Ay bu arada b demeyi unuttum sabah dr randevumuz var bizim.. Saat 10'da.. Benim hala ara ara ayaga kalkinca falan nerdeyse yarim cay bardagi kadar su geliyo.. Akintidir demisti doktor beyimiz, tetkik yapmamisti, sonra annemlerin ordaki dr.a gitmistim o tum tetkikleri yapmisti bisey cikmamisti.. Bakalim yarin bi daha gideyim de icim rahat etsin (gerci dedigi tek sey 'tatlim olur boyle seyler normal yaniii..'. Neyse Allah'tan annem de burda guclu gidiyorum valla ben bisey demesem annem der e anlat aikla kiz endise duyuyor falan der...
Bu arada cadi kizimin kiyafetleri yikandi, odasina serdim sererken de icim gitti.. Komik gelicek ama gidip gidip makineye bakiyodum yikanirken, kuzumun eldiveni camla kaucugu arasina sikismis ciksin kurtulsun diye baktim cikmadi ona bile icim burkuldu.. Bitti makinenin programi anneeem diye eldivenleri aldim bi kere de elimde duruladim.. Ay cok fena aglak oldum bennnn...
Yaticam simdi uyuyamiycam yine biliyorum.. Neyse hadi hayirlisi insallah uyuruz bu gece...
Tummmm annislere kuzucuklara iyi gecelerrr.. Hepinizi cok cok optuk teyzoslar..
(kesin bi iki saate damlarim ben yine of uyuyamiyorum diye)
cemrecıkk üşümesınn kızz camları kapatt.. hasta edıcen cocugugünaydın canım hem güzel hemde kötü bi geceydiii ...
yarım yamalak uyudum heppp.....amaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüyamda cemremi gördüm
hastaneden gelmişiz eşim onu yatağın üzerine yatırmış üzeri açıkkkk
ben görünce deliriyorum nasıl böyle bırakırsın die
hemen battaniyesine sarıyorum kızımııııı kucağıma alıp emziyorummmmm
ay anlatırkne bile gözlerim doldu çok güzeldi kızllarrrrr
hee bi de göğsümü sıkıyorum sıkıyorum sütüm yok diyorum eşime niye gelmiyor die düşünüyorummm
sonra aklımdan sezaryen mi oldum ki ben diyorumm sonra bi bakıyorum sütüm geliyor memislerimden
çok seviniyorummm cemremi alıp kucağıma emziyorum onu lokur lokur emiyordu kızımmmm
sonra iyice sarıp yatağına yatıyorummmmm....
gece bi ara rüyamın arasındaaa uyanmışım camlar da acık yaa cemre üşür esiyor diyorummm sonra yine uyuyorum rüyaya devammmm
sabah olmuş sonra ben uyanmışım cemre hala uyuyor sonra gece hiç uyanmadı acıkmamışmıdır diee annemi arayıp soruyorum uyandırımı die orda bitiyorrrr....yüzünnü net göremedimmm ama hissettim onu hele emzirirkennn off allahım ne müthiş bi duyguydu yaaaaaaaa
üfff nefret ediyorum bu yaz günlerinden.2 aydır hiç 4 saatten fazla uyku uyumadım. tv desen kaldır çöpe at, işe yarar bir tane program yok..Allahan kk bari var da vakit geçiriyoruz.Bugun pek bi aksi uyandım.Gaz sancım var, karnım taş gibi oldu, bıcık bıcık ter içimdeyim..Şöyle serin bir yerlere gidip dönmeyesim var
amın cnmm ıns erkencı davranmazlarr. agustostaa pıtır pıtır dokuluruzz sonraaslm annişlerrr
biz yürüyüşmüzü yaptık geldik.......
sıcaklardan yakınılmış ,alın bizdende o kadar,ter ter her yerim yanıyooooooo
Allah yardımcımız olsun,umarım bu sıcakların etkisiyle erken doğurmayız....
gozun aydın tubacımm . senıde kaybettıkbende yanıyorum yaa eşim gece battaniyeye sarılıp yatıoo bana afakanlar basıorr vallaaa oturduğum yerdeee terliyorum ya yok böle bişeyyy bide bugün göbeğim ölee tatlı kasınıodu kiii çatlamış göbeğimin altı heppp
henuz bellı deıl cnm yaa buhafta kontrol var bakalımm ne dıcek:44:slm kızlar ben geldimmnasılsınız valla ben sıcaktan ölüyorum her dkk ter içindeym sizlerde öyleymişsnz galiba ağustosda hamile olucaz tam sıcakk ya offfff bu arada bizim tam 1 ayımız kaldı nasıl geçti anlamadım ya heyecan ve korku içindeym açıkcası ve tabi bide yorgunlukk sizden günü belli olan varmıı
ben hıc anlamadım bılmıyorum bazen pıtpıt nabız gıbı bısıler oluo aama omu kiKizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun?.
Eylul'um bir basliyor hickirmya bazen bir saat suruyor..
yenı evlıyen bıle bukadar yıkanmıyodum ben eskıdık wallaacanım nasıl anlıycaaz hıçkırdıklarını?????????????????????
bende bendeeeeee................
benimde hiç uykum yok,zaten beelimde ağrıyooooo
aynen tatlım duş al duş al eskidimmmm
foto cekmeyı unutmaa annesıı.. hatıra kalsınn .. sımdı mıs gıbı kokuodur onlar.. bende yıkayıp asarkenn allaha sukretmıstım cok sukur herseyımız hazır artık kızımızı beklıyoruzzBu sabah babamiz kizina askina sarki soyluyordu.. Yastigini benim karnimin oraya cekmis, kelebekli cicekli bocekli kendi uydurdugu bi sarki soyluyodu melodisiz, kafiyesiz.. Duydugum en guzel sarkiydi ama.. :) Eylul'umun tepinmesine uyandim sanki babasina babasina yaklasmaya calisiyo gibi geldi habire babasinin oldugu yere vuruyo..
Uyandim napiyosunuuz dedim
Askim kizima sarki soyluyodum ben uyandirdik seni demi dedi..
Yok yok ben uyuyorum siz devam edin hem bak Eylul'um de cok mutlu tepisiyo dedim..
Esim de 'baba sus artik" demeye calisiyo olmasin dedi.. Ay ne guldum ne guldum...
Akilli bidigim, minik pitircigim babaci olacak belli, Murat ne zaman seslense sevse Eylul dese aninda babasinin sesine tepki vriyor.. Nasil bir mutluluk anlatamam.. Oyyy ben yine duygulandim.. Babamiz da gitti,yok sabah gelicek.. Kocisimi ozledim ben :/
Bu arada camasir makinasi haaaala yikiyo ay eskidi kizimin cicileri bitemedi gitti program.. Bebek giysileri modunda yikiyorum, bi sonraki postayi hassasta atiyim bari daha cabuk bitsin... Bekle bekle heyecanla oldumya.. Yikansalar da sersem evimize bebek kokusu gelse azicik deterjanla da olsa
ben ılk aylarda ekmekle banıpta yıyodum dırek ıcmedım hıc buaralarda unutuyorumBu 3. Kalkisim... Ya nasil yatacagimi sasirdim bi turlu yatsan bi yerim baska turlu yatsam baska yerim agriyo...gobegim de geriliyo yine genislemeye basladim sanirim o da var gerginlik agrisi...
Hazir gelmisken bi soru sorayim pekmez iciyor musunuz kizlar siz de?
günaydın erkenci anneler hala uykum var ama kalktık ogluşla
günysdın herkese biz geldik hafta sonu çok yoğunduk çok yorulduk anneannesi ile kızımın bütün kıyafetlerini yıkadık ütüledik hastane çantamızı hazırladık büyük boy çekçekliye sığdık ancak.. dünde linacığımın yatağı kuruldu biz hazırız artıkkk:)
gunaydın canımmmmmmmmmmmmm cok sukur halletmıssın hepsınıı .. foto ısterızz bızzzzzzz
ewet canıkm çok şükür buda bitti ayy çekecektim canım kıyamadım ki:) ama ewde olduğum bir ara çekerim hastane çantasını hazırlar iken bebek bezini açtık koyduk çantaya ayy ben bir ağladım bu kadarmı olacak totosu die miniminnacıkdı bez yaa..
tmm canım, benim kontrol cuma günüydü kilosu 1900 gr. çıkmıştı
bızde esımle bakıp kalmıstık bezleree.. bı garıp olmustumm.. kucuuckkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?