2012 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba .... İkili testteki hcg hormonu seviyesine göre cinsiyet mevzuu vardı ya... Hani 50den aşağı erkek, yukarısı kız diye... Bir arkadaş söylemişti buradan ben oonun da hurafe olduğunu diğer topiklerdeki kızlarınkinin tutmadığını söylemiştim ama 12. haftada yapılan tutuyormuş. Benim arkadaşım da 12. haftada yaptırdı onun da 50nin altındaydı. Ve cinsiyeti belli oldu erkek onun Ben sonucumu pazartesi alacağım D: Ayyy çok heyecanlandım

evet sabahlari kucucuk aksamlari 7aylik hamile gibiyim
benim 36 bedendi artik popodan gecmiyo dartildim kilo vermi$im ama anlayamadim

Ben daha tartılmadım ama kilo aldığımı hiç sanmıyorum. Doktora gidince nasılsa tartıcaklar :) Yazarım o zaman. Bebişimi de görmüş olucam ya içim içime sığmıyor

Benim de test haftaya bakalım o zaman da 12. haftanın içinde olucam. Ben de deneyeyim. Zaten erkek bebekler hemen belli oluyormuş. Kızlar geç belli oluyormuş.

hoşgeldin aramıza..ben ilacımı 8 yıldır falan kullanıyorum canım.hipotiroidiyim ben.yani az çalışıyo benim,dışardan hormon takviyesi alıyorum.sanırım seninki hipertiroidi.gebelikte çok önemli sürekli kontrol altında olmalısın.mutlaka bi endokrin uzmanına görün ve en kısa zamanda ilaca başla.çok çok önemli,ihmal etme...

kızlarr ikili test sonuçları ne kadar sürede çıkıyo hastaneden hastaneye farkedermiki ben haftaya gidicem ikili teste miniğimde kocaman olmuş olur o zamana kadar

bizim sonucumuz 1 haftaya çıkmıştı canım..

benim de hamileliğmden önce bacaklarımda vardı çatlaklarım kesin çatlicam derdim ben de.ama ilginçtir karnımda yok çatlak öyle.yani çok az var.onlarda doğumdan sonra meydana çıktı.karnım indikçe yani belli belirsiz.doktorum bile ne güzel hiç çatlamamışsın demişti.ama benim annem de öyleymiş.pek yoktur çatlağı.genetik olduğunu düşünüyorum ben de.ama yine de biz tedbirimizi alalım diye düşünüyorum..ayrıca vazelinden de çekiniyorum biraz.petrol bazlı falan diye duymuştum.bi bilginiz var mı zararı var mıdır ki?:26:

Ben daha tartılmadım ama kilo aldığımı hiç sanmıyorum. Doktora gidince nasılsa tartıcaklar :) Yazarım o zaman. Bebişimi de görmüş olucam ya içim içime sığmıyor

bende cok heycanliyim yaa haftaya per$embe gidecem gorecem minikimi insallah heysey yolundadir

ne güzel canım benim anneminde göbişinde yok öyle çatlak inş. benimde olmaz...ben duymamıştım canım petrol bazlı olduğunu araştırmak lazım öyleyse en iyiysi bebe yağı yada şu bitkisel karışım yağlardan alıp yapmak

Benimde göğüslerim kaşınıyo südyenden heralde diye düşünüyodum ama...

kızlar bide erkekler hemen belli eder die bişi yok...arkadaşım 18.haftada anca öğrendi erkek olduğunu:)

Benimde göğüslerim kaşınıyo südyenden heralde diye düşünüyodum ama...

kızlar bide erkekler hemen belli eder die bişi yok...arkadaşım 18.haftada anca öğrendi erkek olduğunu:)

Burada da erkek bebekler hemen belli oldu ama doğru diyorsun. Kız olanlar da söylendi sonuçta :)

Tutsak ben 10+5 im daha kasintim yok senin ne zaman kasinmaya basladi ki?

benimde daha 1 haftadır falan ara ara kaşınmaya başladı canım 11 haftalıkken başladı yani tam bebişin olduğu yerden böle tatlı tatlı kaşınıyor :)

İnşallahhh. Ben de görmedim çünkü kalp atışını duyduğumdan bu yana. Merak ediyorum ne durumda, nasıl diye. İnşallah güzel güzel bekliyorlardır bizi

evet cnm sen kac haftada bi gidiyorsun ben en son 6+3 haftalikti gittim kalbi atiyordu 122 orda oyle bir heycanladimki
ben persembe gidecem 12haftanin icinde ve birdahaki rdv 6ci ayda

benimde daha 1 haftadır falan ara ara kaşınmaya başladı canım 11 haftalıkken başladı yani tam bebişin olduğu yerden böle tatlı tatlı kaşınıyor :)

Aman ya kaşınmayalım :44: İşyerindeyiz kaşıyamayız da şimdi tatlı tatlı kaşındıkça O halimi düşünemiyorum :18:

selam cıcı anneler bız bugun cok rahatsızıszzz kuzumlaa.... SAG kasıgıma ara ara agrılar gırıyor ıctıgımız vıtamın ılacı elevit ıshal yaptı doktorumuz ıstırat dedı eger gecmezse gelmem gerektıgını soyledi

Merhaba 13.5 haftalık hamileyim.cnsiyetini daha öğrenemedim.öğrenen varmı.son adet tarihim 20 aralık fakat ocakta hamile almışım.dokktor çocuğun gelişimine göre tahminen 10 ocak da kalmışsın dedi.bebeğim 1 hafta önden gidiyor.etrafımdakiler önden gidiyorsa erkektir diyor.cvplarınızı deneyimlerinizi bekliyorum

evet cnm sen kac haftada bi gidiyorsun ben en son 6+3 haftalikti gittim kalbi atiyordu 122 orda oyle bir heycanladimki
ben persembe gidecem 12haftanin icinde ve birdahaki rdv 6ci ayda
Ben gittiğimde 7. haftadaydı. Kar yüzünden geç gittim kontrole. Kalp atışlarını duymuştum ufacık bişeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…