son ayda oluo cnm ben olebılıyorumm .. ama bazıları hıc muayene olmuo benım ablam meselaa 41 haftada dogurdu sancısı yok dıe sezeryan oldu hıcde acılma varmı dıe bakan olmadı:26:
benim doktorum sancı olunca bakıyomuş canım ne zaman doğum başladı hastaneye gittik işte o zaman bakıyomuş..
ayy heyecan dorukta dimi sağ salim gelir inşallah eşin canım. yarında hasret giderirsiniz.
sagol canım benim evet yaa uyuyamam ben bu gece heralde ama son gece allahımın izniyle yarın aşkımla uyurum :))))
canım bildiğim kadarıyla bebişimizi dış etkenlerden koruyan rahimin ucundaki tıkaç o doğum başlamadan önce atıyomuş böyle sümüksü katı kanlı akıntı şeklinde işte ona nişan gelmesi deniyo sonrada bi kaç gün yada saat içinde doğum başlıyoomuşkızzlar ya nişan ne demek hani nişanın gelmesi falan ben bilmiyorum bunu ?
hımmmmmmm sağol canım öğrendiğim iyi oldu başıma gelirse eğer panik yapmayayım bu ne diye...gerçi nişanın geldiğini görüncede ayrı panik yaşarım ya neysecanım bildiğim kadarıyla bebişimizi dış etkenlerden koruyan rahimin ucundaki tıkaç o doğum başlamadan önce atıyomuş böyle sümüksü katı kanlı akıntı şeklinde işte ona nişan gelmesi deniyo sonrada bi kaç gün yada saat içinde doğum başlıyoomuş
canım nişan dedikleri şey doğumun başladığını haber veren küçük bir kanamaymış, rahim ağzı açılınca adet kanamasının başındaki gibi hafi bir kanama gelirmiş onun gelmesinden sonra en geç 2 gün içinde doğum olurmuş.kızzlar ya nişan ne demek hani nişanın gelmesi falan ben bilmiyorum bunu ?
hım son dakikaya kadar normalmi dğeilmi öğrenemeyecekmiyizzz ay ne heycanlıyaws.benim doktorum sancı olunca bakıyomuş canım ne zaman doğum başladı hastaneye gittik işte o zaman bakıyomuş..
:
her doktor bir değilmiş ama canım çatı müsaitmi diye önceden bakan doktorlarda varmış..hım son dakikaya kadar normalmi dğeilmi öğrenemeyecekmiyizzz ay ne heycanlıyaws.
günaydın kızlar, gece 3.22 den beri ayaktayım, malum sebepten uyandım ve 5 e kadar döndükten sonra pes edip kalktım. Bugün açılışı biz yapmış olduk. Oğlum da uyumuyor zaten o da 4 ten beri tekmeleyip duruyor. Sıpam benim dün ultrasonda ayaklarını tutuyordu şimdi neler yapıyor acaba.
gunaydın canımm benım kızımde benı tekmelerıyle uyandırdı bızde erkencıyızz..malum sebep demıısınn neolduu uyku sersemı aklıma gelmedı :))
olsunlar cnmm toosun tosun yerım ben onları :))) balıkk yemıyen kalmasın kampanyaa baslatıyorum balıklara hücummmkızlar bende uzanayın benim kız da rahat etsin gögsümün altına altına vuruyor maşallah suksuk senin kız gibi tosun olsun bizim bebişlerde balıkları pişirelim :)))
cnm kucuk tuvaletın varmıs gıbı bı hıs gelıomus ben buara herkese soruyorumda.. aama onu tabı tutamıyomusunn bıanda oluomus ole cok deıl amaa kacırırsın yaa ole bıseyy hafıf kanlıı sıvı gelıomus bunada nısan dıolar o gelınce hemen hastanee gıdıcekmısınn ama hemen dogum olmayabılırmıs bı arkadasımm gece 11 geldı ama ertesı gunn 4 gıbı dogurdum dedı meselaa.. degısıomus cnmm oara catı muayenesı yapılıo anneyee ama ole abrtılı bısey deılmıss 1 dk bıle surmuomuss ne oo defınemı arıolar..:))) herkezın dedıgıne ınanmayın yaptırınca anlıycaksınızz bıttı dedıklerınde bukadarmıymıs dıceksınızz .. rahat olun kızlar kasmayın :)))kızzlar ya nişan ne demek hani nişanın gelmesi falan ben bilmiyorum bunu ?
ewt cnmm ozelde dogum yaptı dırek sezeeryann belkı normalde dogurabılırdı hıc denemedıler bı kere bılee.. 365o dogdu dıee normalıı yapmadılarr . ole hayırlısıymıss rahat dogum oldu acısı sızısı olmadı sukur..DD son aydamııııııı daha çok var desenee
ablanla ilgili söylediklerini okumadım
kıyamam ona
her zaman tadını cıkar annesı bıdaaha belkı cogumuz cocuk dusunmuyoruzz bu zamanın kıymetını bıll tekmelerle gune baslamak gıbısı yokk :=)kızlar selammmm
bulut81 canım çok sevindim senin adına eşine kavuşuyomussun allah ayırmasın bi daha gözün aydın tatlım tekrar
suksukcum maşallah kızına neyle besledin öle annesi oh oh tosun olsun da büyüsün
kızlar benimde yarın doğum günümkociş bi yerlere götürecekmiş bizi kızımla bakalım nereye gidecez:44: bugünde yorulmuştuk temizlik yaptım bi sürü yarın dinlenirim inş şimdide kızımla meyve yiyoruz oda çok seviyo meyvayı yerinde durmuyo yemeye başlayınca offf son zamanlar dahada bi geçmez oluyo yaa bugün tam 28+0 olduk daha çok var yaaaa
mıde yanması ıcın surup verıolar dıe bılıyorum cnmm sen aldınmı ole bıseyy .. 2 yastık koyy basın yuksek olmalıkı mıde asıtınn senı rahatsız etmesın yatmadan once yemek yeme.. kızartmaa yaglıı baharatlı yıceklerden uzak dur daha cok sebze yee.. aklıma gelen bunlarr .. sutde ıı gelır derlerr ama coguna ı gelmıo gecmıs olsun cnmm sukurler olsun benım yanmam yok henuziyi geceler annişler geçmiş yapayım derken günü kaçırıyorum
iki gündür uyuyamıyorumda biraz önce 1 bardak süt içtim hiç sevmeme rağmen uyku getirir diye midemden alevler çıkıyor şimdi hem uykusuzum hem midem yanıyor of of
yüksek iki yastık koyayım başımın altına bakalım işe yarayacakmı
nıe kızım benımm kızımm cadımı olcak :)))guclu olabılır aama dovmezbenım kızım uslu olcakk teyzesıısuk suk seninle sat aynı biliyorsun senin kız benim oğlanı dövicek maaşallah sanada kızınada
yap cnmm sende cok gusel oluoo ıns begenırsınızz.. bende cok acıktım babamızı uyandırcaz bı yarım saat ddaha dayansam ıı ktabiki tuvalet.
bi çay yapıyım da kahvaltı edelim, valla artık çok acıktım. Balık tarifini okudum sabah sabah canım balık bile çekti valla, ben de yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?