2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın herkeseeee...yanıyorum yanıyorum ankara çok sıcaaakkkkk çıldırmak üzereyim ya böyle giderse 37 haftayı bekleyemeden izne ayrılcam kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyoruummm
gunaydın cnm bende cok ıstıyorum tatıle ama esım bebege bana bısey olucak dıe ızın veermıo seneye gıdıcez dıo bu sene yattı bızım tatıl ısımızz..
ayy Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

amın canımmmmmmm

günaydın herkeseeee...yanıyorum yanıyorum ankara çok sıcaaakkkkk çıldırmak üzereyim ya böyle giderse 37 haftayı bekleyemeden izne ayrılcam kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyoruummm

ayy bizim burada öyle dün bir ilk gerçekleştirdik balkonda yattık o kadarki yani walla ben 36 da ayrılıcam karar werdimm

Tuvaletten çıkarken daha idrara sıkışıklık hissi başlıyor bile :)

Kizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun?.
Eylul'um bir basliyor hickirmya bazen bir saat suruyor..

Benimki her gün hıçkırıyor.. Bigün oturup saydım üşenmeden 100 kere hıçkırdı :)
Çünkü dediğin gibi 1 saat falan sürüyor.
Bir gün hıç kırmasa neden hıçkırmıyo diye düşünüyorum artık...

selam herkese,umarım herkes iyidir. benim iki koltuk altımda da küçük beze çıktı kızlar..
ağrı da yapıyor kolumu hareket ettirdikçe.
var mı böyle bir sorunu olan. gebelikle alakalı bir durum mu bu?
bilen varsa yardımcı olabilir mi?

günaydın canımmm geçmiş olsunnn
benim öyle bir sorunum olmadı ama belki süt bezleriylee alakalı olabilirrr.
Yİnede bilemiyorum sadece tahmin dr a sormak en iyisi

Kızlar benim de koltuk altı ve özel bölgede morluklar oluştu.Koltuk altım sanki jiletle alıyormmusum gibi..Kolsuz zaten giyemioyrum durum böyle olunca, kısa kollu giyince de kolumu kaldırmadan put gibi duruyorum utancımdan Nette arastrdım hamilelikte olabiliyomus bunlar. İns dogumdan sonra geçer

günaydııınnnn fıstıklarrrrrr.... ayyy kızlar yarın 1 ay aradan sonra kontrolümüz var çok merak ediyorum inşallah iyidir meleğim vede çok heyecanlıyım.....

günaydııınnnn fıstıklarrrrrr.... ayyy kızlar yarın 1 ay aradan sonra kontrolümüz var çok merak ediyorum inşallah iyidir meleğim vede çok heyecanlıyım.....

Benim de daha 3 hafta oldu kontrolum ama dayanamıyorum bugunn gidecem..Çok özledim bebişimi

kızlar doğumla ilgili karar verebildiniz mi?

ben bi türlü karar veremedim.

istanbul avcılar hospital ya da avıclar medicana hakkında bilgisi olan var mı?

arada kaldım (

cemreyi hıçkırık tuttuuuu
bugün çok halsizim bütün gün boyunca uyummak istiyorummmm
yemek yapmakda gözümde büyüyorr haliyleee

Kızlar günaydın, Cuma akşamdan bu yana giremedim foruma. Umarım bir aksilik yoktur, tüm bebiş ve annişler iyidir. Ayyy şimdi geçmiş yapamayacağım da.

Günaydınnnnnnn Benim güzel kızım ve güzel annesi geldiiii göbişimize yer açınnnnnn

Hayırlı haftalar olsun hanımlar... Nasılsınız? Ben gece hiç uyuyamadım sahurada 20 dakka kalktım hemen ısıttım yemekleri yedi beyim bende yattım uyudum 8 de kalktım yemeklerimi yaptım mutfağın toplanması kaldı ayaklarımı dinlendiriyorum sağolsun beym evi süpürüyor bide vileda yaptıkmıydı tamamdır misafire hazırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…