2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım Allah razı olsun inşallah tüm bebişler iyidir

maalesef devlete geçiş yapmak zorunda kaldım canım o kadar çok sebebim var ki...

1. gittiğim doktorun özel muyanehanesi vardı ona gidiyordum, ama o da hamile kaldı ben doğum yapacağım sıra o da 8 aylık felan hamile olacak, güvenemiyorum açıkcası ne olur ne olmaz bakalım o güçte olacak mı

2. bulunduğum yerde sadece bir özel yer var o da tıp merkezi ve hiç steril değil hiçbir şeyi, hoşlanmıyorum ordan.

3. hemde ikisi arasında seçim yapmayı düşündüğümde sezeryan için 1.500 tl vereceğime 2 ay bu tip beklemelere, sinirlenmelere, izdihamlara dayanmak zorunda olduğumu gördüm, başka çarem de yok maddi açıdan da:26:

Allahım hayırlısını versin, kolaylıklar versin inşallah.

Mavicim testlerin temiz cikmis sevindim ins digeride temiz cikarda sorun kalmaz basit bir kasinmadir.

Sağolasın canım.. Oh ne güzel keyif yapmışsın insanın annesi babasının yanında olması ne güzel değerlerini bil bizimkiler memleette annem doğuma gelecek ne zaman gelecek ne kadar kalacak şimdiden onun hesabını yapıyorum Bende daha almadım pijama gecelik sabahlık takımı aldım uzun boy bileklere kadar sayılır e boy olunca bileklerime gelmiyor :) Kapalı olunca bişey bulmak da zor olyor ama bi iki tane pijama takımı almak istiyorum incecik...

Canım bebişine maşaallah İnşaallah biz de o günleri göreceğiz Allahın izniyle... Kayınvalidene de çok geçmiş olsun canım...

Kızlarr öpüyoruz sizi Aişemle nasılsınız bizim eyfimiz yerinde artık bbeişimin tepkileri kuvvetlendi bugün bitane geçirdi sağ tarafıma yerim onun ayacıklarını bennn Bi doğsalarda sevsek yaa ben bebişime emzik saklama kutusu aldım annem diyo bi o eksikthiç sevm,yo emziği bende kullanmak istemiyorum ama emzik de aldım saklama kabı da Bugün baya bi sessiz burası

bizde sizi öpüyoruz kocaman

bizim paşanın da tekmeleri çok kuvvetlendi valla yolda yürürken vurursa birden dengem bozuluyor gibi geliyor o kadar diyim yani

valla ben emzik alırım diyorum niyeyse görümcemin kızı kullanıyor dişleri de inci gibi, biraz mızmızlanınca veriyor hemen susuyor o da, bende ondan imreniyorum

Annem bizde kullanmamış yengemlerde hiç kullamadı ne bileyim bana da kızdı aldım diye.. Sen Ankaraya gittin komşulaırnı dinliyosun beni dinlemiyosun diyor

kızlar bugun parkyatak bakarken kraftın bir modelini gördüm. 504 den farklı bir model ve ondan biraz daha pahalıydı. Adama modelini sordum pr 8 dedi diye hatırlıyorum. Belki nette daha ucuza bulurum bi bakayım dedim 504den baska model göremedim. Fikri olan var mı???

http://www.hellobaby.com.tr/Oyun-Pa...l-Oyun-Parki-Kirmizi.aspx?ref=akakce&v=1.69.5 bu mu şekerim..

ben 504 aldım gayet memnnunm. Sadece kapılardan geçmiyor açıkken odalar arası taşıyacaksan sana sıkıntı çıkarabilir. Ama ben çok beğenerek aldım. Toker bebede kraftta indirim var. ben 220 tl ye aldım yatağada 40tl verdim.

kızlar şeker iyi çıktı. Kollarım delik deşik oldu. Çok yorulduk uyumaya gidiyoruz. Öpüldü bebişler totoları

kızlar şeker iyi çıktı. Kollarım delik deşik oldu. Çok yorulduk uyumaya gidiyoruz. Öpüldü bebişler totoları

Oh ne güzel maşaallah şekerin çıkmamış.. dün benimde kollarım dleik deşik olmuştu çok şükür bişey çıkmadı bendede. Hadi Allah rahatlık versin tatlı uykular...

masallah canım bebegınee.. kayınvalıdenede gecmıs olsunn ben spıralın degıstırıldıgını bılıodumm 24 yıl uzun geldı senı senı gızlı gızlı ızledın demekk aferın sana

spiral 10 yıllık takılıyo normalde ve süresi dolmadan çıkarılıp 3 ay sonra yenisinin takılması lazım ama bizimki maşallah 24 sene tutmuş Eşimde annesiyle dalga geçiyo atış serbest bi kardeş gelir artık diye :)

vallahi teyzemiz süper kızlar!! bugün hem emzirme minderi hem de aktivite halısını hazırladı dikti..
oyun halımızın elyafı kaldı sadece.. tamamlansın fotolarını eklerim :))))
ellerine sağlık canım ablammmmmmm

dunn hayret eden sendın senın nazarın degdıı

ay benim nazarımda etkili oluyormuş demekki vay be dikkat edin bana heeeeeee

maşallah canım tosuncuğuna k.validenede çok geçmiş olsun..inşaallah rabbim bizede nasip etsin sağlıklı doğum yapmayı..

o zaman iyi yapmışsın canım doktorundan memnunsan sorun yok..küçük bi yerde yaşıyorsan izdiham olmaz öyle rahattır bende küçük bi ilçede oturuyorum şuan tek hastane var devlet çok da kötü değil yani

kız maviş şaka maka derken 65 e düşmüşsün valla ..bende emzik almıcam canım hatta biberonda almıcam sanki alırsam uğursuzluk olcak da sütüm olmıcak gibi hissediyorum...

iyi canım sevindim senin adına benimde inş.p.tesi kontrolüm var şekerimi ölçcekler yine benimde kollarım delik deşik olcak offf...sevmiyorum ben iğneyi yaaa

Gunaydın kılzar cumartesı ıse gelmek kdr ızdıraplı bısı yok valla

nasılsnz bakalım bugun sbhtn berı bı agrı var adet agrısı gbı arada bı sancı gırer gbı oluo karnıma :18::18::18:buarada kaynanama sana gelcem 1 hafta kalcam dıyodum aksam suprızzzz kaynanamlar eldı 1 hafta kalckmıs bızde coluk cocuk doldu evv hep

tatlım geçmiş olsun arada ağrı bendede oluyor kız bebek mi senin ki kız bebeklerde arada kasık ağrısı olabiliyormuş tabii sen genede bir doktoruna danış istersen... bu arada kaynananda hamile halinle yatıya mı geldi çok anlayışlıymış walla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…