• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

baya bir eskiymiş o zaman alet canım kesede mi görülmedi :27: Haftaya kendi doktorunla doya doya bakarsın bebişine inş.

hediye içinmi kayıt olmuştun yoksa başka bişey mi :26:
Bende ilerleyen zamanda talep edicem

evet canım ilk hediyem paketi için. bir ay içinde göndereceklermiş

bakalım kızlar tutulabilirse tutarız olmazsa da sağlık olsun napalım bebeklerimizi zora sokmayız :31:

gözgü demek 1 ay içinde gelecek ne güzel. paketin içinde neler var biliyomusun canım

bende bılmıyorum napacagımı ama buyuk ıhtımalle tutamam gecen hamılelıgımd etutmustum ama hem cocuk yoktu hem gunler dah kısaydı ıs saatlerım rahattı fılan bunda cok uzun sure bakalım belkı 1-2 gun denerım ama emzırırken tutmaıstım sonra borclarımın buyuk bı kısmını tuttum ama:21:

kışın hadi bi derece..hem gün kısa hem sıcak değil falan..bana kalsa yine tutmazdım ama ayrı tabi, tutulabilir.. ama yaşlılıkta,hastalıkta,uzun yolculukta bile muaf tutulurken gebelik gibi kutsal bir olayda da tabiki muafız.isteyen sonra borcunu öder canlar..kendinizi ve bebeğinizi zorlamayın derim ben :34:

ben de ekim annesi olacağım yeni üye oldum arkadaşlarr

hoşgeldin canım, Allah kucağına aldırsın inşallah.

evet super87 peygamber efendimizin meyvesi
yok sakaryalıyım bilemedin :1:

ee kızlar göbişler aynımı yoksa şişkinlik varmı :52: bide kilo alan oldumu şuana kadar :31:

ben de henüz kilo almadım çok şükür. zaten pek yemek yiyesim de yok. göbişte herhangi bir değişiklik yok benim.

merhaba kızlar primadan aradılar bilgi teyit i için aranan oldu mu başka

ben dün üye oldum ama aramadılar beni.

[

ramazanda yeriz bol bol :56:

ramazan oruç tutuyorum hep .inş.böyleyken tutacagım:31:

süperim tavsiye etmem bu sene oruç tutmanı. bebişlerimizin tam büyümeye başladığı, bizim daha dengeli, daha düzenli beslenmemiz gereken zamana denk gelecek çünkü Ramazan ayı bu sene. ben normalde de tutamıyorum zaten, hamileyken hiç düşünemiyorum. kimseye de tavsiye etmiyorum, uzun ve sıcak günlerde susuz kalmak bebek için hiç iyi değil çünkü.

bakalım kızlar tutulabilirse tutarız olmazsa da sağlık olsun napalım bebeklerimizi zora sokmayız :31:

gözgü demek 1 ay içinde gelecek ne güzel. paketin içinde neler var biliyomusun canım

canım halamın kızına gelmiş de çok kullanışlı şeyler varmış süt poşedi göğüs pedi tupperware den mama kabı gelmiş iki tane bu kadarını biliyorum başka ne var bilmiyorum

kışın hadi bi derece..hem gün kısa hem sıcak değil falan..bana kalsa yine tutmazdım ama ayrı tabi, tutulabilir.. ama yaşlılıkta,hastalıkta,uzun yolculukta bile muaf tutulurken gebelik gibi kutsal bir olayda da tabiki muafız.isteyen sonra borcunu öder canlar..kendinizi ve bebeğinizi zorlamayın derim ben :34:

bende oyel düşünüyorum canım zorunluluk yok allah saglık versın sonra öderiz borcumuzu ınsallah:34:

kızlar bende ilk hediyem için doldurdum form ama sonra sayfa boş çıktı bişi demedi acaba gönderildimi:) e bebek mağazasından alıcam kaç gün geçmesi lazım

valla ıste yandı canım kalan 2 haftayıda dogumdan once kullanmıs oldum ıste neys ededıgın gıbı hayırlısı olsun:1:

ya canım bende yapcamda ıste doktora gıtmeyı beklıyorum aslında bugun dıs ıcın gıdeyım derken kucuk bı devlet hast muayen oldum kan ve ıdrar tahlılı verdım ama ultrasonda gözükmedi makına gelısmıs deılmıs normal dedı gelısmıs olan ıcınde ta 12 sıne randevu verdıler o ndada tuvaletın sıkısıp gel dedıler yuh dedım bu gelısmısı mı :1:artık onlar kalmadı bılıyosunuz o yuzden ultrasona gırmıycem haftaya carsamba zaten kendı doktorumd arandevum var tahlıl sonuclarını alıp ona gosterıcem :34:

kızlarrrrrrrrr bebişlerinizi ve sizi öpüyorumm çokkkkkkk :38: napıyonuss yoğunum yazamadımm bişi kaçırmadım umarım :D :52:

yaa biz böyle sürekli internet başındayız da zararı olmuyor mu bunun valla içime de sinmiyor.

benimki doktor deyimiyle 7 haftalık.şu keseyi merak ettim gidiyim bende göriyim.:52:

nasılsınız kızlar nasıl geçiyo hamilelik :) benim 3 gündür çok kötü midem. bulantım yok ama reflü gibi ağzıma acı su geliyo boğazım sürekli yanıyo 3 gündür. çok kötüyüm walla. ama halen bulantı yok

sabah girmiştim kızlar öğlen kreşe kızımı almaya gittim geldik öğle yemeğimizi yedik kızım uyudu öğle uykusuna kısa sürede ne kadar sayfa atlamışsınız ya şaşırdım ben dün üye oldum buraya.hurma yemek gebelikte doğumuda kolaylaştırıyor bu arada.kızlar normal mi sezeryan mı yapacaksınız doğumu.ben ilk doğumumu normal yaptım bunuda normal istiyorum herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan daha çok korkuyorum normal doğum bebek gelene kadar zorluyo ama baş çıkınca herşey bitiyor hem bebeğini o an hemen görmek dünyanın en güzel anı diyebilirim bu duyguyu bir kez daha yaşayacağıma(inşalllah)sabırsızlanıyorum 6 sene olacak araları çocuklarımın kızım temmuz 2006 da doğdu buda 7 ekim 2012 olacak inşallahhhhh çok güzel bir duygu ALLAHIM herkese her kadına yaşatsın bu duyguyu
normal mi sezeryan mı

sabah girmiştim kızlar öğlen kreşe kızımı almaya gittim geldik öğle yemeğimizi yedik kızım uyudu öğle uykusuna kısa sürede ne kadar sayfa atlamışsınız ya şaşırdım ben dün üye oldum buraya.hurma yemek gebelikte doğumuda kolaylaştırıyor bu arada.kızlar normal mi sezeryan mı yapacaksınız doğumu.ben ilk doğumumu normal yaptım bunuda normal istiyorum herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan daha çok korkuyorum normal doğum bebek gelene kadar zorluyo ama baş çıkınca herşey bitiyor hem bebeğini o an hemen görmek dünyanın en güzel anı diyebilirim bu duyguyu bir kez daha yaşayacağıma(inşalllah)sabırsızlanıyorum 6 sene olacak araları çocuklarımın kızım temmuz 2006 da doğdu buda 7 ekim 2012 olacak inşallahhhhh çok güzel bir duygu ALLAHIM herkese her kadına yaşatsın bu duyguyu
normal mi sezeryan mı

ben sezeryan olucam canım allah nasip ederse eşimle ortak kararımız

radyasyon işte bol bol zararlı değil midir

zararlıdır canım ama cep telefonları bile radyasyon napalım. laptop kullanıyorsan kucağına alma gece uyurkende çevrende cep tlfnu bile bulundurma cihazları kapat yeterli olur sanıyorum.

ne radyasyonu gozgu öyle birşey olsa tüm bilgisayar başında çalışanlara doktor işi bırakın derdi.öyle birşey yok olamaaz bence.

kızlar şu avm deki kontrollü gecişlerde geçmeyin.dün markete girerken gectim unuttum ya..:51:

Back
X