niye devlete geçiş yaptın canım ? devlet hastaneleri mahvediyor insanı o sıra beklmesi hele insanın ömründen ömür gidiyor.. maşallah haftasına göre çok iyi kilosu iyi bakmışsın bebişineben ne zaman öğrencem ya offf
küstük bız sızeee elıfımlee
Mavicim testlerin temiz cikmis sevindim ins digeride temiz cikarda sorun kalmaz basit bir kasinmadir.
Bugun canim hicbirsey yapmak istemedi oglende anneme gittim babama hediye almistim dun onu verdim kardessimde yurtdisinda birsuru cikolata getirmisti yedim ictim oturdum geldim eve:)sabahta kocikle eminonune gitcez ben bir lohusa pijama begenemedimde onu bakip alcam kizimi anneme birakip dolasiriz biraz.
Kızlar ben bugün kontrole gittim çok şükür tosuncuğum 1060 gr olmuş.Kaynanamıda götürdüm kendisinde 24 yıllık spiral vardıDoktor ipinden çekicekti ama deriye kaynadığı için ameliyat oldu.Ameliyatı doğumhanede yaptı doktor ameliyat sonrası yakını gelsin dediler ben gittim..Karşı odada doğum vardı kadının göğüsünden yukarısı görünüyordu izlediğimi fark etmediler bende doğum olana kadar baktım. O bebeğin sesini duymak o kadar güzel bir duyguydu ki kendi bebeğimi hayal ettim kendimi o kadının yerine koydum.Kapıdan yüzündeki sancı ifadesi görünüyordu ama bebek gelince o mutluluk görüntüsü çoooook ama çoook güzeldi Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah....
Kızlarr öpüyoruz sizi Aişemle nasılsınız bizim eyfimiz yerinde artık bbeişimin tepkileri kuvvetlendi bugün bitane geçirdi sağ tarafıma yerim onun ayacıklarını bennnBi doğsalarda sevsek yaa ben bebişime emzik saklama kutusu aldım annem diyo bi o eksikthiç sevm,yo emziği bende kullanmak istemiyorum ama emzik de aldım saklama kabı da Bugün baya bi sessiz burası
bizde sizi öpüyoruz kocaman
bizim paşanın da tekmeleri çok kuvvetlendi valla yolda yürürken vurursa birden dengem bozuluyor gibi geliyor o kadar diyim yani
valla ben emzik alırım diyorum niyeyse görümcemin kızı kullanıyor dişleri de inci gibi, biraz mızmızlanınca veriyor hemen susuyor o da, bende ondan imreniyorum
kızlar bugun parkyatak bakarken kraftın bir modelini gördüm. 504 den farklı bir model ve ondan biraz daha pahalıydı. Adama modelini sordum pr 8 dedi diye hatırlıyorum. Belki nette daha ucuza bulurum bi bakayım dedim 504den baska model göremedim. Fikri olan var mı???
kızlar şeker iyi çıktı. Kollarım delik deşik oldu. Çok yorulduk uyumaya gidiyoruz. Öpüldü bebişler totoları
masallah canım bebegınee.. kayınvalıdenede gecmıs olsunn ben spıralın degıstırıldıgını bılıodumm 24 yıl uzun geldısenı senı gızlı gızlı ızledın demekk aferın sana
dunn hayret eden sendın senın nazarın degdıı
Kızlar ben bugün kontrole gittim çok şükür tosuncuğum 1060 gr olmuş.Kaynanamıda götürdüm kendisinde 24 yıllık spiral vardıDoktor ipinden çekicekti ama deriye kaynadığı için ameliyat oldu.Ameliyatı doğumhanede yaptı doktor ameliyat sonrası yakını gelsin dediler ben gittim..Karşı odada doğum vardı kadının göğüsünden yukarısı görünüyordu izlediğimi fark etmediler bende doğum olana kadar baktım. O bebeğin sesini duymak o kadar güzel bir duyguydu ki kendi bebeğimi hayal ettim kendimi o kadının yerine koydum.Kapıdan yüzündeki sancı ifadesi görünüyordu ama bebek gelince o mutluluk görüntüsü çoooook ama çoook güzeldi Allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah....
sağol canım Allah razı olsun inşallah tüm bebişler iyidir
maalesef devlete geçiş yapmak zorunda kaldım canım o kadar çok sebebim var ki...
1. gittiğim doktorun özel muyanehanesi vardı ona gidiyordum, ama o da hamile kaldı ben doğum yapacağım sıra o da 8 aylık felan hamile olacak, güvenemiyorum açıkcası ne olur ne olmaz bakalım o güçte olacak mı
2. bulunduğum yerde sadece bir özel yer var o da tıp merkezi ve hiç steril değil hiçbir şeyi, hoşlanmıyorum ordan.
3. hemde ikisi arasında seçim yapmayı düşündüğümde sezeryan için 1.500 tl vereceğime 2 ay bu tip beklemelere, sinirlenmelere, izdihamlara dayanmak zorunda olduğumu gördüm, başka çarem de yok maddi açıdan da:26:
Allahım hayırlısını versin, kolaylıklar versin inşallah.
Kızlarr öpüyoruz sizi Aişemle nasılsınız bizim eyfimiz yerinde artık bbeişimin tepkileri kuvvetlendi bugün bitane geçirdi sağ tarafıma yerim onun ayacıklarını bennnBi doğsalarda sevsek yaa ben bebişime emzik saklama kutusu aldım annem diyo bi o eksikthiç sevm,yo emziği bende kullanmak istemiyorum ama emzik de aldım saklama kabı da Bugün baya bi sessiz burası
iyi canım sevindim senin adına benimde inş.p.tesi kontrolüm var şekerimi ölçcekler yine benimde kollarım delik deşik olcak offf...sevmiyorum ben iğneyi yaaakızlar şeker iyi çıktı. Kollarım delik deşik oldu. Çok yorulduk uyumaya gidiyoruz. Öpüldü bebişler totoları
Gunaydın kılzar cumartesı ıse gelmek kdr ızdıraplı bısı yok valla
nasılsnz bakalım bugun sbhtn berı bı agrı var adet agrısı gbı arada bı sancı gırer gbı oluo karnıma :18::18::18:buarada kaynanama sana gelcem 1 hafta kalcam dıyodum aksam suprızzzz kaynanamlar eldı 1 hafta kalckmıs bızde coluk cocuk doldu evv hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?