- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
ayy canlarım ben yawasdan kaçıyorum hepinizi öpüyorum
cnmmm hepimizde aynı dert mevcut, artık terlemeden durmak nasıl birşey unuttum ...
beni nem mahvetti felaketim heptenmi soyunsam napsam puuffss
h b canım valla beni bi görsen sanki hamile diilim o kadar yani hergün bi yerlerdeyim evde durduğummu var sıcaktan şikayet ediyom hergün çarşılardayım arada deniz yapıyoz kızlarla falan evde dursam sizlende iki lafın belini kırcamda işte
aranızda hiç çatlamayan var mı merak ettim:44:
meraba canım hg nerelrdesin sen ya bi geliyon bi yok oluyorsn
azcık yee tubacımm ne bu 6 kg aaa nekadar ayıpp
ıns cnm yaaa offffffffffffffff negusell 6 aya kadar 4 kg yla geldık sonaa bana neolduysaa bı ıstahh bııshtahhh
patateslı kol boregı
Göğüs ucu çıkaran ufak pompalar var. Satılıyordu internette görmüştüm. Lansinohun ürününü alabilirsin. Emzirmeden önce onunla göğüs ucunu çıkarıp sonra emziriliyormuş.
Bir de silikon göğüs ucu görmüştüm. Onu memesine takıp bebeği öyle emziriyordu bi yakınım..
o arkadasım bıle emzırıyo canım şimdi, hiç korkma.. ben onla konusunca sana yazarım..
çoook ilginç bi uğraşın var canım kendini kilolu görmekbizde kendimizi bi daha zayıf görebilcekmiyiz die meraklardayız
kızlar biz babamız gelene kadar uzancaz azcık öpüyorum hepiniziiiiiii
çoook ilginç bi uğraşın var canım kendini kilolu görmekbizde kendimizi bi daha zayıf görebilcekmiyiz die meraklardayız
öle bı hapsurdumkı elıf cıkıcaktı yanııneyse boregımı yapemm gelırım genee
:
bende 9 kilo aldım ama kocam beni tosunum diye seviyo artık
istanbulda çok nemli şekerim ben şahsen bazen kilot sütyen geziyorum evin içinde yoksa nefes alamıyorum
burasıda denız kenarıı nemm nemm oldukk bıtııkk soguk dus en ıyı gelıo .. bende fenalardayımm bıde bugun yagmur verdıler ııyıce kasvetlı hava boguyo..
gezentı senııı cok gezme kızz gunes carpıcak walahı evde durdaa ıkılafın belınıkıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?