2hafta falan oluyor cnm ama ilkten azdi sonradan cogaldi anlamadim aksamlari daha cok ka$intim oluyor
Yapsın bakalım yaramazlığını :) Zaten anne-babasına çekerse yaramaz bişey olacağı kesin
Merhaba 13.5 haftalık hamileyim.cnsiyetini daha öğrenemedim.öğrenen varmı.son adet tarihim 20 aralık fakat ocakta hamile almışım.dokktor çocuğun gelişimine göre tahminen 10 ocak da kalmışsın dedi.bebeğim 1 hafta önden gidiyor.etrafımdakiler önden gidiyorsa erkektir diyor.cvplarınızı deneyimlerinizi bekliyorum
Hmm AllahAllah ben niye kasinmiyorum acep?ayyy neleri merak ediyorum yaaİkiliyi ne zaman olcan peki,beni 12+4 te cagirdi.
Kızlar merhaba .... İkili testteki hcg hormonu seviyesine göre cinsiyet mevzuu vardı ya... Hani 50den aşağı erkek, yukarısı kız diye... Bir arkadaş söylemişti buradan ben oonun da hurafe olduğunu diğer topiklerdeki kızlarınkinin tutmadığını söylemiştim ama 12. haftada yapılan tutuyormuş. Benim arkadaşım da 12. haftada yaptırdı onun da 50nin altındaydı. Ve cinsiyeti belli oldu erkek onunBen sonucumu pazartesi alacağım D: Ayyy çok heyecanlandım
bilmemki :44: bakalim per$embe ne diyecek doktor sen yaptirdinmi peki ??
hamılelıkt İSHAL TEHLİKELİMİ KIZLARRRR
benim göbişim çookkk kaşınıyordu...
hamılelıkt İSHAL TEHLİKELİMİ KIZLARRRR
bana cok iyi bilgili muhasebeci lazım bizimki yok ortalarda ya bu dogum parası işsizlik parası nasıl ögrenicem nettede türlü türlü şeyler yazıyo
benimde ilğinç ama belim kaşınıyo 2 gundur belim çatlıycak galiba :))))))
kesinlikle tehlikeli canim ben de gecen hafta ishal oldum ve gece acile gittim 1 sise serum yedim ishalde su kaybi bebek icin tehlike yaratir sakin ihmal etme
mrblar.Bende yeni katıldım aranıza.size bir sorum olacaktı.dün testler yapıldı.tsh hormonumun çok çalıştığını öğrendim.Forumda böyle üyeler olduğunu okumuştum.Siz ne zamandan beri guatır ilaçı kullanmaya başladınız.Biz yarın kontrole gidecez.Bu zamana kadar kullanamdığım için bir sorun çıkar diye çok korkuyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.Hekese sağlıklı bir gebelik diliyorum
senın için bizim şirketteki muhasebeye sordum
kapandığı için sana tazmınat ödemek zorunda zaten onlar çıkarıyo işlemi yapıcaklar ve sen iş bulma kurumuna drek gidip başvurup maaşa bağlanacaksın doğun parası die bir şay yok zaten sadece izinde olduğu zamanların ödemesini veriyo sgk ama izin öncesi işten çıkarıldığı için böyle bir hakkı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?