gunaydın cnm bende cok ıstıyorum tatıle ama esım bebege bana bısey olucak dıe ızın veermıo seneye gıdıcez dıo bu sene yattı bızım tatıl ısımızz..günaydın herkeseeee...yanıyorum yanıyorum ankara çok sıcaaakkkkk çıldırmak üzereyimya böyle giderse 37 haftayı bekleyemeden izne ayrılcam kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyoruummm
ayy Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
günaydın herkeseeee...yanıyorum yanıyorum ankara çok sıcaaakkkkk çıldırmak üzereyimya böyle giderse 37 haftayı bekleyemeden izne ayrılcam kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyoruummm
ayy bizim burada öyle dün bir ilk gerçekleştirdik balkonda yattık o kadarki yani walla ben 36 da ayrılıcam karar werdimm
bende cok terlıyorum cnm yaa durdugum yerde yapısyapısım dus almaktan bıktım o derece yemek yyıyoruz yuzumden akıo terler esımde senhıc bole olmazdın dıoo nebılımm nedenoluoo off ..sıkıldım artıkk.. bıde herdk wcdeyımm .. hep varmıs gıbı bı hıss.. bebek baskı yapıo sanırsam.. ıns bugunlerde gecıcekk bıraz daha sabır
Tuvaletten çıkarken daha idrara sıkışıklık hissi başlıyor bile :)
Kizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun?.
Eylul'um bir basliyor hickirmya bazen bir saat suruyor..
Tuvaletten çıkarken daha idrara sıkışıklık hissi başlıyor bile :)
Lynne, serranur, FilizYavuz, suksuk, zevzekbayan
günaydınnn şekerlerrrrrrrrrrrrr
selam herkese,umarım herkes iyidir. benim iki koltuk altımda da küçük beze çıktı kızlar..
ağrı da yapıyor kolumu hareket ettirdikçe.
var mı böyle bir sorunu olan. gebelikle alakalı bir durum mu bu?
bilen varsa yardımcı olabilir mi?
balkonda sırtın agrımadı cnm yaaa :26:
günaydııınnnn fıstıklarrrrrr.... ayyy kızlar yarın 1 ay aradan sonra kontrolümüz var çok merak ediyorum inşallah iyidir meleğim vede çok heyecanlıyım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?