2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gezentı senııı cok gezme kızz gunes carpıcak walahı evde durdaa ıkılafın belınıkıralım

meraba canım hg nerelrdesin sen ya bi geliyon bi yok oluyorsn

h b canım valla beni bi görsen sanki hamile diilim o kadar yani hergün bi yerlerdeyim evde durduğummu var sıcaktan şikayet ediyom hergün çarşılardayım arada deniz yapıyoz kızlarla falan evde dursam sizlende iki lafın belini kırcamda işte

azcık yee tubacımm ne bu 6 kg aaa nekadar ayıpp

ıns cnm yaaa offffffffffffffff negusell 6 aya kadar 4 kg yla geldık sonaa bana neolduysaa bı ıstahh bııshtahhh

patateslı kol boregı

şekerim çıkmasaydı seni bile yerdim valllaaaa diyet yaptık malummmm...ama artıkın bu iş kaçamak yapmaktan çıktı yiyyorum herşeydennn
afiyet olsun canım kolay gelsinnnn hele şkr alabildin şu yufkayııı

evet cnm , bende gördüm böyle ürünler, artık hepsini deneyeceğiz olmazsa ...

o arkadasım bıle emzırıyo canım şimdi, hiç korkma.. ben onla konusunca sana yazarım..

tşk cnm ya, bu topic ne güzel her derdim hafifliyo sayenizde

çoook ilginç bi uğraşın var canım kendini kilolu görmek bizde kendimizi bi daha zayıf görebilcekmiyiz die meraklardayız

bende 9 kilo aldım ama kocam beni tosunum diye seviyo artık

beni nem mahvetti felaketim heptenmi soyunsam napsam puuffss

istanbulda çok nemli şekerim ben şahsen bazen kilot sütyen geziyorum evin içinde yoksa nefes alamıyorum

öle bı hapsurdumkı elıf cıkıcaktı yanıı neyse boregımı yapemm gelırım genee

canım bir börek muhabbetidir aldı gidiyo canım çekti valla aslında bu sıra iştahtan kesildim resmen sıcaktan sütü zor içiyom meyve yemk içinm kendimi zorluyom bakalım halimiz nolcek

:

bende 9 kilo aldım ama kocam beni tosunum diye seviyo artık

istanbulda çok nemli şekerim ben şahsen bazen kilot sütyen geziyorum evin içinde yoksa nefes alamıyorum

benim eşimde iki gün arayla dahada büyüdün noldun sen öle diyip duruyo bide şiştim ben bu sıra galiba çünkü 10 gün görüşmediğim insanlar burnun dudakların şişmiş nolmuş sana diyolar bu nem varya bizi mahvetti dün denizdeydim ne güzel bişe anlamamıştım havadan bu akşam arkadaşlarıyla gidiyo eşim

burasıda denız kenarıı nemm nemm oldukk bıtııkk soguk dus en ıyı gelıo .. bende fenalardayımm bıde bugun yagmur verdıler ııyıce kasvetlı hava boguyo..

aynen canım sabah öğle ikindi akşam gece duştayım resmen ama bu sıralarda pek bi gezmelerde kaldım gündüz duşlarımı aksatıyorum bazen

selam kızlar.......bizde bugün kızımla görümcemi ve iki çocuğunu amasyaya yolcu ettik......evin altını üstüne getirdim......nevresimler....salondaki ne varsa örtü mörtü hepsi yıkanıyor şimdi.....yarın temizlik var zaten önden yıkansın dedim herşey..... evi resmen harb alanı gibi....biraz mola vereyim dedim......herşey yolundadır sizde umarım kocaman öpüldünüz...

kızlar bir kilo muhabbetidir gitmiş.bende 19 kilo aldım.sıcaklardan bişey yiyemediğim için şuan duruşa geçtik.ama bugünden itibaren kendimi zorlayıp yine yicem bebeğim için.ayrıca kilo almak benim hoşuma gidiyor.oohhhhhhhhh gelsin kilolar.

gezentı senııı cok gezme kızz gunes carpıcak walahı evde durdaa ıkılafın belınıkıralım

haahhhaaa valla doru dedin cnm gezenti oldum çıktım korkuyorum sokakta doğurcam aman allah korusun sizlerle daha çok vakit geçirmeliyim galiba

slm kızlar.kontrolden geldim ben.ama moralm bozuldu.bebişimin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş.neden acaba çok üzüldüm.yarın ayrıntılı ultrasonda bakılcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…