdan sanirimbenim nerdeyse 3aylık hiç göbüş yok ve bu beşinci yaş 33
kızlar ben şimdilik bebe yağı kullanıyrum idare ediyor bence gayet güzel nemlendiriyordaha fazla şişince karışım yağlardan bende denerim bide azıcık havalar ısınsın sık duş alabilecek duruma gelelim vıcık vıcık yağla 2-3 gün gezemem ben bide bu yağlar giysilere bulaşmazmı ona nsıl çare bulucaz?
benimde yok gibi aksamlari cok $i$iyor gazdan sanirim
ben kulanmaya basladim cnm 2gunde bir suruyorum hemen emiyor biraz bekliyorum üzerimi hemen giyinmiyorum gögüslere kalcalara ve gobi$e sürüyorum rahatliyorum cünki karnim cok ka$iniyor yaa benimm
benimde yok gibi aksamlari cok $i$iyor gazdan sanirim
ben kulanmaya basladim cnm 2gunde bir suruyorum hemen emiyor biraz bekliyorum üzerimi hemen giyinmiyorum gögüslere kalcalara ve gobi$e sürüyorum rahatliyorum cünki karnim cok ka$iniyor yaa benimm
Bende daha ne çatlak ne kaşıntı olmadı. Normal yaşantıya devam. Göbek de çok fazla yok normal elbiselerimden giyiyorum şu an :) Keyfini çıkarayım çünkü daha sonra giyemem. Akşam olunca benim de çok fazla şişiyor. Yediklerimizin etkisi bence de.
bende şimdi çok kaşınmıyorum ama ilerde kaşınıcağım kesin:44::44::44::44: 1 ay sonra filan sürmeye başlarım heralde
kızlar ben komili bebe yağı kullanıyorum hem kokusu çok güzel hemde içinde doğal zeytinyağı varzeytinyağı olunca daha güzel yumuşatıyor sanki kullnmak isterseniz tavsiye edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?